A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Timi! Nagyon arik a rucik és a forgó is! :D

Szabi ma elég aktív bár most alszik, de délelőtt már kitett magáért! A védőnőnek is megrugdosta a szívhang figyelőjét meg néha elbújt! :D
Vendég

Timi! Édi rucik!

Tudom, hogy csak babona, nekem is van májfoltom 3is, meg egyre több anyajegy. Csak tényleg, ilyen felém repülő muslicától is úgy meg tudok ijedni....

Na jó, megyek védőnőzni, meg mellette van a Spár bekukkantok. (elfogyott a fagyi :oops: )

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Babu!
Szabid is ügyi, hogy rugdossa az nst fejet!

Az enyém is próbált elmeneküldni, de hát behatárolt a helye...

Anyjuk!

A párom is ellenzi a rózsaszín rucikat, moondván, hogy nem nyalóka / vattacukor a gyerek. :D

Szilvi!
Én reggel lefőzök 1,5 lityó gyümi teát és járok rá, mint a jó kútra. Ha nyitom a hűtőt, akkor meg iszom a zöld kupakos ásványvizet.
20150601134430

Kriszti!
Nem vagytok Ti gyengén jégkrém függők???????????
20150601134430

Viki! Szabi is csak centikre tudott odébb kúszni! :lol: :lol:
Vendég

KépKép
hene

Hene, milyen jó fej szülésznőd van! Hol is szülsz? :oops:
bencuri

Viki: en jegkrem fuggo vagyok:) Hiaba mostansag csak azt kivanom :oops: Dobozost meg nem mertem venn, mondvan tuti megennem egyulto helyemben, de a lidlis 60 ftos is teljesen jo nekem:)

innivel en is azt csinalom, csinalok egy kancsonyi barackos teat( az nekem a toplistas) es akkor azt lehutom es jeges teakent iszom, amugy meg mellettem van a vizesflakon egesz nap. plussz a kapucchino, tej...ami jon.
Meg a magam gyartott gyumilek. Ez igy rajtam ragatt a dieta ota, hogy nem veszek a boltban, mert mindben van cukor, vagy potlo...

rozsaszin ruci: ezert is duhit, mikor a lanykaruhak automatikusan rozsaszinek. En mindenfele szinben szeretnem oltoztetni majd, kekben is, mert szamomra az nem fiu szin, mint ahogy fiura is adnek piros cuccost!
Vendég

Halihó!

Mindenkit szeretnék megnyugtatni, hogy ma Nóri baba sem rúgja ki a ház oldalát, úgyhogy biztos van vmi a levegőben! :wink:

Az nst-nk megint jó lett, bár most a 2. felét már végigaludta babuci. 5-re megyünk a dokibácsihoz vizsgálatra a magánba.

Jah, jól beégetett a szülésznő. Ma pont ügyelt a dokim, de már múlt héten megbeszéltük hogy ma nem talizunk csak este a magánban. A szülésznő meg kérdezte hogy kihez tartozom, fölrakta rám a kütyüket és elviharzott. Aztán jött vissza, hogy azt üzeni a dokim, hogy nem most akar megnézni hanem este talizzunk :shock: Mondtam neki, hogy tudom... Szegény, tökre szégyellte magát, hogy intézkedett, amikor nem is kellett volna. Persze tudom hogy csak jót akart, de én meg majd magyarázkodhatok este, hogy nem vagyok hülye... :oops: :D

Hála nektek, én is toltam az előbb egy jégkrémet :twisted: , pedig délelőtt a Blahán már lecsúszott egy nyomós fagyi! (imádoooom!)

Bondi - kár volt magadra vállalni a postát, ma biztos állati sokan voltak!! Remélem előreengedtek, bár nekem a postán 1x nem volt még jó tapasztalatom ilyen téren! :?

Dodó -nagyon csini pocid van!!! :wink:

Ami - az utazgatást már én se bírom, főleg a rázkódás miatt :? . Ezért is vagyok előre kiborulva, hogy május 31-én Maglódon lesz a keresztelő... innen 1 óra kocsival és olyan rohadt kátyús utakon... :evil:
Sajnálom a derékfájást!! Azzal tényleg feküdnöd kéne, nekem más sosem használ. Már csak 2 hetet kell kibírnunk!!!! Azt már féllábon is...!!! :wink:

Na cuppa, estefelé még jövök. Apa délutános sajna, csak éjfél után jön haza! :(
Vendég

Itt szikrázik a napocska!

A fejemet viszont nyomja az idő. Ahogy mondják jó szamár, megérzi......, tuti az eső! iáááááááááááááááááá
20150601134430

hene: pontosan emiatt a riasztas miatt ragodom elmenjek e ma a boltba. Mert tulajdonkepp semmi sem olyan egetveroen fonto, igaz gyumim nincs, csak alma, de vacsira tudok csinalni hambit parocskamnak( igaz csak sajt nelkul) en meg mar ugysem fogog ma igazi etelt enni, nalam ez valahogy mostasag bellat, hogy napi eg ynormalis kaja, es mellette 2-3 kisebb valami, es 5 utan semmi.
Holnap meg ugyis mennem kene dokihoz, mert elfogyoban a megneziumom, meg beutalokat kerni, meg a 4 het is lejart. Szoval lehet ma nem megyek sehova...
Vendég

Anyjuk, én is adok pirosat Bencére és tök jól áll neki! Nem azt mondom, h tulzásba viszem de van egy két darabunk! :wink:
bencuri

Ja igen!

Muffin - neked akartam még írni, hogy nagyon örülök, hogy jobb a kedved egy kicsit! Ezt így kell csinálni, másképp biztos nem lehetne kibírni!!! Mi meg drukkolunk ahogy csak bírunk, hogy Eliot baba minél hamarabb hazamehessen és teljes életet élhessen!! ++++++++++++++ :wink:
A védőnőhöz ha mész, szerintem állítsd le még az elején, nehogy megint elkezdje a szarságait!! :twisted:
Vendég

Bencuri, II SOTE! :)
Jól elmentem aludni, na mindegy, mostmár megvárom apát, és együtt bubukálunk!

KépKép
hene

Anyjuk!
Nálunk az ember Carte D'ore függő. Rám szerencsére ritkán jön rám a jégkrémezés, többre becsülöm a fagyit.

Wera!
Lelkes a szülésznőd :wink:
Gratu az nst-hez!
20150601134430

A mi fiunknak is van piros pulcsija! :wink: Az apjának is több piros pólója.
20150601134430

Sziasztok!

Vagyok ismét...

Rá kell, hogy jöjjek, hogy az én dokim nem is annyira paradoki..
Nekem nem is nézett még áramlást, és a lepény érettségét...

Ez baj?

Megyek csütörtökön moziba........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Az Indiana Jones filmet nézzük meg...!!!
Apa most mondta, már le is foglaltam a jegyeket. Remélem, nem jön közbe semmi, mert a múltkor a színházról lecsúsztam a kórház miatt... :cry:
Vendég

Sziasztok.Nadjából visszaolvastam,csak már azt nem tudom,kinek,mit akatam írni-bocsi.

Ma hívott a védőnő hogy csütörtökön meglátogatna-jöhet-e?Hát most mit tegyek,jön és kész,pedig nem igazán vágyom a találkozóra,de legalább felhívott előtte.Egy hónapja voltam nála,legalább nem kell elmennem,úgyse igen érek rá,meg nem is zseretek már mászkálni.

Anyukám viszont mindjárt jön :D Csináltam maffint.

jajj,még ki kell tergetnem,lépek is,szép napot mindenkinek,bár gondolom,meg olvastam hogy szinte mindenhol pocsék idő van-itt is :?

Kép
Kép
Kép
kike

Anyjuk, de gondolom rendelhettek is valami kajcsit ha olyan a helyzet! Lehet mi is azt fogunk ma, rendelős vacsink lesz!

KépKép
hene

Marcsi, ha nincs panasz szerintem csak 35. hét környékétől neéznek áramlást. Nekem is most volt az első UH amin néztek!

A mozi miatt irígykedek, NAGYON!!!!!!!!!!!!
De szeretném olvasni majd a véleményedet. Imádom az Indi filmeket! :) :) :)

KépKép
hene

Nekünk is pizzás napunk lesz. Muszáj megönnepelni a 0 kg hízást. :D :D :D :D :D :D :D
20150601134430

Irigyelek, Hene én még csak most fogok választani szülésznőt 3-mat ajánlott a dokim! :)
bencuri

jah el is felejtetem irni!

nem elég hogy jövő héten "felujítunk", de közben nyusziapunk lesz egy leltár, meg ugyebár be kell rohangálnia ha van valami hétközben is. aztán én szerdán védőnőzök, és még közben ma hivott azért is, mert aznap szerdán délután szülésfelkészítő...
nah szép lesz a jövő hét. hogy fogunk végezni mindennel???

jah egyébként a szülésfelkészítő 3 alkalom lesz. 2500 ft lesz összesen kettőnknek. legalábbis igy értelmeztem. de szerintem fejenként 2500 ft. ha kettőnknek lenne annyi szerinem az kevés lenne...
nah de majd kiderül. az 5000 se nagy összeg ezért a 3 alkalomért.

Kép

Kép
timi1982

Néha belefér szerintem. Igaz mióta kismami vagyook nem kívánok a pizzát, pedig szeretem. Csak nekem túl nehéz estére. Így sem alszom, mert sokat pisilek. Hátha még a pizza után nekiállok inni, mint egy gödény!!!!!!!!!!!! :?

KépKép
hene

Timi!
Nálunk 3 alkalom 3 e Ft. Szóval lehet, hogy nálatok mégis csak 2500 lesz összesen.
20150601134430

Timi, végre elindul az a felkészítő, de azért várhatak volna mostmár egy hetet!

Marcsi én nem birnék végigülni egy filmet!
bencuri

Timi, és miből áll a szülésfelkészítő nálatok, hogy fizetni kell érte??

Bencuri, te hol fogsz szülni?

KépKép
hene

Kútvölgyibe ez most nekem új kórház, elsőnek Istvános voltam! 8)
De a mostani dokim ezerszer jobb! Remélem jól választok! Neked a doki ajánlotta szülésznőt vagy magadtól választottad?
bencuri

Én a páromon keresztül ismertem meg a szülésznőmet. Ők régi ismerősök. Mi a gombhoz választottuk a kabátot. Mivel mi a II Sote-ra tartozunk, ő meg ott dolgozik, ő ajánlott nekem dokit.
De van olyan ismerősöm, akinek ugyanaz a dokija, mint nekem, de ő megkérdezte az orvost, hogy kit ajánlana, kivel szeret együtt dolgozni, és ő így választott szülésznőt.

KépKép
hene

Köszike! :D

Láttátok a júniusiba milyen tündéri a pici fiú! Zabálni való ahogy alszik! :D :D
bencuri

szulesfelkeszitoert fizetni? Mit tud az hogy penbe kerul?
Nekunk vagy 5 alkalmas volt de ingyenes! Es az utso mivel pont a szuletes heten volt egesz napos program volt.
JO nem mondom nem tanultunk pl legzestechnikat, de erre meg azt mondta a szuleszno, majd ott ugyis mondja mikor hogy vegyuk a levegot.

Pizza: en az elso 12 hetben csak azt birtammegenni, azota egyszer sem ettem:)
Rendelni nem szoktunk, meg soha nem rendeltunk ugy oszinten :oops: , de most tuti nem is fogunk, mert ures a kassza:( MAr tokom van tele ezzel az allapottal, de hat ezzel jar, ha az ember fia uj munkat kezd, egy honapig nincs penz, illetve ugy van hogy a sporolthoz kell hozzanyulnom,de mar igy is a honapra sznat keret kimerult, es meg 2 csekk nincs befizetve, plussz a gazar visszaterites, plussz hol van meg 10e:( szoval meg le kel csippentenem a sporoltbol:( de nagyon nem szivesen teszem, mert barmikor megszorulhatunk, es azert 3munknak mar tobb penz kell majd mind kettonknek...UTALOM az anyagiakat.............!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

hát azt még nem tudom miből fog állni.

a párom is ezt kérdezte, hogy akkor majd tanulunk lélegezni, meg kiabálni??? :shock: :shock:
mondom nem tudom.majd kiderül. szerintem biztos lesz benne valami a szülésről, császárról, meg szerintem szoptatásról is, meg fürdetés meg ilyenek.

legalábbis gondolom. azért fizetek hogy megtudjam :D

Kép

Kép
timi1982

Szülésfelkészítő: Nálunk 7 alkalom van, minden csütörtökön fél 4-től, addig, amig a kismamik igénylik. Volt már olyan, hogy 6-kor jöttünk el. 0Ft-os! És nagyon szeretik ha jönnek az apukák! :)

KépKép
hene

Légzéssel kapcsolatban azt mondta a szülésznőm, hogy szerinte felesleges ilyeneket tanulni, főleg első babásoknak, mert úgysem azzal fogunk foglalkozni. Ha eljön a szülés ideje, ő úgyis mondani fogja, mikor mit csináljak, és ha szerencsénk van és leszek olyan állapotban úgyis azt fogom csinálni! :wink:
Gondolom van már tapasztalata ez ügyben!

KépKép
hene

Na, újra vagyok! Bár el sem mentem volna! Most elment a kedvem mindentől.
Lemázsáltak. És úgy néz ki, hogy sikerült 3hét alatt 3kg-ot felkapnom. Ez így már 8! :shock: :oops: :cry: :evil: :cry:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszta, hát mit gondolsz az a gyerek nem akar nőni????????
Nehogymár két shekbe essél 3 kilótól!!!!

KépKép
hene

kriszta azokban a hetekben hiztam en is a legtobbet, es azota meg mindig a plussz 8nal tartok:) szoval no para! Az tokeletesen jo, ha nagyon konyv szerint akarod is csinalni van meg 5 kilod es mar csak 10 heted, szoval ez tok ok!
Vendég

Vaygok ujra én is egy kicsit... csak voltak nálam. meg közben befejeztem a vadast. Már csak a zsemlegombócot kell majd megcsinálnom!

Ma annyira nincs kedvem semmihez... arra is ugy kellett rávennem magam, hogy levigyem a szemetet, és bemenjek a boltba (ami itt van a mi tömünk aljában).

d.dodó

Ehhez az is hozzátársul, hogy ide is lassan ideér a vihar..... este 10-kor nem szokott ilyen sötét lenni mint most van! :( A pocim is sokat keményedik.... de az biztos az időjárás változástól!

d.dodó

Dodó nálatok most hány óra van?? :oops:

KépKép
hene

Sziasztok!

Viki gratula a zéró + kilóhoz, a jó vérnyomihoz és pisihez! És persze a zakatoló pici szívhez!!! :lol: Ha nem írtad volna is biztosra vettem, hogy vigyorogtál a gyógyszertárban! :wink: :lol:
Ronix szerintem is oda lesz a párod! Elolvad majd a kis punástól!!!
Teó ügyi vagy a +8 kilóval!!
Bondi ritkák az ilyen jó élmények a bürokráciával kapcsolatban! Oti cuki!!! :lol:
Szilvi a méretek jók. A kevés magzatvíz annyira nem, meg az sem, lehet hogy be kell feküdnöd. Viszont az szuper, hogy megfordult! Nekem a lepény a 31. héten 2. fokban volt érett. Szóval neked az is jó! Miért tart attól, hogy nem tudja ellátni a babát elég oxigénnel? :?
Timi szuper holmikat vettél!
Kriszti ezt a babonát én is hallottam már egy pár helyről. Meg persze példákat is rá! Egy dalmatád lesz. :wink: Ááááá! Baromság az egész! :lol:
Wera drukk a dokihoz!!!

Én meg durmoltam egyet. Arra keltem, hogy nagyon fáj a csípőm, Luca pedig jól befeszítette a lábait a jobb oldali bordáimhoz. :shock: Na az végképp nagyon rossz!

Megyek rakok be egy mosást, meg vasalnom is kellene... :evil:

Kép
sziszka82

itt is igen sotet van. de oszinten zuduljon mar le aminek le kell, mert ebbe a nyomottsagba megzakkanok!
Es ko kemeny a pocak:(
Vendég

sziszka: most akkor végleg megnyugodtam :D azt viszont nem tudom, mert nem kérdeztem hogy miért tart attól, valószínű hogy a keringéssel lehet baj :shock:
na lépek, mert itt a vihar, inkább kikapcsolom a gépet :?

Kép
Kép
h. szilvi

Na, most jól kibőgtem magam. Semmi köze a kilóimhoz, most az a legkisebb gondom.
Szegény Levi azóta kalimpál.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

mi történt?? :shock:

Kép
Kép
h. szilvi

Na bocsi... ezt véletlen küldte el magától!! :evil:

d.dodó

Sziasztok!

Nálam is volt ma a védőnő. Megnézte hogy meg van-e minden.
Úgy idegesít. Bezzeg a ciguknál,akik 1 szobában 6an laknak :evil:

Anyjuk!
Próbálj ki egy kis szénsavas üdítőt. Nekem az mindig felébreszti őket.

Szilvi!
Nem hiszem hogy a lepény olyan gáz lenne. Nekem 29 hetes uh-n 2.fokban volt érett és semmit nem mondtak. Utána engedtek ki 3hétre. Amig jo mellette a áramlás nincs gond. Azt nem nézett nálad?
Vendég

hene!
Nincs időeltolódás. De itt már megkezdődtek a "fehér éjszakák"... igy 10-kor még süt a nap, és 4-kor már ujra világos van hajnalban. és lesz olyan is, hogy fél 2-ig világos, és ugyanugy fél 4-kor már világosodik.

d.dodó

lehet hogy ez a 0,73 az áramlás?? :shock: nézett bizony

Kép
Kép
h. szilvi

Kriszti a +8 kiló teljesen jó!!! Lecseszett? Kapja be!!!
Szilvi, akkor lehet hogy majd a doktornénik tudnak valami okosat mondani az oxigén ellátással kapcsolatban. :lol:

Kép
sziszka82

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: