A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

nekem azt mondta párom hogy csak azért örül a fiúnak mert így kevesebbet kell rá figyelni nagy korában és nem kell megölnie a fél világot :D

Kép
Kép
h. szilvi

Szilvi, sajna nem tudok hozzászólni a dologhoz. Bízzunk abban, hogy nem kell befeküdnöd. Az viszon akkor is jó hír, hogy megfordult! :)

KépKép
hene

szilvi: azt hiszem igy ertheto ha korhazba kel menni, hogy allando felugyelet mellett legyetek!hogy nezzek hogy tud e a baba fejlodni megfeleloen!
Bizti rossz a korhaz, de jo, ha biztonsagban vagytok!
Kitartas!
Vendég

Szilvi!

Hozzászólni sajnos én sem tudok...

De irígy vagyok, annál inkább!!!!
A mi BPD-nk is 81mm...
Vendég

Nemrég hívott a szülésznőm, hogy hogy vagyunk, mert vártak rám tegnap este. Azt mondta olyan sok dolguk volt azt hitte még mi is beállítunk!
Mondtam minden rendben. Csak vizesedik alábam. Vérnyomás? Oké. Fehérje? Oké. És az utolsó laborom is tökéletes lett. Erre mit mondott? Na, még a végén végig hordjuk ezt a gyereket????????
Úgyhogy lehet hogy nem is kell annyita figyelni mikor tűnök el. Van még 2 hetem!

KépKép
hene

hátha nem rosszabbodik, végülis azt mondta hogy jobb valamivel, majd meglátjuk...hátha lesz még pár hetem, ha meg bekell feküdni úgy gondolom hogy az elég nagy baj, mert akkor már kevés oxigént kap és 32-33 hetesen szülni, hát nem egy élet biztosítás, később jobb lenne

Kép
Kép
h. szilvi

Szilvi! Sajna én sem tudok hozzászólni!

Én elsőre fiút szerettem volna és szerintem apa is. De persze azért elsőre mindegy is milyen, mert még egyik sincs. És ugye meglett Rolkó, vágyaink teljesültek. Na most másodjára mind a ketten kislányt szerettünk volna, jobban mint elsőre a fiút. És hát kislány mocorog a pocakomban. Örülünk neki nagyon. Így viszont ennyien maradnak: 1 fiú, egy lány. Több baba nem igen lesz.

Kép
szly27

nem tudja valaki hogy ez az adat mi a csoda?? art umb ri . 0,73 :shock:

Kép
Kép
h. szilvi

Szilvi, ne idegeskedj ezen. Tudom, könnyű mondani, meg hát amilyen napod van ma, még csak ez kellett neked. De gondolj a babára. Neki nem igazán nem tesz jót az idegeskedés!

KépKép
hene

csak féltem :cry: , még korán van....ha a 35. hétbe lennék nem is idegesítene

Kép
Kép
h. szilvi

Szilvi, az utolsó uh-os papíromon ez áll:
Az a. umb-on és az art.cerebrii median fiziológiás áramlás. Di:1,00 , Ri:0,68 , A/D: 3,12

KépKép
hene

szilvi: kehet pont ezert kell korhazba menni, hogy kihuzzatok meg par hetig!
Vendég

kedden eldönti hogy mi legyen, de remélem húzzuk még, amúgy is nehogy már én legyek az első!!!!! :D
de legalább megfordult :D

Kép
Kép
h. szilvi

köszi, aranyosak vagytok, már jobb is a kedvem :D

Kép
Kép
h. szilvi

Sziasztok Kismamik!

Voltam az új védőnéninél! Nagyon aranyos volt és nem kell többet mennem már hozzá. Legközelebb akkor talizunk amikor hazamentünk a kórházból Szabival! Mindent megbeszéltünk és még össze is tegeződtünk! :D

Maverick! Örülök, hogy még otthon lehettek egy kicsit!

Vidokata! Szupi az utazóágyatok!

Ibm! Örülök, hogy minden okés volt az UH-n és a CTG-n is Áron baba szép súlyban van! Szupi, hogy ilyen rendes a dokid!

Wera! Nóri baba biztosan a kintlétre gyúr azért mocorog ennyire! :D

Dodó! Csini a pocakod! :D

Kriszti! Gratula a cukor eredményhez! Nagyon jó! A rémálmaidat nem irigylem!

Muffin! Örülök, hogy egy kicsit jobban vagytok! Kívánom, hogy Eliottal minden a legnagyobb rendben legyen és, hogy hazatudjátok Őt vinni!

Ronix! Szerintem ülj le beszélni a pároddal nehogy rosszabbodjon a helyzet!

Bondi! Oti egy tündérpofa! :D

Vikikém! Telefonálással kapcsolatban Én is Rád gondoltam! Biztos befutó vagy Nálam! :D Örülök, hogy minden rendben volt a védőnéninél! Gratula a 0 kiló gyarapodáshoz! :D
Vendég

zilvi: tudja o mi a dolga!Remeljuk a maradasban is tudni fogja:)Mar most rendes kolok:)
Vendég

Szilvi! Ha befektetnek a koriba akkor biztos kezekben lesztek és biztosan nagyon fognak Rátok figyelni! :D
Vendég

szerintetek nem lehet azért kevesebb a magzatvíz mert keveset iszok?? azért az a napi 1 liter lópikula, nem? :shock:

Kép
Kép
h. szilvi

Szilvi! Legalább 2,5-3 litert kéne inni!
Vendég

szilvi: igen, az nem eleg
tessek inni inni, barmit, mindent!
Vendég

az en dragam mar megint azt jatsza hogy paraztassuk agyon a mamit...
en emiatt nem vagyok tul boldog,
itt van fel ketto, es o meg egy hancurt nem vagott le:(
Vendég

Bondi!
Tök jó, ha pénz áll a házhoz!!!

Mi anyukáméktól kaptunk egy szép kezdő összeget Lacikánk kelengyéjére. Pedig meg volt mindenre a pénzünk, de a szülőknek nem lehetett nemet mondani.

Ja! én a 225 Ft-os adóvisszautalásnak is örültem. :D

A Fiad nagyon jóképű!!!!!!!!!

Anyjuk!
Én is azért vettem a bimbóvédőt, hogy ne a páromnak kelljen majd rohangálni utána.

Babukám!
Puszillak, hogy Te is rám gondoltál!!!

Örülök, hogy jófej az új védőnőcid.
20150601134430

1liter? :shock:
most löttyintettem le fél liter tejet kb

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Nem is vagy szomjas?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

hali lányok!

hogy ti mennyit irtatok.

muffin örülök hogy jelentkeztél, és hogy ilyen pozitiv hangulatban vagy :D

aki orvosnál vagy védőnéninél volt és dicsérték gartula. akit nem az meg tojjon a nem dicsérő emberke fejére!

pecsétek. 4 db kell. de nem szigorúan pecsét a neve. hanem beírás... az én védőnénim nem pecsétel csak aláir. egyébként meg ugy van hogy a terhes könyvet majd szülésnél le kell adni, mármint nem közben :D és a kiskönyv alapján kiállítanak egy igazolást hogy a megfelelő számú terhesgondozáson megjelentetek és azzal kell majd igényelni (meg persze más papirt is adnak hozzá) az egyszeri támogatást és az kell hogy kaphassatok más támogatást is.
de viki belinkelte asszem és ott megvan minden leírás.

szilvi!
szerintem azon se nagyon aggódj ha be kell feküdni. biztos nem azhért fektetnek be mert fölös ágyuk van. muszáj, hogy kihuzzátok még 2 in 1 formában.

jaj még biztos volt más is... mert olvastam vagy 3-4 oldalt ne nem jegyzeteltem :( bocseszka

jah egyébként megszurtak... kétszer... de szerencsére csak kétszer. a 3. nem kellett mert levették a cukrosoknál az ellenanyagra is a vérem. pedig elvileg azt máshol veszik. de igy azért jobb.
a cukros lötyi most nem volt annyira finom mint a multkor, de azért nem volt rossz. jó sok citromlével.
a 2 óra alatt meg vásároltam :D nah az nagyon jó volt.
turciztam napozót meg kisinget. jah meg vettem pelenkát is még egy kis csomaggal. inkább ezt viszem a kórházba és nem a liberot. ez is jó minőség, de nevenincs és 660 ftba került 22 db. a kórházba jó ez. ugyis másnak is adják...
meg vettem a kiságyba olyan zenélő forgó akármit.

jah meg anya kisért el és megkaptam a hazahozós rucit amit pesten vett. és még 2 kispólót is kaptunk tőle. nagyon édesek.

majd hozok fotót is, csak befejezem az ebédemet, vagyis a reggelimet :D a leveskét ettem meg eddig. még a főzi hátra van

Kép

Kép
timi1982

Anyjuk!
Feküdj le, paskold meg kicsit a pocid! (nem kell cunami érzés), tuti bejelez a pici.

Amúgy tuti a front, mert az én kölköm is lustább. Pedig a szíve mente a 140et is délelőtt.

Asszem megyek legyilkolom a szomszédot. Reggel óta flexelnek.
20150601134430

timi: akkor sikeres napod volt!:)
en nem tudom utnak eredjek e, mindenfele viharokat mondanak...
Vendég

nekem muszáj volt utnak indulni. mára volt beutalóm.
mikor mentem kicsit szemelkélt az eső. mire levették a vért és megittam a cukrot elállt az eső.
2 óra leteltével meg dög meleg lett. azóta is tart a jó idő :D

Kép

Kép
timi1982

Anyjuk!
Nálunk is esett délelőtt, jó is volt, mert 3 szatyorral jártam meg gyalog a várost.
20150601134430

Timi!
Mikorra lesz meg az eredményed?

Jó étvágyat! én is most toltam be a bolognaimat.
20150601134430

szilvi-nekem is g1 a lepényem

Képimg][/url]
Kép
ronix

engem riogat a korházzal szilvi

Képimg][/url]
Kép
ronix

Bizti tényleg front van!
Áron is alig mocorog,máskor meg egész nap dolgozik!
Közben meg fáj és feszít a gyomrom vagy nemis tudom!
Tök más mint szokott!
Az előbb már mondtam ne ijesztegesse anyát mert nem lesz ez így jó!
Bedobtam egy rudit,csokit,colát és még mindig békésen durmol!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Mindjárt lefekszem,arra tuti beindul!
Remélem............. :roll:

Kép

Kép
ibm

viki: ez a lefekszem dolog sem valt e, sot a csoki sem:(
megprobalok most kicsit nem erre koncentralni, hatha akkor lesz olyan draga edes az en gyermekem es ad eletjelt magarol!
Vendég

Hát én most úgy megkívántam egy olyan tepsis krumplis-húsos variációt, hogy nem biztos a főzi. De ott a hűtőben néhány darab két napos pulykatallér, meg fognak dögleni, ha ma nem esszük meg. :(

Elintéztem előbb a pisi-dolgot, védőnéni hagy örüljön!

Szerintetek gáz, ha a védőnő meg a gyerekorvos ugyanaz a személy? Mert a mi védőnénink egy doktornéni! :D

És most egy nagyon hülye körkérdés tőlem globálisan mindenkinek:
Ugye van az a babona, hogy ha a kismama megijed, akkor a babán mindenféle májfolt meg ilyesmi jelenik meg. Na mármost az utóbbi időkben nagyon meg tudok ijedni olyan dolgoktól, amiket máskor szinte észre sem veszek. Szívem akkor eléggé kalapál. Tutira veszem hogy ezt a babóca is megérzi, meg nem jó neki (se), de ettől tényleg lehetnek foltjai? :oops: Tudom, hogy csak egy babona, de olyan sokat riadozok mostanában. :roll:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

viki!

az ellenanyag meglesz kb. csütörtök-péntekre.
a cukor meg holnapra megvan állítólag. de majd ugy csinálom hogy az ellenanyag miatt felhivom az ismimet hogy legyen szives elhozni, a cukor miatt meg szólok a szülésznőmnek. ugyis hozzá fut be. és akkor már egyeztetek vele időpontot és randizunk meg dumcsizunk.
szóval elvileg a héten tudok eredményt mondani.

Kép

Kép
timi1982

Ami: nekem is igeny kemeny a pocim, de meg mindig nem olyan durva, mint tegnap este, na azt hittem elpatkolok, ugy befeszult az egesz, hogy csak ugy pislogtam, hogy te jo eg, most mi lesz, ez parszor megismetlodott aztan alabbhagyott szerencsere, szegeny parom meg teljesen bepanikolt, hogy ez most mi, es mi bajom. Mondtam neki, hogy lassan meg kell ezt szoknunk, hogy mindenfele fajdalmas dolgot fogok erezni....de remelhetoleg a vege azert meg messzebb van!
Vendég

Krisztikém!
Ez tényleg babona! Ne aggódj ezen!

Hajrá tepsis krumpli!

Anyjuk!
Ha oldalra fordulsz sem indul be?
Nekem akkor mindig kidugja vmijét.

Ami!
Az én törpöm is sztájkolgat.
20150601134430

Mocorgásbeindítás. Nekem abszolút bevált, bár sokszor nincs rá szükségem.
Le kell ülni egy székre picit széttett lábakkal, egyenes háttal előredőlni kicsit, amíg a poci alja eléri a combot, és mehet a jobb lább rázása! :lol:
Hülyeségnek tűnik, de Levi pl nagyon utálja ezt és mindig fellázad ellene! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

kriszta; ez eleg erdekes babona:) en is rettentoen meg tudok ijedni, mindentol. Leginkabb varatlan zajoktol, eros hangtol....de erdekes babo sosem ugirk ha nagy hangot hall o jobban birja:)
HAt nem hiszem ettol fuggne hany majfoltja, anyajegye, stb lesz
Vendég

Timi!
Tök jó, hogy ilyen hamar lesz eredmény!

Anyjuk!
Most nézem! Boldog hétfordulót!!!
20150601134430

a rucik kb. 200 ft-ba kerültek :D

de a forgó az kipótolta az árakat :D az volt 6000 ft :(
de legalább ez tetszett. olyan idióták vannak, és ez legalább plüss és nem műanyag vacak.

jah bocsi, de elég nagyok a képek

Kép Kép Kép

Kép

Kép
timi1982

hat Kriszta ez sem hatotta meg a lurkot:(
Vendég

Viki: koszi! Tok hihetetlen! de orulok neki! NAgyon!
Vendég

timi: nagyon edi cuccok!
Vendég

jó ez a lábrázós történet :D
mondjuk nekem elég az ha lefekszem és elfordulok valamelyik oldalra. ekkor általában megmozdul. ha meg nem, akkor csinálhatok bármit... alszik és akkor a bomba se segít :D

jah jut eszembe. kár volt beparáznom. este igen csak a köldököm fölött akart kibujni az oldalamon. igaz érzem lent is, de oldalt is :D
ugyhogy kár volt vmelyiknap parázni. :oops:

Kép

Kép
timi1982

Az én kicsi fiam sem viszi túlzásba a mocorgást, de én ne aggódom, mert reggel már jelzett. Most megyek pihenni egy kicsit, akkor úgyis bejelentkezik!

Kriszta, én ilyet még nem is hallottam! Szerintem ne foglalkozz vele.

KépKép
hene

mi tegnap csupa csupa rozsaszin dolgokat kaptunk kolcson, nem rajongok az otletert, hogy ha kislany lesz rozsaszinbe oltoztessem( ferjem kimondottan ellenzi) de ezek edibedik( meg a legtobb body, az ugysem latszik) es hasznalni fogjuk oket
Vendég

már megszoktam hogy nem iszom, de most elbizonytalanodtam :? , úgyhogy hoztam egy nesteat, sajna a víz nekem sose megy és úgy vettem észre hogy a sima víztől nem pisilek annyit, pedig vizes a lábam most nagyon :shock:
nekem még csak két hete mondta hogy esetleg be kell feküdni és sajna tudom hogy nem azért akarja mert épp fölös ágyuk van, csak épp nem jó az időzítés, bár az sose jó.... az hogy érett engem nem is idegesít annyira, inkább az hogy szerinte nem fogja a placenta bírni ellátni oxigénnel ahogy fejlődik :shock: , azt mondta tovább a doxiumot és ne feküdjek háton egyáltalán, bízom benne hogy azért javulok, egy hét múlva kiderül
a kiskönyvet nem vittem :D , biztos tudta miért :D, még várok egy hetet, ha befektet úgyis mindegy :D

Kép
Kép
h. szilvi

Timi!
Nagyon jó cuccok!!! Az oroszlános tetszik a legjobban. :D
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: