Sziasztok!!
Jó régen nem írtam, de Kornéllal voltunk végre hármasban, szuper volt!!!
A Gyerekklinikán kezdtünk ma reggel, VIII. kerületben.
Sajnos meg kell műteni Luca popóját, ki kell vágni azt a "járatot" ami ott van neki . Reggel 8-ra megyünk ÉHGYOMORRA (Július 16-án), délután hazaengednek. Sajnos altatásban fogják csinálni, ennek nagyon nem örülök.
Iszonyat pocsék hangulatban vagyok, végig ott volt a gombóc a torkomban hazafele, de a Luca miatt nem sírtam. Valahol számítottam erre, mind a ketten éreztük Kornéllal, hogy ez lesz.
Megmondom őszintén, hogy rohadtul kivagyok az állandó orvoshoz járkálástól, többször volt már lassan Luca orvosnál, mint én (persze ez túlzás, de tényleg elég sokszor voltunk már).
Sajnos ezek a rosszhírek vannak.
Ráadásul az is bosszant, hogy ezt nem vették észre a Jánosban annó amikor született.

6 hetesen vettem észre véletlen, eléggé "eldugott" helyen van.
Ezen kívül jól vagyunk, igaz Luca 3 hét alatt most másodjára taknyos, de már kifele jövünk belőle.
Hétvégén köhögött is, felhívtuk a gyerekdokit, aki szombaton fogadott minket a lakásán (nagyon rendes tőle) és megnugtatott, hogy "csak" a váladék folyik le a torkába és ez irritálja.
Ülünk és mászunk is! Kicsit még nehézkesen, de nagyon édes ahogy pakolgatja a kezeit.