nem akartam pánikot kelteni a sűrűbb orvosi vizsgálat miatt, lehet, hogy azért hívott engem most hamarabb, mert mondta, hogy a 7,5 kg hízás sok, mivel amúgy sem voltam kis termet, szóval lehet, hogy a cukor miatt aggódott, de amúgy azt is hozzátette, hogy tőlem függ, hogy mikor megyek. én viszont akkor szeretnék menni, amikor mondja, hogy menjek, mert szükséges, se előbb, se utóbb!
na, végre kaptam időpontot az új védőnénihez! jövő pénteken megyek hozzá 1/2 8-ra, fincsi, mi?
amúgy most értem haza a centrumból... voltam bent a városban, hát, majdnem eltévedtem, de végül nagyon jó voltam, és hazaértem még éppen időben! eléggé furi egy olyan helyen mászkálni, ahol még életedben nem jártál, és konkrétan térképed sincs

de bevállaltam egy 0,5 literes viz társaságában! és sikerült! szóval most nagyon büszke vagyok magamra!
kicsit pakolászok, meg ebédelni is kellene! aztán jön a redőnyös, meg az üdítős! tök jó, lehet házhozrendelni italt, igaz, csak CocaCola termékeket, de ugyanannyiért hozzák házhoz, mint pl. az Auchanban, és még cipekednem sem kell, mert felhozzák az emeletre, oda teszik, ahova mondom! úgyhogy most kipróbálom! sajnos csak a XII. kerületben és itt Szigetszentmiklóson szállít!
jó étvágyat az ebédhez, aki még nem evett volna! illetve egészségetekre!
Aproo, hát igen, egy bicaj nem ártana, de mondjuk nekem most az is kiesik, így kb. tök mindegy!