Sziasztok!
Aranykavics,
úgy szeretem én is, mikor Dóri így alszik el rajtam.

Édes a kisfiad!
Cicuka,
én méréssel kipróbáltam, hogy mennyi idő alatt tudja kiszívni Dóri a tejcit, ez 20 perc kb. Amikor ennyi idő után visszatettem szopizni, akkor már csak 10 g jött. Mi lenne, ha Te is kipróbálnád ezt a 20 perces szopizást, és ha nem lakott jól Kristóf, még pótolnál vagy lefejt tejből vagy tápiból?
Évi,
nagyon örülök, hogy visszajött a tejci!!!
Nebula,
üdv köztünk, szépek a gyerekek!
Petramama,
Dóri nem sokáig bírta a babakocsizást, mert hanyatt feküdt benne. Aztán kipróbáltam, hogy hasra fektetem és most már nincs semmi gond. Az elején furcsa volt, hogy nem látom az arcát, de oldalra fordítom a fejét és így jó.
Aranyos Boróka fürdés közben, nekem is megfordult már a fejemben, hogy ki kéne próbálni az együtt fürdést.
Szépek a virágaid!
Tündérmanó,
szörnyű, amit az apósod művelt veled!
Linocs,
nagyon szép mosolya van Fruzsinak!

Rockerlány:
Mei tai-jal mentünk a tescoba, Dóri odafele és a vásárlás alatt aludt, jól érezte benne magát. Csak hazafelé ébredt fel, mert éhes lett és követelte a tejcit. Meg amikor tegnap Dóri nyugtalan volt és sehogy se volt jó neki, de láttam rajta, hogy álmos, beletettem és abban aludt el.
Pumperka,
Gratula Áronnak és az egész családnak! Nem semmi a félmaraton!
Jim,
szia!!! De jó, hogy újra itt vagy!
Milusnak boldog névnapot kívánok!
Márti,
de jó, látjuk Marcit is!

Édi Bence abban a kalapban!
Ma nagy hévvel álltam neki, hogy kitakarítok, de a porszívózás után úgy döntöttem, hogy a többihez nincs kedvem.
Dórinak is halványan pöttyös az arca, szerintem a tejcitől van.
Judit18,
Mikorra lesz meg a vérvétel eredménye? Nem is tudom, mit csináltam volna, ha így kikapták volna a kezemből a gyereket.
Dóri is annyira aranyosan kitolja hason fekve a kezét, emeli a fejét és nézelődik. Ma új dolgot csinált, lógattam a feje fölött játékot és megragadta a kezével, meg ütögette is.
Nagyon szép, husis arca van Eszterkének, jó ötlet volt a pelenkázóhoz feltenni azokat a lepkéket, édi, ahogy nézi őket.
Niki,
itt is szavaztam Lillára, tuti jó ez a kép róla, annyira bájos rajta, ennivaló!
Ja, a névsorolvasáskor láttam Zsu nevét is, úgy emlékszem, hogy szerdán fog jönni, talán az anyukájához mennek és onnan fog írni, mert náluk nincs internet.
Potyka,
tényleg hatalmas a pocid.
Marla Singer,
örülök, hogy ilyen sokat írtál magatokról!
Pété,
mi is egyedül vagyunk itthon, Apa csak délután ér haza. 1-2-szer lemegyünk sétálni vagy vásárolni, szerintem nyugodtan vidd Livikét magaddal úgy, hogy tudjon aludni menet közben, Dórinak még nem okozott gondot a kiruccanás.
Judit,
jók a képek a fiúkról!