A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Steffi!
Miből gondolod a fiút? Úgy tűnik, nagyon lányos széria van itt a fórumon... És Te is csak vigyázz magatokra, azért pihizz is. AFP tuti jó lesz.

Mi ma megyünk 4D-re, én már olyan kíváncsi vagyok...

Panka iszonyú hisztis, tegnap apja bepakolta a zuhany alá ruhástól, hátha megnyugszik. Már nem is tudjuk, mit csináljunk vele. Még leginkább az általam alkalmazott "lelki terror" működik: "nem tárgyalok veled", meg otthagyom. De amíg hisztizik, megbeszélni se lehet vele a dolgokat, csak utána. de akkor bocsánatot is kér, és akkor meg megint ellágyulok. :oops: Szerintetek ez életkori, vagy érzi a változást, meg hogy én nem vagyok már annyira mobil?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Dorka!
Te most milyen célból voltál??? Havi vizsgálat volt? Neked ilyenkor nem a privát rendelőjébe kell menned???? Engem folyton csak oda hív. :cry: Legközelebb is oda megyek a 24. héten, de csak azért, hogy megbeszéljük, hogy mikor megyek cukorterhelésre. :cry: :evil:
Én megvagyok. Már pár napja alig alszom. Csak forgolódok. Sehogy se jó. Tegnap is inkább felkeltem 5-kor. Ma meg végre reggelre sikerült elhelyezkednem, erre 6-kor megszólalt a vekker, ui. a lányok véletlenül beállították. Úgyhogy azóta fent vagyunk. A cicim viszont egyre jobban nő. Gondoltam felpróbálom a szoptatós melltartót, hogy mennyire nagy, erre épp hogy csak jó. Pedig ez már E-kosaras. Igaz ez a lányoknál is kicsi volt mikor az elején megindult a tej. Mi lesz itt még!? :lol: Tejcsárda! :lol:
Hármaska különben szinte folyamatosan nyüzsög. :D A fejem meg szerencsére sokkal ritkábban fáj.
Te hogy vagy??? Gratulálok a lányzóhoz! Mázlisták!!! :D Nekem mind a két név tetszik. :D Van új kép Berkéről?

Kriszta!
Aztaaaa! Lassan átlépsz a 30-as hetekbe!!! :D:D:D:D ja de irigy vagyok!!!! Főleg most hogy nem tudok aludni. :D Este ha tudsz, rakj fel képet a 4D-sről!!!! :D:D:D:D:D:D
Hisztiben nem tudok tanácsot adni. Egy észrevételem van, ami nálunk igaz. Bár engem is kitüntet a hisztikkel, de az apját - aki az engedékenyebb - sokkal inkább. Míg én beküldöm a szobájába, hogy ott tombolja ki magát és ha befejezte jöjjön ki, addig az apja inkább mindent megtesz, csak minél előbb hagyja abba. Sajnos képtelen vagyok megértetni Lacival, hogy ez nagyon rossz amit csinál. Elmondtam neki már vagy 20-30x. Mondta, hogy igazam van, aztán mégse bírja elviselni a hisztit. :cry: Az én véleményem az, hogy amíg látja, hogy BÁRMILYEN HATÁST is eltud vele érni, addig sokkal jobban fogja csinálni. Persze ez akkor a legnehezebb, ha nem is vagyunk itthon. De ilyenkor is ha lehet nem veszek róla tudomást vagy elterelem a figyelmét. Nyugi! Én is nagyon küszködöm vele, főleg hogy nekem mind a kettő hisztis. :shock: Még az a szerencse, hogy általában nem egyszerre tör ki rajtuk, mert ha az egyik elkezdi, akkor a másik döbbenten nézi a másikat, hogy most mi van. :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

ZSÓFI!!! ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG NÉVNAPOD ALKALMÁBÓL!! Kép

Kép
gablaty

tegnapi napunk.....

később majd jövök olvasni,írni ...

Kép

Kép

Kép

Kép
gablaty

Sziasztok!

Zsófi! Nagyon boldog névnapot kívánunk!
Kép

Ancsa
Nekem is nagyon tetszenek a bandázós képek! :D :D :D
Nagy gratula Larának a lépegetéshez! :D :D :D Mostmár neked sem lesz túl sok nyugodt perced!!!! :lol:
A kutyusos képen nagyon aranyos Larád! Szép kislány!

Kriszta
Hiszti: Nálunk is a nemveszemtudomásulahisztidet hozzáállás jött be Patinál. Marci nem igazán volt hisztis, de Matyi már most kezdi. Próbálkozunk, aztán vhogy majdcsak sikerül leszoktatni a hisztiről.

Steffi
Úgy látom tele vagy energiával! Sportos mami. :wink:

Dorka
Szerintem nagyon jó neveket találtál! A hasonló hangzású nevek nekem is tetszenek, de néha keverem. :roll:
Pünkösdhétfőn sikerült megsütnöm a túrótortát. Hát mit mondjak. Kevés lett. :wink:

Veronikusz
Szerintem is Hármaska inkább fiú, és focista lesz, ha ilyen mozgékony! Mondhatnám, hogy pihenj sokat, de két eleven csajszi mellett biztos nehéz megoldani a nyugodt időt.
Tejcsárda? :lol: :lol: :lol:

Vali
Édes nagyon a tortázós kép. Nekem az ilyen maszatosak jönnek be. :lol: :lol: :lol:

Andi
Miért is kopasz? Egész sok haja van!

Hanna
Látom neked is sikerült mosolygós képet készíteni Áronról. Nagyon édes nagyfiú már!!!! :D :D :D

Szép napot mndenkinek![/b]

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!
Ma voltunk védőnőnél
8880g és 75cm

Ancsa
nem vagyok fodrász, de Bálint haját én szoktam vágni géppel és így már a Baluét is
Sajnos még fodrász ismerősöm sincs, pedig milyen jó lenne(ugyanígy egy kozmetikus ismerős is jól jönne)

Hanna
Áron baby nagyon aranyos :lol:

Dorka
mind a 2 név jóóóóó

Rita
köszönöm a weboldalt majd megnézem

Zsófi
boldog névnapot Kép

pocakosok????hogy vagytok???
és a többiek????????

képek nagyon jóóóóók

Rakok még Balufőnökről
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Zsófi
Láttam reggel a naptárban, hogy Zsófia névnap van, ezért ugrottam most be!
Boldog Névnapot kívánunk!

Memme
Szerencsére van combocska, amit harapdálni lehet :wink:

Dorka
Be kell vállalni a neveket, ha tetszik! Eddig nagyon jól döntöttetek, Nekem nagyon bejön Berke! :wink:

Adri
Matyi elképesztő csibész azokon a képeken! :lol:
Kert? Nálunk Apa hétvégén elnyírta az öntözőrendszer fejet fűnyírás közben...

Borsa
Vagyok, de ma megint lemardtam...mire befejeztem a vasalást...

Andi
Előbb is akartam priviben szülinapi jókívánságot küldeni, de mindíg elmaradt! A képek nagyon jók a szülinapról és a frizuráról! Kész Figaro vagy! :D
Cipő: Nekünk az ortopéd szakorvos kizárólag olyan szandit javasol az első időkben, ami elől nyitott, de tartja a lábat és van egy pici sarka. Szobába is szandi és csak fűben, kavicson, homokon ajánlja a mezítláb szaladgálást.

Adri
Kis vigyori szerencsére, csak sokat izeg-mozog! :D

Kép
hanna09

Zsófi!
NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT!!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Eljenek a Zsofik! Boldog Nevnapot! :D

szoptatos melltarto...adjatok tanacsot, mennyivel nagyobbat erdemes venni? azelott 80A-t hordtam, most 85B a jo....mennyit no a mell szoptataskor, nagy kerdes...:)

a Meszaros doki tarifaja engem is erdekelne, ha tudja vki...

banana

ZSÓFI, ISTEN ÉLTESSEN! Hogy vagytok egyébként?

Steffi!, két fiú? Uramisten. :) Én csak egyet szeretnék majd még...

Kriszta, nyilván fáradtabb is lehetsz a hisztikhez és jobban megvisel, mint máskor, de igazából én is úgy éreztem, hogy ahogy nőtt a pocim és szó szerint nem volt erőm Melindával úgy törődni, mint előtte, ez biztos a hiszti irányába hatott. Nálunk Apja az, aki hidegvérel kezeli és én is tőle tanulom: ahogy Veronikusz mondta: nem szabad, hogy közönsége legyen. Én általában igyekszem elterelni is a figyelmét, de csak úgy mellékesen, belekezdek valami foglalatosságba, amiről gondolom, hogy érdekelné. De hát igen, néha nehéz hidegvérűnek maradni, de muszáj, ha nem akarom, hogy a fejemre nőjön.

Jaj, pocakosok, nem könnyű most nektek így azért a másik babók mellett.

Kicsit most a mi életünk is nehezebb, mert Eszter újabban felkell szopizni éjjel, és nem is egyszer. Nem lenne gond, csak Melinda egyébként is felkeleget és hát néha olyan a reggelem, hogy koncentrálnom kell, hogy ne legyek zombi. Úgy érzem, mintha nem volna elég a tejem, ha nem is mennyiségileg, de minőségileg, ha van ilyen. Talán most, hogy elkezdett többet mozogni, több kell neki, nem tudom. Vagy lehet, hogy csak létszámellenőrzésre kel fel, kezdi másként érezni a világot, nem tudom. Nem volt nekem gondom a szoptatással sose, nem is karok csinálni, csak most kicsit elbizonytalanodtam. Persze szedem a hancúr-bogyót, talán az is befolyásolja.

Megyek is phenni mindjárt.

Kép

Kép

Kép
memme

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1210849187.0812.jpg[/img]
A lányokról most nincsenek letöltve az új képek, de gondoltam egyet és feltettem ezt... Ez voltam 32 (! :roll: :oops: ) éve.[/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Zsófi!
Isten éltessen sokáig! Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Kriszta!
Hát csak olyan megérzésféle, nem tudom megmagyarázni, lassan már kiderül. De nem vagyok szomorú miatta! Sőt! Esténként pihenek, de kénytelen vagyok Martint vinni, mert itthon szétunja magát és akkor nyügi és akkor én is, így legalább pörgünk! Holnap is megyünk, de szerintem csak az Árkádba. Tényleg dobj majd képet 4d-ről, Pankásért is úgy kell mindig könyörögni :P

Gabi!
Gyerekhad! :lol: :lol:

Adri!
Hát kénytelen vagyok, de jobb így Martinnak és akkor nekem is!

Andi!
Teljesen korrekt méretek! Balu, hogy megváltozott aztaaa!

Hajni!
Nagyon drága Áron!

Memme!
Nem gond, elbírok velük simán! :lol: :lol: Cuki voltál kiscsajnak!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Azért Enci tud élni... :D

Kép

Kép

Kép
memme

Zsófi, sok boldogságot névnapod alkalmából!!!

Veronikusz, biztos igazad van a vonalzómmal kapcsoltaban. Nem is gondoltam erre, azt hittem automatikusan ugrik tovább. Köszi! No, majd frissítek egyet... :D

Kép
Kép
Kép
v30

Zsófi!

Nagyon boldog névnapot kívánunk!

Kép
tikó

Sziasztok!

Borsika,
Szívből gratulálok Bori érkezéséhez!!! Nagyon sok boldogságot és sok-sok tejcit!!
Látom, másnak is bejön a május 13!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Steffi,
Ne foglalkozz, hogy mekkora a pocakméreted! Nekem már most elkezdték mondani, hogy mekkora hasad van!!!!!!!!!!!!! :shock:

Hanna,
Áron tényleg nagyon sokat nőt!!! Sűrűbben tehetnél fel képeket!

Ancsa,
Tali kép tök jó!!!! :lol: Lara is hatalmas nagy lány lett! Nem is csodálom, hogy nem tudsz a gép közelébe kerülni....

Kriszta,
Hát egyelőre úgy néz ki.... Amúgy remélem, hogy Satuk nem rúg seggbe :lol: hogy pletyizek... de náluk is fiú lesz megint....

Tünde,
Ha esetleg időd engedi, nem dobnál fel egy táblát, hogy mégis hogy is állunk????

Dorka,
Nekem mind a két név nagyon tetsziK!!!!

Andi,
Balufőnök nagyon aranyos! És tök jó lett a sérója!

Zsófi,
Boldog névnapot!

Na, ma mi is voltunk 4D-én és hát a kisasszony végig aludta az egészet!!! :cry: Bárhogy próbáltuk felébreszteni sehogy sem sikerült, pedig már fordultam jobbra, balra de semmi.... Se baj, a lényeg hogy minden rendben van, sőt állítólag a korához képest elég nagy, már most 1,1 kg!!!! :shock: (szóval a nagy poci ennek is betudható) ÚGyhogy elvileg a számítógép augusztus 6-ra hozta a szülés időpontját, de hát én még mindig a 18-at veszem alapnak... (csak nehogy pofira essek :lol: :lol:) Ja és a kukija se nőtt ki :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Sziasztok!

Bocs, kicsit eltűntem, de már megint nem volt egy szabad percem sem a géphez ülni :( És még holnap is a kórházban kezdek...

Tündériek a fotók az összes babáról!!! Jajj, már úgy várom, hogy a mi kicsinyünkről is lehessen ilyen tündéri fotókat csinálni!!!

Jó hír: a keddi ultrahangon azt mondta a doki, hogy nem lát semmi eltérést a normálistól, azaz úgy tűnik, hogy a magas cukromnak nincs hatása a bébire eddig :D Nem is nagyobb az átlagosnál, pont akkora, amekkorának lennie kell, és az áramlás is jó a köldökzsinórban, szóval minden rendben... Azért megkönnyebbültem, már hetek óta paráztatnak ezzel a cukorral :( Ráadásul tele vagyok lila foltokkal, mert folyton bénázom az inzulinnal és mindig eltalálok valami hajszáleret :( amúgy is könnyen lilulok, úgyhogy már érdekesen néz ki a karom :(

Kedden felvettek az osztályra a kórházban a vérvételek miatt (reggel 8-tól este 7-ig négyszer vettek vért), gondoltam pihenek egy sort, hát elküldözgettek ctgre, ultrahangra, stb - ha már úgyis ott vagyok... Olyan fáradtan értem haza, párom meg azon röhögött, hogy mitől vagyok fáradt, egész nap lógtam :D

Kiderült, hogy Annácska nem szereti a ctg-t... Olyan jövés-menést, rugdalózást rendezett abban a húsz percben, azt hittem lerúgja a hasamról a szalagot :D

Megyek mielőtt após beárul, hogy már megint netezek egész nap :D

Tényleg lányok, nálam tegnap óta zenél a fórum... Ezt ki lehet kapcsolni valahogy???

Judy

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Lányok tudna nekem valaki mondani valamit Dr. Sándor Gyuláról?

Előre is köszönöm :)

KépKép
KépKép
akíra

akira!
a barátnőm, aki itt masni néven fut nála szült. mit szeretnél róla tudni, mert akkor megkérdezem neked és leírom!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Először is köszönöm mindenkinek a köszöntéseket!

Aztán meg: Bori hatalmas gratula Bogihoz!!! Jó gyorsan kibújt! Várjuk a képeket meg a beszámolót!

És végül (de nem utolsósorban): Boldog szülinapot: Balunak, Rékának, Ádámnak és Györgyinek!

És Rékának külön gratula a pelusmentességhez!

Dorka! Nekem is tetszik a Borka név!

Ancsa-Zsu-Barbi! Jó a bandázós kép, és Ancsa, gratula Larának a sétához!

Még annyi mindent akartam, de lyukas az agyam, meg már túl rég nem írtam... Bocs mindenkitől, akinek nem reagáltam valamire...

Mi ma délelőtt kint voltunk az állatkertben, baromi jó volt, összesen 7 gyerekkel voltunk. Hétvégén meg kint voltunk a telkünkön, Léna baromira élvezte, hogy felébred, és mehet ki a kertbe... Úgyhogy aztán kedd reggel itthon is közölte reggel negyed8-kor, hogy sétálni... Én még félálomban az ágyban feküdtem...

Séta: mi mindenben benne vagyunk, csak legyen!!! Sziget? Állatkert(ott délelőtt rengeteg ovis csoport van...), liget?

Név nálunk is kialakulóban: most a Maja a favorit...

És tanácsot szeretnék kérni, főleg a "kis" korkülönbséges anyukáktól: kiságyat milyet vegyünk? Lénának 70x140-es van, olyan, ami rendes ággyá alakítható. Vegyünk Babócának is ilyet? Vagy neki egy kicsi hagyományosat? Vagy vegyük ki már most Lénát a rácsosból? Ki hogy csinálja/csinálta?

A másik a babakocsi: testvérkocsi? vagy fellépő? vagy egyik sem? Mi most próbálunk egyre kevesebbet kocsizni, helyette séta és motor van, de azért néha szükség van rá, főleg vásárlásnál...

Várom a tanácsokat! Előre is köszi!

Szép (zápormentes) délutánt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

akira!
szóval már több, mint egy éve nem írógat ide és nem is olvassa a babanetet ezért vállalom a közvetítő szerepét. na érted?! :D

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi köszi :)

Hát ajánlották nekem ezt a dokit és úgy összességében szeretném tudni, hogy milyen :)
Hogy áll az emberekhez, meg minden érdekel (anyagiak nem kevésbé)
Előre is köszönöm a "póstás" szerepét :)

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Annyira kevés időm van reagálni.. bocsi, de ma rámjött a takaríthatnék, amíg aludtak a gyerkők. Ez is torna :) Amúgy olcsóbb megoldást találtam, nektek is ajánlom, nálunk a helyi művházban heti 2x fél 8-tól van este torna, apjuké ekkor a 2 gyerek vacsira és fürdetésre, altatásra itthon vagyok átszellemülten. És csak havi 4000 nem mindegy a havi 17 nem jött volna ki... :(

Dorka
, egyértelműen Boróka :) Mást nem is mondhatnék, tudod hányféleképpen lehet becézni: Boró, Borka, Borcsa, Boris, Bori stb... És a boróka is már egy becenévféle :)

Veronikusz
, szerintem doki válogatja, ki hova hív...

Emano
, ha Balázs már stabilan jár, kell a szandál-cipő. Nekem bejött a Deichmann, mert vannak olcsóbb, de jó kiképzésű bőr szandálok, cipők. Van Elefanthen márkájuk is, de az 2x annyi. :( A többi is jó, a kicsi szandáloknak van rendes sarka, harántemelős talpkiképzés (ez a lúdtalp ellen kellene, Bene sajnos íyg is lúdtalpas), bőr belül is, stb, és arra 2-3 hónapra, amíg jó rá nem megy rá a gatyátok is. :)

Vica
, igen-igen, kéne a tábla, azt sem tudom, jók-e még az adatok, és mindenki benne van-e?

Kriszta
: érzi is a babát, a változást, és életkori is, és te is gyengébb vagy most. Ha ez bíztat, Benét viszont a szülésem nem viselte már meg, hamarabb felmérte, hogy anya már nem 100%-ban az övé :( :)

mtunde

Kép

Kép

Kép

mtunde

Ja, Borsikát átraktam a babák közé már!

mtunde

Kép
Veronikusz!
Rákszűrésen voltm....meg ultrahangot is néztünk.Nem tudom ,hogy havi vizsgálat volt e....Ami a ciciket illeti nálam is hasonló a helyzet...óriásiak lettek a cicijeim....nem tudom én sem , hogy mi lesz ha megérkezik a tejcsi.Asszem az én szopis melltartóm is E kosaras de én egyébként is C-t hordok.....
Egyébként jól vagyok, teli vagyok energiával, van is rá szükésg, mert egész nap megyek szinte...ma is kertészkedtem, virágokat ültettem...
A mozgolódás nálam is nagyon nagy, főleg lent érzem, ott teljesen a hasam aljában....
Lehet, hogy én vagyok a hülye de nem emlékszem Neked ki a dokid??Mészáros????Nekem nem ő hanem Vida.....
Mizujs a papáddal???

GAbi!
Cukik a gyerekek...jó lehet Encinek a társaság :lol:
Borka , Boróka !
Köszi a segítséget...majd tdósítalak Benneteket, hogy mi lett a választás :lol:

Vica!Örülök, hogy minden rendben volt a 4D-n...Berke is mindig aludt amikor mentünk...mondjuk 2x voltunk vele....de mind a kétszer aludt Ő is...Ti maradtatok a Liliána névnél????

KépKépKépKép
vdorka3

Kép
Veronikusz!
Rákszűrésen voltm....meg ultrahangot is néztünk.Nem tudom ,hogy havi vizsgálat volt e....Ami a ciciket illeti nálam is hasonló a helyzet...óriásiak lettek a cicijeim....nem tudom én sem , hogy mi lesz ha megérkezik a tejcsi.Asszem az én szopis melltartóm is E kosaras de én egyébként is C-t hordok.....
Egyébként jól vagyok, teli vagyok energiával, van is rá szükésg, mert egész nap megyek szinte...ma is kertészkedtem, virágokat ültettem...
A mozgolódás nálam is nagyon nagy, főleg lent érzem, ott teljesen a hasam aljában....
Lehet, hogy én vagyok a hülye de nem emlékszem Neked ki a dokid??Mészáros????Nekem nem ő hanem Vida.....
Mizujs a papáddal???

GAbi!
Borka , Boróka !

Vica!Örülök, hogy minden rendben volt a 4D-n...Berke is mindig aludt amikor mentünk...mondjuk 2x voltunk vele....de mind a kétszer aludt Ő is...Ti maradtatok a Liliána névnél????

KépKépKépKép
vdorka3

Kép
Veronikusz!
Mizujs a papáddal???

GAbi!
Borka , Boróka !

KépKépKépKép
vdorka3

Bocsánat..nem értem miért tette fel ennyoszer :twisted: :oops: Véletlen lehetett...
Tünde....!
Nem vagyok benne a táblázatban.... :( :cry: Véletlen????Ugye mond, hogy az!!!!!!

KépKépKépKép
vdorka3

Bocsánat..nem értem miért tette fel ennyoszer :twisted: :oops: Véletlen lehetett...
Tünde....!
Nem vagyok benne a táblázatban.... :( :cry: Véletlen????Ugye mond, hogy az!!!!!!

KépKépKépKép
vdorka3

Zsófi!
Ágy: nálunk 16 hónap volt a két lány között, így vettünk még egy kiságyat (ezek is ággyá alakíthatók). Most viszont Kata kap egy rendes 90x200-as ágyat, leesés-gátlóval, amit a matrac alá kell bedugni. Kata már elég érett ahhoz, hogy felfogja, hogy ha alvás van akkor nincs mászkálás. Nála már csak jelképes a kiságy, mert már hosszú hónapok óta ki van véve a két rúd és ki be tud mászkálni. Viszont reggel az ágyból szól, hogy felébredtem és csak akkor jön ki ha bemegyek, vagy szólok, hogy jöjjön ki. Nagyon-nagyon ritkán kijön és megáll a behajtott ajtónk előtt a folyosón. Rá se ismerek a jó-nevelt lányomra. :lol: Büszke is vagyok rá! :D

Fellépő-testvér babakocsi: mi egyiket se vettünk. Szofi megkapta Kata sport babakocsiját és annyi. Mikor Milánóban voltunk Szofit kenguruban vittem, Kata meg beült a babakocsiba. De már egy éve kb hogy egyik se hajlandó beleülni. Ha vásárolunk, akkor úgyis kocsiba kell ülnünk, ott meg mennek a bevásárló-kocsiba. Ha megyek velük valahova, akkor a lábukon jönnek. Ez utóbbi Szofira kevésbé jellemző. :cry: Be kell keményítenem, mert lassan nem bírom el.

Tünde!
Csak az a bibi, hogy a kórházban nem kér píízt!!! :cry: és oda szívesebben is járok NOSZTALGIÁZNI!!!

Emano!
Osztom Tünde véleményét!!! Én is sokszor vásárolok a Deichmann-ban. Az Elefanten meg szerintem se nyújt annyival többet, mint amennyivel drágább. A lányok folyton letérdelnek, szétsikálják a cipő orrát. Nem hiszem, hogy sok cipőt rá tudok majd adni Kata cipőiből Szofira. Megnéztem ezeket a puha talpú cipőket, de én nem adnék bokáig zárt cipőt nyárom a gyerekre. :cry: A bölcsiben is olyan benti cipőt kérnek, ami nem mamusz – azaz nem puha – és a kis sarkát fogja. Tehát szandiban még nem jó a nyitott sarkú.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Dorka!
Jaj de édes!!!! :D:D:D:D:D
Melltartóban én is C-t hordok, csak most nem tudom, hogy E-nél nagyobbat kéne vennem??? :shock: Bevallom most is a szopisban vagyok. :oops: Majd 3 hónap múlva meglátom. :D
Igen én Mészároshoz járok. Papámmal minden tutkeráj!!! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Zsófi Drága!

Nagyon, nagyon boldog névnapot!!

Köszönöm a kedves szavakat!
Az első kép készült a bandázáson, a többi, amin csak Lara látható, az elmúlt hetekben készült mikor nem jöttem, bizonyitékul, hogy miért nem! :lol:

Dorka!

nem baj, hogy ennyiszer feltetted!
ennyiszer megnéztük, és nagyon édes!

Szia Akíra!
Én Sándor dokis vagyok!
És imádom!
:lol:
Most mennem kell vacsizni
de ha lesz kis időm írok neked privit ok?
Én még most is hozzá járok!
ha jól tudom Masni már nem.

Szép estét!!!

ancsaboszi

Ancsa!
Sándor doki nem a főatyaúristem a szülészeten??? :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Azta micsoda forgalom!

Most jöttünk meg az állatkertből...nagyon jó volt, Orsi nagyon élvezte, Dani meg pláne...totál döbbent volt amikor meglátta az elefántot.

Cipő!
Orsira adtam szandit amikor már stabilan állt, de abban nem tudott megtanúlni lépkedni. Hiába hipiszupi puha meg minden, de a talp meg a lábujj nem úgy dolgozik ahogy kellene. Szóval levettem a szandit róla és meg is tette pikkpakk az első önálló lépéseit.
Na és amikor már stabilan járt akkor megint szandiztunk és megtanult abban is járni...de én nem adok Danira se semmit amíg nem kezd el járni...sztem pár hét és már megy is :D :D :D
De az a liliputis az jónak tűnik.

Akíra!
Sándor doki tényleg nagyon rendes. Én évekig hozzá jártam csak késöbb kerűltem át a társához. Csak ajánlani tudom :D

Veronikusz!
asszem Te kérdezted múltkor...mérlegképesre járok és ma volt a pénzügy vizsgám :? hát nem is tudom, hogy hogy sikerűlt :(
majd meglátjuk...

Kép

Kép
cukipofa

Hát ő már valami olyasmi...nem vállal akárkit akármikor akármennyiért...
egyébként amikor én és a bátyám még csak gondolatban léteztünk akkor anyukámék együtt nyaraltak Vele meg a feleségével...akkor még az ő lányuk se volt meg... :D :D :D
Szóval ilyen régi ismerettség...
Jó dolga van...gazdag és jóképű...ugye Ancsa??????? :D :D

Kép

Kép
cukipofa

Zsófi

Nagyon boldog névnapot!!!!!
Jázmin is imádja, ha lemegyünk vidékre a nagyihoz, vagy a dédihez. Egész nap a kertben van. Most meg is fázott. Taknyos.. :roll:

Steffi
Fiú lesz????? Én lemaradtam valahogy erről. De figyelmetlen vagyok!!! :roll:

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Vica
Sajnos kihagytam egy oldalt a visszaolvasásánál. Nagy-nagy gratula Rékának a biliérettséghez!!!! :D :D :D

Andi
Már értem a kis kopaszt is! :lol: :lol: :lol:

Zsófi
Nekem volt a két nagynál testvérbabakocsi. Mi sokat használtuk sétákhoz. A lányom hozta a motorját is, és ha elfáradt, beült a kocsiba.

Dorka
Én szorgalmasan elolvastam most mindháromszor, azt gondoltam, hátha másról szól! :lol:

Steffi
Nem haragszom ám az éjszakai alvásért! Három átaludt éjszakán vagyunk túl!(csak el ne kiabáljam megint)

Gabi
Nagyon jók a képek!!!! :lol: :lol: :lol: A horgászós és a bandázósak is! Édes Enci nagyon. Azok a göndör fürtöcskék!!! :D :D :D

Kati
Vizsga mellett még állatkert is? Hogy bírod?

Judy
Örülök, hogy a babával minden rendben van. Hamarosan a kezedben tarthatod te is Annácskát! Egyébként nálam is van zene, de le szoktam halkítani.

Memme
Zombiéletmód ismerős, de remélem nálatok nem állandósul.
A hancúrbogyó szedésének kezdetekor nálam is hasonló éjszakák voltak. (aztán hozzá is szokott, hogy lehet éjjel enni, talán most kezd leszokni róla)

Banana
Te is hamarosan finiselsz! Csak óvatosan a pakolással, inkább pihenj!

Andóca
Én is Vida dr.-nál szültem. Ha van kérdésed, írj! Megpróbálok segíteni.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Akira!
Holnap beszélek adrival (masni). Szerintem jobb, ha minden véleményt meghallgatsz, igaz ő már nem oda jár, de a kisfiát nála szülte és van még egy lány aki szintén nála szült császár után! Írok privit holnap!

Adri!
Örülök!

Györgyi!
Nem tudom, hogy milyen nemű csak sejtem.

De ha még1x valaki megkérdezi, akkor nem is tudom mit csinálok... Unom már, hogy csomóan azzal jönnek: "de ugye titkon lányt szeretnél?'" nem, nem szeretnék, őszintén tényleg. Éppen ezért úgy döntöttem, hogy nem akarom tudni a nemét, hátha így lenyugszanak a kedélyek és befejezik a kérdezősködést. Bocsi ezért a kifakadásért, de muszi volt elmondanom!

Jó éjt!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi,

a még egy lánynál? rám gondoltál?
:wink:
Már írtam privit!

Ha TE úgy érzed, hogy Fiú akkor biztos az!
és elhisszük, ha Te mondod!
:wink:
az emberek már csak ilyenek, Ők így érzik, és azt hiszik Te is!
Ez az Ő véleményük!
Ne is figyelj oda!

Jó éjt!

ancsaboszi

Veronikusz,
Értem,
Jó neked, én már nagyon mennék!!
De jó, de jó!
Annyi tejci lesz itt, hogy még a nagynéni is jöhet!! :wink:

Dorka,

Örülök, hogy tetszik, hát igen, nekem is tetszik az a kutyusos kép, azért tettem fel, sajnos mi még csak a 6. lakunk, így egy kutyus csak álom. :oops: de remélem hamarosan már nekünk is lesz! Lara nagyon élvezte.
Na nem küldöd a képet? Hogy le tudjam kicsinyíteni a vonalzóhoz?
Ezek is szép nevek,
De a Berke is különleges, és ez a két B betűs is az, nekem az előző jobban tetszett. De hát ez csak egy vélemény! :roll: :oops: A Mínea annyira különleges és gyönyörű!

Steffi
Martin egyre ügyesebb! Tök jó hogy így el van egész nap! :lol: És próbáljátok szoktatni valakihez? Hogy amég Ti szültök?
Köszi a gratulációt!
Nem értem a szomszéd fia miért fontos? Hisz ha elköltöztök nem lesz már a szomszédotok?

Komolyan? :roll: :?:
és nem fogjátok megkérdezni, hogy kisfiú vagy kislány!
azt nevezem!
én ki nem bírnám!

Kriszta
Mi volt az UH-n?
Uncsitesó megszületett már?

Gabi drága!
Köszike a receptet!
Hát megértem, hogy nem vagy sokat gépnél.
Nagyon jó ez a játszótér!

Adri,
Nagyon édes vagy!
Köszönjük a gratulációt!
Ma találkoztunk Renátával mentek a játszótérre!

Memme,
Annyira szeretem olvasni amit írsz, olyan pozitiv!
Már kislánynak is nagyon mosolygós vagy!
Várjuk a képeket!

Vali
Nagyon édesek az új kis képek!

Vica,
Nagy, nagy gratula Rékának!!!!
De jó lehetett!
És nincsenek új képek a kisasszonyról???
Szép nagy kislány!!!

Judy
Hidd el eljön az is, hogy a Te fotoidban gyönyörködünk!!!
És olyan jó lesz!
Addig meg ha lehet pihenj és vigyázz magatokra!!
És milyen a korház?
Örülök, hogy minden rendben van, de hát így is kell mert mind értettek drukkolunk.
Zenél a forum?
Tényleg?
Na meghallgatom.
Nálam ki van kapcsolva a hangszoró.
Nekem nem zenélt.
Lehet Apa tett fel valami titkos figyelőt! :wink:

Cukipofa
És nem is mondtad?
Akkor útolag küldjük az energiákat.

ancsaboszi

Ancsa!
Hagyjál már! elsősorban Zitára gondoltam, aki császár után szült természetesen! De majd leírom akirának, hogy volt, mert érdekes volt!

Dorka!
Édes Berke! Apa csinálta? Tiszta művészi! És direkt jó, hogy 3x :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Ancsa!
1x-re írtunk! Htá az túlzás, hogy el van, de jobban feltalája magát, mondjuk így. Egyenlőre elég sok változás van az életében, és úgy gondolom, hogy csak kis léptékkel haladunk előre, így is 2 hónap alatt annyi minden változott és olyan sikereket értünk el együtt, nem akarom túlterhelni a kis lelkét. Egyébként apjával egyre jobban össze van nőve. Max. a húgommal megyek szülni.

Kriszta!
Képek?!

adri!
az előbb úgy fel voltam húzva, hogy örülök, hogy nem utálsz! Ne aggódj nem lehet elkiabálni, ha ő úgy akarja úgyis alszik, ha nem akkor meg akár ki is plakátolhatod! :wink:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi,

Hát igen megértem!
8)
Nem szabad semmit elsietni!
:lol: És hát jó munkához idő kell! :lol:

Azért van még idő! Addig még lehet hogy a Húgodat vagy Anyukádat is megszokja.
nem?

ancsaboszi

Huh, micsoda örömteli események!

BALUNAK, RÉKÁNAK, ÁDÁMNAK ÉS GYÖRGYINEK BOLDOG SZÜLINAPOT!

BORSIKÁNAK NAGY-NAGY GRATULA!

ZSÓFINAK BOLDOG NÉVNAPOT!

Most már tényleg majd próbálunk visszakapcsolódni, csakhát nagyon nehéz, pláne, ha ennyit termeltek! :D

Steffi, képzeld, én mindenképp fiút szeretnék másodiknak!! Szeretném pasikkal körbevetetni magamat!! :D

Képek szuperek, vicces volt egyszer csak meglátni magunkat is a sok babafotó közepette! Hoppá, nem is tudtam, h a felsőm ilyen kivágott :lol: :oops:

Andi: én Dani haját ollóval vágom, 2 napja vágtam neki 30 percen keresztül, közben Vukkot nézte! :)

Cipő: én is Deichmann!

Daniról egy képet én is még, bár itt nem látszik a sérója, a sapkája miatt hívjuk Sherlocknak :D

Kép a magánkopó

KépKép
barimami

Pocakosoknak ajánlom figyelmébe az alábbi linket :wink: meg persze mindenkinek, aki eddig érdeklődött a fényképeim iránt!
kismamafoto.blogspot.com

KépKép
barimami

Zsófi, boldog névnapot kívánunk mi is!!

Hófordulósainknak: Jázminnak, Hunornak, Máténak, Matyinak, Viktornak sok boldogságot!!

Steffi,
ne is törődj a kíváncsiakkal!! mond nekik, hogy 4es ikrek és még nem döntöttétek el az összes baba nemét/nevét :lol: :lol: :lol: :lol:

Barbi,
szuper a honlap, na meg a képek!!!!! :lol: alig várjuk a következő pocakot :lol:
nekem nem tűnt fel a kivágás, úgyhogy rendben volt a felsőd! :D

Veronikusz,
szuper, hogy alszanak a csajok!! ügyik!!! Papádnak meg nagy pussz, hogy minden "tutkeráj"!!

Gabi,
annyira cuki Enci a szöszi fürtjeivel!!! mekkora brancs gyűlt megint össze Nálatok! :lol: a horgászos fotók is szupik voltak!!

Dorka,
a Borka tuti jól rímel a Berkére :) de a Boróka sem lesz rossz választás!!! :wink:

Judy,
én is hallottam a zenét, csodálkoztam is, hogy már megint milyen gyorsgombot nyomott be Mica sunyi módon! :lol:
nemsokára a Ti időtök jön!!!

Vali,
szuperekl voltak a szülinapi fotók!! új avatar, vonalzó kép! nagyon jók!!!!!!! gyönyörűséges a szöszi hercegetek!!! :lol: Áki meg annyira nagyfiú már!!!!

Andi,
Balu is sokat komolyodott, nagyfiúsodott mostanában! hiába, már 1 éves elműlt!! :wink: édespofa

mi kint élünk a kertben lassan, gyerek kutyázik-én gyerekezem, sétizünk (egyelőre kutya nélkül, a póráz nem ízlik még..), fogzunk, semmi speciális :lol: szerencsére!!

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!
Részletekben leszek, mert ugye, munkahelyről írok.

4D: Hát, Petykó nem az a produkálós fajta, Panka is aludt annakidején, mondtam is a férjemnek, hogy a mi gyerekeink már csak ilyenek. Majd este lesz kép valszeg, mret elvitte magával a melóba és állítólag napközben majd felteszi. rgyébként mosolygott, meg pislogott, de nem nagyon tetszett neki, mert a végén már a nyakát tekergette, mondta is a doki, hogy szerinte hagyjuk békén. MOndtuk, hogy OK, mert közben meg, amit nem is néztünk, engem rugdosott végig, és már nem volt nagyon jó. 1,28 kg, pont megfelel a terhességi koromnak. És fejenáll!

Steffi!
Ha Te így érzed, ne mondd, mi szeretjük a meglepiket...

Ancsa!
Még nincs uncsitesó, tegnap majdnem kétujjnyira volt nyitva sógorasszony, de CTG nem nagyon mutatott semmit. Szerintem jön, amikor ő szeretne.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Cipő: Nálam is Deichmann. Árban is lehet találni, meg választék is van. Ja, meg egyszer a Decathlonban vettünk egy aránylag olcsó és jó cipőkét.

Kép
Kép
kriszta36

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: