A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Nem is kérdeztem Dana, Ti hogy vagytok?????

Bari: Te pedig ne sárgulj :wink: MÁR CSAK 19 NAP!!!!!
bluebox

De szeretnék már valamit tudni Csiriről....
Azért ha hazaengedték volna csak írna egy pár sort ugye?
Vendég

Akit érdekel írom, mit tudtam meg!
(kelengye pénznek is hívják itt-ott)
Zugló - NEM AD! :twisted: :twisted:
Védőnő szolgálatot hívtam fel, ott mondták!
bszilvi25

De danának lehet,hogy nulla nap :lol:
Vendég

Kiváncsi lennék,hogy amelyik önkormányzat ad az mennyit ad :roll:
Vendég

Bari: Ne akard, hogy Dana ma szűljön meg :wink: Ő a legrendesebb közöttünk, ami pl az idejét illeti, na meg a nyavajgásait, hisz neki nem voltak bajai :wink: Vagy csak nem mondta :wink: Tessék még bent tartani :wink: Szerintem Csiri biztos írt volna, de fura, hogy azért egy sort sem írt, hogy mi van velük :wink: Holnap lesz 1 hete, hogy bement a korházba :cry: Biztos minden rendben van Velük, de nem érdemeljük meg, hogy nem tudunk semmit :wink: :wink: :roll: :roll: :shock: :shock: Sebaj, ha hazajöttek, biztos sokat fog nekünk mesélni :wink:

Szilvi: Sajnálom, hogy Nálatok nincs :cry: Én megpróbáltam mindent segíteni, ami a rendelkezésemre állt :cry:
bluebox

XI. ker pl 85.000-t ad.
bszilvi25

Márti: Te így is egy tündér vagy. Köszi!
Lehet, bejelentkezem abba a kerületbe, ahol a férjem is van, mert
ott adnak, és nem kell évek óta ott laknod.....
Őket is hívtam!
bszilvi25

Bari, nagyon keveset, de legalább ad :wink: Ha jól emlékszem, a kispesti olyan 50 körűl, de nem biztos :wink:
bluebox

Szilvi, de akkor beadhatja a férjed is az igényt nem?
bluebox

Rákérdeztem , nem sajna :? :? :? :? :?
bszilvi25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 13:57-kor.
hékás

Hékás: Az állandó lakcímem szól oda, de nem ott lakom :wink: :wink:
bszilvi25

borotválkozás... nálunk apa nem meri... így magamnak oldom meg. a lábamat leszedem epilláló géppel, de "amott" a kistükör+borotva. én évek óta férfi borotvát használok, gilette mach3-at... kisebb a feje, jobban mozog a hajlatokban, mint egy női. és szerintem tovább is tart a hatás... 8)

mindjárt rakok be pocakképet. képzeljétek, az elmúlt 1,5 héten nem nőttek a kilóim (+14), nem nőtt a pocakom körben (116 cm), viszont lejjebb kúszott Milán, és újra van derekam. :wink:

mia_snow

Melike is jól eltűnt tegnap reggel óta!!!
bszilvi25

Sziasztok!

Voltam ma CTG-n, minden rendben volt, szép adatokat produkált a kislány. Méhösszehúzódások is vannak, de nem vészesek és rendszertelenek, ennyi kell. :)

Viszont tegnap óta olyan görcsök jönnek lenne a hasamban, meg a lábamnál is húzódik az izom, meg egyáltalán az egész hasam. A szülésznő szerint nő a baba, meg vándorol lefele. Hát, eláég kemény némelyik, meg a pindúr mozgása is kezd fájdalmas lenni.

A kilóim nekem is megálltak. De a 9. hónapban ez normális.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Mia: milyen jó látni, hogy ilyen boldog vagy!!!!
Az első képen már látható, hogy növöget a babád!! :wink: :wink:
bszilvi25

Mia: Nagyon csini Mami vagy :P
bluebox

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.27 14:59-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.27 14:59-kor.
pironya

Bogi - örülök, hogy minden oké!

Mia - szép kismami vagy!

CTG
- én eddig kétszer voltam, mindkettőnél két tappancs volt, az elsőnél nem volt méhtevékenység a másodiknál már igen.

Dr. House - Elan megelőzött, ez csak évadzáró epizód volt, egyébként valamelyik német adón is adják vagy csak adták?

Babanet zene -
pont tegnap fedeztem fel, gyorsan ki is kapcsoltam a hangszórókat, eddig nem használtam, csak unalmamban babanevetéseket akartam hallgatni. Mit mondjak, nem jött be a zene...

Andóca - félszocpolról én is nézelődtem a neten, hogy lehet-e utólag, de ahogy én anno olvastam csak lakásbővítéshez lehet talán igényelni. Nem tuti az infó, így érdeklődj inkább tovább, a szakbarbár ebben nem tud segíteni?

Anyasági
- XIII. kerület honlapján nincs erről infó, szerintem itt semmit sem adnak!

Márti - kitartás!

Orsi - nektek is kitartás, remélem a babád most megvárja a dokibácsit!

Ma én is elkezdtem görcsölni, menszeszgörcs, ez normális? mert méhösszehúzódást vagy, durva fájást nem érzek, a görcs is ha van, gyakran van és hosszan, de csak észre veszem, ha jönnek az igazi fájások nem????

Kriszta - mi volt a dokinál?

Sütöttünk fincsi fánkot! Nyami!!!!!!!!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Kép

5 perces kép :wink:
bluebox

Na... itt vagyok én is...
Egész nap csavarogtunk Petivel... élveztük a napsütést... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szépek a pocakok :lol:

Kitartást mindenkinek... még csak május van... és mi júniusi babavárók vagyunk :wink:
Vendég

Gigi, ezt a lakóinknak is mond el :wink:
bluebox

....
pironya

Szorítunk Pironya!!!!!!!!! :P
bluebox

Márti
Háááááááát.... Tominak elmondtam... ő meg megüzeni a Kishaveroknak :wink:
Vendég

Köszi, Gigi, remélem Kristóf hallgatni fog Tomira :P Bár.............................. lehet, hogy mindenki jobban járna, ha már vége lenne :wink: Ő bent, én kint szenvedek :cry:
bluebox

Na itt vagyok most egy picit én is.... :)
Nézegettem a naptárat és ledöbbentem, hogy már csak kicsit több, mint 2 hét van a májusból :shock: addig csak kihúzzuk valahogy :D
Azt is néztem, hogy már a többségnak nagy pocakja van a vonalzó szerint is ;)

Pironya: Drukk!

Andóca: Én sem találtam ilyen támogatást a 3. kerületi honlapon. Van egy oldal, ahol összeszedték a támogatásokat:
itt válaszd a Hasznos információkat...

Babazene: Én Firefoxot használok IE helyett és ennek van egy jó kis Adblock nevezetű beépülő modulja. Egyszerűen blokkoltam azt a hirdetést ;)

Pocakok szépek és nagyok :)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!
Olvasgatlak néha titeket is egyébként qa nyáriakhoz szoktam irogatni! Lenne egy kérdésem: amiröl itt többen írtak anyasági támogatás vagy kelengye pénz ez valami extra önkormányzati segítség (már ahol van)? Szóval nem ugyanaz amit az Államkincstárnál lehet szülés után igényelni ugye?
Köszi előre is.
Mindenkinek szép napot: Kata
Vendég

Kata: igen. Ezt Önkormányzat adja! Szociális osztályon lehet igényelni. Már ahol, ugye :roll: :roll:

Szia Gigi!!!

Pironya: drukkolok!
bszilvi25

Nekem sincs zene... akkor a Firefox miatt...

Szilvi
:lol: :wink:
Vendég

Kép

Kép

Kép
Vendég

Húúúúúúúúú, most hogy néztem a táblázatot? Mi lehet Szilváékkal? Montana-val? Csirivel?????
bluebox

Gigi! Ha nem baj szeretnék javítást kérni a táblába!

Szülés várható ideje: Június 15.
Baba neve: Szabolcs
Vendég

Sziasztok!

Ma már olvastalak titeket csak nem volt időm írni.Alig voltam ma itthon.

Megvolt az első NST.Minden oké,levette a dokim a bakterológiai kenetet is.Jövőhéten szerdán megyek legközelebb,akkor UH. is lesz súlybecsléssel.

Köszi Szilvi,hogy hiányoltál!

Mia hatalmasnak látszik a pocid!
De a többieké sem semmi!

Kép
melike

Kép Kép

Kép
melike

Szép nagy pocak Melike :roll: :wink:
bluebox

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.27 15:00-kor.
pironya

Pironya: Örülök, hogy minden rendben van Veletek :wink:
bluebox

Üdv mindenkinek!

Bszilvi a szocpol utólag is igénybevehető a baba születése után is, talán itt többet találsz: www.cegexpo.hu/index.php?page=71
Meg kell érdeklődni, mert banktól is függ!

Csini kismamák vagytok mindannyian!

Ma annyit mászkáltam, hogy kész vagyok, leszakad a lábam.

Márti remélem bevált a fánk recept!
csipisz

Bocsi Szilvi, ezt Andóca kérdezte!!!
csipisz

Sziasztok!

Pironya, Melike, örülök, hogy minden rendben talált a doki :)

Én is voltam ma ctg-n, fájásaim nincsenek, 145 volt a baba szívverése. Dokim megvizsgált, méhszáj nem változott nem nyílt semmit. Úgyhogy minden ok.
Orsi, Sikovanyecz a dokid? Jól emlékszem? Mert előttem zajlott egy hasonló story mint a Te tegnapid. :evil:

Kép

Kép
[/url]
stella40

Ja, és itt csorgattam a nyálam annyit emlegettétek a fánkot. Erre reggel felhívott a nagynéném, hogy mikor leszek itthon mert süt fánkot és hoz nekem :) Nagyon fincsi volt :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Sziasztok!

Jelentem én ma már nem teszek poci képet, de ígérem holnap igen!

Melike, és Pironya! Szép nagy pocik!!!

Jó éjt
bszilvi25

CSipisz: fini volt a fánk :wink:
bluebox

:?:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 23:49-kor.
Vendég

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 23:49-kor.
Vendég

Márti, Melike, Pironya - szép pocakok!

Stella - örülök a jó híreknek!

Pironya - írj, hogy mi volt!

Mindenki tvzik?

Manka

Kép

Kép
mankabi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: