A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Este ultrahang és ctg...drukkoljatok paramaminak :lol:
Azért is,hogy minden rendben legyen és azért is ,hogy 3300gr legyen...mert én annyit szeretnék(most)
Vendég

........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 15:18-kor.
pironya

........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 15:18-kor.
pironya

Piri nem tudom,szerintem hülye vagyok...mert már azt is kitaláltam,hogy túl kicsi,de mostmár bekussolok mert tényleg csak a rémlátomásaim vannak :oops:
Vendég

És mivel két hetem van az max fél kiló,és én szeretnék nagy babát
Vendég

Kép
Szép napot nektek!
Lenne egy kérdésem: mikor célszerű az első nst-t megejteni? a védőnőm szerint mindegy hogy most megyek vagy 2hét múlva... :evil: függ ez valamitől?
csipisz

.........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 15:19-kor.
pironya

Csipisz:általában a betöltött 35. héten kell menni először.Nekem a dokim mondta.

Kép
melike

nekem 34+6-on volt először ha jól emlékszem, a dokim csinálta, a védőnő meg csak lesett, azt mondta azt hitte hogy csak 2 héttel később lesz... 36+3-on már a 2. volt.

mia_snow

Ezen kiigazodni... legjobb lesz ha a dokit megkérdezem a jövőhéten, minden ilyen vizsgálatot a kórházban csinálnak. Azért köszi a válaszokat. :roll:
csipisz

Csipisz, a doki fog adni beutalót nst-re nálunk legalábbis így van. Van ahol a betöltött 35. héttől, van ahol a 36-tól csinálják.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Stella, nálunk elvileg telefonon kell időpontot egyeztetni, és nem kell hozzá beutaló... De így legalább bizti nem maradok le semmiről :D
csipisz

Blue írt:még várják,hogy legyenek rendszeres fájásai,puszil mindenkit,majd még ír
Vendég

jó lenne már csiriről is többet tudni... :(
Vendég

Csipisz: Te hova jársz dokihoz, hol fogsz szülni? A Margitban csak a 36. betöltött héttől kell menni heti 1x CTG-re. Nem kell beutaló, csak a kiskönyv és megcsinálnak mindent, amit a protokoll szerint kell... Én csütörtökön megyek CTG-re és sztem vérvétel is lesz... talán a sztrepto eredményem is meglesz már :roll:

Blue: Tudom, hogy nem olvasod, de nagyon drukkolok még mindig...
Jó lenne, ha már rendszeresek lennének azok a fájások, elég régóta szenved...

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Hozzánk is elért a vihar az éjszaka,szinte folyamatos volt a dörgés,csattogás.Aztán meg volt nagy zuhi.A kisfiam le is jött közénk,a drágám csak úgy reszketett az ágyban. Nagyon fél,amikor vihar van. Nem mertem neki mondani,de én is féltem egy kicsit...olyan nagy hangja volt... :roll:
Most meg megint fülledt meleg van...

Dana!
Neked most fiad lesz vagy lányod??Lehet,hogy írtad már ,de nem emlékszem.A vonalzódon nem látszik.

Én ma voltam megint CTG-n.A dokim nincs,most a "kölcsöndoki" értékelte ki,de minden jó,nem szülünk.
Annyira elkezdett a drágám csuklani,hogy hangosan kopogott a műszer.Csak azt lehetett hallani az egész szobában.Persze minden kismama odafigyelt... :roll: :roll:

Kép
orsitigris

sziasztok!
orsi írtam pü-t.rájöttem, hogy a werának adtam meg én a számom, ő merre jár, már régóta nem láttam.mert eleinte ő gyűjtötte, nem?

blue, csiri-kitartás!!

Kép
Kép
eyi

Bettica én nyíregyházi vagyok, úgyhogy itteni a dokim is.
csipisz

Kép
Kép
Kép

És bizonytalan fájásaim vannak... vagy erőteljes jóslók, vagy Tomi dörgeti az ajtót... megyek lefekszem....
Vendég

Gigi de nagy már a pocid... :)
csipisz

Csipisz: Pedig még az avatarod alatt is látszik :oops: Bocsi, tiszta hülye vagyok ma...

Gigi: Szép nagy poci ;) Dőlj le, talán jót tesz...

Nekem is erős jóslóim vannak :roll: kb 2 órája, fél óránként... vizont Bence annyira aktív, hogy ezeknek jóslóknak kell lenniük...

Voltam Corában, még sem a piacra mentem... Vettem fincsi padlizsánt és láttam cukkinit is, valaki erre volt rákattanva... Szóval ma rakott padlizsán lesz, nyami... :D

Kép

Kép
bettica

Gigi:mi lesz veled?

Már belém beszélitek a fájásokat.Nem fáj semmim,nem fáj semmim...

Kép
melike

Csajok,különben a jóslók,azok rendes fájdalmak?Tehát azt tuti tudni fogom,hogy nem csak kellemetlen valami?
Ú,de bénán fogalmaztam.

Kép
melike

Gigi én már minden képedet ismerem az albumodból...tessék újat csinálni :lol:

Orsi akkor nem csak azén fiam fél a vihartól :lol:
De ő mindíg tovább is ragozza...fél,hogy ledől a házunk,kidőlnek a fák stb(annya fajta)
Vendég

Sziasztok!

Gyors bekukk, mert mindjárt mennem kell sajna.

Az NST-m jó lett, kispocakember mozgott rendesen...

Orsi, kukisnak látszott a leges-legutolsó kutakodós UH szerint (34. hét táján). De majd ha kijött akkor lesz tuti..

Férjem most olvasta valahol valami poénban hogy ha joystickja van akkor fiú, ha kártyaleolvasója akkor lány... :)

Gigi,
szép pocak, jó nagy :)
Jóslók lennének? Ejha...ha lepihentél és elmúlik akkor azk...ha nem...

Hajrá Bari, minden oké lesz a vizsgálatokon és reméljük Te sem találsz semmi agóódnivalót :wink:

Puszik

Dana

Kép
danaaia

Sziasztok!

Itthon vagyunk! :lol: Ígérem írok majd, hogy mi történt, meg rakok képeket is, de most egyelőre nem telik több tőlem. 8) Az első dolog amire az anyaság rádöbbentett: igenis ki lehet bírni 4 napot alvás nélkül. :? :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára montana 2008.10.05 05:24-kor.
montana

Montana! Marcell csoda szép kisfiú! Legyen benne Sok Örömötök és Boldogságotok! :D
Vendég

Sziasztok!!!
Montana gratulálok. Nagyon jo egészséget,és sok---sok tejcsit nektek.
ohhhhhhhh,de szép. :lol:
Ugye azért minden rendben van?

Tegnap este Csajok,a gyermekem szerintem karatézott oda bent.
Félelmetes volt,nagyon fájt,már majdnem bőgtem. :cry:
Derekam ugy nyilalott,közbe box.
Lent a fejével bögdösött egyfolytába.
Volt mikor megfeszitette magát,és oda raktam a kezem,és rendesen a feje volt a kezembe. Meg puniba végződött a nyillalás. NA!?????
Ez is joslo fájás???
:roll:
Olvastam itt a joslo fájásokrol,de szerintem mindenkinek más. Nem??
Nagyon szép nagy pocikat láttam,növögetünk ugy látom. :D :D
De a babyk is jönnek lassan.
:wink:

Kata&Milán

oszman777

Montana: Csodaszép kisfiad van!!!!! GRATULÁLOK!
Várjuk majd a beszámolót! :wink:
bszilvi25

Montana, gyönyörűséges baba!!! elolvadok! :oops: :)

Gigi, nem semmi pocak. ;)

nekem most nincs friss képem, csak ilyen, még a szombati esküvőről:
Kép

MILYEN AZ A JÓSLÓFÁJÁS??? nekem még mindig nem fáj semmim... illetve éjjel, amikor egyik irányból a másikra fordulok, akkor egészen lent, a szeméremcsontom-környékén fáj egy picit de pár pillanat alatt el is múlik.

mia_snow

Oszman: nekem még nincs ilyesféle tapasztalatom, de szerintem amit leírtál, az nem josló volt! Inkább csak olyan mocorgós, nyújtózkodós... De ugye nem tudhatom biztosra.

Gigi: szép poci! :lol: :lol:
bszilvi25

Mia: én is kb. ennyit érzek és ezért kérdeztem,hogy milyen a jósló?Gondolom az már FÁJ.
Nem is látszik a pocid abban a felsőben,Mia. :lol:

Kép
melike

Montana:gyönyörű kisfiú!Irígy vagyok nagyon!

Kép
melike

Montana: Gratula a gyönyörű kisfiúhoz!!! jaj, nagyon édes ahogy alszik. Legyen benne nagyon sok örömötök! Majd mesélj ;)

Kép

Kép
bettica

Montana annyira édes a kissrác... na má megint irigykedek... :lol:

Képzeljétek, hétvégén kitört rajtam az anyai féltékenység... :lol: anyósom el kezdte ragozni, hogy ha megszülök, majd ő mindent megcsinál helyettem... Na majd épp erre erre vágyom... :evil:
csipisz

Szerintem aki az első babáját várja majd később fog rájönni,hogy milyen is az a jósló fájás.De bizonyára tudni fogjátok,ha tényleg RENDSZERESEN BEKEMÉNYEDIK az egész hasatok,és nyilall a derék is úgy,mintha meg akarna jönni.Ez fog majd később fokozódni...
De az is lehet,hogy megússzátok jósló fájások nélkül,és ha elkezd fájni,abból már szülés is lesz.
A jósló fájás nem mindenkinél törvényszerű.

Én a minap panaszkodtam egy barátnémnak (aki 34 hetes 3.babával),hogy elég gyakran vannak fájásaim,de rendszerint abba is marad.(mindháromnál így volt) Neki ha egy picit már elkezdett fájni,tudta ,hogy mennie kell,mert 2 órán belül meg is volt a babája.Neki soha nem jósolgatott...csak szült és kész...

Nahát nekem ilyen gyors szülésre nem kell számítani.
Hiába nyákdugó ide vagy oda,én viszem karácsonyig...Csak nehogy addigra a dokim pont elmenjen síelni... :D :D :D

Na,GIGI!
Csak nem?????!!!!!!???? :shock:

Kép
orsitigris

Sziasztok!!! :)

Végre itt! Nem volt netem majdnem 1 hétig.... Egyszer sikerált megcsinálni, de mire írtam volna megint ledobott és mostanáig semmi...

Annyi minden történt Veletek, hogy szóhoz sem jutok....

Móni, Montana: Csodaszép babák!!!! :D NAGYON GRATULÁLOK!!!!

MÁRTI: DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK!!!!

Még olvasgatok picit és vagyok

Vikka

Kép
wvikka

Mi ez a borzasztó zene???? Eddig is volt csak nekem nem tünt fel?

Kép
wvikka

Szia Wvikka... egy darabig egyfolytában szólt... :lol: bár nekem már csak első belépéskor szólal meg.
csipisz

Brutál.... :twisted:

Jujj! Nagyon izgulok Mártiért!

Az elmúlt egy hetet én is megszenvedtem. Több mint fél órát könyörögtem dokimnak, hogy engedjen haza. Most feküdnöm kell 24 órából 24-et. Nagyon ramatyúl bírom... Hasam olyan kemény, mint egy görög dinnye, Szonja baba azért aktívan részt vesz az életemben. :)

Szemérem csontom teljesen szétcsúszott. Nem tudok járni úgy fáj... Fekve meg sem bírok fordúlni, mert ezerrel kattog.

A bokám nekem is vizesedik rendesen, de a petrezselyemtől lejebb ment. Dokim mondta, hogy azt egyek.

Küldjetek még képeket babócákról lécci! :)

Kép
wvikka

A múltkor kértetek képeket a nagyobb tesókról.
Teszek 3 képet,mindhárom pár perces korukban készült...

1. Lányom 1996.ápr. 3850 g/54 cm
Kép

2. Fiam I. 1997.szept. 3800 g/ 52 cm
Kép

3. Fiam II. 2000.okt. 3580 g/ 50 cm
Kép

Remélem nem haragszotok érte... :roll:

Kép
orsitigris

Orsi!

Annyira édesek!!! :D

Picit le vagyok maradva... Most mi lesz?

Kép
wvikka

Nálunk megint vihar közeleg...Elég rendesen dörög...Kár,hogy nem halljátok...

Tudtátok,hogy délelőtt narancssárga,most pedig már piros riasztás van érvényben????
Bárhol lehet felhőszakadás,jégeső!! :shock: Akár 2-3 cm-es darabok is hullhatnak... :shock: :shock:

Kép
orsitigris

Wvikka!
Most lány lesz...remélem... :D :D

Már szakad is az eső...Jaj úgy félek... :roll:

Kép
orsitigris

Montana! Gyönyörű a kicsi fiad!

Orsi, jól elhúzza az kiscsaj, pedig mostmár szabad az út neki 38 hetet betöltöd :) Mikor mész ctg-re? Én csütörtök 11 órára.
Nekem mára olyan dagadt a lábam, hogy a ballal alig tudok menni, irtóra fáj. Elég durva :(

Kép

Kép
[/url]
stella40

Orsi: Dehogy! Milyen hajasbaba volt mindegyik gyermeked :shock: Jó nézni az ilyen képeke. Még-még, akinek van tesó! :D

Kép

Kép
bettica

Stella!

Én hétfőn reggel 9.30-ra megyek megint...
Csak akkor lesz megint itthon a doktorom...

Kép
orsitigris

Orsi, kár, megint nem talizunk :(
Gyönyörűek a gyerkőceid :) És a fiúknak micsoda hajkoronájuk volt :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Fájok....

Peti nagyszülőkhöz leadva... apa jön haza értem....

Majd jelentkezünk....

Vigyázzatok magatokra, a gyerekekre....
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 16:03-kor.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: