A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

valakinek nincs valami otlete, hogy nem tul erett sargadinnyebol mit lehet kezdeni? Mert igy magaban nagyon nem finom:(
Vendég

Kike! Jó választás!!
Nagyon szép a Dominik!
Barinőm 2 fia:Patrik és Dominik! :lol:

Kép

Kép
ibm

esetleg sargadinnye levesnek lehet hogy meg lehetne jol csinalni?

felteve ha a turmixom nem doglott volna be... :twisted:
Vendég

Ibm:Köszi :D

Anyjuk:sajna én nem tudom,nem is szeretem a sárgadinnyét.

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Megjöttem az Nst- ről, meg is vizsgált. Teljesen jó, a méhszájam pedig 2110.
Majd jövő héten csütörtökön kell mennem megint. És egészen pontosan 37 hetes vagyok! :lol: :lol:
Csak megszülünk már egyszer...

Nem nagyon tudtam végigolvasni, mert annyira be van dagadva a lábam, hogy már fáj. Tiszta ödéma. Francba. Azt mondta a doki, hogy szedjek magnéziumot. Hát fasza. Azt hittem, azt már nem kell szedni. Valami jobb ötlet??

Megyek felpolcolom a lábam, hátha lohad egy cseppet.

sz.andi

Anyjuk! Szerintem valami gyümilevest csinálhatsz belőle, plusz gyümikkel. Úgy nagyon finom!

sz.andi

Át is írtam a vonalzót :D

Kép
Kép
Kép
kike

Na vagyok én is!! ismét vasalgattam egy kicsit!!!

Anyjuk!
http://szindbadek.hu/?p=429

d.dodó

Vagy esetleg: http://chiliesvanilia.blogspot.com/2006 ... anita.html

Azt mondtad ugyis meleg van :)

d.dodó

gyümilevest csinálhatsz belőle. tegyél bele valami konzerv barackot vagy ananászt a levével együtt! ugy édesít ratja.

vagy csinálj muffint és abba tedd a sárgadinnye darabokat meg csokidarabokat. aztán a tésztát tudod édesíteni kellően.

vagy sima turmixot tejjel és mézzel meg esetleg valami más édes (banán) gyümivel. habár ha irtad hogy megkrepált. :(

vagy csinálj palacsintát vaníliapudinggal. a sárgadinnyét kockázd a pudingba és ugy a palacsintába. tetejére meg ha szerted tejszínhab. igy is édes :D

más ötlet hirtelen nincs.

Kép

Kép
timi1982

Sz.andi! Gratula a37. héthez!!!
Lassan tényleg itt a vége!
Mégis kell a magnézium?
És mennyit mondott?
Nekem sem engedi csökkenteni a 4X2-t,persze sokszor csak 3X2-t veszek be! :oops:
Mostmár nekem is hamar bedagad a lábam és nekem a bokáim szoktak rohadtul fájni,reggel alig bírok ráállni,na meg éjszakai pisiléskor,mire kivonszolom magam majdnem becsurog!! :lol:
Na léptem fagyizni!!

Nyamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kép

Kép
ibm

Nálam bedugult a zene-na..ahogy ezt leírtam fel is csendült :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

dori: azt a masodikat mar en is neztem:)
Vendég

igen sargadinnye leveseket is neztem, szerintem az lesz
csak ahhoz kell a turmix!
Vendég

ibm: 4x2????????nekem a 3x2 re azt mondta a vedono az is sok, az a mx megengedett?

andi: konkretan az odema miatt mondja a magneziumot? Na ilyet sem hallottam meg...
Vendég

timi: te igen kreativ vagy! Jobbnal jobb otletek! Koszonom!
Mindjart kitalalom mi legyen vele!
Vendég

Ami!
Nekem 3X1-et mondott, de ha Neked sem segít, mert dagad a lábad, akkor tudod ki vesz megint. Inkább sómentes kaja meg polcolás. A védőnőmet most hívtam, ő azt mondta, hogy már a magnéziumot nem szokták ilyenkor ajánlani. A doki mégis ajánlotta, de szerintem én nem veszek.. :oops: :oops: Meg azt is mondta a védőnő, hogy hátha megszülök a hétvégén, jön a melegfront.. :lol: Na komolyan mondom, nem is bánnám.

Jó fagyizást, remélem azért gondolsz ránk is :D

sz.andi

Igen, a 4X2 a max!
Na mostmár tényleg megyek!!

pussz

Kép

Kép
ibm

Egyébként szerintem is rohadt sok az a 4X2. Én tuti nem szednék annyit. Nekem mikor 3x2 írtak, akkor is csak 3X1-et vettem be. De az is tuti, hogy ha többet vettem be, azzal sem volt jobb.

Anyjuk! Ja, a dagadásra mondta a magnéziumot. Én is meglepődtem.

sz.andi

andi: szerintem se vedd mar be! 36ik het utan nem kell! foleg nem ha nem a gorcsok miatt kene...
Vendég

Na jó van akkor. Meggyőztetek :lol: :lol: Nem veszek.

sz.andi

megnéztem a kalácskámat!!!
sül szét a fonás... kike!!!!! legközelebb te csinálod :D
neked legalább csak csálé volt

Kép

Kép
timi1982

habár ennek nem sok helye van csálésodni :D bedagadta a tepsit :)

Kép

Kép
timi1982

Patr! Alma meg petrezselyem jó a dagadásra? Akkor veszek egy csomót! Köszike!

Timi! Ne aggódj, az íze attól jó lehet. Hmmm, fini kakaóval...

sz.andi

Andi!
én si ugy hallottam, hogy a 36. hét után egyáltalán nem kell szedni magnéziumot, hogy fel tudjon készülni a méh... mert már kell neki az az összehuzódás ami van.....

d.dodó

Timi:ok :wink:
Egyébként annyi baj legyen-attól még finom tuti :D

Nálunk már a túrós batyu is elfogyott :D

Úgy ég a gyomrom,vagyis a torkomban érzem a gyomorsav"gőzét" :?

Kép
Kép
Kép
kike

Kéne már keresnem egy másik képet magamról-ezt már unom.

Kép
Kép
Kép
kike

lányok!

látjátok benne a két kalácsot? ;)

de legalább tudom hogy jól sikerült mert az illata ugyan olyan mint anyánál, és sajnos ott is mindig igy szétdől a fonásmentén.

jah és kakaóval van megkenve a fonatok belseje, és szines cukorkával van megszórva.

Kép

Kép

Kép
timi1982

és alig várom hogy kicsit hüljön és meg tudjam vágni. finom tejcsivel.

habár a tejtől meg tuti fájni fog a pocim. mostanában fáj tőle :(

Kép

Kép
timi1982

Timi:te panaszkodsz?ez istenien néz ki :D

Kép
Kép
Kép
kike

Az ígért ajándék képe:
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

timi: szuper a kalacs! Meg a kinezete is! NAgyon ugyii vagy!
Vendég

Timi!
húúúúúú de guszta! :P
énisénisénis :lol:

Lányok!
A szülésfelkészítőn mondták hogy bal oldalon kell aludni a kismamáknak. OK, a hátonfekvést tudtam hogy nem ajánlatos, de a jobb oldallal mi a baj? :roll:
Próbálom 2 napja bal felemen, de nem is alszok rendesen, meg a baba se mocorog annyit :? - ugyanis szinte mindig azt a részt rúgta-most lehet hogy ellapítom a kuckóját? :shock: :oops:
HELP!

Kép
kimma

kimma: en valtogatom a ket oldalt, sot neha haton is fekszem, mert ugy faj kezem labam az oldalamon hogy ugy semmi eselyem az alvasra.
Szerintem ezt azert nem kell ilyen veresen komolyan venni. Nincs az az ember aki 9 honapig kepes egy oldalon fekudni, aludni, foleg ha elotte tok mashogy fekudt...
Ezen ne aggodj!
Vendég

érdekes ez az alvás téma, én háton egyáltalán nem tudok, félig hason alszom vagy nem alszom... :oops:

Kép
Kép
h. szilvi

az önkormányzattól milyen pénz jár?? erről még nem is hallottam..... a gyedet meg csesszék meg, jó hogy ezen a pár napon múlt, szóval kicsit gáz a kormányunk is.....

Kép
Kép
h. szilvi

Lányok! A főoldalon kicsit lentebb van egy ugyanolyan vezérlő, mint itt a fórum bal oldalán, ott le lehet kapcsolni a zenét, és frissítéskor sem kezdi újra! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Megjöttem NST-ről ami teljesen jó lett! Szabolcs úgy mocorgot közben, hogy azt hittem kimászik! :D Doki megvizsgált! Méhszáj:2000.

Muffin! Sajnálom, hogy semmi nem derült ki! Remélem azért, hogy tévedtek az orvosok és nincs nagyon nagy baj a kicsi Eliottal! Kitartást Nektek és Nagyon Sok Erőt ami segíthet átvészelni a hátralévő időt!

Kike! A Dominik nagyon szép név! :D Szép ajándékot kaptál!

Andi! Az Én dokim szerint a Magnéziumot csak a 37.hétig szabad szedni! Szerintem se szedjed már! Amúgy Én is 3*2 szedek de csak a 37.hétig! Utána abba kell hagynom!

Timi! A kalácsod istenien néz ki! Küldhetnél belőle! :D

Beszélgetés! Én szoktam beszélgetni Szabolccsal és Apa is szokott vele! Már azt is megbeszélte vele, hogy együtt fognak este horror filmet nézni! :lol: :lol: :lol:

Cseresznye és sárgadinnye jöhet kiló számra! Imádom! :D

Kimma! Én úgy tudom, hogy csak háton nem szabad aludni!

Nálam nem szól a zene! :D :D :D
Vendég

nem tudom ki kérdezte a magne b-t de én is 4*2 öt szedek

Képimg][/url]
Kép
ronix

nincs cseresznye nem kaptam sehol :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Képimg][/url]
Kép
ronix

Muffin! Sajnálom, hogy nem derült ki semmi! Nagyon sok erőt és kitartást kívánok Nektek!

Kike! Szép ajándékod van!

Timi! Ide azzal a kaláccsal! :twisted:

Sárgadinnye. Imádom! Szerintem levesbe nem túl nyerő, bár nincs jobb ötletem... :?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Hát nem mondom szép! Itt vagyok erre Mindenki lelépett! :evil: :evil: :evil:
Vendég

Én vagyok! Sőt ma sokáig vagyok.... Ati mindjárt hazajön, de 6-ra megy is el.

Én meg még csak most ebédelek....egy kis spagettit!

d.dodó

Kike: tök jó hogy döntöttetek! Gratula a Dominikhez!

Timi: szupin néz ki a kalácsod! ÉN ma muffint csináltam (csokis gyömbérest més rumos cseresznyést) Cseresznye csak befőtt vol, mielött Ronix megkövezne! :lol:

Andi, Babuli: örülök a jó NST-nek! Andi neked már a méhszájad is alakul, mindjárt jön az a baba, kitartás! Szerintem 36. hét után nem jó már Mg-t szedni
Lábdagadás ellen ilyenkor már sokat nem lehet tenni. Illetve fel kell rakni amennyit csak tudjátok és ha sokat kell járkálni, érdemes fáslizni is!

Ami: grat a 35. héthez
Andinak a 37. hez (ó ez nekem még 4 hét)
Vendég

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.07 21:29-kor.
Vendég

Babuli: én itt vagyok és éppen magammal beszélgetek! :D
Vendég

Dodó! Jó étvágyat!

Vidokata! Köszi! Szerinted az mitől van, hogy egy hete 3100 volt a méhszájam most meg 2000?
Vendég

Én is vagyok! :D
Vendég

Sziasztok!

Andi!
Már én sem ennék a helyedben magnéziumot...
A méhednek már inkább készülődnie kéne..
Az alma és a petrezselyem azonban tényleg jó vízhajtó.
37. hét! :shock: De jó neked! :oops:

Timi!
Nagyon ügyes vagy! A kalács roppant jól néz ki!

Kike!
Szép ajándékot kaptál!

Én is itt vagyok, apa most ment el...
ugyan ki kéne teregetnem és vasalni sem ártana, de hasznavehetetlen vagyok..
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: