Sziasztok!
Bari, aranyos a kis mese, amit bemásoltál

Fotók jöhetnek a legújabb szerzeményekről!
Kriszta: Éljen! Akkor még kihúzzátok egy darabig! Tessék sokat pihenni és nem idegeskedni... Muszáj
Stella: Elismerésem a hosszú buszozáshoz! Én már nem szívesen mennék tömegközlekedéssel sehova. Hétfőn még elmentem az Árpád-híd túloldaláig HÉV-el és villamossal, de többet ilyet nem teszek. A villamos annyira tömve volt, hogy állva kellett megtennem azt a 3 megállót egy függő kapaszkodón lógva. Egyszer hirtelen rántott egyet a villamos, én meg alig bírtam magam állva tartani, nehogy elnyaljak... Sejthetitek, teljesen levert a víz, meghúztam a hasizmomat

Megígértem a picuromnak, hogy ilyet többet nem teszünk...
Pironya: Örülök, hogy minden rendben... Végülis akkor mész majd CTG-re?
Melike: Láttam szép pocit megint

Tök jó, hogy ennyire beindultunk a növögetésben. Már nincs sok hátra, kitartás
Ne is mondjátok, mennyire hihetetlen ez az egész. Annyi próbálkozás, orvoshoz járás és kezelés után végre hamarosan itt lesz a mi kis Bencénk

Furcsa és picit ijesztő, hogy nem is olyan sokára már család leszünk, a másik szobában ott fog szuszogni a MI fiúnk

Ennél szebb dolog nem történhet az emberrel
Az éjjeli pisiktől én is kivagyok már. A trükköm a következő: du 3 után már csak kortyokat iszom, persze délelőtt a napi adagomat legurítom

Esténként most én csak 1x megyek wc-re. Kész felüdülés ez az eddigi 5-höz képest

Sajnos a visszaalvással vannak még gondjaim, de most legalább csak 1x forgolódom 1 órát és nem 4-5x...