sziasztok,
köszi a további gratukat, ma megyünk Apával megünnepelni, ott fogunk vacsizni (késő-délután), ahol az esküvői vacsi is volt. ha errefelé kirándultok (majd egyszer... ) akkor ajánlom mindenkinek: Pilisszentiván, Csali csárda. nem túl drága, nagyon jó hely, meseszép környezetben, tóparton.
... szóval én ma nem is főzök, tegnapról maradt még gyümölcsleves, azt megeszem, ha korábban megéheznék.
Bogi: gratula nektek is.
Dana: nem semmi pocak! az enyém nem túl nagy, de pl ágyból felkelni nem eccerü mutatvány... gondolom te sem pattogsz már annyira.

a gyerkőcök meg nagyon édesek.
Bari: küldj le egy kis csokit vagy péksütit, és fogd meg 2oldalról a pocakod és mozgasd meg. tuti felébred.
megjöttem a védőnőtől, eddig nem vizesedett a lábam, de most igen. most sem "úgy"... kívülről ázott át teljesen a cipőm, azonnal vettem le a cipőt, zoknit, nadrágot... volt nálam esernyő, de a 35 perces séta alatt....

minden leletemre azt mondta hogy teljesen jó, azt mondta hogy rég volt már ilyen kismamája, aki mindenféle étkezési odafigyelés és vitamin nélkül ilyen jó laboreredményekkel jött. szőt, a strepto nekem negatív, azt mondja hogy a hozzá tartozó kismamák legalább felének újabban pozitív! durva... nem is hittem volna. ja, és az elmúlt 5 hét alatt csak 1 kilót híztam, azt mondta hogy az egyértelműen csak Milán súlygyarapodása, úgyhogy jók vagyunk. aaah végre egy kicsit jobb kedvem lett legalább ettől, ha már olyan tehénérzetem van... meg ez az időjárás...

de legalább talán lesz ma kedvem vasalni végre.