[quote="1bambi"]z írta:1bambiorróné,
a 3 órás üvöltések alatt mit tudsz vele csinálni?
nem irigyellek, bár nálunk is vannak ilyen periodusok (ma délután pl.). Hiába rakom pihenőszékbe, hiába ringatom, hiába rakom a vállamra, hiába a párnájára, hiába hasra, stb., semmi hatása. ilyenkor sajnálom nagyon. na meg én is ilyenkor néha kicsit kiakadok.
Bambi:
a hasfájás rögtön a szopi után a büfiztetés alatt szokott kezdődni, így első körben megpróbálom visszarakni cicire, hátha attól megnyugszik! Sajna ennek az a hátránya, hogy annyira szokott neki fájni, hogy közben majd letépi a mellbimbóm, szóval ezt én nem szoktam bírni...

De ha szerencsém van, bealszik rajt! Ha nem, akkor egyetlen póz van, ami kényelmes neki, ez pedig az, ha függőlegesen rázogatom úgy, hogy a hóna alá nyúlok! Ezt viszont karizomból csak ideig óráig lehet bírni...

Mondjuk úgy fél percig! Aztán én pihentetem a kezem, addig lerakom, akkor elkezd üvölteni, és akkor újra rázogatom, és ez így megy órákon át!
Ha nem annyira gázos a helyzet, akkor előfordul, hogy a babakocsiban is el tudom ringatni hasfájósan, meg arra is volt példa, hogy a Mamackától vett hordozóban járkáltam vele fel-alá és abban aludt el.
Egyébként én is próbáltam már mindent: háton, hason, oldalán elaltatni, az én hasamon altatni, a játszószőnyegére tenni, a pihenőszékébe tenni, a párnájára tenni, de ezek nem váltak be.
Ja, és ami még tuti, csak kicsit nehezen kivitelezhető minden hasfájás alkalmával, az az autózás! Az autóban tuti bealszik egyből... Ma például ez mentett meg az esti sírástól, hogy elmentünk vele a tesco-ba kocsival!
Kiscica: köszi a tippet a cseresznyemagos zsákról! Azt hiszem beszerezzük...
Ja, sikerült végre lakást vennünk!

Az Óhegyen (X.ker.) az Árnyasliget lakópark lett a nyerő...

Csak sajna még egy év mire kész lesz! Addig meg marad ez a 35 m2, ahol még egy erkély sincs...

Egyébként ez a lakás is a X. ker-be van, csak ez a Mázsa térnél... A legszarabb az, hogy itt a közelben sehol sincs jó sétálóhely! Minden nap csak ugyanazt a kört tudom megtenni és ez elég uncsi! Asszem lassan átszokunk arra, hogy kocsival megyünk sétálni...