A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

[quote="bluebox"]A írta:bluebox védőnőt kérdezzétek, mert neki mindenről tájékoztatni kell!!!!!!!!!!!! Kötelező tudnia és az infót átadni Nektek. Ne hagyjátok annyiba :wink:

Itt erre a támogatásra gondolsz?

Ha igen, nálam az a baj, hogy nekem ez csak ideiglenes lakcímem a XII. ker. (albérlet) - ahol a védőnőm van!
Zuglói védőnővel meg nem tartom a kapcsolatot. :cry: :cry:
(de most már azon gondolkodom, hogy egy ismerőshöz bejelentkezek a XI. kerületbe) NA JÓ, EZ MOST CSAK VICC VOLT!!!
bszilvi25

Most én is egész jól elbeszélgettem itt magamban!!!!!!
Holnap talizunk! megyek nézem a Houst. Azt még adja a Tv2!
bszilvi25

Szilvi - holnap kikérdezünk! :wink:

Márti
- lehet még kapni tejport? Én hiába körözöm már 3 hete, néztem kisboltban Auchanban, Tescoban, de sehol sincs, pedig a kalács recepthez is kellene. Na mindegy, de ha találok feltankolok abból is! :lol:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Bocsi, csak elkezdtem sütni a fánkot. Igen Szilvi, a támogatásra gondoltam. De a területileg illetékes védőnőtől kapunk állítólag igazolást, az önkormányzatba, de nem akarok hülyeséget írni. De meg tudom kérdezni nektek.
Elbúcsuzom, mert aztán megyek lefeküdni. Legyetek jók és aludjatok nagyon jól.
bluebox

Kriszta - minden oké? Rég voltál?

Jó éjt! Megyek én is, várom apát haza!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Csajok!

Vikkával mi lehet?????????
Még a számát sem adta meg nem??
Ma ment be és azóta nem jelentkezett!!!
Remélem minden ok. velük!

Na mára én i lépek,de még dobok egy vajas lekváros kenyeret!! :lol:

Jó éjt!

Kép

Kép
ibm

Szilvi
Miért lenne kicsi az a gyerek? Az egészséges, 40. hétre született babák általában 2,5-5 kilósak... itt már a genetika is számít... és ilyenkor nagyjából hetente 20-25 dekát híznak...

Barika
20 nap
:roll:
Vonalzó... csinálok majd szépet :wink:

Móni
Nagyon szép a kis Mirkó :lol:

Apa hét végéig elrepült Brüsszelbe... kettesben vagyunk Petivel...
Vendég

Jó reggelt Lányok!!

Nagyon szar éjszakám volt. Nagyon görcsöl a hasam és feszít :cry: :cry: :cry:
bluebox

Blue:miért nem csinálnak valamit?
Az normális,hogy ennyit szenvedsz?
Az orvos mit mond?

Gigi..akkor sajnos hiába léptél a 38-ba...nem szülhetsz!!
Apa nélkül nem lehet :lol: :lol:
Tomi szerintem kivárja a 40-et :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vonalzó :bízom benned :wink:
Vendég

Bari, azért nem csinálnak semmit, mert ez természetes, sajna. :cry: Csak rohadtul fáj :cry: Tartom a kapcsolatot egy Jáhn Ferenc Korházban dolgozó Bábával. Vele szoktam megvitatni, hogy éppen hol tartanak a dolgok. Nagyon rendes, aranyos, segítőkész, leírta, hogy miért történnek így a dolgok. Mindenki máshogy reagálja le a dolgokat, máshogy éli át. Én így :cry:
bluebox

Kristóf baba nagyon keresi a helyét odabent és készíti magát a kinti életre :P Sajnos, ez nem jár fájdalom nélkűl :cry:
bluebox

Blue akkor szerintem már csak napjaid vannak!!
Én még ilyen hosszú vajúdást nem is halottam...amikor anyám mondta,hogy valamelyikünkel 12 órát vajúdott akkor ki voltam akadva...erre itt vagy te és napokat :( :( :( :( :( :( :(

Idáig is volt a babanetnek zenéje :shock: :shock: :?: :?: :?: :?:
Vendég

:?:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 23:52-kor.
Vendég

:!:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 23:52-kor.
Vendég

Jkriszta..nyugodj le vegyél egy nagy levegőt,mert igy alig érteni,hogy mi a baj!!!
Amúgy a rendszertelen nem gáz mert ahogy olvasom itt már majdnem mindenkinek van!!!

Mit csinált a k.k.??
Vendég

:?:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 23:51-kor.
Vendég

Sziasztok!

Kriszta! Ne setresszeld magad. A k.k. majd talán normálisabban éli az életét ezentúl. Ha meg nem, akkor a rendőrt hívd rá!!
Tudom, ezt biztos könnyen mondom, amikor a c-t küldte rátok.......
De valami megoldás csak van!!!
bszilvi25

setresszeld=stresszeld
bszilvi25

bocs hogy be pof.

Kriszrta:

nekünk a felső szomszéd bömböltette a zenét egyész nap a kisszoba felett és így a fiammal nem tudott normálisan aludni.mikor felmentem szolni neki akkor ki sem nyitotta az ajtót.fogtam magam lejöttem egy rongyért vissza mentem és minden szó nélkül le kapcsoltam a biztosítékot.egyszer utánna olyan hangosan halgatta boszuból hogy ki hívtam a rendőröket.azoknak sem nyitott ajtót.mikor a rendőr mondta hogy honnan van akkor meg röhögve kivágta az ajtót hogy te hülye p...a azt hiszed be dőlök ennek a rendőr dumának.na a zsaruknak sem kellet több.jól lebaszták hogy egy társasház és egy 1 éves gyerek nem fog hozzá alkalmazkodni(24 éves és mindig azt mondta mi vagyunk az újj lakók alkalmazkodjunk mi)és mivel a rendőrrel is ordibált meg rá baszta az ajtót ezért jóóóól megbüntették őket.azóta nem nagyon hallom.az annya boszubol a lábmaszirozóját használta parkettán este 9 körül de mondtam neki hogy ha nem hagyja abba akkor megint rendőrt hívok.

na ebből azt akartam kihozni hogy nyugodtan hivd ki a rendőröket.

Kép
Kép
ettike

Szép jó reggelt mindenkinek.
Csak felugrottam a netre, én is éppen sütit akarok ma csinálni
a kókuszos sütimhez nekem is kellett tejpor, Mankabi
Az auchanba vettem is, dobozban van franciául van ráírva Kép elég drága volt, olyan 450 ft körül. A kávéknál van, a dunakeszi auchanba a completta mellett volt.
Már máskor is kipróbáltam, kicsit más az állaga mint a régi zacskósnak, kicsit hígabb lett tőle a süti.

Kép
Kép
schopin

Sziasztok!

Kriszta, tényleg nyugodj meg :cry: Tudom, nagyon könnyű mondani, de tényleg csak Magadnak és a Babának ártasz :roll:

Én a mai nap fekszem, lamennyit csak tudok, mert se űlni, se állni, sem sétálni már nem megy :cry: Próbálok feküdni, bár az is nagyon nehezen megy :cry: Azért ha ide kerülök a géphez, bejelentkezem, ha meg mennem kell, úgy is szólok. Legyetek jók lányok......... :wink:
bluebox

sziasztok,

hú jó sokat írtatok tegnap délután óta. amint kihúzom a lábam... :D

oszman: szép pocak, nem mondom.

fánkot meg kérek szépen én is. nyammm...

Kriszta: rendszertelen fájás nem gáz. épp tegnap mondta a dokim, hogy 3 esetben irány a kórház:
1. bármilyen vérzés
2. elfolyik a magzatvíz
3. 5 perces fájások. ha nem rendszeres, vagy több, mint 5 perces, akkor nyugi.

eddig minden leletem tökéletes volt, tegnap a ctg-n is minden jó volt, uh-n is. a ctg-n alig volt méhtevékenység, 1 kiugró érték volt, az is épphogy megközelítette a 60-at. :) múltkor (kérés nélkül) levette a streptococcushoz a kenetet, az is negatív, a labor eredményeimet ma küldi emailben. elértük a 2500 grammot, már uh szerint is betöltöttük a 36. hetet, úgyhogy innentől nagy baj már nem lehet. ja és képzeljétek, a ctg elején aludt Milán, és a doki úgy keltette fel (Bari, ajánlom figyelmedbe esetleges nem-mozgás esetére), hogy a rerekam vonalában 2 oldalt középerősen megfogta a pocakom, és elkezdte ide-oda mozgatni. ettől úgy beindult a fiam, hogy majdnem leestek a tappancsok. :D

mia_snow

Sziasztok,

Nálunk a tegnapi passzív időszak után ma már hajnalban elkezdődött a pörgés, kapom rendesen a rúgásokat a rekeszizmomba... de sebaj :)
Ja, és jön az anyukám! Iszonyú messze lakik, vonatozhat egész nap, és most is csak 2 napra tud meglátogatni, olyan rendes tőle! Persze, ha megszülök, megint jön majd 2-3 napra, de akkor is jó fej, hogy idebumlizik csak azért, hogy még lásson nagy puttonnyal :) Végre megmutathatom neki az összes babacuccot.

Kép
elan

Márti - pihenj sokat! Sajnálom, hogy ilyen fájdalmaid vannak! A meleg fürdőtől sem múlnak el?

Schopin - én is néztem a múltkor, de azt hittem azok csak a kávéba jók, én még azt a régi fehér-zöld színű sovány tejport kerestem, ha nem lesz más akkor azt fogom megvenni.

Kriszta - próbálj megnyugodni, remélem a doki meg tud nyugtatni és nincs semmi baj! Majd mindenképpen írd meg mi lett a vizsgálat eredménye! Nekünk is van egy ilyen szomszéd, a szemközti a társasház erkélyén szokott nyáron szabadtéri partyt rendezni és senki, de senki nem szól rá az egész tízemeletesből. Gondolhatjátok milyen jó volt egész nap hallgatni, mikor az államvizsgára készültem anno, ő pedig nyomatta a zenét egész nap, egészen estig. Ennek már pár éve, de mostanában újra kezdte, félek is mi lesz, ha a baba aludni akar, ő pedig újra bömböltetésbe kezd, de hát ez a panel sajnos. A férjem jogot is végzett, így őt faggattam mit is lehet tenni, de sajnos azt mondta napközben semmit, este 10 után számít csendháborításnak, akkor hívhatsz rendőrt. Azért rákérdezek, ő mi tenne...

Az idegesítő felső szomszéddal kapcsolatban is, ha este van, én rendőrt hívnék, ha máskor csinálja, panaszkodnék a közös képviselőnek, vagy magam beszélném meg vele...... :wink:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Mia nekem addig az a baj a ctg-n hogy hiperaktív a bébi...de ha mejd egyszer alukálni fog megrázatom a seggét :D
Eddig viszont le kelett feküdnöm,hogy egy picit haggya abba az ugrabugrát de nem hagyta...
Ki érti ezt?Olyan kiszámíthatatlan bébi!!!

Szombaton megint ctg
Kedden 4d ultrahang(ott a klinikán valami nagy menő csinálja)és én ezt eddig nerm tudtam :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Mia - örülök, hogy minden oké!

Elan - nálunk is ez a helyzet ma, csak az én anyum este megy is haza sajnos, így már megyek is, mert hamarosan érkezik... Majd este jövök még!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Tényleg, már kérdeztem, csak akkor senki nem válaszolt... az én CTG papiromon csak egy görbe van, a méhtevékenységet jelző alsó hiányzik. Ez miért lehet?

Kép
elan

Elan nekem is egy van...én kérdeztem (Sote),azt mondták tök értelmetlen...csak a szülőszobán szoktak fájást nézni,vagy ha mondja a kismama ,hogy van fájása...ha nincs akkor minek??
Vendég

Bluebox!Vagyis Márti!Ha van tisztességes neved,miért nem ezen szólítalak? Nem is értem.Úgy látom,még azért te sem szülsz.Hát,én sem.
Tudod,mit? Szüljünk együtt! Végül is mindkettőnknek jósolgat,csak bizti egymásra várnak. :wink: :wink: :D Szólj feltétlenül,ha indulsz,akkor megyek én is... :wink: :wink: :wink: :D :D :D

Vagy lehet,hogy én 2 évig viszem,mint az elefántok???????? :D :D :D (bocs,22 hónap) :D :D :D

Szilvi!Mi az,hogy csont és bőr a gyereked?????? :shock: Ezt nem mondod komolyan!!!Ne butáskodj.Nee mondddd mááááááááááááááán!!!!!
De enned azért csak kell!!!! Egyél nekem rendesen!!! :wink: :wink: :wink:

Stella!Én jövő kedden megyek legközelebb CTG-re fél 9-re,ha addig meg nem szülök.De ennek nagyon kicsi az esélye....Ugyanis én a jövő héten fogok szülni,amikor NEM LESZ itthon a dokim..... :cry: :( :(
jó lenne talizni,tényleg,beszélni egy pár szót..Én a múltkori képeidről már felismernélek... :wink: Meg Almaanit is.... :wink: :wink:
Tényleg ,vele vajon mi lehet? Rég volt itt. Vagy lehet,hogy csak olvasgat??? :roll: :roll:

A Dr.House-t szoktátok nézni????Annak most vége van???????
Mindenki otthagyta House-t,a szőke gyereket meg kirúgta.Ezt most én nem értem......
Valaki segítsen!

Bari!
Babanet zene-szerintem sem volt eddig,észrevettem volna.Engem halálra idegel Bach.Kénytelen vagyok kikapcsolni a hangszórókat... :roll:

Kép
orsitigris

Elan én is épp ezt akartam mondani, amit Bari írt... hogy lehet úgy gondolják, hogy még korai, idő szerint is, meg ha panaszod sincs, akkor minek fogyjon a tinta? szóval ilyesmire gondolok. :)

mia_snow

Én nem értem,hogy nektek miért nem néznek fájásokat?!?! :shock: :shock: Nekem mindig nézték eddig,minden intézményben.És a gombot is mindig nyomni kell...Alapból 2 tappancsot tesznek a hasamra.
Csak egy csajnak láttam eddig,hogy egy tappancsa volt,de ő csak 26 hetes volt,és nagyon pici volt a hasa.

Kép
orsitigris

Orsi Ne aggódj, szólok. Ezek a skacok szórakoznak velünk :wink:
bluebox

Orsi: nekem is 2 tappancsom van, nekem is nézik... de csak a 35. héttől van ctg- eddig nekem 2 volt, mind2-t a dokim cisnálta, az egyiket a kórházban, a másikat a magánrendelőjében, de gombot sehol nem kellett nyomnom...

mia_snow

Ja,és a férjem felhívta a dokimat,azt mondta,nem akarja,hogy én itt 10 napig egy roncs legyek,és őt is kiidegeljem.
Megkérte,hogy ajánljon maga helyett valakit arra az időre,amikor nincs itthon,hogy BÁRMILYEN kérdéssel tudjunk kihez fordulni.Telefonszámot is kért. Legalább a férjem nem szívbajos.(Ha már én az vagyok..)
Még a doki kért elnézést.... :roll: :roll: :roll:

Ja,és elárulok nektek egy titkot:
Mindhárom gyerekemmel FOGADOTT orvoshoz jártam 9 hónapig.(rengeteg lóvét hagytam ott),és MINDET másnál szültem.Nem ér nevetni.... :wink: Úgy látszik,én csak akkor tudok szülni,amikor valami konferencia van... :D :(

Kép
orsitigris

Orsi, nekem 1 tappacsot adtak, a nyomogatós kütyü meg elromlott :D

Bari, Mia, akkor tényleg ez lehet az oka, nekem nincsenek fájásaim, keményedéseim is csak ritkán. Hja, a jó öreg magnézium.

Orsi, én House-függő vagyok, de én hétről hétről letöltöm :oops: az új részeket, szóval most a 4. évad 14-ik részénél tartok. Angolul nézem, felirattal. Szóval nem tudom, pontosan hol tart most a magyar vetítés, de igen, a 4. évadban már teljesen új gárdával dolgozik House, a régi emberei is fel-feltűnnek, de csak epizódszereplőként. Én is csodálkoztam, de ez nem tett rosszat a sorozatnak, a 4. évad eddig a legtutibb! Szóval ne szomorkodj :)

Kép
elan

Nekem csak a fülhalgatóból szól a zene..és nincs a fülemen de így is kiidegel :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Orsi mostmár várd meg a dokidat...legfeljebb kidobod az 56-os rugikat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sosem tudtam eldönteni,hogy drHouse szimpatikus vagy antipatikus!!
Szerinetek?
(a szerepére gondolok)
Vendég

Pedig én kedveltem a nigger Foreman-t,meg Cameron-t a szőke csávóval.Jó kis csapat volt..
Kíváncsi vagyok,hogy milyen lesz majd az új csapat... :wink:

Kép
orsitigris

Képzeld Bari!
Még 50-es tipegőt is vettem,ha véletlenül mégis korábban jönne...
Tényleg kidobhatom... :(

Kép
orsitigris

50-es :lol: :lol: :lol:
Külömben jól tetted,hogy megvetted...tudod ez olyan mint amikor viszel esernyőt tuti nem esik az eső :lol:
Majd jó lesz a környezetedben valakinek...
Vendég

Majd jó lesz a lánykám játékbabáira... :wink:

Kép
orsitigris

Nekem is van 1-2 db 50-es méret. Turis szerzemény :wink: Nem bírtam otthagyni, annyira aranyos volt. :wink:
bluebox

Ez a zene, tényleg szörnyű :cry: Mindjárt ráteszem a hasamra, hátha szaladunk szűlni :wink:
bluebox

Márti!
A 15 éves nagyfiad hogy viszonyul ehhez a kistesó témához????

Kép
orsitigris

Lányok, én már teljesen kivagyok :cry: Azt álmodtam, hogy fogom a gyerek lábát a hasamon keresztűl. Jaj, szörnyű volt :cry: A Tomi lábát meg tudtam fogni, de csak a sarkát :wink: De álmomban Kristóf talpát fogtam, úgy, hogy Ő tette a tenyerembe és sírni hallottam. :wink: Ez már a vég :shock: :shock:
bluebox

Bari, ha olyan orvosom lenne, mint House, hát nem tudom... szóval ilyen szempontból elég gáz a pasas.

Viszont így filmen, mint karakter, szerintem nagyon el van találva. Nem szokványos, cinikus és ironikus, ébren tartja az érdeklődést. Ráadásul Hugh Laurie személyes nagy kedvencem még a korábbi filmeiből, szóval én odavagyok érte teljesen :D

Kép
elan

A 15 éves kisfiam, kíváncsi, mint inkább testvéri-szeretetből várná :wink: Nem is baj :wink: Nagyon nagy a korkülönbség, ráadásúl más Apától. Tomit elég sokáig egyedűl neveltem, így átvette az életünkben a "pasi" szerepét. Félt, nagyon félt. De azért ma megkérdezte, hogy megyek dolgozni?????????????????????????????????? Mondtam, hogy szűlni megyek, nem dolgozni :wink: No ez az, amit nem hisz el. Amíg nem látja rajtam, hogy be vagyok szarva, addig csak hülyéskedünk egymással :wink: Szegény, már előre látom az arcát, ha közlöm Vele, hogy szűlni megyek. Szegénykém mi fog benne lezajlani. :cry:
bluebox

Az enyimek nagyon várják!
A fiam mindíg mondja,hogy olyan gyorsan fogja tolni,hogy belesimul a babakocsiba utánna meg hírtelen megáll és akkor kirepül!!! :lol:
Na azt már tudjuk ki nem fogja tolni a babakocsit :lol:
Vendég

Bari!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Én úgy gondoltam,hogy az én gyerekeim már nagyok (12,10,7),és nem lesz semmi féltékenység,meg probléma,de most így a végefelé kicsit izgulok....

Kép
orsitigris

A legkisebb kérdez a legtöbbet...
Elmagyaráztam neki,hogy amíg anya kórházban lesz,nagyon szót kell fogadni apának,és segíteni kell neki mindenben ,amiben tudnak.De majd bejönnek hozzám látogatni,és akkor majd nagyon megpuszilgatjuk egymást.
Erre ő: -De,anya te minek mész kórházba??????????

Kicsit meglepődtem.Olyan "nagynak" gondoltam a gyerekemet,hogy "kinéztem " belőle,hogy ő ezt is tudja.Tényleg nagyon sokat kell velük beszélgetni.... :roll:

Kép
orsitigris

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: