A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

tubikriszta
GRATULÁLOK! Nem semmi, hogy inszemre sikerült. Pihenés, vitaminok.

Witch
remélem te is ilyen jó hírekkel jössz!!!
juzsika

Akire
Hát szép kis kálvárián mentél te is keresztül :shock: jó hogy váltottál!!!Nincs kedved bekerülni a táblázatunkba?

Juzsika
Ti mikor kezdtek?

Vacak
Szólj ha mész :D

Jaj lányok már tűkön ülök!Remélem csupa jó híreket kapunk ma is :D
gabicsibe

Halihó!

Tegnap telefonáltam a szövettaneredményért, ENDOMETRIOSIST igazolj megint.
Hétfön megyünk vissza a dokihoz és beszéljük meg a hogyan továbbot.

Rém híreket hallottam, hogy a GnRh-analóg kezelést egy ember életében csak egyszer veheti igénybe állami támogatással.
Remélem ez nem így van , mert tavaj is a 6-ot megkaptam , de +2db sajátpénzből kellett megvennünk ami 75 ezer Ft volt.

Na nem izgatom magam , majd hétfőn okosabb leszek hátha kitalál valami oksságot a dokikám.

Azért ha tudtok valamit kérlek benneteket írjátok meg.

Madrin, Zsókuci, Vucuska,Adri, Gabicsibe, Deri Rony, Gil, Nemone, Tubikriszta--->Édesek vagytok nagyon jól esik az együtérzésetek!

Pusszantás

bonya

Kép

Kép
bonya

Zsókuci ne érst félre nem mérgelődöm ám :)
Csak kiakadtam hogy pont a legjobb barátnőm ilyen idióta...
Azért néha-néha elkap a szorongás hogy mi lesz ha...
Sokszor álmodom azt hoyg béna anya vagyok,ott velem a pici és elrontok vele valamit, lehet ez se túl jó...

- Ja Anett múltkor pl. Veled álmodtam, azt hiszem ikreim voltak vagy valakinek és Te az egyik babát tök szépen tisztába tetted nekem meg nem sikerült :)
Hogy ezt hogy hoztam össze ? :) :) -

Egyébként az új munkahelyed miatt irigyellek, bár az én mkahelyem nem stresszes, kollégák aranyosak, csak itt is vannak más problémák :(
HA a nyári lombiknem sikerülne (tudom sikerülni fog :) ) akkor én is keresek más melót.

Akire, nem semmi mennyi időd elment erre a pár vizsgálatra...Majd meglátod itt A BMC-be hamar elmegy a kivizsgálás ideje. Tök jó hogy van HSG-d, így kb lesz 2 vérvetel vagy 3, uh, meg párodnak katona számlálás :)
Bármelyik dokihoz kerülsz jó kezekben leszel :)

JA és akiknek még nem gratuláltam most megteszem. :) :) :)
madrin

Sziasztok!

Lányok!
Nem tudja valaki, mit szólnak hozzá a BMC-ben ha esetleg majd szeretnék kérni a leleteimről másolatot? Menjek be és személyesen kérdezzem meg a dokimtól , hogy beleegyezik-e? :shock:

deri
deri

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a gratulációt! Nagyon jól esett és remélem, hogy hamarosan mindenkinek gratulálhatunk!

Nekem is hihetetlen, hogy második inszemre sikerült, de azért ellestem ORsiborsitól egy-két dolgot. Pl: inszem után nem mentem három napig dolgozni, és sokat pihentem, igaz nem javasolják, de kiprobáltam, lehet, hogy ez is segített. Voltam kirándulni. Igaz, én is csináltam egy nagytakarítást, a mamámnál, ami nem volt betervezve és ott elég sokat melóztam, de mégis :)

Akire,
Én még nem üdvözöltelek itt, most megteszem és remélem, hogy TE is hamarosan sikerrel jársz!:)

Gabicsibe,
Valaki jelentkezett már a táblázat vezetéséért?
Hogy vagytok? Majd mesélj, hogy mi volt a vizsgálaton!

Witch,
Nagyon várlak, remélem, hogy nagyon jó hírekkel jössz, majd írj, ahogy tudsz!!!

Kery,
Te is mesélj, mi volt ma!

Deri,
Én még nem kértem leletet onnan, de szerintem azt a recepciónál kell kérni, hogy másoljanak neked, mert fent a doki ugysem tud az irodájában, nem?

Lányok,
Egy hatalmas kérdésem van. A párom és én június 13-án mennénk angliába egy hétre, már januárban lefoglaltuk a jegyeket. Viszont most megijedtem egy kicsit, mert egyáltalán nem akarok semmit kockáztatni és elvileg akkor leszek egy hónapos. Már mondtam a páromnak, hogy nem biztos, hogy megyek vele, de ti hallottatok olyanról, hogy ilyenkor a repülőutakat nem javasolják? VAgy Ti mit tennétek a helyemben?

Várom válaszotok!
Köszönöm
KRiszta
tubikriszta

Akire!
Borzasztó, neked is min kellett keresztülmenned!
Én is az I. Női-n kezdtem, de mikor közölte a Szendei, hogy fél évet várni kéne, és inkább menjek a Budaiba nagyon megörültem!
Nem sok jót hallottam az I. Női lombikrészlegéről!
De itt a legjobb kezekben leszel!

Bonya!
Én már 2 fél éves GnRh kezelést kaptam az I. Női-n és egyikért sem kellett fizetnem! Ki a dokid?

Deri!
Szerintem várd meg, míg meglesznek a leleteid, és utána szerintem szívesen lefénymásolják neked az összeset!
Én is megkaptam jó párat!
adri1983

Kriszta!
Én úgy hallottam, hogy csak előrehaladott terhességnél nem lehet repülni. Ha nem stresszelsz a felszállásnál, miért ne mehetnél?
De azért beszéld meg a dokiddal, biztos ami biztos! :)
adri1983

Kriszta,
nemrég olvastam erről valahol valamelyik babavárással kapcsolatos oldalon,de mindjárt megpróbálom megkeresni Neked.Amire emlékszem,hogy országtól is függ mehetsz-e vagy nem(de ez inkább arab országokra vonatkozik és úgy tudom hat hónap a határ) és hogy a kérhetnek orvosi paprít a légitársaságok,hogy egészséges vagy-e a repüléshez.Mondjuk szerintem Te rajtad még kéthónaposan(jaj de jó leírni is :wink: ) nem fog látszani,így nem tudhatják.
De ami ettől sokkal fontosabb,hogy minden simán menjen és ne kelljen sem lemondanod az útról,sem idegeskedned(na az szuper tilos!),beszéld meg a nőgyógyiddal.
Nekem sok ismerősöm utazozz,de ők középső trimeszterben voltak.
Ha megtalálom a cikket átküldöm emailben Neked.
Pihenjél sokat.

Puszi
Orsi
orsiborsi

Én úgy tudom hogy a repülést csak akkor nem ajánlák amikor már a terhesség előre haladott...
Elvileg csak azért nehogy a repülőn induljon be a szülés és le kelljen vhol emiatt szállni.
madrin

Kriszta,
na ez gyorsan ment(jó a memóriám).Meg is találtam.Origo/Babázó/9hónap/

Kezdődik az üdülési szezon, és egyre több olvasó érdeklődik nálam a repülés veszélyeiről. A kérdés általában az, hogy ártalmas-e a repülés a terheseknek?

Szülész-nőgyógyászunk: Dr. Csákány M. György
Ajánlat

Elvileg nem, a repülőtársaságok mégsem engednek fel a 35. hetes terhes asszonyokat repülőgépekre. Ha nem veszélyes a repülés, akkor miért nem?

Kozmikus sugárzás, rezgés, zaj

A kérdésre a pontos válasz az, hogy "elvileg nem", tehát ez természetesen azt jelenti, hogy a gyakorlatban vannak bizonyos megfontolások, amelyek meggondolandóvá teszik a terhesek légi utazását. A repülőgépen uralkodó körülmények eltérnek a szokásostól. 10 000 méteres magasságban a kozmikus sugárzás már sokszorosa a földfelszínen mért értéknek, a repülőgép belsejében azonban a sugárzás már nem lényegesen nagyobb, mint a földön, és egyértelműen veszélytelennek tartják. Hasonlóan nem jelent veszélyt a terhességre, a mérések szerint a repülőgépen erőteljesen érezhető rezgés és zaj sem. Ennek ellenére azt találták, hogy a repülőgép személyzetének vetélési kockázata kétszeres az átlag népességhez viszonyítva, ugyanakkor nem találtak gyakoribb vetélésre utaló adatot az utasok között. Mindezek miatt a repülőtársaságok nem javasolják munkatársaiknak, hogy terhesen dolgozzanak, és a koraterhességben korlátozzák az utazást.

Trombózis-veszély

A legismertebb szövődmény elsősorban a hosszabb repülőutakon észlehető, ez a fokozott trombózis-veszély. Több kiváltó oka is van, ami a repüléssel függ össze. A repülőgépeken a kabin levegője igen száraz, a földi viszonyoknak 25%-a, ezért a kiszáradás veszélye nagyobb, ennek következtében a vér "besűrűsödhet" (hemokoncentráció jön létre). A tartós mozgáshiány és ülés következtében, elsősorban az alsó végtagokon, lelassul a vér keringése, ami terheseknél, különösen a terhesség második felétől kezdődően amúgy is csökkent. Mindezek miatt gyakrabban alakul ki akár végzetes trombózis is alsó végtagokon. Ezért, egyébként nemcsak terheseknek, azt ajánlják, hogy fogyasszanak sok folyadékot és amennyiszer csak lehetséges, de legalább fél-egy óránként kelljenek fel az ülésből és mozgassák meg alaposan végtagjaikat, próbáljanak meg tornázni - bár ez egy repülőgép körülményei között nem egyszerű. Különösen veszélyeztetett esetekben, például olyanoknál, akiknek már volt trombózisuk, vagy kezelést kapnak ellene, a repülés ellenjavallt.

Ha elkerülhetetlen a repülés, akkor az a kezelő orvossal mindenképpen meg kell beszélni.

Légnyomás

A nagy magasságban haladó repülőgépeken a kabinban uralkodó nyomás 2000-2500 méteres magasságnak felel meg, azaz a levegő oxigéntartalma is olyan, mintha egy 2500 méteres hegyen lennénk, kb. 13%-al alacsonyabb, mint a tengerszinten. Normál terhesség mellett ennek nincs kimutatható következménye, de akiknek szív- vagy tüdőbetegségük van, azok ezt a magasságot nem viselik mindig panaszok nélkül.

Ugyanez a helyzet a méhen belüli magzat esetén is, ha valamilyen terhességi kórkép miatt a placenta működése nem teljes, a levegő oxigéncsökkenése miatt a magzat is oxigénhiányos állapotba kerülhet. Ha mégis repülnie kell a kismamának, ilyen esetekben a repülés ideje alatt oxigénbelégzés javasolható.

Útközben meginduló szülés

A legtöbb repülőtársaság a 35. hét után csak sürgős esetben és orvosi engedély alapján teszi lehetővé a terhesek légi utazását. Aki ebben a terhességi korban légiutazást tervez, annak nemcsak az oda-, de a visszaútra is érvényes orvosi igazolással kell rendelkeznie. Ennek nem csak a fenti, nem túlzottan komoly veszélyek az okai, hanem a koraszülés- szüléstől való félelem. Ugyanis ha a szülés megindul, mivel a gépen nincsenek meg a biztonságos szülés feltételei, a repülőgépnek meg kell szakítani útját az első repülőtéren, és ki kell tennie a vajúdó nőt. Ez a szülő nőnek szükségtelen veszélyt, a társaságnak jelentős anyagi veszteséget okoz, és ezt nem szívesen vállalják.

dr. Csákány M. György
orsiborsi

Sziasztok!

Köszönöm szépen a segítséget. Azt tudtam, hogy 32-35 hetes kor fölött már kell papír, de olvastam a koraterhességről is, ahogy akkor sem javasolják...és amit Orsi írt, abban lehet valami. Igaz nem fogok megörülni, hogy nem megyek, mert barátokhoz mentünk volna, akik meg május végén jönnek. csak kéne valakit keresnem, hogy a párom ne menjen egyedül, de azon még gondolkodom :)

A dokival mindenképpen megbeszélem, azért kíváncsi vagyok, hogy ő mit mond rá!

köszönöm még egyszer!
puszi
tubikriszta

Witch,
merre jársz?Remélem jó hírekkel jössz Te is!
Szorítok nagyon!

Orsi
orsiborsi

Witch
Óriási Gratuláció Neked!
Annyira örülök,hogy sikerült.
Privbe írj le kérlek mindent amit telefonon megbeszéltünk (tudod, vitaminok stb.....persze csak ünneplés után amikor van időd :lol: )

Millió Puszi Neked azaz Nektek :wink:

Kép
noki&potyi

Adri írtam privit!

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok!

Én keresek két lányt akik ma voltak a BMC-be vizelet-teszten. Az egyikőjük a második volt a másik csajszi pedig negyedik. Én voltam az első és jót dumáltunk a folyosón! Légyszi, ha magatokra ismertek írjátok meg mi lett az eredmény, mert nagyon drukolok Nektek!!! Köszike!
gyoreneildi

Witch
GRATULÁLOK!!!!

Kery
Te is ma voltál? Nem? Mi volt???????????????????????

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Noki!

Te már tudsz valami jó hírt? :D

Witch!
Hogy sikerült a dolog? A drukkolásomon nem múlhatott mert nagyon szorítottam Neked. :D Véletlenül nem Te olvastál adóújságot ma? Gondoltam rákérdezek, de olyan ideges voltam ott bent hogy csak ültem és néztem magam elé mint a kuka. :shock:

Deri!
Nekem is adtak ki másolatot, habár nálunk a doki mondta hogy kérjek.
Szerintem nyugodtan kérjél, elvégre Rólad van szó.

Akire!
Üdvözöllek én is, habár még én is friss tag vagyok itt. :oops: Jól tetted, hogy váltottál. Nagyon meg vagyok velük elégedve, nekem Szűcs doki az orvosom és szerintem nagyon aranyos. Ha nem kérsz kifejezetten más dokit, akkor valószínűleg hozzá fogsz kerülni. Annyiból jobb helyzetben vagytok, hogy ezen a sok vizsgálaton már túlvagytok és jöhet az érdemi része a dolognak.

Képzeljétek, már egyre több mindenkit megismertem ott a BMC-ben, párom csak nézett, hogy honnan ismerem őket. Hát amíg várakozik az ember jobban megy az idő így.
rony77

Witch :D
Ugye ez komoly??? Tessék írni!
De úgyis biztos vagyok benne, hogy sikerült, és nagyon GRATULÁLOK!!!!!
adri1983

Csajok!

Most vettem észre ,hogy Witch nem is jelentette be Nektek a nagy hírt és Én meg elszóltam magam :shock:

Witch !
Ne haragudj,hogy elszóltam magam :shock:
De ettől függetlenül!
Gratulálok!

Kép
noki&potyi

Witch,
GRATULÁLOK!!!!! ez nagyon jó! írj le mindent, ha már kiörültétek magatokat a pároddal! :)

Kery,
Veled mi a helyzet? Mit mondtak?
tubikriszta

Witch!
Gratulálok!!!

Kriszta!
Nekem a 2. inszem után 3 nappal kellett repülnöm munka miatt. Kérdeztem a dokit, hogy vállalhatom-e. Azt mondta, szerinte, ha egyébként nincs gond, a terhesség elején, főleg rövidebb utaknál nincs nagyobb kockázata a repülésnek, mint mondjuk egy néhány órás autóútnak. Mondjuk, akkor már az inszemkor elég egyértelmű volt, hogy nem fog sikerülni, úgyhogy repültem. De a helyedben már én is meggondolnám, ha nem olyan fontos az az út, miért vállalj pluszkockázatot?

Deri!
Nekem az volt a tapasztalatom, hogy ha a dokival megbeszéled, akkor az ő kérésére simán kiadják a fénymásolatot. Ha csak egyszerűen a recepcióstól kéred, akkor nem biztos.

Akire!
Üdv! Az I. klinikáról én is csak negatívakat olvastam, a BMC-t többen ajánlották. Én az első konzultáció után 2,5 hónappal kezdtem az első stimut úgy, hogy minden vizsgálatot itt csináltak. A dokikkal és nővérkékkel csak jó tapasztalatom van (minket elsőre valamiért Konchoz irányítottak, de helyettesítés miatt már másokhoz is volt szerencsém). Persze, a hosszú várakozások, a néha futószalagnak tűnő vizsgálatok, meg az, hogy sokszor lehetetlen őket felhívni, néha frusztrálóak. De kezdem lassan megérteni a rendszert (pl. miért a másikat hívják be, miért nem engem, stb.), és egyre inkább azt érzem, jó kezekben vagyunk itt. Szóval, kérdezz bátran, igyekszünk megosztani a tapasztalatainkat!
vuki124

Adri!
Szendei?? Én is ott kezdtem nála a pályafutásomat! :lol: És tudod mi a vicc???? Hogy már kétszer találkoztam vele a BMC-be. Gondolom a feleségével jött, mert egy idősebb nőci volt vele és bement a Konchoz, a Szendei meg kint leült! :) Na ennyit az I. sz.-ról!!! :)
Na és hogy vagy????
Csajok! Kiürül a topic!!!!! :lol: Úgyhogy ez a tavasz tényleg babaesőt hozott. Mindenkinek sikerül mostanába. Anett!!! Te jössz kedden. Dehát ezekután nem kérdés! :D :D :D
Remélem ezekután is mindenki jó hírekkel jön!!!! :)
Mindenkinek puszi!!!
kira76

Kira!
Én is már vagy kétszer találkoztam vele a Bmc-ben!
Nekem rengeteget segített/segít, főleg az endometriózisom miatt!
Megvagyok köszi, néha érzek szúrkálást és még mindig álmatag vagyok! :shock:
De egyékbént nagyon Boldog!!!
adri1983

deri: Én a múltkor a dokinál mondtam, hogy kellene a leletemből másolat és az eredeti alapján írt nekem egyet. Nagyon rendes volt.

Gratula az ifjú babásoknak!!!

Mostanában nem nagyon írtam, de olvastalak titeket. Nálunk az 1. inszem lesz, ha meg jönne végre. Meg akartam hozatni gyógyszerrel, mire kiderült, hogy ebben a hónapban nincs pénz a gyógyszerekre, úgyhogy most várok. :( Legalább ha tudhatnám, hogy milyen bogyókat fog felírni és hogy milyen nagyságrendű pénzre számítsak. Itt volt már 20-79.000-ig minden. 1. inszemnél mennyit fizettetek és ki milyen pé-s injekcióval kezdett? Ha az 1-2. cn-en kell mennem mikor kell először szúrni a szurit? Megmutatják, vagy adassam be? Bocsi a sok kérdésért, én mindig csak olyankor írok, ha akarok valamit. :lol: :oops:
vicky79
Budapest III. kerület

Adri!
Azt mondják, hogy a legjobbak között van mint Endokrinológus! Úgyhogy biztos így van! Velem nagyon-nagyon rendes volt! Nagyon csíptem...
Nekem is szurkál a hasam és pár másodpercre néha, de főleg este kicsit görcsöl. De semmiség. Na ma hogy kicseszett velem a férjem! Hozott az Apjától még régebbi disznóvágásból, fejet, meg belsőségeket, hogy főzzem meg a kutyaseregnek. Konkrétan egész nap liftezett a gyomrom. Annyira szenvedtem... :? Most álltam neki főzni is. Eddíg nem bírtam. :)
kira76

Sziasztok!

Nos , sikerült, 223 a hcg-m :) Nagyon boldog vagyok, bocsi hogy most jelentkezek, de a tesóm ma jött haza londonból :).
Nagy a boldogság, köszönöm mindenkinek a dutkkot... :)

Gabicsibe

05.29.én uh :)
witch26

ja, és bevallom tegnap már csináltam egy tesztet és volt egy halvány csík, de nem mertem elhinni :)

Rony!

Nem én voltam...

Tubikriszta!

Sajnos nekem nincs párom akivel örülhetnék, de az anyukám és az apukám is nagyon örül, és a tesókám is, meg mindenki aki ismer...

Nagyon boldog vagyok, és mindenkinek kívánom ezt a boldogságot...
witch26

Sziasztok!

Kira!

Én ugyan nem főztem belsőségeket, de az én gyomrom sem volt valamli stabil.
Mostanra lett kicsit jobb.

Witch!

Gratulálok! :) :)

Kép
nika28

Nika!
Ez vár ránk... :lol: :lol: :lol: De kit érdekel!!! :lol:
Witch!! Rád is ez vár!!! :lol:
kira76

Witch!

Ez nagggyyyon szuper hír!!! :D :D :D Nagyon örülök, hogy sikerült egész nap csak erre tudtam gondolni és IGEN!!! Gondolom akkor mára
félredobtad a munkát. :D Téged nem vett ki sokat a munkából (főleg májusban) a babaproject? Még egy uccsó kérdés, aztán nem kérdezek többet becsszó :oops : nem piros nadrágban és fehér pólóban voltál?
rony77

Rony

Igen, abban voltam :)

Te miben voltál?
Beszélgettünk?

Én itthon dolgozok... :)
witch26

Witch
Óriási gratula!!! Kép Annyira,de annyira örülök neki.Megérdemelted már végre és ilyen magas Hcg!!!csak nem két bébi :D

Kery
:?:

Vicky
Általában már aznap kezdheted a szurit!Ha az ottani patikában kiváltod akkor a laboros lányok megmutatják és be is adják.

Bonya drága
Remélem neked sem kell kifizetned ezt az újabb kúrát!Az OEP honlapján nem nézted meg?Drukk hétfőre!!!
gabicsibe

Sziasztok!

Witch!

Nagyon nagy GRATULA!
Sajnos nem tudom hogyan nézel ki, szóval biztosan nem foglak felismerni, mert én is 29-én megyek (csak én első konzultációra) BMC-re, de drukkolok majd!:)

Én már örülök, hogy ide is regisztráltam, mert úgy látom, itt mindenkinek sikerül (előbb-utóbb), remélem én is benne leszek hamarosan.

Nagyon sok jót hallottam én is BMC-ről, a barátnőm júniusban szül egy 2. inszemes, BMC-s babát.:)

Képzeljétek!
Ma anyukám mepróbálta elkérni az I. sz. Klinikáról a vizsgálati eredményeimet, hogy vihessem BMC-be, de nem hajlandóak kiadni!!!!!! Nem értem, hiszen nagyon sok vizsgálatot nem is ott csináltattam (pontosabban csak a HSG-t csinálták meg), hanem magánorvosnál és a körzeti dokinál! Szóval egyáltalán nem kedvesek! :(

Kép
akire79

gabicsibe!

Nem tudom két bébi e, de volt már 100 valahányas HCG-vel iker, reménykedek :)!
witch26

Witch!

Akkor taliztunk mert előttem voltál vérvételen!!! Nekem mondtad hogy ez már babás vérvétel lesz :D Amikor ott fönt voltunk az emeleten és végeztünk, meg akartam kérdezni hogy hogy sikerült, de akkor még nem kerültél sorra. Szóval itt is, ott is GRATULÁLOK!
rony77

akire!

Kötelesek kiadni, ha másként nem, a BMC-s dokinak kell kikérni, de ha addig nem akarsz várni, a háziorvos hivatalos kikérővel kikérheti, ugyanis az a te tulajdonod, max másolatot adjanak, kötelesek.
witch26

Witch
Szívből GRATULÁLOK!!! Nagyon megérdemled és tudtam hogy sikerülni fog. Mindig tudtál valami okosságot mondani, te már annyira fel vagy készülve minden féle téren hogy már csak a magas HCG hiányzott. Nagyon örülök. Vigyi magatokra!

Gabicsibe
én a következő héten fogok menni a ciklusom 2 napján vérvételre és aztán kivizsgálás (mert régiek a leleteim) és ha minden rendben akkor utánna stimu.Mivel kell várni 3 hónapot a két beavatkozás után. Remélem nem esik ki sok idő a nyári szabadságolások miatt. Én is szeretném már ha ilyen jó szériába csöppenék hogy sorba mindenkienek sikerül.
juzsika

Mindenkinek nagyon köszönöm :), nagyon aranyosak vagytok, el sem tudom mondani mennyit jelent ez nekem, komolyan...
witch26

Witch,
NAGYON-NAGYON-NAGYON GRATULÁLOK NEKED!
Tényleg csodálatos hír és ahogy Krisztát is éreztem,így Téged is!
És az olyan szép eredmény,hogy ketten is lehetnek!
Megnyugodtál egy picit?
Anyukád?Jaj és de jó,hogy éppen haza jött a testvérkéd is!
Szerintem erre vártatok már régóta és most együtt is lehettek!
Boldogság,ahogy a barátnőimmel szoktuk mondani!
Jó éjt nektek!

Puszi
Orsi
orsiborsi

Orsiborsi!

igen, kicsit megnyugodtam, anya iszonyatosan boldog, és apa is, meg az egész család...
Most már az UH-ot várom nagyon nagyon, olyan sok idő van még addig,de a doki tanácsára sokat pihenek majd....
witch26

Witch,
most már sírok is!
Annyira jó....
Ennyi boldog kismama!Köszönjük!
Mindenkinek hajrá!

Orsi
orsiborsi

Witch!
Én is nagyon gratulálok!!!!!!
Örülök hogy sikerült! :D

Remélem ez a babaeső még kitart egy ideig és tényleg hamarosan üres lesz ez a topic és mindenki átkerül a másikba -mert azért a kapcsolatot jó lenne tartani! :lol: :wink:

Anett!
Nagyon-nagyon drukkolok neked jövőhétre!!!

Kép
vucuska

Witch!

Naggggyon -naggyon örülök, hogy sikerült!!! :D :D :D
Sok pihi, semmi stressz!

Lányok!
Mindenkinek köszönöm a válaszokat, meg fogom próbálni elkérni a másolatokat, én is ugy gondolom elöször azért a dokival beszélem meg, kicsit fura lenne a tudta nélkül szerintem...

deri
deri

Deri
Én az asszisztensnek szóltam, és ő másolta le. Szerintem nem kell szólni a dokinak. De talán a recepción is kérheted!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Witch!

Nagyon-nagyon gratulálok!!! :D :D :D

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Witch,

Nagyon-nagyon gratulálok! :D:D:D:D:D Nagyon örülök! :D:D

Millió puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok
Bár már szinte senki nem emlékszik itt rám, mégis szeretnélek megkérdezni Benneteket, hogy nincs-e valakinek felesleges Utrogestánja. Ha lehet priviben írjatok. Előre is nagyon köszönöm a segítséget.

Vic, én még jóval előtted jöttem ide, de az akkorihoz képest a mostani helyzetem fényévekkel rosszabb.
Madrin, Neked is üdv. :)

Gratulálok mindenkinek, akinek sikerült mostanában!
Vendég

Szia Witch!
Sokan nem ismernek már itt engem,pedig itt kezdtem én is!Gratula neked,nekem 130 volt a hcg,nemsokára megszülöm iker lányaimat,én is meglepődtem hogy ikrek mert a doki aztmondta hogy itt csak egy baba lesz!Mostmár nagyon örülök neki,egy babát már el sem tudnék képzelni!Szorítok neked hogy minden rendben legyen!

Kép
gina25

Witch, Tubikriszta!

Gratulálok nektek, és nagyon boldog babavárást kívánok.
Hát, tényleg beindult a babaeső, bár rossz érzés kicsit, hogy én nem állok alatta. :) De gondolom ezt az érzést mindenki ismeri itt...
Az első lombikomnál azzal bíztattak, hogy a tavaszi beavatkozások általában sikeresebbek. Ugyan ez nálam nem jött be, de azért összességében úgy látom, hogy tényleg így van.
Nos, reméljük szép, hosszú tavasz lesz, és későn jön a nyár... ;)

Valaki nem tudja véletlenül, hogy Szűcs mikor lesz a nyáron szabadságon?
Mi július 11 után kezdhetjük a második lombikot; ahogy megjön, indulna a rövid protokoll, na de (most jutott eszembe) ha szabin lesz, akkor fújtak a dolognak.... Várhatok tovább.
bikmakk

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: