A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Banika :!:
2 gyönyörűséges kisfiad van. Jajj, elhiszem, hogy most borzasztó, kívánom, hogy minél hamarabb otthon lehessenek, egészségesen!!! Van már tejed rendesen? Lefagyasztod? Mit adnak a kicsinek, amíg nem lehet etetni?
Nagyon sok erőt, kitartást kívánok!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Megjottunk, megfazas, semmi komoly, nem ment ra a tudejukre. :)

En viszont egyre rosszabbul vagyok, nem normalis hogy allandoan szedulok, mar honapok ota kissebb-nagyobb megszakitasokkal hasmenesem van, gyenge vagyok es egyolytaban fogyok, mar a terhesseg elotti gatyaim is lognak rajtam. Most vagy a stressz meg a faradtsag vagy a gyogyszer amit szedek a boromre. El kell mennem a dokihoz. Remelem megmaradok! :wink: :roll:

KépKép
KépKép
tontica

banika nagyon sok erőt és kitartást,minden a legnagyobb rendben lesz,és van is és ne sírj örülj,hogy egézségesek és mindjárt ott fognak szuszikázni mindketten melletted :D gyönyörűek a fiúk,a csajaim már kacsingatnak bentről :wink: :D
ja és csodák csodájára kaptam olyan terhesteát :D minden reményem abban van.
tontika mielőbbi gyógyulgatást,szerintem azért menj el dokihoz,nehogy legyengülj.

lanyané

Banika: Kitartást és sok erőt neked nektek!A piciknek meg jó egészséget!Remélem minnél hamarabb otthon lehettek eggyütt és gyorsan elfelejtitek ezt a pár napot! Nagyon aranyosak a babák.
alfa

Banika
Én is nagyon sok kitartást kívánok, ilyenkor csak vánszorognak a napok. Viszont nagyon jól látod, minden nappal egyre csak közelebb kerültök az otthonléthez együtt-mindannyian.

KépKép
tüccs

Banika!

Gratulálok,nagyon szépek a fiúk!!
Ne legyen egyáltalán semmiféle lelkiismeretfurdalásod, a babáknak sem jó, ha zaklatottnak érzik a mamájukat! Tudom, milyen szar a kh-ban....így, de nagyon gyorsan elmegy ez a pár nap (hét) és otthon lehettek! Kitartás!
riddencs

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.06.24 21:52-kor.
Vendég

Banika!

Édes a vonalzód :lol: kitartás, csak arra gondolj, hogy előbb-utóbb együtt lesztek otthon és (majdnem) mindent el fogsz felejteni, ha a karodban tarthatod majd őket, nyugiban, otthon. Próbálj addig pihenni is. Nekem is az egyik cicimben mindig is több tej termelődött.

Egyébként ez olyan szemétség, hogy ilyen keveset mehetsz be hozzájuk, nálunk három óránként egy órát bent lehetett lenni az ikreknél, akkor is, amikor még nem szoptattam. Itt fontosnak tartják a dokik, hogy az anyuka beszéljen, simizze a babókat. Nem is értem, hogy ezt hogy lehet napi 2x10percre korlátozni...

Puszi!

Judit

jucicuki

Voltam dokinal, valoszinu a gyogyszer mellekhatasa amit szedek a pikkelysomorre mert nagyon eros, teljesen legyengitett, abba kell hagynom. Remelem most mar jobban leszek! Ordogi kor, ha szedem sz@rul vagyok ha nem szedem csunya a borom. :roll: Azt hiszem inkabb legyen csunya a borom!
Bocsi hogy csak magamrol irok!!!

KépKép
KépKép
tontica

Tonti!

Jobbulást!

Minden betegeskedő gyerkőc gyógyuljon meg gyorsan.

Jaj, lányok!

Nálunk is zajlik ám az élet, most nem írom le, mert hosszú tegnap megírtam a honlapra, csak apa még nem varázsolta fel, de szerintem holnapra felkerül.
Nem kicsit voltam idegbajos, már kicsit megnyugodtam, de még mindig füstöl kicsit a fejem.

Judit

jucicuki

Lanyané :P
Hol vetted a teát?
Köszi,
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tonti! Én is szarul vagyok, szédülök, hullik a hajam stb , már 4 hónapja, vagyis szülés óta, pedig én végigalszom az éjszakákat nagyjából. (Mondjuk volt olyan is , hogy mindenki aludt csak én nem...) Mi lenne ha éjszakáznom kellene??!!.elmentem én is dokihoz, a vasam rendben, nem vagyok vérszegény sem, a vérnyomásom tankönyvi. de továbbra is rosszul vagyok. Most multivitamint kell szednem. aztán egy hónap múlva meg kell újra nála jelennem.

gyógyulgassál!!

Zs.

zsuzska80
Szombathely

fanni a rossmannban,de nem mindegyikben van it is csak kettő db volt,rózsaszínű és a babás tápszerek körül kell keresni és tök fincsi ízesítés nélkül is :D
nem tudom,hogy mi van de az eggyik oldalt úgy bele-belenyilalgat,hogy elég szar érzés,azt észrevenném ha görcsölés lenne ugye :?:
tonti akkor igen jobb ha abbahagyod,nekem is volt pikkelysömöröm mondjuk nem durva a sípcsontomon volt egy akkora mint egy szelet párizsi,meg a kezemen próbáltam mindent kisebb nagyobb sikerrel,de lelki állapot függő volt nekem igazán aztán egyszer csak elmúlt amikor rám talált a szerelem apuci személyében :D
banika helyes :D a fiacskáid büszkék is rád,hhogy csini anyucijuk van :D :wink:

lanyané

Csajok, Tonti és Zsuzska!

A rosszullétek és gyengeség teljesen normális (szerintem) , hiszen a szervezetetek még csak most regenerálódik valamennyire.
Én Dóri születése után legalább fél évvel éreztem magam 70%-osnak és ő egyedüli gyerekként született. Persze ez nagyban egyén-függő is és persze egyéb más okok is közbeszólhatnak, de alapjáraton a ti szervezetetektől ez az érzés teljesen normális.
Persze doki sem vagyok, csak tapasztalatból "okoskodok". Most sok-sok pihenés kellene, de tudom, ez most szinte lehetetlen. :?

KépKép
tüccs

Kép
A nagyfiúnk ma ezt produkálta evés után.

A kicsifiúnk pedig délutánra kikerült az inkubátorból és hízik ezerrel.

Jó éjt![/img]
Vendég

Sziasztok!
Banika!
Nagyon édi :D Örülök hogy a kiskukac sincs már inkubátorban :D Hamar otthon lesztek!!!Én szoktam mondani a lányimnak hogy inkubátor szökevények!! :D
Lanyané!
Szerintem nem görcs,mert az nem csak egyik oldalt nyilall!Ha görcs azt biztosan megérzed!!!
Tonti!
Sajnálom hogy nem vagytok jól!!Remélem "csak" a gyógyszer miatt és hamarosan jobban leszel!!A gyerekeknek gyógypuszi!!Ja és a "vudu" :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :D
Tüccs!
Hogy vagy?Babák?Nem akarok tolakodó lenni :oops: csak már régen írtál magatokról!
Juci!
Nézegettem a képeket!Látom Ti is harisnyában nyomjátok! :D Nálunk is sokat voltak a lányok abban.A közös képeknél bírom amikor Dorci nyakában van Lili (csak vízszintesen) :D :D :D
Zsuzska!
Nem akarlak elkeseríteni,de én még mindig így érzem magam,pedig már 23 hónap telt el a szülés óta :wink: Lehet ez már így marad :?: :shock:

Csajok!
Ma reggel megint alakítottak a lányaim :D A sára szólt hogy kakilnia kell,persze akkor a Nórinak is :D Aki 2 percet sem bír megülni a bilin mostanában és pucér seggel rohangál amíg a testvére végez!!Amíg a Sára végzett addig a Nórikának sikerült kakilni.... a szobájukban a szőnyegre :P Hát amikor megláttam nem tudtam sírjak vagy röhögjek :D

bognartundi0727

Banika!

Hihetetlen édes ez a kép :lol: szuper hírek, látod ügyes csapat ez a Te Kukac-teamed :wink:

Tünci!

Nem irigyellek, nekem már most van olyan, hogy ha valami rosszaságot csinálnak, főleg Lili, aki nagy kópé lesz, nagyon nehezen tudom visszatartani a röhögést. Néha olyan nehéz komolynak és következetesnek maradni, mikor legszívesebben felkapnám és jól összecsókolgatnám. Bírom a harinnyát, kényelmes, könnyen tudnak mozgolódni és ha kimegyünk, csak rájuk adok egy szoknyát, v. nacit :wink:

Lányok!

Holnap jönnek a koraosztályon megismert barátaink. Két kicsi ikerlánnyal, összeeresztjük a nőket :lol: majd teszek képet. Már nagyon várom a talit :D

Puszi!

Judit

jucicuki

Banika!Ez a kép egyszerűen édes és gyönyörű :!: :D pár nap és otthon lesznek a legénykék!!!!!Mégegyszer Gratulálok!!!!!!!

Tontica , jobbulást nektek!!

Minden anyucinak!Csodálatos gyerekeitek,babáitok vannak!!!!!

Nálunk minden rendben,legalábbis remélem :D :oops: A mellem alatt még mindig szúr ,de állitolag a bordáimat nyomják.Nálam is elérkezett a hat párnával alvás.ki vagyok polcolva :D nem birok itthon ülni ,mindig mennék ,de alig érek ki a lakásbol már fáradt vagyok :evil:

puszi mindenkinek!!Szép napot!!!
s.csilla

Csilla

Mire elmúlik a borda környéki szúrás,addigra majd jön más.Nálam is ez volt.Aztán ezek a dolgok olyan gyorsan elmúltak,hogy csak lesek.Persze most is van más.De bármennyire rossz vagy bármennyire is fáj a kukac-teamért megéri.Én napról napra jobban érzem magam és mintha kezdenék erősödni is.

Szép napot!
Vendég

Köszi!
A szalagjaid nyúlnak így... nekem is... néha órákig is tud fájni, elég kellemetlen.

Banika :P
Összefűzte a két kezét? Nem korai ez még kicsit? :lol: Irtó aranyos! És szuper, hogy tesóka is kikerült az inkubátorból! Akkor múlhat a stressz, jöhet a tejci! Nemsokára mindkét tücsök otthon lesz! Addig is mosolygós Mamit kívánok nekik!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

banika ezek szupi hírek :D gyönyörű a nagyfickó :wink: kisfickó meg hízzon csak majd hamar utoléri a tesókát :D

lanyané

Sziasztok!

Nem volt netunk tegnap du. ota, most jott vissza.
Alex nagyon lazas volt, 39,6 :shock: tegnap este, bele kellett raknom a hutofurdobe, ugy nez ki ma jobban van, kopp-kopp. Holnap kell visszamennunk a dokihoz.

Zsuzska: en is pont ezt erzem, szedules, gyengeseg csak nekem meg hasmenesem is van es nagyon fogyok, abbahagytam a gyogyszert meglatjuk attol volt-e. A hajam nekem is nagyon hullik. :cry: En meg arra is gondoltam hogy viszonylag keveset vagyunk levegon, napon, be vagyunk zarva es kicsit az agyunk is bezar :roll: erti? Talan ha kimozdulunk emberek koze kicsit jobb lesz!

Lanyane:
nekem sajnos 10 eve nem mullik a pikkelysomor. :cry: Szerencses vagy!

Tuccs: koszike a nyugtatast! Te hogy vagy? Biztos nagyon nehez terhesen egy kicsivel.

Banika: hat ez a foto nagyon edes. Orulok hogy jol vannak a bebik, nemsokara otthon lesztek egyutt!

Tundi: szonyegre kakilas az nalunk is volt sokaig, most mar teljesen egyedul folul a vecere, kakil csak ki kell torolni a popsijat, marmint a nagynak! Nagyon ugyesek a Lanyok igy is!!!

Juci: megnezem miert is voltal olyan ideges.

Nagyfiam elment kirandulni az osztallyal es szerintem O volt az egyetlen akivel nem ment az anyukaja :cry: de hat nem hagyhatom itt a beteg gyerkocoket egesz napra. Szegenykem!

KépKép
KépKép
tontica

Bizony ilyen komoly dolgokat művel a kisprücsök,hogy összekulcsolja a kezét.Imádom!!!!!Mindkettőt!!!!

Tonti
Remélem rendbe jössz.Tuti rátesz a kimerültség is.A 3 gyerek azért 3 gyerek.
Vendég

Banika!

Tudom mit érzel! Én 1 hónapig voltam a kórházban a lányokkal. Abből 4 napot tök egyedül a kórteremben :shock: :)
Engem aztán ijesztgettek mindennel, de ma voltunk dokinál, és el volt ájulva, hogy mennyire ügyesek. Engem is megdícsért, hogy milyen szuperül csinálom :oops: :oops: Zavarba hozott, de hogy lehet nem jól csinálni? Az ember tudja mire van szüksége a gyerekeknek, és azt megadja nekik. Legalább is igyekszik. Ennyi.

Kép
A bordó Lilien és a sárga rucis Jázmin :D

Kép
Kép
labasv

Sziasztok!

Köszi a hiányolást, jól vagyok, bár estére teljesen hulla leszek és a hasam is kővé változik. Csajok már most akkora, mintha 4hónapos lennék. :shock:
Sokat nem tudok írni magunkról, Dórizok egész nap. Olvaslak is benneteket, és csodálom a képeket. Lelkileg kezdem összeszedni magam és elképzelni a 2 gyerkőcöt egyszerre majd itthon. Sokat segít ez a topik is.
Biztos emlékeztek még, nálunk redukálás is lesz (3baba van), hát ez is fejemben motoszkál mindig. Még kb 2hét és túlleszünk rajta. Szörnyű ez a várakozás és tétlenkedés. Ugyanakkor nincs is kedvem erről beszélni, mert egyáltalán nem dolgoztam fel még.

Szép napot nektek!

KépKép
tüccs

Sziasztok!

Köszi a hiányolást, jól vagyok, bár estére teljesen hulla leszek és a hasam is kővé változik. Csajok már most akkora, mintha 4hónapos lennék. :shock:
Sokat nem tudok írni magunkról, Dórizok egész nap. Olvaslak is benneteket, és csodálom a képeket. Lelkileg kezdem összeszedni magam és elképzelni a 2 gyerkőcöt egyszerre majd itthon. Sokat segít ez a topik is.
Biztos emlékeztek még, nálunk redukálás is lesz (3baba van), hát ez is fejemben motoszkál mindig. Még kb 2hét és túlleszünk rajta. Szörnyű ez a várakozás és tétlenkedés. Ugyanakkor nincs is kedvem erről beszélni, mert egyáltalán nem dolgoztam fel még.

Szép napot nektek!

KépKép
tüccs

Na sikerült 2x elküldeni.. bocs.

KépKép
tüccs

Tonti! Mi egész nap sétálunk, valamikor kétszer is. az arcom már lesült. Akikkel a kórházban voltam a 4 hónap altt, volt bővem szobatársam, velük talizok, aztán beszélgetünk, sétálunk, shoppingolunk. eszek gyümiket, zöldséget, minden nap főtt kaját. de aztán mégse semmi..na jó két hete szedem a vitamint.akkor még várok, mondjuk vissza is kell menni beszámolni.

Labasv! Nagyon édesek a lányok!! mekkora a súlyuk?

Zs.

zsuzska80
Szombathely

Szia!

Lilicica 5,83 és Jázmin baba 5,68 volt 3 nappal ezelőtt :D

Kép
Kép
labasv

Labasv!

Gyönyörűek a csajszik!

Puszi!

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Voltunk a korhazban, Alexnek folment a laza 40-re :shock: :cry: vettek vert, vizeletet, megrontgeneztek a tudejet es semmi baja, holnap vissza kell mennunk a dokihoz. Sajna nagyon nagyon nehezen megy le a laza, 4 orankent lazcsillapito + vizes borogatas es igy ment le a laza 4 ora alatt 37,4-re. Most alszik, en meg nagyon aggodom! :cry:

Tuccs: megertem hogy nehez errol beszelni, nemsokara tulleszel rajta, kitartas!!! Pocikep? :wink:

Labasv: edesek!!! :D

Zsuzska: akkor megsem ez az ok! Talan a kimerultseg, a sok aggodas stb.

Egy jo hir, Annanak is feheredik az inye allul. :D

KépKép
KépKép
tontica

Tüccs,
Dóri csodaszép kislány! :D

Dragonfly,
Nekünk a 18. heti genetikai uh-n látták először a nemüket!

Labasv,
Gratula a megforduláshoz! :lol:

Lanyané,
Az éjszakáim nekem is ilyenek, de szerencsére apa tud tőlem aludni! :oops: A kezem nekem is elkezdett zsibbadni, úgy egy hete!

Babyteve,
Én is azt érzem a soraidból, hogy nem vagy bepánikolva, nagyon nyugodtan és jól kezeled a szitut! Ügyes vagy!

Juci,
Nagyon aranyosak a csajok az esküvői ruciban! Kíváncsi vagyok mi bosszantott fel, megyeK elolvasom a lapotokon!

Tonti,
Hát nem lehet semmi sokszor a 3 gyerkőccel, de te jó anyuci vagy, és nagyszerűen boldogulsz! :wink: Jók a videók, úgy örülök amikor újabbakat raksz fel! Alexnek jobbulást!
Nagyon boldog szülinapot kívánok neked!
Kép

Banika,
Örülök, hogy szépen növögetnek a fiúk! És nemsokára mindkét fiúcska otthon lehet veletek, addig is kitartás!
Szerintem senki nem kövez meg azért mert hazajöttél, mindenki azt teszi amit jónak lát. Neked is jobb, ha nem sírsz egyfolytában, mert a fiúk megérzik ha az anyukájuk depis.
Jók a képek, aranyosak a fiúk! :D

Tünci,
Nem semmi ez a kakilós sztori, elhiszem hogy nem tudtad sírjál vagy nevess! :roll:

Ma voltunk dokinál, minden okés, rövidült a méhszájam, de zárt. Jövő hét után megyünk megint, akkor már ctg is lesz.
Banika,
Milyen vizsgálaton vették nálatok észre a gondot? Mert nekünk csak sima uh szokott lenni.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Tonti!

Szegény Alex! Elhiszem, hogy aggódsz :cry: Jobbulást!

Boldogságos szülinapot Neked!

Kép

Puszi!

Judit

jucicuki

tontika alexnak sok sok gyógyitót küldök :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: mielőbbi javulást.
labasv imádom a csajaid képeit annyira kis vidám cunák :D
rebe hű már neked is hogy szalad az idő,örülök,hogy minden okes veletek,ja a zsibbadáshoz társul most térd ,könyök,lábújj kézíjjak fájdalma ha behajlítom,én nem tudom miért kapok meg minden nyavaját ilyen korán,csak nehogy korán is megszüljek :oops:

lanyané

Sziasztok!
Tonti!
Nagyon boldog szülinapot!!
Remélem el tudtok menni vacsizni :D Alexnek mielőbbi gyógyulást!!!!!Nóra lányom ilyen hogy ha felmegy a láza akkor nagyon nehezen lehet csillapítani :cry:
Labasv!
Nagyon vagányak a csajok :D :D Tényleg nagyon ügyesek,hogy ennyivel korábban születtek és már ilyen édin vigyorognak.Biztos hogy nagyon jól csinálod,mert egyedül nem lehet könnyű :cry: Ráadásul amennyi segítséged van!Nekem a férjemen kívül nem segített senki.Így se egyszerű,de Ő nagyon sokat segített nekem.Azért ketten könnyebb volt,főleg az elején!!!Írtad a múltkor apukádat,na az én apám sem látta az unokáit.....
Rebe!
Örülök hogy jól vagy!Sikerült a költözés??
Tüccs!
Nem lehet könnyű viselned a terhességet a kislányod mellett!Ez az időszak biztosan nem lesz egyszerű,főleg amikor már a pocid is méretes lesz.
Juci!
Örülök hogy Dorka is így ügyesedik :D :D Hamarosan szétszedik a házat :D :D Nem csoda hogy felhúztad magad,de ez a magyar egészségügy :evil:

bognartundi0727

Lanyané!
Ne gondolj erre!Nem lesz semmi baj!!Nem vagy nagyon vizes?Mert nekem attól volt a zsibbadás+a kezemen alig tudtam behajlítani az ujjaimat!Ha nem magas a vérnyomásod mellé akkor nem gond,de lehet hogy kicsit kerülnöd kellene a sós ételeket.Azt hiszem Szofi írt egyszer régebben hogy Ő hetente ez miatt tartott egy diétás napot,de lehet hogy rosszul emlékszem :oops:

bognartundi0727

tünci tiszta víz vagyok,de a vérnyomim alacsony,elkezdtem inni azt a teát amit banika ajánlott remélem jobb lesz,sómentesen igyekszem de nem megy :oops: Kép
apa rggel lelőtt jó kócos iv vagyok :oops: meg a fejem is be van puffadva rendesen,de a lényeg a pocim amit imádunk,meg benne a kis ficánkoló csajszimacsekokat :D kutyám meg alul minjárt átváltozik vérfarkassá :D :D
valaki használta szülés után a tena fix nevezetű rögzítő nadrágot :?: vélemény :?: abba kell a betétet beleragasztani :?: ilyen hálós égbugyifélesl :roll:

lanyané

Lanyané
én ismerem a tena-t, szerintem jóó nagyon. Én csak a kórházi betéttel használtam, azt frankón tartotta és kényelmes is volt. Szerintem sokkal jobb, mint az egyszer használatos bugyik. :wink:

KépKép
tüccs

Atyagatya!!!! Mekkora pocak!!! És ez még nem a vége! :shock: :shock:

KépKép
tüccs

Csini a pocid! Méretre nagyjából tényleg egyszerre haladunk... tartva a 2 hét különbséget.
Én is tena bugyit vettem, a hálósat, 2 db van benne és állítólag elég is, mert ha kimosod 1 óra alatt szárad. És tena betétet is. Nekem ezeket ajánlották.

Labasv :P
Édesek nagyon!

Tontica :P
Sok boldogságot! Betegségek hesssssssssssssssssssssss!

Rebe :P
A finish-ben vagy. Irigy-irigy :oops:

Engem is érdekel, milyen vizsgálaton szúrták ki a bajt!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

fanni és melyik betétet vetted melyik fajta tena a jó,az inkontinenciás :?:
tüccs hipp hopp ekkora erzsényed lesz neked is :wink:

lanyané

Sziasztok!

MINDENKINEK NAGYON KOSZONOM A KOSZONTEST!!! Nagyon aranyosak vagytok!!!!!!!!! 29 lettem, veszesen kozeledem a 30-hoz. :roll:

Tundi: tuti nem megyunk ma vacsizni, talan holnap ha ma este Alexnek nem lesz laza, eddig ma meg nem volt, kopp-kopp! :D

Rebe: nagyon jo hogy minden ok, szerintem Te is szepen ki fogod huzni! Izgi! :D

Lanyane: hu de csini vagy, jo nagy poci es meg mekkora lesz! :wink: Nagyon varom a Te leanykaidat is mar!!!
De azert meg maradjanak jo par hetet!

Jucicuki: gratulalok Dorkanak a forgashoz!!!! :D

Papitol kaptam egy gyonyoru csokrot es Ratetol sok-sok-sok puszit. Azt mondja Apa az lesz az ajandeka hogy ma este hagy aludni, O kel fol a gyerekekhez. En is csak erre vagyom! Aludni, aludni, aludni! :shock: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

sziasztok!

JÉZUSOM,A 105. OLDALON TARTOTOK!!!!én asszem 20 körül csatlakoztam...
ritkán járok erre,mert ha van egy kis időm,magammal foglalkozom,de egyébként is naphosszat a levegőn vagyunk.

remélem mindenki jól van,Tontica, neked jobbulást!

Nálunk mindkét gyerek mászik,sőt Adél kedden felült,ma pedig az Emese!
Térdelni is tud mindkettő,ugyhogy én nagyon hálás vagyok a Jóistennek,h két ilyen kis tündérkével áldott meg minket! :D

megpróbálok tenni fel képet,bár a legtutibbak a telefonomon vannak..

mindenkinek szép napot!

Kép
bogyótanya

Tontica :P
Akkor hát édes álmokat kívánok a szülinapodra :lol:

Miután mi állítólag lényegében duplán vérzünk, a legnedvszívóbbat vettem. Neve: Tena Lady Super
Azért vettem egy normált is, amikor már kevesebb vér jön, az is Tena, mert nekem az Alway Ultra Supert ajánlották, de az szárnyas és én nem vagyok kibékülve a szárnyas betétekkel...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tonti
Boldog szülinapot és szép álmokat éjszakára! :lol: :lol: :lol:

Fanni,Rebe
Mi szimplán uh-ra mentünk a Marci veséje miatt és ott nézte a flow-jukat a doki.A Bercusét alig találta,mint kiderült visszaáramlott.Neki talán csak órái voltak hátra.Jókor voltunk jó helyen.

Lanyané
Nem ér el túl korán ez a sok nyavalya,ne aggódj.Két bébi van a pocakodban.Másnak mindebből csak a fele jut.A nyűgből is és az örömből is.Nekem a 20. héttől vizesedett mindenem.Ma már nyoma sincs.

Betét
Én a legolcsóbb dm-est vittem(a barátnőm tanácsára),mert úgyis óránként cseréltem.Egyszerűen undorodom tőle,én alapesetben nem használok betétet,csak tampont.Azt biztibbnek éreztem a mensim alatt.Amúgy nekem a császár után sokkal kevésbé vérzik,mint annak aki simán szül.

A végére tartogattam a jó hírt.
ITTHON VAGYUNK VÉGRE A MARCIVAL!!!!
Jövő héten pedig jöhet a Bercus is.
Vendég

Banika!
Ez nagyon jó hír! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tontica!
Szegény kisfiad!Jobbulást kivánok!

Labasv!
Bárcsak az enyémek ekkorának és ilyen aranyosnak születnének!Pont az első 3 hónapot kéne csak kihagyni... :wink: És happy az élet!

Szanetről tud valaki valamit? :?:

binyek

Nincsenek véletlenek!
Ez a nap híre! Éljen!!! Gratulálok!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Banika!

DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszi Nektek!

Judit

jucicuki

Banika, gratula! :D

Fanni én a legnagyobb Tenát vettem, 30 db-osat, és össz-vissz 2-t használtam el. Azután Always közepes, és utána sima tisztasági betét. (Még mindig jön a cucc, de ezt már simán bírja a pici betét is...oké, nem a mini, de nem is mamut-méret...A Tenákat meg majd befogom a kölkök alá, ha belenőnek :lol:

Kép
babyteve2

Tontica boldog szülinapot! :D

Kép
babyteve2

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: