A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

A zene engem is idegesít! :twisted:
Vendég

ez tényleg jo anyjuk nekem is be jön :)

Képimg][/url]
Kép
ronix

ma egésznap itthon leszek igy terveztem ugy hogy jo sokat leszekkkk :D :D :D :D

Képimg][/url]
Kép
ronix

nincs valami szamitogepes guru koztunk?
Ki kene loni ezt a zenet!

ronix: nem aprozod el az egyidoben vegzett teendoidet...:)
Vendég

Anyjuk! Én már probálkoztam de nem lehet lelőni legalábbis Nekem nem sikerült!
Vendég

igen anyjuk én olyan hülye vagyok hogy egyszerre akarok mindent csinálni és bele is fogok mindenbe a vége az hogy semmi vel nem végzek idöben :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Képimg][/url]
Kép
ronix

roni: az idoben relativ! ne stresszeld magad!
Vendég

Köszi a dícséreteket! :D

Anyjuk! Nekem is a fekete felső, virágos szoknya jön be. De a lényeg, hogy kényelmes is legyen, hiszen kismami vagy vagy mi a szösz. :lol:

Tegnap öcsém nagyon aranyosan megmagyarázta a zenét, hogy jót tesz a babák szellemi fejlődésének.
Mondtam neki, hogy jó, de az én szellemi fejlődésemet meg visszafordítja. :shock:
Már két napja itt is zenél, már kivagyok tőle! :twisted:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

x lemaradt:(
Vendég

na indulok asszem a boltba!
de majd meg jovok am!
Reszkessetek:)

Nem nyugodtan lojetek le ha mar nagyon untok!
Vendég

Sziasztok!

Anyjuk, lehet hogyfejben már eldöntött a kérdés, de én a fekete felső+szoknya variációra szavazok! Nekem úgy nagyon tetszik! :)

KépKép
hene

Sziasztok!

Nemtudtam milyen zenéről beszéltek,de miután minden topikban ezen háborogtak rájöttem!
Ugyanis nekünk a festés óta elszállt a hang és csak a kép ugrik elő!
Micsoda szerencse!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ronix! Örülök,hogy ilyen jól bírtad,minden elismerésem!
Ha ennyi mindent tervezel mára akkor azért olyan sokat nem leszel a gép előtt!! :lol:

Kike! Örülök,hogy jól érezték magukat a gyerkőcök,látod Apa milyen ügyes!
Jó korán keltek ahhoz képest!

Kriszti! Nagyon jó az a ruci és tök csini vagy!
Én már mindenben borzasztó méreteket öltök!

Babu! Remélem a macseknak jó helye lesz és elhúz onnan végre!!! :lol: :lol: :lol:

Én most egész jól aludtam,és nem sok mindent tervezek mára!
A legutálatosabb dolgot kell megcsinálnom--HAJATMOSNI!!!!!!
Mindjárt ugrok a zuhany alá,minél előbb essünk túl rajta!
Annyira viszket a hasam,tegnap mondta a sógorom,hogy olyan mintha napról napra nőne! Hát mondom úgy is érzem!!

Na megindulok a fürdő felé,olyan jó lenne már kifele jönni!
UTÁLOM :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Megjöttem én is...
Vagyis itt vagyok már egy ideje, de 4(!) oldalt kellett visszaolvasnom... :shock: Nem semmi...

Anyjuk!
Nekem is a fekete felső virágos szoknya tetszik!

annyit írtatok, hogy most személyesen nem tudnék szólni senkihez, mert elveszítettem a fonalat... :oops:

Ronix!
Örülök, hogy jól sikerült a kirándulás!
Ma pihenj sokat!

Kike!
Látom, a gyerkőcök épségben hazaértek!
ennek is örülök!

Ma én nem leszek beszámítható, mert az én lányom ment kirándulni!
Kikísértem reggel, olyan rossz volt elengedni... :cry:
Vendég

Csajok!
Látjátok a vonalzómat?????????? :shock: :shock: :shock: :shock:

A nyolcadik hónapba léptem!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ibm! Én a hajmosáson már tegnap este túl estem! Mostanában Nekem is nagyon sokat viszket a hasam!
Vendég

Ami!

Kitartás!
Drukkolok! :wink:
Vendég

Maria! Gratula a 8-dik hónaphoz! Ne izgulj biztosan minden rendben lesz a lánykával és jól fogja magát érezni!
Vendég

Marcsi! Gratu a 8. hónaphoz! :D

Ibm! Nagy levegő, és irány-hurány! Ha ez segít, én is most megyek. :?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ilyen fini reggelit hoztam magamnak!! :)

Kép

És most lett frissen kész a boltban... diókrém van benne mézzel keverve...rejat pirított diódarabok.... egy kis juharszirup, és porcukor (itt csinálják a boltban! és Irr krémcappucino :) Ez ám a kényeztetés!

d.dodó

rejat = rajta :)

d.dodó

Dodó, ilyen reggelihez, tényleg csak jó étvágyat lehet kívánni! Nagyon guszta! :)

KépKép
hene

hene!
Tegnap ettem először ilyet, de már meg is szerettem :).

d.dodó

Dodó!

Ilyet én is én is!!!!!
Mostanában majd megveszek a mézes dióért....
Valaki a múltkor írta, azóta nyomom... :P

Az én kicsi lányom folyamatosan a bordáimat eddzi a jobb oldalamon.
Már nem tudok ülni...
De tegnap estére annyira fájt a hátam is, a padlón feküdtem.
De azt ne akarjátok tudni, hogy álltam fel onnan... :shock: :?
Vendég

nekem is a virágos szoknya és a fekete felső jön be!
én nem szeretm az olyan bő felsőket mint az a fehér. abban még slamposabbak vagyunk.
de az uccsó képen istenien nézel ki!

dodo!
azt mind a 3-at megeszed?!?!? ugye csak 2 megy be???? a 3. meg elküldöd galambokkal ide nekem. persze előtte jó lenne ha lefujnád róla a porcukrot. vagy utközben a szél megteszi ugy is jó :D

és az a tócsni! már nem tudom ki tette fel... az a kedvenc kajám a madártej mellett. egész életemben ellennék ezen a két dolgon.

kike!
jó hogy megvan mindenki épségben. látod nem lett semmi gubanc.
apjukod elfáradt??? 8)

zene: megkérdeztem informatikus nyusziapumat. azt mondta hogy az avantban van olyan menü hogy hang tiltása.
nekem mozzillám van, és a hangszóró sosincs bekapcsolva. de nézzétek meg hátha. tuti van ilyen, hisz infos a drágám... csak rá kell akadni.

Kép

Kép
timi1982

jó reggelt!

:shock: mennyit írtatok :shock: most nekikezdek visszaolvasni. Jaj tegnap írtátok, hogy az infóparkánál MEGINT bombát találtak.... jelentem én ott dolgoztam (most már itthon vagyok Lizussal). Kár hogy veszélyességi pótlékot nem utalnak :cry:
magdolnam

áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá jupijééééééééééééé 30!!!!!
magdolnam

apa olyan ééédi volt tegnap! Meglepett egy nagyon aranyos szopipárnával és a gyereknek egy frottír fürcsilepedővel. Erre mi történik??? :roll: kipróbálta a párnát és alig akarja nekem odaadni, mert annyira kényelmes :twisted: Na erre varjatok gombot!
magdolnam

magdi!

kell venni mégegyet :D

Kép

Kép
timi1982

jah lányok!

nem is mondtam! tök jól indult ez a reggel. az éjszakám kicsit vacak volt. nem jól aludtam. persze én még igyse panaszkodhatok hozzátok képest!

nah de a reggel. lementem a fodrászomhoz, mert még volt fogamzásgátló gyógyszerem és ő is olyat szed. tegnap beszéltünk róla hogy neki kellene egy levéllel mert tovább kell szednie egy héttel mert nyaralni mennek.

szóval levittem neki. és kellett mind a 3 levél neki :D igy ott tartok anyagilag hogy tegnap ingyen fodrászkodtam :D :D hát tök jó.
és igy legalább nem is maradt a nyakamon a gyógyszer és nem kellett kidobni. szerintem mire én ujra szedhetek valami bogyót... meg szeritnem nem is ezt irná már fel a dokim.

Kép

Kép
timi1982

jah és ajánlott pelenkát. a márkát nem tudom pontosan, de pampers minőségű.
nexborn nincs a srácnál aki árulja, de 5 kg-tól már van. és tudjátok mennyi??? az 5-8 kg-os 2500 ft és 90 db van benne. lehet teszek majd egy kisérletet ha eljön az ideje. ha beválik akkor szerintem ennyiért 8) 8) :shock: :shock:

Kép

Kép
timi1982

Még egy szavazat a fekete felső virágos szoknyára. :lol:

potyka

jah, még egy, aztán még a gyereknek is egyet.... és elképzelem magunkat (3) az ágyban, ahogy hárman nézzük a szopipárnán (ezzel körbefonva) a tv-t :lol: :lol: :lol:
Timi, jó üzletet csináltál!
magdolnam

Sziasztok!

Én is itt vagyok! :D
És én is jól aludtam!

Timi!
Tócsni és madártej nekem is nagy kedvenc!

Kirándulásokhoz annyit, hogy az én hét éves lányom három hét múlva megy három napos erdei iskolába! Két éjszakát ott alszanak! Szerintetek mennyit fogok izgulni?! :?

Kép
Kép
patr

Maria!
Hova ment a leányzód kirándulásra??

Timi!
Lecsúszott mind a 3 :oops:

d.dodó

én is jót aludtam! 9kor keltem fel :) mondjuk arra, hogy fáj a csípőm :s
magdolnam

Sziasztok!

Én elég rosszul alszok kb két napja. Vagy felébredek Wc-zni és utána nem tudok visszaaludni, vagy Roli ébreszt, mert jön a foga, és szintén nem tudok visszaaludni. Ált 2:50 -kor ébredek és 4:30-kor nézem utoljára az órát.

Csak felületesen tudtam visszaolvasni.

Kike! Látod nem történt semmi bajuk a lurkóknak! Biztos jól érezték magukat. De tudom mit éreztél!

Anyjuk! Szerintem is fekete felső, fehér szoknya a legjobb.

Kriszti! Nagyon tetszik a piros felsőd! Tök jó!

Timi! Az a pelenka tényleg jó árú. Persze csak ha beválik.

Marcsi! Grat. a 8. hónaphoz!

Kész a tábli, csak várom az új oldalt! De lehet mire ezt elküldöm, már az új oldalon is az x-edik hozzászólás lesz!

Kép
szly27

Hát nem!

Csajok hajrá!

Kép
szly27

Na úgy látom egyedül maradtam.

Ez a zene itt is szól! Pedig tegnap még nem szólt! :twisted:

Akkor írok én!

Wera! Végül is jól sikerült eladnod a ruhát! Grat. !

Nálunk sem kell magzatmozgást számolni! 36. héttől hetente kell Nstre járni és ennyi. Ebben csak az a gáz, hogy hetente 5000 a dokinak, mert magánban is van NSTje.

Júni első keddjén megyünk szülőszoba látogatásra két kismama barátnőmmel, + tesóm is jön, mert érdekli. Bár ő már szülésen is volt bent, mert védőnő lesz. Rolival is voltam és marha hosszú volt. Most felkészülök! Ja és unokatesóm tartja (szülésznő).

Vettem tegnap két hálóinget. Eddig ennyit készültem! :shock:

Lehet, hogy mostmár bele kéne húzni.

Ki kéne tűzni Roli szülinapi buliját is! Előbbre kell hozni, ha én is ott akarok lenni. Ő júni 26-án lesz két éves, én meg ugye júni 24-re vagyok kiírva. Csak még nem tudom mikor tartsuk.

Na nézzük írt-e valaki!

Kép
szly27

Mi van?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ezt bezzeg elküldte! :evil:
Az előbb nem engedett üzit küldeni! :evil:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti! Szeretném az új oldalra tenni a táblit! Ehhez ezt tele kéne írni! Érted? Vagy nem nekem írtad?

Kép
szly27

Túlvagyok a hajmosáson, megszárítom, el kell ugranom melóba.
Délután virágültetés lesz! Csak ne kéne hozzá gugolni...
Apa ma lehet megint hamarabb jön haza. Nem lehet túlórázni, ami pénzben nem a legjobb, de én örülök neki! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

valaki nem adna kölcsön dagasztó gépet??? kézzel kell nekifognom. :(

és olyan sok ez a tészta mennyiség. jol megszenvedek majd ezért a sütiért :oops: 8)

Kép

Kép
timi1982

Ma pörköltet főzök nokedlivel. Valaogy megkívántam! Már fő is!

Kép
szly27

Szly! Jajj, nem neked írtam, csak úgy, mert az előbb nem engedett üzenetet küldeni!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Szly, segítek, hogy mihamarabb itt legyen a laptető! :D

Én kedden akartam menni szülőszoba látogatásra, de nem jött össze. És még semmit nem készítettem össze a kórházi csomagból.
Azért lassan nem ártana.

Kép
Kép
patr

Timi, nekem sajna még habverőm sincs... :oops: :(

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti! Én nem tudok guggolni! Úgy érzem, hogy kiesik a baba! Persze tudom hogy hülyeség, de akkor is.

Timi! Mit sütsz?

Kép
szly27

Én mostanában annyi pörköltet ettem! Igaz, hogy általában bográcsban készült.

Kép
Kép
patr

Patr! Hát igen! Ha belegondolok, hogy Roli is 38+3 napra jött, akkor már nincs túl sok időm! Persze nem törvényszerű!

Kép
szly27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: