Nagyon sok erőt és boldogságot kívánunk Nektek, Isten éltesse a kis trónörököst a családban!
Rózsaág! Mírának is hasonló jókat és szépeket kívánunk, legyetek boldogok már négy fős családként is. Várjuk természetesen a beszámolót.
Mankabi!
Mi sem adtunk semmit a nővéreknek, pedig Velem tényleg sokat foglalkoztak. Őszintén bevallva én egy nagy bonbonnal akartam kedveskedni nekik, mert tényleg sokat segítettek, be is hozattam a férjemmel, de távozáskor, amikor oda szerettem volna adni, pont az az egy csecsemős nővér volt ott, aki nagyon csúnyán beszélt velem két nappal azelőtt, így neki nem adtam oda. Tudom, hogy ezzel pont a kedveseket nem ajándékoztam meg, de az a csaj nagyon kihúzta nálam a gyufát. Kicsit sajnáltam, mert a többiek nagyon kedvesek voltak. Szóval így kerek a történet, miért nem adtam oda semmit. Amúgy tényleg mindenki önzetlen kedves volt. A csúcs az a nővérke volt, aki miután a gyermekorvos elrendelte a pótlást Törpinek, saját anyatejemmel este 11-kor kanállal tanított engem etetni nagyon kedvesen, ahelyett, hogy hozzánk vágott volna egy cumit, hogy pótolni kell.
üdv, Ildi

pocak május 8-án