A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » János Kórházas Anyukák topicja

Ezek tegnap készültek.

Kép Kép

Kép
niki30

Olyan kis tündéri arca van a kis Emmának!! :) Édes ahogy megy feléd.

Tegnap mi is gondolkodtunk a Normafán, de végül nem oda mentünk.

Még ezt meg akartam mutatni. Kép

Edis

Kép
ediske

Sziasztok!
Jaj nagyon aranyosak a gyerkőcök kint a szabadban.Lucának az apához bújós meg anyával a fülig ér a számos képek tetszenek naggyon.Emmának meg a szaladós képe haláli.Basszus mennyire nőnek ezek a gyerkőcök.De komolyan.Gondolom eddig Jónás is már hatalmas kisbaba :D :D
Niki-köszi sikerült megnyugtatni,habár már lenyugtattam magam,amíg nem látom,hogy éhes lenne addig no para :D
Aztaa Niki mindjárt ti is egy évesek lesztek.Sikerült összehozni a családot a bulira?
Lucának meg gratula az újabb fogacskához!és milyen jó,hogy ilyen szépen fejlődik.hátha többet nem kell járjatok Dévényeshez?

Mi is tekeregtünk a hétvégén.Nagybörzsönyben voltunk 2 napra.Balázs annyira jól viseli ezeket a kiruccanásokot,hogy én is elcsodálkozom.Egész nap elvolt a kis sátrában meg a játékaival.Egyhét múlva mi is megyünk haza Erdélybe kettesben,és egy picit izgulok mert most fog először repülőn ülni,és nem tudom egyedül hogy fogom megoldani,hogy a poggyászok is meglegyenek meg minden.Na de remélem nem lesz semmi gond.
Rakok én is egy pár képet a hétvégéről.

macarella

Sziasztok!

Edis! hogy ti milyen szépek vagytok! Luca nagyon ügyes nagylány már!!!! Az ágyat nem kéne lassan lejjebb tenni?

Niki! Emma milyen cuki! Ahogy szalad a réten az nagyon-nagyon tetszik! Hiper-szuper aranyos!!!

Kriszti! Lehet h azért nem hízott, m meleg van, nem éhes annyira. Amire szüksége van, azt meg úgyis megeszi.

Nálunk vasárnap keresztelő volt. Olyan megható volt, néha majdnem elpityeredtem magam :oops: Anyósék persze kitettek magukért mint mindig. Csak ezt most már nem tudtam lenyelni szó nélkül. Még húsvétkor szóba került a babakomp és a tricikli. Megbeszéltük, h ilyet nem kell venni, m felesleges, tologatni ott van a babakocsi és jövőre majd kap egy pici biciklit. Erre most keresztelési ajándéknak egy triciklivel állítottak be. Szép kis emlék lesz a gyereknek majd pár év múlva. És nem értik h mi is a bajom ezzel. Nem az bánt h megvették, hanem az h miután megbeszéljük h ezt nem, csak azért is. :twisted: :twisted: :twisted: Nem tudom miért nem lehet megkérdezni h mit illik venni ha már maguktól nincs annyi eszük. De persze most én vagyok a szemétláda, m meg mertem mondani h nem örülök neki és ha egyszer mebeszéltük h nem akkor miért kellett. Sógornőm persze jól megsértődött, m nem ő lett a keresztanya hanem a másik sógornőm, nem is köszönt senkinek. :roll: De ha egyszer nincs megkeresztelve akkor nem tudom mi a francot játsza a nagyságos asszonyt... :shock:

Szerintetek nagyon ciki nyáron kimenni gyerek nélkül Svájcba?

Teri

KépKépKép
pruci

csak gyorsan, jól vagyunk, épp a fiúk betegek (samu kicsit, apa nagyon) jónás jól van sokat alszik, aztán meg sokszor nem bír elaludni és sír (tegnap 12-6ig :)) de nem annyira para.

nagyon szépek a babók!!!

alig jutok a géphez, még nagyon nagy meló ám a 2 pasit összehangolni. így néz ki egy napunk:

+/- 1 óra

7kor eszik jónás
f8 körül samu
9ig főzök, takarítok
f10-12ig játszó
haza
esznek a fiúk

alvás (ki mikor mennyit, össze vissza)
ált. 3-4 körül megint esznek,
játszó
6kor eszik jónás
7kor samu
samu fürdik f9kor ágyban
jhónás f10kor fekszik

és heti 3x tanítok is, k-cs délelőtt szerda du

szal nem egyszerű de nem is vészes. az necces ha jónás végigsír 2 vés közti részt, vagy akár 4-5-6 órán át is folyamatosan, mert sajnos samuznom is kell. hát ez van.

ígérem nem tűnök el teljesen.
kerekpocak

Sziasztok

nekem is már lelkifurdalásom van hogy alig jövök :oops:
De ha minden jól megy ma befejezem a szakdogát (hehe mlg 1 hét van leadásig), és akkro lazább lesz picit (gondolom én)

Luca meg Emma nagyon cukik!!!

A babák súlyán, főleg ha már több hónapos és eddig semmi gáz nem volt, szépen fejlődött, akkor nem kel aggódni, sokszor előfordul hogy egy hétig vagy akár hónapig nem hízik vagy nem annyit. Olyankor is fejlődik ám, csak nem súlyra. Ha szépen eszik, kakil, stb akkor ne aggódj!!!

Zsófi annyit gondolok rátok!!! Örülök hogy tök optimista vagy meg vidám! És még tanítasz is :shock: Hehe hozod a formádat!! Büszkék vagyunk rád!! :wink: :lol:

Teri sztem nem gáz gyerek nélkül elutazni!! Ha jól megszervezed Petra dolgait akkor simán menni fog!!

Rólunk:
Egyelőre nem költözünk sajnos, az utolsó pillanatban visszamondta a főbérlő, úgyhogy keresgélünk tovább :cry:

Ha esetleg tudtok kiadó házat Mány, Zsámbék, Páty, alcsút, Fecsút környéken szóljatok!! Köszi.

Julival minden rendben, dumál, huncutkodik, szóval teljesen normális 2,5 éves. Ha lesz egy kis időm rágyúrunk a szobatisztaságra, csak most erre nem volt energiám (szégyen.... :oops: ).

Puszi, aztán remélem újra fellendül a topik!!

Klári
Kép
ganti

Azért örülök, h. bejelentkeztetek csajok, ha csak pár mondat erejéig is.

Tényleg Edis, mikor engeditek le Luca ágyát? Nem esik ki így belőle?

Zsófi, örülök, h. ilyen jól tartod a frontot. Ápold a fiúkat és csak így tovább!!

Klári, hajrá azzal a szakdogával, már itt a vége!
Itt a nyár, szobatisztaság tuti menni fog.

Teri, értelek, persze, ha direkt mondtad, h. ne ezt vegyék, hm....
De azért próbálj meg örülni neki, h. egyáltalán kapott valamit. Nem?

Mindenkit puszilunk, csavizzatok sokat ebben a szép időben! Ma pl. nyári meleget mondtak, 25 fok.

Kép
niki30

Nem tud valaki cipőboltot ahol tudok 18-as nem tízezer forintos szandált venni?
Egyszerűen nem kapok Emmára szandit. Mindenhol 19-től vannak, ahol meg találok kis méretet, ott meg rohadt drága.

Kép
niki30

Ne aggódjatok csajok, tegnap már leengedtük. Ez egyébként a járóka, a kiságy már vagy 1 hónapja le van rakva. :wink:

Most húzok etetni, majd alvás, utána sétálunk egyet. Bár gyanús felhők közelednek.

Edis

Kép
ediske

Sziasztok!!!

Hű,de rég jártam már itt... :oops:

De Tomek minden időm leköti. 8) Alig alszik...
Viszont van egy jó hírem...a kaklilási problémánk magától megoldódott,úgyhogy pápá szélcső meg hőmérő! :lol:

Néha még picit fáj a pocija,de nagyon ritkán.Aloe verát adok neki csak.

A gyermekek gyönyörűek a fotókon...

Megprbálok én is feltenni...

Puszi mindenkinek... Kata

Kép
silver76

Niki: Deichmannban vagy Humanicban szoktak lenni jó minőségű babacipők/szandik, és ki lehet fogni leárazást is!! Persze lehet hogy jártál már ezeken a helyeken...

Kata tök jó hogy megoldódtak a gondok!!

Klári
Kép
ganti

Köszi Klári, ott már néztem, nincs kisméret. :cry:

Kép
niki30

Milyen jó,hogy mindenki ad egy kis életjelt magáról :D
Klári-hajrá,hajrá már nincs sok hátra és megszabadulsz a szakdogaírástól.Én komolyan mondom nem tudom ti hogyan csináljátok,hogy tanítani,szakdolgozatot írni van időtök a gyerkőc(ök) mellett,nekem már mióta sorakoznak a szaklapok az asztalon amiket át kellene olvassak meg meg kellene oldjak,de egyszerűen nincs időm.Elég gáz vagyok ilyen szempontból.Annyira nem tudom összeegyeztetni a dolgokat,hogy az már röhejes.

Csodállak Zsófi,hogy két gyermek mellett(egyik kicsi,másik pici),beteg apa mellett még hogyan jut időd főzni,TANÍTANI :shock: meg minden.Szóval én is nagyon büszke vagyok rád.
Ha lesz időd tegyél fel még képeket a kis pasikról,kíváncsi vagyok Jónás mennyit nőtt.

Teri-szerintem sem gáz elmenni gyerek nélkül Svájcba,addigra már Petra is nagykislány lesz,és tényleg szervezés kérdése az egész.Egy kis gyerekmentes idő jót fog tenni nektek is.Sajnálom a keresztelős mallőrt anyósodékkal,ettől eltekintve el tudom képzelni milyen megható lehetett az egész ceremónia.Tényleg Petra hogy viselte a keresztelést?

macarella

Kata-örülök,hogy megoldódtak a pocigondok Tomival,ezek szerint tényleg használ az aloe.A kis pocifájás szerintem még teljesen belefér.

macarella

Kriszti köszi :wink:

Niki: persze most esett le, hogy ekkora lábacskáknak max. kocsicipő van :cry:

a 19-es meg még nagyon nagy, ugye??

Klári
Kép
ganti

Niki! lehet h a Bécsi úti Deichmanban (stop-shop) már jártál, de én múltkor ott láttam 18-as cipőt. Meg elméletileg van a Csalogány utcában is:
http://babyfun.vasarlas.origo.hu/termek ... pid=664304

A triciklivel az a bajom, h megbeszéltük h nem kell, m kinéztünk egy bringát ami 2-4 éveseknek való, és azt kapná meg a gyerek. És ennek az árából (itt akciósan 7990) vehettek volna valami olyat, amire később úgy tud nézni, h ezt a nagymamáéktól kaptam a keresztelőmre.

A keresztelést elég jól tűrte Petra, csak egy kicsit izgett-mozgott. Majd teszek fel képet is ha sikerül lementeni a gépre. (nem találom a kártyaolvasót)

Teri

KépKépKép
pruci

Klári, hát igen, ez a bajom.

Teri, nagyon köszi, ez teljesen jó lenne. Lehet felhívom őket, h. van e kis méretben is nekik. Köszönöm!!!

Kép
niki30

Kép Kép
kerekpocak

Boldog első hónapot Jónásnak!!!!

Nagyon édesek a tesós-fotók!

Emma és Luca is tündér!!!

Még jövök olvasni is :oops:

Legyen szép napotok!
Ny.

KépKép
KépKép
nyuszi04

Jónásnak nagy-nagy puszi az első hónapján!!!

Nagyon édesek a tesók!

Kép
niki30

Jónás babának nagyon boldog elsőt!!!

Andi

KépKép
hamma

Üdv mindenkinek...! :wink:

Szerintetek létezik,hogy Tomeknak jön a foga? :oops:

Rágja az öklét,nyafizik és evés helyett a cumisüveget is csak rágja...vagyis a cumit...

Néha felsír,utána pedig azonnal mosolyog...ki érti ezt... 8)

Kép
silver76

ZSÓFINAK ÉS SZONJÁNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

Nelly, mi van veletek, olyan rég jelentkeztél?! :cry:

Kép
niki30

Boldog Névnapot Zsófi és Szonja!

A hófordulós Jónás babát is Isten éltesse!!!

fatima

Hú de szűk szavú vagy Fatima :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
niki30

köszönöm lányok, este jövök!
kerekpocak

sziasztok csajok :D

anyukamat megmütöttek(minden ok)es nalunk labadozott,ezert nem tudtam irni jo ideje mar :cry:

hogy vagytok?micsoda napsüteses idö van :D

pici Jónásnak gratula az 1. hofordulojahoz!!eljen!nagyon edesek Samuval a kepeken!!!

boldog nevnapot kivanok en is Zsófinak es Szonjanak is!!(nem vagyok jo nevnapokbol..) :wink:

Emmababa es Luca kepei is ennivaloak :wink: nagyon aranyosak!

fog:Vanilianak meg nincs,bar nyügösködik par napja,de a doki neni szerint sem varhato par napon belül,hogy kibujik a fogacska :D

keresztelö:kepeket kerünk Teri!! :lol: örülök,hogy jol sikerült,a tricikli story tipikus..nem ertem az embereket,komolyan :roll: ne is foglalkozz vele..

Niki,sikerült venni cipellöt? :D

Klari,hajra szakdoga :!: ügyes vagy!

Cica-Agi-merre vagy????????? :shock:

dieta:anyak napjan elmentünk vadasparkba es utana etterembe,na ennyi is volt a dieta :shock: husit ettem,pedig teszta nap volt :cry: lelkiismeretfurdalasom lett es ujra kezdtem,ma van a 9. nap.68rol kezdtem ezuttal(hehe)es ma reggel 65,4et mutatott a merleg(persze viz,mert en nem latom,de ezuttal kitartok!)mindennap torna,taposo-es meg jol is esik :wink:

Vanda:hala az egnek minden ok,1 hete mazsalason voltunk,69cm es 6910g volt.hason probalja a picsacskajat(hu,micsoda szo :shock: )az egbe emelni,nagyon erölködik,zabalnivalo.

Kép

Kriszti,szep lehetett Nagybörzsönyben,tök jo,hogy a pici fiad igy birja a kiruccanasokat!szerencsere Vani is strapabiro :wink:

Fatima,hello,mizu veletek?

Klari,a parom szülei Alcsúton laknak,7vegen megkerdezem,hogy tudnak e valami kiadot a környeken,de nem igerek semmit :?

ennyi csajok,szolit a lanyom,aki az erkelyen berreg es enekel 8)

ja,valaki volt mar kiropraktörnel?by the way-kiropraktor vagy kiropraktőr?na mindegy,szal leszakad a hatam es a medencem szinte elöre van csuszva a szüles ota(ezt nehez igy vizualizalni),meg szeretnem nezetni-tapasztalatok valakinek?

naggggggggggyon szep napot mindenkinek,pusszancs

Vanilia és Evu

KépKép
evu

Zsófi, meggyógyultak a fiúk?

De nagylány már Vanda is! Nemsokára 7 hónapos lesz.

Kép
niki30

A nagy Zsófinak és a pici Szonjának boldog névnapot!!!

Evu, Vanda nagyon tündér, bizony, ő is nagylány már :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi04

Kép Kép Kép Kép Kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

Sziasztok!
Zsófi és Szonja!_Nagyon boldog névnapot kívánok!!!!!!!

Kicsi Jónásnak meg Boldog Egy Hónapot!!!!!!!
Este jövök és reagálok bővebben :D

macarella

Zsófi, a képek magukért beszélnek!
Borzasztó aranyos!

Kép
niki30

Sziasztok!
Zsófi-hát ezek gyerekek ennivalóak :D :D .Samu ahogyan főz,meg eteti a mókuskát haláli :D :D .Gondolom anyától leste el a főzőtudományát.Jónás is milyen nagy baba már.Olyan édesek.Látom Samu tesóimádata nem hagyott alább.

Szilver76-Balázs is tömködi már egy ideje a csuklóját a szájába meg nyálzik rendesen,de még nincs nyoma annak,hogy jönne a fogacska.Nála is ugyan ez volt,dörzsölte a cumisüveget az ínyéhez,de semmi.Tényleg lányok amugy honnan látom,hogy jön a fogacska?Megduzzad az ínye,vagy piros lesz?

Evu-hogy te milyen ügyes vagy!!! :shock: Hány kilóról is indultál?kezd engem is érdekelni ez a diéta.Vanó baba nagyon aranyos,hogy tömködi a kanalat a szájába már.
Mikor kezdted el hozzátáplálni a kiscsajt?És miket adtál elsőre?
A többiek véleménye is érdekel.
Gondolkodtam,hogy kellene már adjak Balázsnak valami gyümit,vagy levet,de mindenhol 6 hónapos kortól ajánlják.Szerintetek adhatok neki?Tejci van még szerencsére,de már úgy adnék valami mást is.Korai lenne?
Én is ma mértem meg Balázst,végre behozta a múlt heti lemaradást 7200 gramm.

Niki-kaptatok cipőcskét Emmának?

macarella

na akkor egy kis jónáskép is:
Kép Kép Kép
kerekpocak

jónás 1 hónap alatt 1.5 ilót hízott.... már 5 kiló. :oops: :oops: :oops:
kerekpocak

pedig napi 6x eszik, 4 óránként. nem értem :)
kerekpocak

Köszönjük a névnapi köszöntéseket!

ZSÓFI BOLDOG NÉVNAPOT NEKED IS, JÓNÁSNAK BOLDOG 1. HÓFORDULÓT!

Olvasó üzemmódban vagyok néha, de egyszerűen nem jut időm netezni mostanában. Szonja egész nap jön megy, nem győzök utána menni, és pakolni, a lakást átalakítottuk egy csöppet, 2 falat kivertünk, gyakorlatilag amerikai konyhát csináltuk, szóval volt kosz, és kupi rendesen. Ígérem igyekszem majd jönni!

Minden baba gyönyörű, hihetetlen hogy Luca és Vanó baba is elmúlt már fél éves!

Zsófi: a fiaidban meg csak gyönyörködöm.

Nelly

Kép
breeki

igen,nagylany mar Vanilia :D tegnap estefele olyan rossz volt,tudjatok,Vanda alapbol nem siros,de nem tudom miert volt tegnap 2oraja,amikor nem tudtam letenni,mert azonnal orditott,nem sirt,üvöltött :cry: nem volt jo erzes,mert nagyon tehetetlennek ereztem magamat,nem tudtam rajönni,hogy mi a baj..ehes-szomjas nem volt,pelus ok,ment a sok simi,puszi(mar amennyire engedte),nyugtatas..semmi nem segitett es egyre jobban sirt.aztan eszembe jutott a fogzas,de hat semmi nem tapinthato vagy lathato :shock: höemelkedese volt egy nagyon picit,adtam neki egy kis fajdalomcsillapitot,ami lazcsillapito is(meg a multkor irta fel a doktor neni,mert picit nyügis-nathas volt Vani),ez sztem segitett.aztan fel oraval a szokottnal hamarabb megfürdettem,ez is jot tett neki,a vizben mar jo kedvü volt,jatszott,nevetett.nagyon megkönnyebbültem.aztan tea es sok sok jo ejt puszi utan alvas.remelem ma egesz nap vidam baba lesz,most eppen a kisagyaban van,probal elaludni,zenet "hallgat" es gyüri a jatekait :wink:

Kriszti,ha nekem lett volna böven tejcsim,akkor Vanda 6 honapos koraig semmi mast nem kapott volna az anyatejen kivül,semmit.sajnos nem volt,ezert Vancsa eleg hamar tapos csirke lett( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ),kicsit 5 honapos kora elött kezdtem a hozzatapit.nagyon ügyes am a lanykam,szepen eszik,de van nehany kaja,amit a nem kultival 8) sztem ha van tejcsid,ne siesd el a hozzatapit!! :wink:

Zsófi,micsoda gyarapodasi tendencia :D nagyon taplalo lehet a tejed!szupi!!hihetetlenül edesek a kepek!!!!

Nelly,hu,micsoda atalakitasok a lakasban :wink: elhiszem,hogy sok a dolgod!nekem nagyon tetszik az amerikai konyha!

na megyek mosni bla bla,mindenkinek nagyon szep napot!! :D

KépKép
evu

Sziasztok!

Zsófinak, Szonjának nagyon boldog névnapot!

Jónásnak nagyon boldog 1. hófordulót!!!

Zsófi! Annyira szép kis pasijaidad vannak! Büszke lehetsz rájuk nagyon!!!

Evu! Vanó baba igazi nagylány már! Gyönyörű kislány (azaz nagylány)!

Kriszti! Petra sajnos végig tápos volt és csak 5 hónaposan kezdtem el a hozzátáplálást egy kis almalével...

Lányok! Szerintetek 1 éves korban el kell kezdeni bilire szoktatni egy gyereket? Anyósom már kezd ezzel basztatni. M ő nem akar rosszat de az unokahúga is későn kezdte el és a gyerek most 4 éves és nem hajlandó az oviban kakálni, hanem amikor hazamennek és az anyja ráadja a pelust, akkor sikerül csak.
Szerintem még korai lenne, m fogalma sincs mi is az a bili és hogy magyaráznám meg neki... Ráadásul most olvastam ha nincs testileg-lelkileg felkészülve rá, akkor a korai rászoktatás később problémákhoz is vezethet.

AKkor keresztelős képek:

Kép Keresztszüleimmel
Kép Na most öntik rám a vizet, ami nagyon nem tetszett...
Kép Ezt a szép ruhát kaptam a pap bácsitól
Kép Már vége is van, nem is volt olyan vészes...
Kép Bálna anyuval

Teri

KépKépKép
pruci

Niki! Szűkszavúság! :) Evvan (ahogy szoktad mondani)! Sokszor arra sincsen időm, hogy elolvassam, amit írtok. :(

Rólunk: Minden OK velünk. Iszonyat gyorsan telik az idő és talán mostanra kezdem felfogni, hogy 1 hónap múlva 1 éves lesz az én nagyfiam! :) Ez valami hihetetlen!!! Mindig beleborzongok, ha arra gondolok, hogy még nem is olyan régen a pocakomban volt! És persze folyton meg is vagyok hatódva ettől az egésztől! :) :oops: :) De gondolom ezzel semmi újat nem mondtam. Mind így vagyunk ezzel. :)

Még nem jár Tarek. A bútorok mentén "oldalaz", illetve naphosszat el lenne úgy, hogy az újjunkat fogja és "rohan". :lol: :lol: :lol: Iszonyat erő van benne!!!! Úgy emelget tárgyakat, mintha vattapamacsok lennének. :) Továbbra is nagyon akaratos :), de egyre ügyesebben ért meg dolgokat és így jobban kezelhetőek a hisztik. :) Van 4 fogunk (a bal felső 2-es sztem a napokban fog kibújni) és göndör a hajunk!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon viccesen néz ki a kis buksija! Majd teszek fel képet, ha végre megtaláljuk az elveszett "D" meghajtónkat, amit tutira ő tüntetett el. :oops:
Nagyon kis vidám gyerkőc Tarek és egyszerűen IMÁD társaságban lenni!!! Bárkihez odamegy és mindenkire mosolyog! :) Nagyon szociális kisember és ezt nagyon szeretem benne.

Na asszem ennyi rólunk. :)

A babák mind gyönyöűek!

Zsófi! Nagyon ügyesek vagytok!!! Csak így tovább! Mikor terveztek először kimozdulni Jónással??? Összehozhatnánk egy talit! Na??? Samut meg legszívesebben megzabálnám annyira édes! Jónás meg nagyon hasolít rád!!!!

Teri! Gratula Petra keresztelőjéhez! Milyen nagylány már!!! És micsoda haja van! Nagyon szépséges! :)

Evu! Vani is gyönyörű! Reméljük ma nem lesz rossz napja a kis drágának!

Edis! Luca baba tiszta apája! Nem? Ő is nagyon szép kiscsaj!

elküldöm.....

fatima

Klári! Puszi nektek! :) Édes drága Julika hogy van?

Kriszti! Ha mindenképpen szeretnél már vmit adni Balázsnak, akkor kezd almalével meg répalével. Ezeket frissen elkészítheted úgy hogy lereszeled és kinyomkodod a levét. Adj neki 2-3 kanállal, aztán másnap már többet is adhtasz. Figyelj arra hogy ha pl almalével kezded, akkor a répalevet legközelebb minimum 4 nappal később add, hogy ha bármi olyat észlelsz, hogy pl fáj Balázs pocija, hasmenése van stb, akkor tudd, hogy melyik a bűnös! :)

Kata! Ebben a korban amiben most van Tomi szonte minden baba nyálzik és tömködi a kezét (meg minden mást) a szájába. Biztosan viszket a kis ínyük, de simán lehet, hogy csak hónapok múlva bújik ki az első fogacska. Úgy fogod észrevenni, hogy eléggé meg lesz duzzadva az ínye és ki lesz fehéredve. Még onnantól is lehet napok kérdése a rece láthatósága. :) TÜRELEM!!! :)

Nyuszi! Hogy vagytok? Műtét??? Drukkok mennek, hogy minden OK legyen! :)

Nelly! Puszi nektek is! Pont a héten kérdeztem felőletek Zsunál. :) Mondta, hogy Szonja már jár!!!! :shock: GRATULA!!!! :)

fatima

Sziasztok!
Teri-végre keresztelős képek :D :D :D .Nagyon jók.Szép kis ruciban volt Petra.
Én még várnék a biliztetéssel kapcsolatban,szerintem korai.Azért nyáron próbálkozhatsz,nem adsz rá pelust és megpróbálod "kifogni" a dolgokat,de ha nem szereti ne erőltesd szerintem mert csak az ellenkezőjét lehet elérni vele.Annyira megutálja a bilit,hogy inkább visszatartja a dolgokat.

Nelly-nagyon ügyesek vagytok,hogy átalakítgattok,el tudom képzelni mennyi munkával jár,de a végeredmény bíztosan szép lesz.

Evu-szurkolok,hogy Vanó baba jókedvű és mosolygós baba legyen ma,és az a fránya fog bújjon ki már végre.
Meggyőztél nem adok 6 hónapos koráig semmi pótlást Balázsnak,végül is örüljek tényleg,hogy van tejci,és annál nincs jobb.

Zsófi-ez ám a súlygyarapodás :shock: :shock:
Kis vasgyuró lesz Jónásból.Tényleg tápláló lehet a tejed,ha 4 órát kibír egyhuzamban.Mi még mindig naponta legalább 9-szer eszünk.

Balázsnak 4 napja hasmenése van,máskor 3-4 naponta kakilt,most meg naponta 2 pelus is tele van.A tegnap már szilárdabb volt a kaki.Szerintetek összefüggésbe van azzal,hogy a szülés után most először jött meg ?

macarella

Szia Fatima!!
Édes kis göndörhajú 4 fogú Tarek baba.Remélem előkerül az elveszett D-meghajtó és láthatjuk mi is a képeket :D :D .

macarella

Halló!

Teri, szerintem még egy évesen nagyon nagyon korai a bili.
Teri, de lökött vagy (bálna)!
Milyen csini volt Petra ebben a kis ruhában!

Fatima, nem mondod, h. Tareknek göndörödik a haja?
:lol: Hjajj de tünemény lehet!

Evu, Neked meg kitartást! Nekik is vannak rossz napjaik, de igen, tök nehéz kezelni és megnyugtatni sokszor.

Kép
niki30

Sziasztok,

fú ne haragudjatok, teljesen el vagyok havazva...
A keresztelő (máj.4) óta egyszerűen semmi nem fér bele a napba. Csak hiú remény volt minden nap, hogy majd akkor este benézek hozzátok :D

Most is mindjárt Anikót kell etetni, Virág még alszik, és vhogy el kéne menni a nagyfiamért is az oviba...
de most két percet engedélyeztem magamnak, aztán rohanok tovább :D

Niki, Virág is nagyon kislábú, mikor el kezdett járni a siesta 18-asa volt rá csak jó, ami átlagban kisebb cipő az összes többinél. Van egy jó üzletük a Ferenciek teréhez közel, ott vettem én is az első cipőket, estére megnézem neked a címet.

Zsófi, boldog névnapot! Nem semmi amit csinálsz! Nálunk is "szigorú" napirend van, és mikor Anikó a reggeli szopival felborítja, akkor tehetetlennek érzem magam, és azt gondolom, na ma világvége lesz. :D
Én nemtom hogy csináljátok, hogy még dolgoztok, tanultok gyerkőc mellett, ügyesek vagytok nagyon! Bár tegnap hajnali egyig még én is adóbevallást csináltam.
A hugom is várja a harmadik babáját és dolgozik is otthon, számomra ez kész lehetetlenség.

Kriszti, repülőztök? szuper! Örülök hogy most nektek könnyebb az utazás. A keresztelőre a két csajjal autóztunk, kriminális volt. Sajna kifogtunk egy balesetet is, ami két órával meghosszabbította az amúgy sem rövid hétórás utat...

Na, ez voltam röviden :D Ha nem bánjátok még majd jelentkezem,

Doren

Kép
Kép
Kép
doreen

Doren, köszi, aranyos vagy, ma sikerült Káposztáson venni egy elég olcsót és jót!

Kép
niki30

hahó lányok!
csak gyors életjel, mert peszre még mindig "write only" üzemmódban létezem.

jónás nagyon jó baba, 6x eszik 3-, de inkább 4 óránként, éjszaka 1x kel. amióta bevezettem nála az evés-játék-alvás cuccot szépen egyedül elalszik gond nélkül. szerencsére nem ébred fel, amikor alvás közben átteszem a babakocsiba, ez nagy könyebbség, mert így tudunk menni játszózni samuval. ja és ami miatt nagyon hálás vagyok neki, h van h 15 prec alatt végez az evéssel! persze van h 30 percig is eszik. samuval bezzeg 1 órát is szoptattam!

samu rengeteg szót mond (főleg számunkra érthetően) pl fúró, krumpli, kolbász (!!) :) :)
és rettenetesen szereti jónást, nagyon nagyon cuki vele, puszilgatja meg minden.még nem jött ki semmi féltékenység.

igyekszem jönni! mindenkinek hatalmas puszi!!! köszönöm a névnapi, meg jónás köszöntéseket!!!
fatima jó h megint írtál! doren te is!!!
kerekpocak

Na most vagyok kész! Családom férfitagjai a János kórházban.
KicsiLaci épp fürcsi előtt elesett a motorral, de úgy repedt fel az álla, hogy egy kanyar is van benne, és ezért itt az ügyeleten nem húzták össze, hanem elküldték őket a János kórházba. Csak ott fél óra alatt egy embert hívnak be, és még állítólag hatan vannak előttük...

Niki, tudom milyen nehéz kicsi lábra cipőt kapni, szuper, hogy siekrült!

A testvérféltékenység nálunk is jó irányban csapódik le, ha lehet ilyet mondani. Mert Virág utánozza mindenben kicsiLacit, és ő meg imádja Anikót. Így mindketten simogatják, babusgatják, Virág még édesen gondoskodik is felette, tegnap megtörölte a száját, ma popsitörlővel ő is kitörölte a popsiját, és egyszercsak azt láttam, hogy még mondókázott is neki :D

Jó éjt,
Doren

Kép
Kép
Kép
doreen

Doreen, sajnálom. :cry:

Kép
niki30

morgen :D

gyorsban,takaritok..

szal Teri lattal te mar balnat? :wink: nem is vagy az!!nagyon edesek a kepek,mi is szeretnenk lassan keresztelnöt

Niki,de jo,hogy tudtal cipöt venni,megmutatod?

Zsófi,nagyon szupi,hogy igy beallt nalatok a rend!ugy örülök,hogy ilyen ügyesek a fiaid!kolbasz :lol:

Kriszti,van meg hasmenese Balazskanak?nem hinnem,hogy összefüggesben van azzal,hogy most jött meg,de igazabol nem tudom,nekem mar alig volt tejcsom,amikor megjött.

Fatima,Tarek göndör buksijat nagyon szeretnem latni :wink: örülök,hogy jol vagytok!

Doren,Istenem mi lett vegül a korhazban? :cry: sokat kellett varni?hogy türte?egyem meg,gyogypuszik!

rolunk:a tegnapi nap csodas volt,nem volt nyügi,sokat bujt,sikerült egy igazi "megöleli anyat" kepet csinalni,de olyan idetlenül nezek ki rajta,inkabb nem mutatom meg :oops: sokat setaltunk,bevasaroltunk,jol evett,jo kedvü volt :D

bili:sztem is nagyon korai 1 evesen

na lanyok,csodalatos 7veget mindenkinek,sztem vas este jövök csak,a 7vege a parome es Vaniliae :wink:

sok sok pusszancs

KépKép
evu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: