A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Amúgy a vaterán találtam róla képet, ez is az Ikeából való.
Szóval ilyet szeretnék:
Kép
Vendég

Na..vagyok én is ujra! és már megint hulla vagyok. A ruhák már a szárítóban vannak. Kész a süti holnapra amit a párom visz melőhelyre (egy kis adagos magunknak is csináltam estére). Fől a krumplileves. Már csak uj ágyneműt kéne felhúzni!
Amugy itt is elromlott az idő most délutánra! :(

Maria!
Hát a tiniket néha tényleg nem lehet megérteni......de hát mi is voltunk tinik!! :lol:

d.dodó

baldachinok az ikeaban most csak ilyenek vannak:http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/IkeamsSearch?storeId=22&langId=-30&catalogId=11001&searchType=product&pageNumber=-1&orderBy=score&category=%23%7EProducts&query=baldachin

es ebbol ibm a fablert vette nem?
Vendég

Marcsi - remélem megkaptad az üzimet és hogy még időben :wink:
Szerintem mindenkinek béna az igazolványképe. Az is lehet hogy direkt úgy csinálják, hogy az legyen :lol: De komolyan! Én akárhogy erőlködök hogy jó legyen a hajam, esetleg ki is sminkelem magam... annál bénább! Ez van! :twisted:
Vendég

Elolvastam a Kismamában a szüléstörténeteket és jókat bőgtem rajtuk :oops: . Szerintem ha én megszülök egy hétig csak sírni fogok, annyira megható ez az egész... legalábbis nekem :) .
Jah! És újra hálát adtam az égnek hogy nem ide a csepeli sztk-ba járok terhesgondira (az egyik cikkben rendesen odamondtak nekik és hozzáteszem, totál jogosan!!!) :roll:
Vendég

Sziasztok!

Anyjuk! Igen,én azt vettem,de van ennél nagyobb ami a felnőtt ágyra is jó,vagyis akkor volt mikor mi voltunk!

Wera! Hát nem semmi ez a közlekedés,hogy bírta a pocakod?
Örülök,hogy minden ok.,és hát tényleg a dr. a lényeg,azért reméljük jut neked is egy szép szoba arra a pár órára!
Apa is volt veled?
Strandra???
Mikre nem válalkozol!!! :lol:

Én ma már megint annyit zabáltam,és mindjárt folytatom!
Pedig megint feszül a hasam kicsit,de most inkább Áron fúrja az oldalamat meg ott lennt dolgozik nagyon!!

Ettem ma már csokit,jégkrémet,dinnyét,barackot és most készülök az eperre!
Ja és kakaóscsigát is etttem!!!
Nagyon nyami volt!
Hozok pár szemet aztán jövök vissza!

Kép

Kép
ibm

Tényleg! Ma megvettük Nóri első kispajtását! :D Gyerekkoromban nagyon szerettem ezt a mesét (mér farsangon is voltam kockásfülű nyúl!!! :lol: ) és múltkor láttam a Skálában ezt a nyuszkót, de nem vettem meg mert drágának találtam. Erre ma amíg a próbafülkében voltam, Apa is rátalált és odahozta, hogy "ezt vegyüüük meeeeg". Ezek után nem volt kérdés... :D
Kép
Vendég

Ami - :D király! Rajtam hatalmas zaba-roham van ma! Szerencsére nincs itthon túl sok kaja (na meg édesség), de ami van, annak is nemsokára lőttek! :lol:
Strandolás: na nem kell itt mindenféle őrült dolgokra gondolni, csak leülnénk egy fa árnyékába kártyázni, LÁNGOST ENNI :lol: :lol: , ilyesmi. Most lesz a szülim szombaton és gondoltam ennyit megérdemlek 8) Egyébként pont azt próbálom megszervezni, hogy ne csak 2-en menjünk Apával, mert akkor ő sem tudja kiélvezni a strand-adta egyéb lehetőségeket. Az én lelkiismeretem is jobb lenne, ha nem kellene velem végig ott gubbasztania, hanem elmenne pancsizni is néha egyet.
Vendég

RAJTAM után kimaradt egy IS, de gondolom azért értetted mire írtam :lol: :wink:
Vendég

edi ez a kockas fulu:)
en egy kis oroszlant vettem, bar inkabb parom oromere, o nagyon elvan minden gyerekjatekkal:)
Vendég

Ennek örülök Wera! :lol:
Én már mindjárt szétdurranok,a gyomrom nem engedi,hogy többet egyek pedig még nagyon menne! :lol:
A strand biztos szuper lesz így is!
jaj de tudnék én is már egy jót úszni!!!!
Asszem még odébb van!

Most lépek,mert Nővérem fodrásznál van és én vagyok a felügyelő! :lol:

Este még jövök ha tudok Apától,mert ő meg csak este jön és gondolom akkor ideül!!!
De igyekszem!

Jók legyetek!!!

Kép

Kép
ibm

Ja! A várandós pénztár:igen van,nagyobb táblát már ki sem rakhatnának,hogy ez a pénztár a mozgássérültek és várandós hülgyek részére van fenntartva,kérem engedjék őket előre!!!
Vagy valami ilyesmi,de senkinek sem tűnik fel!
Engem is az ikres barinőm világosított fel,de már nem sokáig élvezhetem,eddig meg szartak rá,hogy mekkora a hasam!!!

Léptem!

Pusssz

Kép

Kép
ibm

Jó ötlet ez a várandós pénztár! Tényelg nem hallottam még róla! Ha megyünk még esetleg a szülés előtt auchan-ba, tuti megkeresem! :D És én szeretek extra-pofátlan lenni - persze csak ha jogos - és szépen be fogok vágódni a sor elejére!!! JUJJJDEJÓLESZ!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Wera!!!!

Millió puszi neked az sms-ért!!!! :P :lol: :P :lol: :P :lol:

Még időben elértem Ágit! :lol: :lol: :lol:

Hálás köszönet!!
Vendég

hú apa beolvasta telefonba az eredményt, minden jó :lol:
hál istennek......
ennek örömére megyek és pihenek, mivel megfogadtam hogy ha rendben lesz akkor szót fofadok..
mindenkinek további kellemes napot, holnap benézek... :lol:

Kép
Kép
h. szilvi

Marcsi - SZUPER! Örülök hogy tudtam segíteni! :D :D

SZilvi - gratulálok a jó eredményekhez! Egy ilyen nap után nem kellett is valami pozitívum! :D Jó pihit.

Mindenki akkor lép le amikor én itt vagyok?!? :( Utáltok, mi? :twisted: :lol: Oké, oké, erre nem kérek választ! :lol:
Vendég

Én naggggyyyon szeretlek!!!

(persze csak szigorúan plátói módon) :oops:
Vendég

Babu!
Tök jó lenne, ha elpaterolnák a cicót.

Kike!

Ha még van a kajcsiból, 1-2őt fénypostázhatnál.

Wera!
Grat a jó NST-hez!
20150601134430

Sziasztok-alukáltam egyet-talán két órát-és persze hogy az álmodtam hogy már itthon vannak :?

Röpülnek a batyuk,figyeljetek nehogy a madarak egyék meg :lol:
Raktam félre párat,hátha Apa este nagyon rákap.Kettőt megettem lefekvés előtt,kettőt meg utána :D

Anyjuk:gratula a kalácsokhoz :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

wera: en avgyok!
Parom egy rendezvenyre megy meg, igy egesz ese egyedul leszek!

Szilvi: szuper hogy jok az eredmenyek, es igen rendes toled, hogy az igeretedet be tudod tartani! Jo pihenest!
Vendég

Szilvi:gratula az erdményhez :D

Kép
Kép
Kép
kike

Nem baj, van egy olyan jó tulajdonságom hogy egyedül is tudok beszélgetni! :twisted:

Nah, most komolyan! Minden barátnőm mondta hogy az őrületbe kergette őket az utolsó hetekben az "EGYBEN VAGY MÉG" telefonok sorozata. Nálatok beindult már??????????? Mert nekem tegnap elkezdték :shock: ! És ma is volt, úgyhogy gondolom ezután már rendszeres lesz! :twisted: :twisted:
Vendég

Nem baj, van egy olyan jó tulajdonságom hogy egyedül is tudok beszélgetni! :twisted:

Nah, most komolyan! Minden barátnőm mondta hogy az őrületbe kergette őket az utolsó hetekben az "EGYBEN VAGY MÉG" telefonok sorozata. Nálatok beindult már??????????? Mert nekem tegnap elkezdték :shock: ! És ma is volt, úgyhogy gondolom ezután már rendszeres lesz! :twisted: :twisted:
Vendég

Kike!
Várhatóan mikor érkeznek?
20150601134430

en meg tavol vagyok ettol az idotol, hogy ezt kerdezzek, de ha majd mar ott fogok tartani sem hiszem lesz ki a felhivna, van egy olyan selytesem senki nem tudja konkretan mikorra vagyok kiirva. NA meg nincs is tul sok ismerosom:(
Vendég

szilvi!
grat az eredményhez. látod nem kell annyira aggódni mindig.

wera!
az a nyuszi nagyon gonosz volt tőled :twisted:
és ezt most komolyan GONOSZ gonosznak gondolom!!!!
de ha ezt előbb tudom hogy te oda vagy érte, akkor amit kaptunk Kockásfülü (huh még a leirásába is beleborzongok), szóval amit kaptunk nem ajándékozom el, hanem neked juttatom el postán.
Nyusziapunak megtiltottam még azt is hogy eszébe jusson a lakásba behozni!!!!
a képtől meg kirázott a hideg!!!!!!!

gyermekkoromban bömböltem mikor megláttam a mesét, vagy meghallottam a zenéjét! és a mai napig igy vagyok vele. én rettegtem tőle. az a félelmetes doboz, meg a szoba, meg a hangok, jajjjj istenem!!!!

Kép

Kép
timi1982

Viki:Mármint,mire gondolsz? :lol:
A batyuk,vagy a gyerekek?
A batyuk már növesztettek sárnyat,és útra keltek :lol: -a gyerekek meg csak este 10-kor :?

Kép
Kép
Kép
kike

kivaslatam minden babaruhat, be is pakoltam, hat epp hogy mindennek lett helye, pedig szerintem igy is keves. ami meg biztos kelleni fog, 62esbody, meg ha lanyka lesz tenyleg, akkor kisruha. Azok tok edik, nekunk meg egyetlen egy van.
az 56osbol talan eleg ennyike, de 62esbol lehet minden kell majd meg. Igaz rugi van 6 d, meg 3 kuln naci talppal, es ketto talp nelkul, felso sincs tul sok:( Szoval lehet megis kerek meg majd valkitol kolcson. Csak az a baj lanyos ismeros csak ketto van, abbol az egyik amelyik legalabb pesti is, visszamondta, merthogy valam irokon megis csak keri a ruhakat, pedig elotte mondta nem keri.
No de ez van. Azert ruha nelkul nem marad a csoppseg, csak lehet epp nem lesz nagyon trendi meg csajos...
Vendég

tőlem még nem kérdezik, csak hogy mikorra várom. de már ez is fárasztó mert ugyan azok az emberek minden héten kb.4-szer....
nah meg ma is jöttek nekem egy páran azzal hogy mekkora hasad van!!!! hát könyörgöm!!! babát várok!!! nem lehet olyan mint régen... :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
timi1982

Timi: :shock: -így félni egy mesétől!

Én is szerettem-szerintem aranyos a nyuszika :D

Kép
Kép
Kép
kike

timi: meg ilyet sem hallottam. Olyat mar igen valkinek nem teszett akockas fulu, vagynem szerette, de higy rettegett volna...
Vendég

Hát, nem is tudom melyik a jobb :?

Kike - már nem is tudsz kikapcsolni :) igazi vérbeli anyatigris lettél! :wink:

Valamelyik szomszédból olyan jó sült hurka-kolbász illat jön, hogy majd elepedek egy kis ilyesmiért! Anyjuk! Nem maradt még egy darabka? :D
Vendég

anyáék nem győzték elkapcsolni a tv-t mikor ment. egy időben minden este adták meseként. és persze akkor még volt 1-2 adó max. szóval meg voltak áldva. én esténként nem mesét néztem hanem olvastak nekem :D

anya azt mondta hogy szerinte még az utca végén is hallották ahogy bömbölök :oops: :oops:

Kép

Kép
timi1982

Tőlem is állandóan kérdezik hogy mikorra vagyok kiírva,és mikor megtudják hogy még mennyi időm van,kicsit elképednek hogy már ekkora a hasam-és persze mondják hogy még majd mennyit fog nőlni :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Wera:igazad van-egy nagy anyatigris vagyok :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Wera! Cuki a kockásfülü! :D Szerencsére Nálunk még nincsenek ilyen jellegű telefonok!

Szilvi! Gratula a jó eredményekhez! :D

Viki! Én lennék a világon a legboldogabb ha a macsek eltünne! :D

Kike! Köszi elkaptam! :D
Vendég

Timi:de azért a rendes nyusziktól nem félsz,ugye? :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

[quote]h írta:át könyörgöm!!! babát várok!!! nem lehet olyan mint régen...

Timi - maximálisan egyetértek!! Kell hely annak a gyereknek, mégse a hátamon hordom... :wink:
Komolyan így féltél ettől a cuki kis nyuszitól? :shock: Te szegény! Hát akkor bocsi, de én tényleg imádtam... :D
Vendég

wera: de igen maradt!egy teljes majas van meg a fagyasztoban!
Szoval ha ven erod meg tomegkozlekedni, szolj es mire ideersz, megsutom:) Legalabb nem leszek egyedul! BAr en enni mar nem fogok,mert olyan szinten rosszul vagyok, pedig csak ket szelet kalacsot ettem( nem megy mostanaban, minden ami szilard attol szarul vagyok:( )
Vendég

Wera! Pedig milyen csinik lennénk púppal a hátunkon! :lol: :wink:
Vendég

Wera,Anyjuk:de jó nektek-ezzeg egy zalaegerszegi kismami sincs köztünk :?

Kép
Kép
Kép
kike

kike! ettől a nyuszitól volt csak rossz érzésem.

igazi nyuszikat a mai napig tartanak apukámék. meg nekem is van egy házi, saját bejáratú ;)

Kép

Kép
timi1982

Kike - azért ne irígykedj annyira! Időben annyi eljutnom Anyjukhoz, hogy már Zalaegerszeg felé is félúton járnék! :wink:

Babuli - az jó lenne, még egy púp a hátamra is! Ki lennék súlyozva! :twisted: :lol:
Vendég

Timi:akkor OK :wink: :D

A szomszédom elég sokmindentől visítani tud-szegény.Siklótól,egértől,ilyenektől,pedig cukik azok is.

Kép
Kép
Kép
kike

Timi - ha nem tévedek már 2 nyuszid is van, csak az egyik még egészen apró! :wink:

Anyjuk - köszi a meghívást, de látod milyen rosszul jártam ma a hülye BKV-val :( tuti nem merek többet elindulni sehova! Ha Apa nem lett volna velem, szerintem elsírtam volna magam. Egyébként tuti meglátogatnálak!!! 8)
Vendég

wera: megertelek! enmar most sem nagyon bkvzek! Meg ha mar muszaly, csakis metro! Ott meg van eselyem hogy atadjak a helyet
Vendég

Azért valaki jöhet ide is :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Wera: grat. az Nst-hez, atankönyvben leírt az bizti jó.
Szilvi: örülök, hogy jók az eredmények.

Timi: pont te féltél a kockásfülű nyuszitól, te nyuszi mániás? A Bob és Bobek, azt szeretted?

Wera: nekem tetszika nyuszi, én is szerettem.
Vendég

Gyors kukucs, jó sokat irtatok reggel óta! :oops:

Este még jövök ha elalszik a gyerköc, hulla vagyok mostam, ablakot pucoltam a nappaliba , porttöröltem. :roll: Még szerencse apa segítet porszizni és leszedte a függönyt!

Bence még mindig lázás, ezek az oltások :twisted: és még étvágya sincs!

Muffin?
bencuri

igen, azt szerettem.

nah lassan kész a kaja. már olyan illatok vannak. tepsis krumplit csináltam (krumpli, hagyma, szalonna) és van hozzá fini káposztasaláta és friss ropogós kenyér.
még kicsit pirul. párocskám pont most ért haza.már csorog a nyála.

bencuri!
szegény kisfiad. mindig belázasodik oltás után? ez természetes? én nem vagyok képben ezekkel a dolgokkal :oops:

Kép

Kép
timi1982

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: