A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » János Kórházas Anyukák topicja

van netünk kint a babaszobából!!!!!
jövök majd gyakran!!
minden ok velünk, ill. jónás éjjel 7-hajnali 4ig aludt!!! aztán f8ig és most is szuszókál.
viszont sajnos kicsit ő is náthás :( :( ill köhécsel. remélem az anyatej kihúzza belőle (meg a cebion..)
kerekpocak

azt még el kell mondanom, h érdekes, amikor samu megszületett rögtön gyönyörű volt- nekünk legalábbis tutira. na jónás nem hehehe. pont úgy néz ki, mint egy 80 éves kopaszodó, kövérkés bankár, szivarral a szájában :) :lol: :lol: :lol: imádjuk persze.
asszem már írtam, h máshogy szeretem mint samut. samunál az elején rettegtem, hogy mit-hogy merre meddig. jónással azonnal félelem nélküli szerelem volt. (mivel már nem volt bennem para)
és most hogy ketten vannak érzem úgy, h ez így SOKKAL jobb. MÉG sokkal jobb.

na néhány kép, a mi kis törpi pénzügyi szakemberünkről:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

és samu
Kép Kép

aki gyönyörű, cuki és mostanában alig eszik, így már kicsit ment le a pocakjából.

asszem lassan a reagálás is menni fg (persze ha jön egyáltalán valaki).
kerekpocak

persze,hogy jön Zsófi :wink:
nagggggggggggggggyon fenomenalisak a sracok,szepsegesek!törpe bankar :lol: miket ki nem tudnak az anyukak talalni 8)
jo,hogy jössz majd többször :wink:

KépKép
evu

Zsófi :) :) :)
Jónás szerintem egy igazi pasi, de a hasonlat vicces :lol:

Kép
niki30

Tegnap ünnepeltük az első körös (egyik családdal) szülinapocskát.
Dobok néhány képet Nektek.
A kisasszony nem is evett a tortából :cry:

Na most gondban vagyok, mert normális tortás-Emmás kép nincs és olyan sincs, amin az új játékaival van :roll: hm.
Együtt ünnepeltünk uncsitesójával, aki most 3 éves.

Kép Kép Kép

Kép
niki30

nagyon édes. nagyon szép a ruhája is!!!
de még van 1 hét nem? előszülinap?
kerekpocak

Sziasztok,

Lacus jól van, nem kellett varrni, csak összehúzták és ragasztották. Kedden megyünk vissza.
A várakozás volt ami kikészített mindenkit, három órát vártak. Hajnali egy után értek haza.

Zsófi, nagyon édesek a fiúk. Teljesen természetes, hogy az elsőnél agyonaggódjuk magunkat mindenen, vagy majdnem mindenen. Abszolut működik a "harmadiknál a cumit már a kutya hozza vissza" effektus :D

Teri, a bilire szoktatás sztem is korai egyévesen. Még nem tud biztosan szólni sem. Engem is anyósom izélgetett Lacusnál, hogy a fia már 8 hónaposan szobatiszta volt. Lacus két és fél évesen lett egyik napról a másikra. (A kaki (bocsi) kicsit nehezebben ment, azzal több mint két hétig szenvedtünk).
Bár még csak egy tapasztalatom van, Virág most következik :D de vele is azt várom, hogy legyen stabilan jó idő, és leveszem a pelust és kész! Már van, hogy kéri a bilit, és fürcsi előtt ráül, de még nem produkált bele soha. És általában utólag szól, hogy kaka.

Niki, a nagylány nagyon-nagyon cuki! A következő ünneplésnél csak belekostol a tortájába is! :D

jó éjt,
Doren

Kép
Kép
Kép
doreen

Zsófi, tudod muszáj beosztani a hétvégéket. Így esett.
De jövő héten csak őt ünnepeljük az én családommal.

Kép
niki30

niki, ja-ja értem! nálunk nem volt nagy volumenü a dolog, csak 3asban voltunk, a szüleim éppen veszekedtek, és nem jöttek el...:)
vanilia milyen szép kislány!!! nagyon nagyon édes!
tök jó, h lackó jobban van!!! gondoéltam rá!
ma éjjel jónás 4 óránként kelt. reggel megetettem, durranásig, majd fejtem.. 100at! :shock: jó lenne ha nem kellene fejnem, reménykedem h beállunk kereslet-kínálat cuccra..
kerekpocak

Niki,nagyon edes Emmababa a kepeken :D elöször en is neztem,hogy nincs is meg szülinap-idö,de mostmar ertem :wink:

Zsófi,köszi a bokot :D nagyon ügyes Jónás baba,hogy 4 oranknet eszik,mondom en,biztosan nagyon jo taplalo a tejcsid :wink:

Doreen,nagyon örülök,hogy Lacus jobban van es nem kellett varrni :!: a cumit a kutya hozza vissza,hehe,ez nagyon jo szöveg :wink:

nalunk minden ok,Vani a szokasos delelötti sziesztajat tölti az erkelyen,arnyekban magatol ertetödik,ebben a hösegben 8) en meg kint olvasok mellette..micsoda idill :wink:

sok sok puszi

KépKép
evu

Zsófi- :D :D nem semmi ez a bankáros hasonlat :D :D De szerintem annyira cuki baba.Csak azért tünnek így,mert a kis kópé fejükkel olyan pofákat tudnak vágni ennyi idősen,mintha a világ összes gondjuk rájuk szakadt volna.
Kicsi samu miért nem eszik?lehet ha a meleg kavar be neki?

Niki-annyira kis ennivaló Emma.Gyönyörű kis ruhácskája van,és hát mit ne mondjak a torta is fincsi lehetett.Ő miért nem kapott belőle?Ti nem akartatok adni,vagy ő nem kért?
Bíztosan jó lesz a családoddal is együtt ünnepelni.Máris dupla szülinapja van a kiscsajnak.

Doren-örülök,hogy Lacust nem kellett varrni,de így is kellemetlen lehetett szegénykémnek.de tul vagytok rajta és ez a lényeg.a várakozásról meg no comment.

Evu-mi is a teraszon szoktunk sziesztázni :D :D Olyan jókat tudok olvasni meg pihenni én is mellette.Érdekes a teraszon többet is alszik mint a lakásban.

Nekünk elég rossz éjszakánk volt.Balázs többször felébredt,és az egyik szopi után tejsenen visszabukta a kaját.Na ettől meg jól felébredt,meg ugye átöltöztetés és társai,és 6-ig fenntvoltunk.Most pótolja a kimaradt alvást,mert azóta harmadszorra aludt el.

macarella

Kezdem azt hinni,hogy tényleg jön a foga mert annyira súrolja az ínyét,meg sír közben,de semmi sem látszik még.Hát van egy olyan gyanúm,hogy meg fogunk mi szenvedni rendesen a fogakkal.

macarella

Sziasztok!!

Jó régen nem írtam, de Kornéllal voltunk végre hármasban, szuper volt!!!

A Gyerekklinikán kezdtünk ma reggel, VIII. kerületben.

Sajnos meg kell műteni Luca popóját, ki kell vágni azt a "járatot" ami ott van neki . Reggel 8-ra megyünk ÉHGYOMORRA (Július 16-án), délután hazaengednek. Sajnos altatásban fogják csinálni, ennek nagyon nem örülök.

Iszonyat pocsék hangulatban vagyok, végig ott volt a gombóc a torkomban hazafele, de a Luca miatt nem sírtam. Valahol számítottam erre, mind a ketten éreztük Kornéllal, hogy ez lesz.

Megmondom őszintén, hogy rohadtul kivagyok az állandó orvoshoz járkálástól, többször volt már lassan Luca orvosnál, mint én (persze ez túlzás, de tényleg elég sokszor voltunk már).

Sajnos ezek a rosszhírek vannak.

Ráadásul az is bosszant, hogy ezt nem vették észre a Jánosban annó amikor született. :evil: 6 hetesen vettem észre véletlen, eléggé "eldugott" helyen van.

Ezen kívül jól vagyunk, igaz Luca 3 hét alatt most másodjára taknyos, de már kifele jövünk belőle.
Hétvégén köhögött is, felhívtuk a gyerekdokit, aki szombaton fogadott minket a lakásán (nagyon rendes tőle) és megnugtatott, hogy "csak" a váladék folyik le a torkába és ez irritálja.

Ülünk és mászunk is! Kicsit még nehézkesen, de nagyon édes ahogy pakolgatja a kezeit.

Kép Kép

Edis

Kép
ediske

edis rossz hír ez, de valahol meg jó, mert megszűnik egy probléma, nem?
nagyon nagyon fogunk drukkolni szépséges lucababáért! tuti nem egy komplikált dolog, ha du már haza is engedik! biztos minden rendben lesz!!
nagy gratula az üléshez!

kriszti kitartást! megértem ha kiborít az éjszakázás, rohadt egy dolog!! nem teszel fel képet balázsról?!!

ezt nevezem evu! olvasgatás az erkélyen! szuper!!! én meg aludtam- du 1-4ig nálunk csend és béke van.
kerekpocak

Zsófi: persze, megszűnik a probléma szerencsére, de nagyon félek az altatástól. :(
Édes kicsi csillagom, olyan picike még. :cry:

Edis

Kép
ediske

Szegény kicsi Luca :cry: műteni kell.
Edis, biztos minden rendben lesz, de teljesen megértelek, h. kivagy.

Kép
niki30

Evu, délelőtti szieszta? ÚÚÚÚÚ, hogy irigylem.
Ma a három gyerkőccel egész nap egyedül voltam, mert ugye Lacus még nem mehet homokozóba, így oviba se vittük. Előre féltem, hogy fogok mindent és mindenkit ellátni. És ráadásul piszok rossz éjszakánk volt nekünk is, mert vmiért Lacus 2-től 4-ig öt percenként hívott vagy engem, vagy a férjem. Ja, és mi elég későn fekvők vagyunk, éjfél-egy óra, Anikó meg hatkor kelt. Tehát ma reggel azt hittem összeesem.

Ediske, Lucababának nagyon drukkolunk, tényleg rosszul hangzik ez az altatásos műtét. Kicsi babók, de olyan "jól" viselnek minden ilyen megrázkódtatást. gyönyörű kék szemei vannak és nagyon ügyes már!

Kép

Jó éjt,
Doren

Kép
Kép
Kép
doreen

de édesek!!!! nagyon cukor módon vigyorognak!!
hú most nézem csak doren h nálatok is durva a 2 kisebbik között a korkül! így terveztétek?

edis: ne aggódj tuti minden ok lesz!!!! mennek a +++++++ gondolatok, drukkok!!
kerekpocak

Doreen, nagyon szépek a gyerekek!
És a pici? :)

Kép
niki30

Zsu, Viki veletek mi van?
Jól vagytok?

Kép
niki30

Na mi is itt. :) Megígértem Zsófianyának, hogy gyakrabban jövök majd. :)

Edis! Mennek a drukkok a műtét miatt. Szegény kicsi Luca baba.... de bizti nagyon nagy hőslány lesz és pikk-pakk felépül.

Doreen! Gyönyörűek a gyerkőceid. A minikéről is kérünk! :) Puszik Lacus fájós állára.

Zsófi! A te 2 huncut pasid is szépséges. A többit már megbeszéltük... :wink:

Evu! Szieszta???? De jóó nektek! Az én fiam nem tud egy helyben maradni 2 másodpercig sem, így csak akkor van szieszta nálunk, ha alszik. Szoktuk is mondani a férjemmel, hogy amikor alszik Tarek, olyan mintha nem is ő lenne. Csak olyankor látjuk egy helyben, nyugiban! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszti! Balázs fotó?

Tényleg mi van pl Cica Ágival? Tud róla valaki valamit???

fatima

Sziasztok!

Emmus rengeteg figyelmet igényel mostanság, a lakás-projekt meg elveszi minden maradék időmet és erőmet, úgyhogy nem sűrűn tudok ide benézni! :( Néha bele- beleovasgatok, de írni nem volt energiám. :oops: :oops: Remélhetőleg pár hét múlva már többet tudok majd jönni!

Lucusnak nagyon drukkolok, megértem, h aggódsz Edis, de minden ok lesz!!
Dorennek szintén drukk a műtéthez, mikor is lesz?

Vanilia, Luca, Jónás, Samu és az egyéves nagylány, Emma is nagyon édesek!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Evu, irigyellek, én sosem ücsörögtem, amíg Emmus a babakcosiban szunyált- tologatni kellett!

Velünk minden redben amúgy. Emmusnak már 6 foga van, mostanában szépen eszik, alszik, csak kissé korán ébredünk- fél6-kor.
Napról napra okosodik, ügyesedik, dehát ezt Ti is tapasztaljátok!!!

Indulunk fürdőkádat, wc-t, mosdót venni, úgyhogy mennem kell! :(

Puszi mindenkinek

Zsu
svs

én is vagyok, mindenkinek jó reggelt!!!
ma van a bölcsis nap, így aludni szeretnék minden mennyiségben!!
bár jónás nagyon jófej volt, 1x kelt éjjel 2-kor (f8kor evett este) és aztán 7-kor. ez azért nagyon korrekt nem?
tegnap basszus adótbevallottam, ma megyünk a törpivel a postára feladni 8utolsó perc éljen...)
ismeri valaki a mei tai hordozót? ilyet fogok venni. most kölcsönben van 1 nálam.. tök durva samuval ez elképzelhetetlen volt. mármint h hordozzam.

http://www.liliputi.hu/index.php?m=main&a=showProductCat&page=hordozok
kerekpocak

Sziasztok!

De gyönyörűek a gyerekek!

Emma nagyon csinos a nőcis kis ruhájába, drága kis mindjárt-szülinapos :wink:

Lucababa is édes nagyon! Nem csoda, ha aggódsz, Edis, ez az altatásos műtét nagyon nem hangzik jól :( Okozhat valami gondolt az a plusz nyílás vagy esztétikai okokból kell megcsinálni?

Doren, tündériek a Te gyerkőceid is! Szegény Lacus, szerencse, hogy nem kellett varrni, de hajnali egyig az ügyeleten lenni :roll: NEm semmi egyedül a három gyerekkel, nekem néha, amikor Csengének rossz napja van, a kettő is sok :D

Zsófi, ügyesek vagytok! Nagyon szépen hízik Jónás, a törpe bankár :lol: lökött szülők :D Jónak néz ki ez a hordozó, erreől még nem hallottam. Nekünk kengurunk van meg babaerszényünk.

Evu, sziesztázni én is szoktam Borival, amikor Csengus bölcsiben van, nincs is annál jobb :wink:

Fatima, alvó angyal-érzés ismerős. Főleg egy kiadós hiszti után, akkor nézünk, hogy olyan, mintha nem is ugyanaz a gyerek lenne...

Többiek? Viki, van már fogacska Beninél????

Legyen szép napotok!
Ny.

KépKép
KépKép
nyuszi04

hello csajok,jövök majd valamikor ma,de ez is egy "anya,ha leteszel,megigerem addig orditok,amig ujbol fel nem veszel es ölelgetsz nap" :shock: ... :wink:

Edis,nagyon sajnalom,de hat meg kell oldani ezt a kis bibit :cry: nagyon drukkolok,ne felj,minden rendben lesz!!!!

többieknek majd reagalok,pusszancs

KépKép
evu

Töpörítettem Nektem képeket:

Kép Bori vidám

Kép Bori tornázik

Kép Csenge

Kép Tesók

KépKép
KépKép
nyuszi04

Sziasztok!
Edis-sajnálom,hogy Lucát meg kell műteni,de ahogyan a többiek is írták,legalább túl lesztek rajta és nem kell emiatt többett aggódjatok.Tőlem is mennek majd a ++++++++++energiák,és Luca hipp hopp felépül.
Doren-aranyosak nagyon a gyerkőceid :D ,én is hiányolom Anikót a képről.Látom Lacus kis vidám annak ellenére,hogy most tették rendbe a kis állát.
(Edis példa arra,hogy milyen hamar elfelejtik az egész kellemetlenséget)
Zsu-jó hogy írtál,el tudom képzelni milyen energiát ígényel most a lakásprojekt illetve Emmus navigálása.Már 6 foga van azta mindenit.

Zsófi-úgy is kell pihizzél sokat.Nagyon ügyes Jónás baba,hogy ennyiket alszik.Én nem tudom mostanában Balázzsal mi van,2-3-szor ébred éjszakánként,ellenben idáid csak egyszer kelt.Lehet ha nem kajál este eleget? :roll:

Fatima-tényleg olyan békések szoktak lenni alvás közben mint valami kisangyalok,de ahogy felébrednek kezdődik a buli :D :D
Nem került elő a d meghajtó?úgy megnézném Tareket a kis göndör tincseivel

macarella

evu kitartást a nyügi anyás napra! :) teszel fel megint képet vanómanóról?

nyuszi annyira helyesek a lányok, hogy hihetetlen! csenge és bori is egyszerűen gyönyörűek! és a közös olvasós (?) kép eszetlen édes!!! milyen szép hosszú haja van csengének! bori milyen ügyesen tornázik!
kerekpocak

Nyuszi-naggggyyyyon aranyosak a csajok.Olyan aranyos huncut szemeik vannak.

macarella

kriszti: nincs fejlődési ugrása balázsnak?
kerekpocak

Na mennem kell mert felkelt Balázs.Később jövök képekkel.
Ja Zsófi én csak jókat hallottam a mei-Tai-ról.

macarella

fatima: te végülis adtál anyatejet? ha igen nagyon bonyesz volt? vagy csak végül egy kis tejtestvérnek?
képzeljétek annyira nem kartam fejni, hogy beálljon a kereslet kínálat (még most is reménykedem) de valahogy ezen a héten annyi tejem van h nemtom mi lesz. durranásig megetetem a törpit és még fejek 100at :shock: :shock: :shock: éjjel is fejnem kellett, mert annyira feszült a mellem. aztán reggel megint csak az egyik mellemből evett és mivel a másik félő volt, h szétdurran abból is fejtem.. ááááááá ez így nem klassz.

tényleg lányok, közülünk senki nem szokott (volt) hordozni?

cica-ági?? merre jársz?
kerekpocak

Andi, milyen helyesek a csajok! Mindkettőnek olyan szemei vannak, h. egyből leveszik majd a palikat a lábukról! Észbontó!

Zsófi, gondolom raksz el a fagyasztóba is tejet.
Fú, emlékszem, ha egyszer-egyszer Emma nem evett annyit éjszaka, mint szokott, akkor nekem is fejnem kellett, mert nem bírta a cicim.
Az annyira szar.
Persze ez nagyon jó, h. van tejed és inkább így legyen, minthogy kevés legyen.

Szerintem azért lassan lassan be fog állni a kereslet-kínálat. Legalábbis nálunk sem egyből állt be.

Kép
niki30

rakok, de minek? samu sose ette meg. mind ment a lefolyóba.
kerekpocak

teszek fel képet jónásról és rólam a kölcsön mei taiban.
Kép
kerekpocak

Sziasztok!

Tegnap leadtam a szakdogámat, szerintem tök jó lett, a tanár véleménye nem érdekel 8)

Már csak egy szigorlat, egy vizsga és az államvizsga. Féllábon is :lol:

Doren köszi a privit!! :wink:

Zsófi irtó helyesek a pasik!! Jónás tényleg nagyon korrekt kiscsákó, hogy így hagy pihenni éjjel! Szerintem nem hasonlítanak, de az látszik hogy tesók!!! :wink:

Én Julit BabyBjörn kenguruban hordoztam, elég sokat (hehe pici baba volt), és nekem az nagyon bevált, mintha nem is lett volna rajtam a súly. Amit Te írtál nem hallottam róla.

Evu Vanília olyan lehet mint Juli: simán olvastam, tanultam, takarítottam mellette, amíg aludt...

Niki Emma nagyon csini és szép kislány!!! Büszke lehetsz rá!! És mindjárt szülinap...

Edis túl lesztek hamar a műtéten, ne aggódj!! Nem lesz semmi baj. Az altatás nem olyan szörnyű, szerintem téged jobban megvisel mint Lucát fogja :roll:

Amúgy velünk minden rendben, Juli nagyon édes, nagyon szépen énekel, gyakorlatilag folyékonyan beszél és egyre többet ragoz, s nagyon szépen, érthetően beszél. Mindezt úgy hogy 1 hónapja még szavakat tudott csak. A szobatisztaság még nem halad, de asszem kicsit összekapom magam és belevágunk.
Közben keresünk házikót, hogy minél előbb megpattanhassunk innen.

Puszi mindenkinek, most már gyakrabban tudok majd jönni, remélem.

Klári
Kép
ganti

gratula a leadott szakvizsgához!
de ügyes juli (képet, képet, képet!!!!!) hogy így beszél! -van remény nekünk is...-hajrá bili! vagy wc szűkítő? te melyikre esküszöl?

eddig én is baby björnben hordtam samut és jónást de gyorsan abbahagytam mert ugye elég súlyosak. sajnson most nincs opcióm, ha a játszón jónás sír, muszáj felvennem, ha fáj a hátam akkor is. kipróbáltam ezt a MT-t és sokkal kényelmesebb mint a babybjörn. de persze még csak tesztelem.
kerekpocak

ugye, ugye többet jövök.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

szakvizsga, hülye vagyok. szakdoli.
bocsi. :oops: :oops:
kerekpocak

köszi Zsófi :wink:

Hihi nekem mindegy hogy bili vagy szűkítő, ezt Juli már eldöntötte:

"Bili buta, picivécé jó"

Mindezt úgy, hogy eddig a bilit nyomattuk, de Anyu ráültette szűkítőre és simán pisilt, és tetszett neki. Úgyhogy beszerzünk azt is. :evil: A sikerért mindent.

Barátnőm pont most írta, hogy a majdnem 3 éves fiánál megelégelte ezt a bilizős szenvedést, aztán egyik nap közölte a gyerekkel, hogy mától nincs pelus (persze éjszaka igen). Egy két balesetet leszámítva pár nap alatt megszokta a gyerek. :shock: Lehet hogy nyáron kipróbálom a módszert....

Ígérem csinálok pár képet a nagylányról :oops:

Klári
Kép
ganti

Klári nagyon ügyes vagy, gratu a szakdoli leadáshoz!
Már csak meg kell védeni :wink:

Zsófi, jópofa ez a hordozókendő. Ez kendő ugye, ha jól látom?!
Nekünk kengurunk volt, de nem használtam túl sokat.

Ki tudja, lehet Jónás enni fogja a fagyasztott tejcsit.

Kép
niki30

Jajj, most több helyről is hallottam, mennyire jó Ranschburgnak a Szülők könyve.
Olvasta esetleg valaki?
Engem nagyon érdekel.

Kép
niki30

Sziasztok!

Köszi Lányok :oops:
Tényleg van egy nézése a csajoknak :wink: Szerintem is gyönyörűek, de hát én vagyok az anyukájuk ugyebár :D Csenge külsőre szebb, Borinak viszont már jobb a természete mint a nővérének valaha is volt.

Zsófi, épp Bori játékát üzemelik be a hason fekvős képen. Csak ilyen bénán, hátulról lehet fotózni őket, mert ha Csenge meglátja a képet, rögtön produkálja magát, így nem oylan természetes már a kép.

Nekünk van kenguruk, tömegközlekedni abban szoktunk, CSengénél is sokat használtuk. Nagyon vagány a kölcsön-erszény :wink:

Kriszti, én is növekedési ugrásra tippelnék Balázsnál.

Klári, nagyon ügyes vagy!! Az jó, ha neked tetszik a szakdoli :wink: Én hármat írtam, de ezt a szintet sosem sikerült megütnöm, mindig az volt az érzésem, lehetne jobb. Ha ma kellene megírnom őket, egész másképp néznének ki, az tuti.

Hihi, a "sokkolós" szobatisztaság módszert alkalmaztuk mi is Csengénél: egy nap egyszerűen nem adtam rá pelust, bárhogy is könyörgött érte. Eleinte volt napi egy-két baleset, de ő már nagy lány, nagyon is jól tudta, miről szól a dolog, csak nem akarta.

Evu, anyás nap?

Legyen szép napotok!
Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszi04

[quote="niki30"]J írta:niki30ajj, most több helyről is hallottam, mennyire jó Ranschburgnak a Szülők könyve.
Olvasta esetleg valaki?
Engem nagyon érdekel.

Niki, sajnos nem ismerem, de nem lehet rossz :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi04

olvastam, sztem alapmű. nagyon jó.
niki: ez amolyan anyagból varrt kenguru. szal kendő és kenguru átmenet.
kerekpocak

pont a napokban gondoltam, h újra elolvasom, erre nem találom. sztem vkinek kölcsönadtam.
kerekpocak

jo reggelt

nem tudtam mar tegnap irni,nagyon nyügi nap volt megint,nem lehetett lerakni :shock: amikor jatszottunk,vagy csak ölelgettem,puszilgattam,akkor nagyon jo volt a kedve,mosoly es tarsai-de ahogy letettem(probaltam),orditas,siras :cry: megeröltetö nap volt :arrow: föleg idegileg,mert nem tudom mi lesz,mert a fönököm hiv vissza melozni,legalabb hetente 2 nap jo lenne,de,felek ha elmennek itthonrol,Vanilia kiakadna.remelem ez csak egy rövid periodus,mert ö egy nagyon szocialis baba volt eddig,talan tenyleg csak a foga kinozza..(semmi jele egyebkent..)

Zsófi,nekünk is BabyBjörn kengurunk van,nagyon szeretem,sokat kirandulunk ugy,hogy kenguruzunk :wink:

Niki,en is sok jot hallottam erröl a könyvröl,de meg nem olvastam.

Nyuszi,nagyon szepek a lanyok!!! :D

Klári,gratula a szakdolgozat leadasahoz 8) Julirol muti tenyleg kepeket :wink:

elküldöm,felebredt a leanyzo :lol:

KépKép
evu

megreggelizett,pelus,most a "reggeli utani ovi cd" megy,ö a jatszoszönyegen,mosolygos,jaj de jo :D

visszaterve egy gondolat erejeig a melohoz..szoval hozza kell tennem,hogy a fönököm mar honapok ota hiv vissza,mondta,hogy ö csinal a Vanonak egy sarkot,kisagy,pelenkazo minden,csak menjek :shock: en mondtam,hogy nem megyek,tul korai..(soha nem vinnem be egy Vandat magammal dolgozni,nem kell neki a stressz)meg mindig nagyon korainak tartom,de a reszlegem "bajban van",kell a segitseg..ezert örlödöm,merlegelek mar egy ideje,es arra jutottam,hogy talan heti 1 max 2 napon nehany ora nem arthat.de semmi többet igy is olyan nehez,mert apa ejjel melozik,nappal alszik es rajta kivül masra nem szivesen hagynam Vandat(még).ö azt mondta megprobaljuk,de en tudom mekkora melo lenne ez neki :roll: szoval olyan,minta szetszakadnek,mert en elsösorban anyuka szeretnek lenni 24 oraban,de valahol az is jo erzes,hogy szükseg lenne a meloban mar csak a jelenletemre is..bölcsöde kizarva,nagyszülök eleg messze laknak.egyelöre 1 napot kiprobalunk majd,hogy müködik e..apa egy "könnyebb" ejjel utan pesztralkodik,en behuzok meloba,ha barmi van,20 perc alatt vegülis itthon vagyok.de lelkiismeretfurdalasom is van..csajok ti mit gondoltok?nagyon korai vagy elmegy,hogy bevallaljak 1,max napot? :? (please öszinten..)

KépKép
evu

akkor még nénány kép,aztan léptem :lol:
Kép Kép Kép Kép

nagyon szep napot mindenkinek :D sok pusszancs

KépKép
evu

Evu, jó h. felhoztad ezt a meló témát, mert tudod nálunk is aktuális.

Jövök amint tudok, most hívnak. :wink:

Kép
niki30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: