Timi - tudod, a magzatpózban föl vannak húzva a lábak, akár egészen a fej elé, így elviekben simán tud fejvégú fekvésben is lent rúgdosni!
Nekem botrány hogy mit művel ma is ez a csaj! Úgy nyúlik a hasam, hogy az valami elképesztő!

Indul egy nagy bazi hegyes dudor a köldökömtől és kimegy az oldalamra, egészen a hátam vonaláig! Szerintem a térde, vagy sarka mert olyan erővel kinyomja, hogy kb 5 cm-re dudorodik. Ha nem vigyázok egyszer kiszakad a hasam

.
Kata - jól teszed hogy elmész ma dokihoz! Nem használ a sok idegeskedés, akármi is van! Persze remélhetőleg minden rendben és csak lustibb lett a babucid! Nagyon drukkolok nektek, gyere a hírekkel!!!!!! ++++++++++++++
[quote]W írta:era! Nem lehet, hogy Nóri elkezdett lefelé kúszni és így több hely van a gyomrodnak?
Babu - nekem sosem ért fel a pocak a gyomromig (szerencsére), mert nagyon magas vagyok és így több helye van. Csak fekvés közben szokot odanyújtózni néha. Így lehet több helye még mindig a gyomromnak szerintem.
Hene - aztaaaaaaaaa! 38. hét!!! GRATULÁLOOOOK!!!
Marcsi - neked is drukk a dokihoz!
Én úgy tervezem ma már tényleg megveszem a hiányzó dolgokat a kórházi csomimhoz. Már párszor elindultam ezzel az elhatározással, de most már tényleg nem kéne tovább húzni...

Nyugodtabb lennék ha meglenne.
Ja! Beszélgettem a fodrásznál egy csajszival és ő mondta hogy lehet kapni a gyógyszertárban
TENA BUGYIt, ami mosható, kényelmes és tökjól tartja a nagy betétet. Ő azt használta a kórházban a szülés utáni napokban és neki nagyon bevált! Szerintem én is veszek ma. Elméletileg 2 db-os kiszerelésben árulják.
Bondi - mi itt vásároltunk. Sok akciójuk szokott lenn, érdemes náluk szétnézni, érdeklődni.
http://www.bababoltcsepel.gportal.hu/