Sziasztok,
No végre itt, gyorsolvasással elolvastam a lemaradásomat, de közben 10x rohantam a gyerek után
Sense, Anyudnak jobbulást, már olvasom, hogy hozod haza a kórházból, remélem minden a legnagyobb rendben lesz, Botond egy tünemény, gondolom, hogy te is jól el tudsz tőle fáradni
ja és mostanában mi is eszünk éjjel, eddig csak hajnalban, mostanság éjjel 1 kor, aztán viszont két napja alszik
Dotildi, de jó, hogy másztok
Hörcsög, Ildike nagyon kis ügyes
Irina, ó ne is mond az esést, Robesz is esik, bááár nagyon ügyes, hátratolja a seggét és úgy ül le, haláli, akkor féltem mikor fáradt, vagy kapkod, de eddig nem volt gáz, és amit Emese is írt, ha szólók neki, hogy vigyázzva, vagy óvatosan, lelassít, félelmetes, tuti, hogy érti amit mondok
Biztos lesz még esés, de persze ilyenkor mindig frászt kapunk, másképp nem tudnak taluni.
Ádi nagyon édes azon a képen
Heni, remélem jobban vagy m ár
Maggie, de jó keresztszülők, izgis, Vacakocska is tudja mi a jó
Emese, Zsófi továbbra is tünemény
Sok mindenben egyetértünk
Regi, szuper az új jármú, Szeli is fantasztikus
Anitja, hát az anyai ösztönök az biztos, hogy felülmúlhatatlanok, te tudod mit teszel, mit látsz jónak, bár én is az aggódos Anyák táborát szaporítva elvinném, de ez a te döntésed.
Nolka egy husika
Sense, jól leírtad a hozzászólásos dolgokat, igazad van , én is így gondolom
Fleur, hát a hét sajnos nem jó, de jövő hét??????
De jó lenne, no majd értekezünk, kérem a képeket, léccccci
K.Timi, de jó, ezzel játszottam egy jó negyed órát
Kosz, hát sajnos én kicsit takarítás mániás voltam, kezdem le adni, próbálok két naponta felporszívózni, felmosni, sterilizálni kb. egy héten egyszer, de mióta Robesz kimászik a teraszra, hááát
Boldog hófordulót, és névanapot mindenkinek aki ünnepel, ünnepelt
Igeeen, voltunk Kolbiéknál, sajnos a férjem nem tudott jönni, de nagyon jó volt, isteni ebédet kaptunk:)
Máté egy édes pofa, és olyan nyugis, bár így elnéztem az Apja is az, nagyon aranyosak voltak.
Robesz mindenhol áll, mindenhová kimászik, lemászik, hát nem egyszerű, de annyira édes, imádom, és azok az arcok amiket vág néha:)
No már szétszedtük a bébitaxit, amit tegnap vettünk

séta közben, így hát megyek, dobok képeket

azt hiszem hétvégén apa ajtót csinál a lépcsőre

Máté

Máté és hinta

Máté és Robesz

Robesz a kertben

hintában

barátnőm kislányával

tegnap hazafelé
Annyi mindent szeretnék még írni, és még sok mindenkihez szeretnék szólni, de lerángatja már rólam a nadrágot, úgyhogy jövök még, remélem