tegnap elhoztam a toxoplasma eredményemet, ami negatív... ha jól emlékszem, többeknek negatív lett az eredménye, és ez azt jelenti, hogy még életünkben nem voltunk fertőzve toxoplasmával!? igaz?
mondjuk az a hihetetlen, hogy több szakirodalom is úgy kezeli ezt a dolgot, mint a világ legtermészetesebb dolgát, és olvastam már olyat is, hogy kb. minden második ember volt már fertőzve... na, akkor mi vagyunk a kivételek, vagy mi!?
igazából nekem sosem volt macskám, és macskakakis gyümölcsöket sem eszegettem direktbe, de akkor is!? most akkor mi a teendő? a dokim azért csináltatta most meg a vizsgálatot, mert nagyon ajánlgatja a gyümiket, és hogy akkor viszont nem árt az óvatosság, és lássuk a medvét! hát, látjuk...
a fehérvári útis vérvétellel kapcsolatban csak annyit, hogy én mostanában mindig a bal oldalra megyek, ott egyrészt kevesebben is vannak, és igaz, hogy itt nincs kiírva, hogy kismamákat előre vesznek, de mégis kevesebbet kell sorban állnom, mint a másik oldalon, ahol elvileg előre engednek! szóval próba szerencse! főbejáraton be, aztán rögvest balra, és úgy kb. a pultokkal szemben van egy ajtó, meg ül 1db nénike, aki felveszi a laborvizsgálatokat!
Csenge, igen, én is a Szt. Imrében fogok szülni, és elvileg nekem is volt már több időpontom, a menstruáció szerint aug. 16, a ciklusaim szerint, aug. 26-30 között, és akkor a nyerő dátum, valahol a kettő között lesz, olyan 20-a környékén
amúgy én sem tudom kitotózni, hogy éppen hogy fekszik a bébi a hasamban...
Andi, a találkozó ötlete nagyon szimpatikus, csak mondd meg, hogy melyik megállóig kell eljutnom
remélem, hogy Aproo hoz majd képeket a mai 4D-ről...
szép hétvégét mindenkinek!

<
a 30. hétben járunk