A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Sziasztok csajok!!!
Tudna nekem valaki segiteni?
Kellene nekem Csiri mobil száma,ő tudja az enyém,csak én nem az övét.
Mert közbe bekerült,és nem tudta megadni. :cry: :cry:
Vagy ha valaki tudja az ő számát,és nem adja ki.
Ugyis jo ha üzenhetek neki. FONTOS!!!!!
pü-tet irjatok.

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!
Csavarogni voltunk :lol:
Mindenkinek nagyon nagyon megnőtt a hasa...kiemelném Miát mert neki hirtelen nőtt meg...a többieknek fokozatosan!!!

Piri :annyira tetszik,hogy hű maradtál magadhoz...csakis fürdőszoba...na jó nem wc mint a melóhelyen :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja és örülök a jóhireknek ami az orvos vizsgálkatokat illeti

jó éjt
Vendég

Oszman: ment az üzi :wink:
bluebox

Jó éjt Bari :wink:
bluebox

jó reggelt :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nagy Katalin:
Egy pólyás meséli...

Amikor megszülettem, mindenki nagyon örült, csak én nem, mert régebben jó helyem volt anyukámnál. Egy burokban laktam anyukám hasában, a szíve közelében. Az egészben az volt a legjobb, hogy mindíg hallottam a szíve dobogását. Mindent együtt csináltunk: anyukám evett, és én is jóllaktam; ő szívta a friss levegőt, és nekem is jutott belőle. Csak kuporogtam ott a burokban, mint egy kifli és szunyókáltam, vagy éppen rugdalóztam, nyújtózkodtam. Ha kedvem támadt, akár fejre is állhattam, mert a burokban folyadék volt, így sohasem üthettem meg magam. Anyukám meg csak símogatta a hasát, annyira örült, ha én tornáztam.
Telt, múlt az idő, egyre nőttem, növekedtem; egyszer csak szűknek éreztem a rejtekhelyemet. Előbújtam.
De a világ, ahová megérkeztem, nagyon furcsa volt! Zajos, fényes és hideg. Meglepődtem, megijedtem: ordítottam, ahogy a torkomon kifért. És csodálkoztam, mert addíg sose sírtam, akkor meg egyszerre egészen jól tudtam sírni. Anyukám megdícsérte a hangomat, úgyhogy bőgtem tovább az ő kedvéért. De még azért is, mert az idegenek gorombáskodtak velem. Megfürdettek, bepólyáztak. Méricskéltek. Mondták, hogy erős, fejlett gyerek vagyok, de én nem törődtem velük. Hiányzott valami és félni kezdtem. Féltem, egyre csak féltem...
Aztán így, pólyástól odatettek anyukám mellé. Újra hallottam a szívdobogását, megnyugodtam. És akkor történt valami, ami eddig még soha... anyukám megpuszilt.

Azóta én is örülök, hogy megszülettem.

nyáriaktól loptam annyira aranyos
Vendég

Szia Bari!

Tényleg gyönyörű ez a kis mese :roll: :roll: Még meg is könnyeztem egy picit :wink:

Remélem, tényleg így érzi magát Kristóf is.
Én már nagyon szarúl :cry: Felkeltem 12:30. 01:30, 02:30, 03:30, 04:30, 05:30, 06:30, 07:30, Fáradt vagyok, kialvatlan és egy tropa :cry:
bluebox

Látom, azért Neked jó kedved van, ez nagyon jó dolog :wink:
bluebox

Jó reggelt!

Barika
Ez nagyon szép :lol:

Én jól aludtam... :lol:
Bennem mostanában óriási energia van... látszik, hogy napocskás napok vannak és nem szürkeség...
Vendég

Jó reggelt!

Bari, ez tényleg aranyos és megható volt!

Kicsit nyűgös vagyok,utálom már ezt a pisilni kijárást!
Szép idő van,kicsit takarítanom kéne.

Kép
melike

Kaptam híreket Szilváéktól!!!!!!!!!!
Jól vannak a babák szépen fejlődnek, az áramlásos UH jó lett. Ha amai NST is jó lesz, Akkor hétvégére hazajöhetnek. Vasárnap, vagy hétfőn kora reggel viszont vissza kell menniük. Császáros szülés lesz, de nem programozott. Puszi mindenkinek.

Mindenkiről adtam jelentést, röviden leírtam, hogy itt mi történt velünk :wink:
bluebox

Mégegyszer jó reggelt megint fölkelktem!!!

Ez nagyon jó hír...mármint Szilváék.....
Vendég

Igen, tényleg jó hír :wink:
Megyek 12-re CTG-re. :wink:
bluebox

Pont az jutott eszembe, hogy ugyanilyen trágya volt az az éjszakám, miután megszűltem Tomit :roll:

Csak nem szülök ma???????????
bluebox

Mi lehet Vikkával? Csak nincs valami baj?????
bluebox

Blue.azért örülnél nem?
Ha ma szülnél...tök jó lenne...
Giginek is meg vannak számlálva a napjai..szerintem :lol:
Vendég

Na ezt azért gondolom mert tombol benne ez a nagy energia...ez tipikusan a vége :lol:
Vendég

Hát, nem lenne rossz, de még maradhatna, legalább 1 hetet :wink:
bluebox

Tényleg ezt már kérdeztem...de senki nem válaszolt :twisted:
Mikortól nem próbálják meg visszatartani a szülést ha beindul...pl 36+3 visszatartják?mert ugye 37 az érettség határa ha jól tudom
Vendég

A Gigiben végig tombolt az energia és az optimizmus :P :P De jó Neki :wink:

Mi lehet Csirivel????? Tegnap Oszman telefonszámot kért, én átküldtem Neki, amit az Orsi küldött listát, de el sem olvasta :cry: Én már nem merek írni sms-t, biztos jelentkezni fog :cry: De mikor??????? Ma pont 1 hete, hogy bement a korházba :cry:
bluebox

Én pont tegnap olvastam, hogy a betöltött 37. hét után, már nem tartják vissza. Nekem pont ma van az utolsó nap :wink: Ma töltöm be a 37. hetet :P
bluebox

De szerintem ez is dokira, korházra, és kismamára válogattja. Ugyanis a dokim azt mondta, hogy ha nálam beindulna a szülés, nem tartaná vissza, mert szép nagy a baba, teljesen fejlett, nincs miért szenvednünk, ha jönni akar, hát jöjjön :wink:
bluebox

Jaj, majd elfelejtettem: BARI MÁR CSAK 18 NAP!!!!!!!!
bluebox

Én is hiányolom Csirit nagyon!Igazán dobhatna egy sms-t valakinek.

Kép
melike

Igen igen annyi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tegnap kaptam pihenőszéket,légzésfigyelőt,kengurút
A phenőszéknek örülök a legjobban...annyira jó

csiri nekem is hiányzik,ő egy szinfolt a palettán
Vendég

Jó reggelt!

Márti: Csirivel én is pont úgy vagyok ahogy Te!!! Komolyan, már nem merem keresni! :roll: :roll: (volt hogy én megpróbáltam, de nem válaszolt, vagy kinyomott - biztos megvan az oka!)

Melike: én is nagyon unom az örökös wc-járatot esténként!!!!

Örülök, hogy Szilviék vannak olyan jól, hogy hazamehetnek hétvégére!!!
bszilvi25

Én is azt mondom ne keressük csirit...és senkit mindíg várjuk meg amíg minket keresnek...
Vendég

Óóó,jó,hogy ezt írtad Szilvi.Már azon gondolkodtam,hogy írok Csirinek.De akkor mégsem.Lehet már túl sokan érdeklődünk?
De miért nem ír? :cry:

Kép
melike

Márti: köszi az infókat Szilváékról!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Jó,várjuk meg,de olyan szar.Meddig várjunk?
Én MOST azt ígérem,hogy napi egyet írni fogok,jó?

Kép
melike

Sziasztok, akik most ébredtek! :wink:

Bari, muti a széket :roll: :roll: :roll: Nekem még nincs itt a hintaszékem, ha lesz, akkor én is dobok egy képet. Én is megígérem, hogy napi 1 sms-t dobok :wink: Ennél rosszabb nincs, mint amikor itt várakozunk, hogy mi lehet és csak találgatunk. De ahogy megismertem Csirit, biztos vagyok benne, ha bármi lenne, amiről szeretné hogy tudjumk akkor jelentkezne. Nyugi :wink:
bluebox

Lányok, én nem tudom hogy Ti hogy vagytok vele? De hihetetlen számomra, hogy végig csináltam ezt a babbakihordási projektet :wink: Álmomban sem gondoltam volna, hogy én leszek még terhes :wink: Mindig csak eljátszottam a gondolattal, hogy de jó lenne :wink: Még most is amikor felébredek éjszaka akár, egyből megfogom a pocakom, hogy TÉNYLEG???????????? Lehet, hogy most nagyon hülyének néztek, de MEGCSINÁLTUK CSAJOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P
bluebox

Jó reggelt!

Csiri nekem is hiányzik, reméljük minden rendben velük és nemsokára jelentkezik.
Én is voltam ébren sokat az éjszaka, meg görcsöltem is, azért nem annyit mint Te Márti.
Tegnap egyébként nagyon vagány voltam, busszal mentem Ctg-re, ami 35km, meg ugye a városban is buszozni. Én már nem vezetek ilyen sokat, kényelmetlen nekem.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Igazából,ha belegondolok én is így gondolom,Márti!

Kép
melike

Nemrég még csak tervezgettük Apával,hogy szeretnénk egy babát,és tessék,mindjárt meglesz és itt lesz!

Kép
melike

Stella, Te bátor Asszony!!!!!!!!!!! Azért vigyázz magatokra!!
bluebox

Azért szerintem a neheze még hátra van!!! :shock:

Kép
melike

Olyan lehetetlen dolog számomra még most is, hogy a pocakomban, már egy kész kis emberke van, aki bármikor kijöhet, hisz MÁR KÉSZ LEGÉNY!!! Nekem már nem fontos annyira az a 20-30 dkg + ami még jönne a 2-3 hét alatt. Nekem így pont tökéletes Ő :P
bluebox

Melike, én nem így gondolom :P Talán az első szülésem élménye miatt mondom ezt, és a második kihordott terhességem után. Szóval, nekem hiába volt nagyon nehéz az első szülésem, akkor is azt vallom, hogy nehezebb volt kihordani Kristóf babát, mint megszűlni Tomit. Hisz az csak egyetlen nap volt míg megszűltem, de több mint 8 hónapig cipelni, táplálni, óvni........ Nekem ez a nehezebb :P
bluebox

Igen Márti, nagyon jól megfogalmaztad a dolgot!!!
Melike: szerintem is hátra van még a neheze. (nekünk, akik először szülünk)
bszilvi25

Almaani is jól eltűnt! Nem volt már egy hete :shock: :shock: :shock:
bszilvi25

Sziasztok!

Én a mai napig minden reggel ébredéskor megfogom a pocakom,hogy megvan-e még.Nem e véletlenül eltűnt az éj leple alatt...

Stella!Nem Sikovanyecz a dokim,de biztos együtt mennek erre a konferenciára többen... :roll: :roll:

Vasárnaptól hidegfront!!!!!
Csajok lehet készülni.... :wink: :roll: :wink: :roll:

Kép
orsitigris

Tényleg...... és még sokan
bluebox

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 23:48-kor.
Vendég

Szerintem mindenkinek hátra van még a neheze :? semmi nem garantálja senkinek,hogy a többedik szülés már könyebb vagy jobb vagy komplikáció mentesebb lenne ....sajnos...

No mindjárt dobok egy képet a székről Márti :wink:
Vendég

Kriszta az jó mert mi eggyidősek vagyunk
Vendég

Úgy bereggeliztem, hogy moccani sem tudok, de szerintem Kristóf sem :oops:
bluebox

Kép
Vendég

Sziasztok!

Bari, aranyos a kis mese, amit bemásoltál :) Fotók jöhetnek a legújabb szerzeményekről! :)

Kriszta: Éljen! Akkor még kihúzzátok egy darabig! Tessék sokat pihenni és nem idegeskedni... Muszáj ;)

Stella: Elismerésem a hosszú buszozáshoz! Én már nem szívesen mennék tömegközlekedéssel sehova. Hétfőn még elmentem az Árpád-híd túloldaláig HÉV-el és villamossal, de többet ilyet nem teszek. A villamos annyira tömve volt, hogy állva kellett megtennem azt a 3 megállót egy függő kapaszkodón lógva. Egyszer hirtelen rántott egyet a villamos, én meg alig bírtam magam állva tartani, nehogy elnyaljak... Sejthetitek, teljesen levert a víz, meghúztam a hasizmomat :( Megígértem a picuromnak, hogy ilyet többet nem teszünk...

Pironya: Örülök, hogy minden rendben... Végülis akkor mész majd CTG-re?

Melike: Láttam szép pocit megint :) Tök jó, hogy ennyire beindultunk a növögetésben. Már nincs sok hátra, kitartás :)

Ne is mondjátok, mennyire hihetetlen ez az egész. Annyi próbálkozás, orvoshoz járás és kezelés után végre hamarosan itt lesz a mi kis Bencénk :) Furcsa és picit ijesztő, hogy nem is olyan sokára már család leszünk, a másik szobában ott fog szuszogni a MI fiúnk :) Ennél szebb dolog nem történhet az emberrel :)

Az éjjeli pisiktől én is kivagyok már. A trükköm a következő: du 3 után már csak kortyokat iszom, persze délelőtt a napi adagomat legurítom ;) Esténként most én csak 1x megyek wc-re. Kész felüdülés ez az eddigi 5-höz képest :roll: Sajnos a visszaalvással vannak még gondjaim, de most legalább csak 1x forgolódom 1 órát és nem 4-5x...

Kép

Kép
bettica

Bari,nagyon jól néz ki a szék,de én azt hittem felnőttnek való széket kaptál! :oops:

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: