A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Leone siessKép
malice

Orsi!

A kérdésedre most nem tudok válaszolni, mert nincs itt a lelet, majd holnap, ha nem felejtem el. Kép

Alice!

Én sajna nem megyek a talira, kicsit messze vagyok tőletek, meg melózok is. Bár tegnap már megjártam Budapestet.

Virág!Kép
Köszi a biztatást, abban azért biztos vagyok, hogy túléljük! Kép

bnemethm
bnemethm

Köszönöm a válaszokat, jó talizást nektek!

Ursus
Névtelen

Sziasztok,

Visszaértem a dokitól.
Orsi Kép
Jobban vagy már? Látom azóta sem árultad el mi bánt, pedig depizhetnénk együtt.
Röviden: 2 hónappal ezelőtti tökéletes hormoneredményeim után a múlt havi tök szar.
Progi Okés, de prolaktin nagyon magas 37,7, FSH 23,7, LH meg 11,7. Mind buzi magas és valszeg elküldenek koponya MRI-re, mert valami hipotalamusz franc miatt lehet.
Utálom! MRI-n már voltam, de a gyerek korom óta fennálló migrénem miatt és valami elviselhetetlen az a vizsgálat.
Ráadásul párom múltkori ismételt tökéletes spermatogramja (Barbara Kép figyelj!! 101 millió/ml Kép Kép ) után, most nála is kiderítettek valami deformálódást, bár a számuk egyre nő, csak 80%-nak deformált a feje.
Meg tök szar az immunológiánk és vagy 6 hónapig szüneteltetni kellene gumióvszerrel, meg kedden megyek HSG-re meg különben is elegem van.

Néha nem tudom minek küzdünk, persze tudom a baba mindent kárpótol és pici kislány korom óta másra sem vágyok, csak hogy legyen egy szép nagy családom, szerető férj, legalább 4 gyerek, családi ház, kutya, de nem kellene elfogadni azt, hogy nekünk nem lehet?
Az állatvilágban is vannak olyan egyedek, akiknek nem lehet.
Nem lenne egyszerűbb belenyugodni és élni az életet enélkül és úgy keresni az örömöket?! Kép Kép Kép

Bocs, de nagyon depis lettem.

Persze, az itteni kismamiknak örülök ám!

Anna Kép
Nekem állati jó vénáim vannak és ezt minden vérvételen meg is jegyzik, mégis mindig mellé szúrnak, meg elbénázzák (mert azt hiszeik könnyített a gyakorlat és fél kézzel is, úgyhogy fel a fejjel Kép )

HSG-s csajokKép
Kikupálódtam HSG-ből.
Nekem reggel 1/2 8-ra kell odamennem, kapok valami lórúgás fájdalom csillapítót, megnéz valami prof. és aztán várok pár órát és 11 körül kész leszek. Maga a művelet 5 perc.
De értekeztem egy barátnőmmel, akinek már 4x csináltak a Baross utcai SOTE klinikán és 5 perc az egész, ambulánsan.
Ő azt mondta mindig bevesz előtte 2 algopyrint, mert közben fáj, de utána semmi.
Másik ismerősömnek egyáltalán nem fájt, de valszeg neki nem volt letapadása.
Bocs, hosszú lett.

Nektek most rossz lehet olvasni a sok jó hír után egy ilyen depis nőt, de nekem jobb lett, hogy leírtam. Most egy kicsit önző voltam, SORRY!!!!
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok csajok!

Mikorra mentek talira? Én valószínű valamikor korán be tudok nézni, csak sajnos aztán tova kell rohannom.
Jó volna tudni, hogy van-e értelme oda menni olyan négy körül.

Szösziiiii! Mi van veled?! Nem dolgozol? Máris táppénz?!KépKépKép

Orsi, mi a baj?

Edit! Van egy király ötletem: törődj bele, hogy nem lehet babó, akkor összejönni!Kép Na, milyen vagyok?!Kép(azért fel a fejjel!!!!Kép ilyen légy, jó?)

Hajni! Klafa kis hír!!!KépKépKép

Barbara, mikor pisilsz?

Ja, képzeljétek meglett a múlt havi vérvételem eredménye: prolatcin 50!Klssz mi? És az mondja az az alak, akinél eljátszom, hogy a betege vaygok, pedig már nem is, hogy folyamatosan kellett volna szedni a bromót. Jó pofa, mi? Jól pofán kéne csapni!!!:o
Az élet furább a szarnál!
Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Rékacs Kép

Köszi Kép
Boldog névnap, persze nem a Márton napi Kép

Akkor ismétlem a tegnapi önmagam:
én úgy tudom, hogy 4 körül ott lesz Vica from the US, Egcsi és ha jól emlékszem, akkor mai hozzászólása alapján Alice is ?!
Na, mi van, mindenki hamar megy és mire esetleg odaéerk, már senki nem lesz?
Vagy igen?
Hogy áll, most a lista, Virág Kép ?

Edit
Kép

Kép
reditke

RékacsKép

Én is kb.4-re érek oda gyere aztán megiszunk mindent mire a többiek odaérnek Kép Kép Kép

Alice az antialkoholistaKép
malice

Szia Rékacs!

Már nagyon nem bírom, de még gondolkodom rajta. A hőm ma reggel 37,5 volt és folyamatosan valami furcsa érzés van a pocakomban, nem fáj csak néha úgy érzem. Lehet, hogy csak bebeszélem magamnak, de az tuti, hogy még soha nem volt a hőm 12 napig 37,3 felett.
Ha kibírom csütörtökig, akkor csinálok tesztet, mert akkor van az apukám 55. születésnapja, hátha kap egy unokát. Kép
babar

Barbara!
Na, a 40. naphoz képest extra léptekkel haladszs!!KépKép Szerintem tesztelj. Mégpedig azért, mert azt gondolom, saját tapasztalatból, hogy rosszabb belelovalni megadat és úgy csalódni, mintha egyszerűen, mintha mi sm lenne természtesebb lepisiled. Aztán ha van bőgsz(lásd Szöszi), ha nincs, akkor meg minden megy tovább. Nem igaz? Na, nem kell ám megfogadni a tanácsom, de mindenképpen írd le a eredményt! Nagyon várom!

Annyira rákaptam erre a kis topicra, hogy tegnap tiszta boldog voltam a Szöszi csíkjaitól, meg a Hurkiétól is, pedig azt sem tudom hogy kicsoda, de olyan kis biztató cucc ez, nem?

Na, akklor négy körül én is odarohanok!

Most meg el rohanok ahhoz az .... emberhez...ez (most nagyon visszafogott volt).Kép

Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Sziasztok csajokKépKépKép

Jaj, ilyen hírekre jönniKép

SzosziKép Istenem, nagyon nagyon örülök Nektek! El se hiszed, mennyire drukkoltam Neked. Minden rendben lesz és jól döntöttél, hogy nem utaztál el.

HurkiKép Nem tudom mit mondjak. Ez a legjobb dolog ami történhetett veletek. És tényleg olyan sok lánynak adsz újra erőt. Amit Kármenből merítettek, kezd fogyóban lenni. Nagyon megérdemlitek ezt a babcit. Szóval hatalmas drukk megy nektek, hogy minden ok legyen, és tényleg jelentkezz!!! És biztos van a rontáslevételben is valami, de szerintem a te optimizmusod, hozzáállásod nélkül ez nem siekrülhetett volna.

HajniKép Neked is gratula, boldog babavárást kívánok.

Kele
Kele

Reditke Kép

http://quad.bdtf.hu/Kaali/khsg.html
ha még esetleg nem érzed teljesen hsg ügyben

Mandula
mandula

Mandula Kép
Köszi, egyre jobban parázok, ráadásul nekem a 13. napon csinálná. Az azért gáz a röntgen miatt, mert mi van ha véletlenül pont most lenne baba?

Nade mindegy, biztos megnézzük előtte UH-n, hogy volt-e már repi.
Nem jössz talira?

Edit
Kép

Kép
reditke

Sajnos nem vagyok pesti, és még most is dolgozom eppen. De majd legközelebb megpróbálok elmenni.
Jó talizast mindenkinek, aki ott lesz!!
Nekem talan januarban lesz esedékes a hsg, de jó lenne, ha már nem lenne rá szükség Kép

Mandula
mandula

Kedves Mindenki! Kép Kép Kép

Köszönöm a jókívánságokat. Annyira boldogok vagyunk, mert több hónapos nőgyógyászati kálvária, egy sereg béna nőgyógyász, egy petefészek gyulladás, magas prolaktin és alacspny progi után VÉGRE VÉGRE összejött a babó.Kép Ez a hónap az első Clostis ciklusom volt,2 * 1-et kellett szednem, éa a béka segge alól (20-25nmol/l)csúcsra járatta a progi szintemet (89 nmol/l-77.7 nmol/l.)Még Utrot sem kell szednem Kép Sajnos a prolaktinom még mindig magas,de a jövő héten konzultálok a nőgyógyásszal és megbeszélem,hogy szedjek-e bromot. Bár úgy tudom terhességnél fiziológiásan is felmegy.
Mindenkinek nagyon drukkolok. Pont ennek a ciklusnak a kezdetén annyira depi voltam, hogy nem sikerül a babaKép És amikor azt mondtam "Eh, nem is érdekel" Kép, akkor összejött.Lehet, hogy a sok görcsölés nem hasznos ebben a témában Kép
phajni

Sziasztok LanykakKép

Csikosoknak gratula!!!!

BnemethmKép
Zsuzsu ugyan beelozottKép minket, de tudod mit? Legyunk egyutt masodikak!

SorayaKép
Tegnap este valaszoltam. Mailben.

Galuska

KépKép
galuska

Sziasztok!
Szép jó reggelt Mindenkinek! Kép

Lányok!
Szuper volt a tegnapi tali, nagyon sajnálom, hogy olyan korán el kellett jönnöm! Kép

Szöszi!
Kép Szabad már gr...?

Hurki!
Kép Kép Kép Kép Kép Csak vigyorgok, mióta olvastam! Hogyan? Annyira jóóóóóóó!!!!!!!!!

Bogár, Bogárfi!
Gratulálok nektek is! Kép

Hajni!
Kép Gratulálok!

Üdv:
Gitta
gitta

Kép
gitta

Jó reggelt!!

Meséljetek, milyen volt a tali?? Kép

Galuska Kép nem kaptam meg a leveled, most néztem! Eltévedt? Kép Kuldd el mégegyszer légyszi!!!

Évici Kép, Levendula Kép ciklustársak lettunk a tábla szerint Kép

jajdenincskedvemdolgozni

Soraya Kép
soraya

Jo reggelt!Kép
Mondjatok mi volt a talin,egesz delutan ratok gondoltam es sohajtoztam...Uuuuuuuugy sajnalom,hogy nem lehettem ott...mar annyira keszultem ra.
Gitta!Kép
Meg ne gr...-lj,majd ha a doki is azt mondja lat ott valamit.Addig drukkolnoi kell!Koszonom a tablazatban a zebra-jelet,olyan hihetetlen es jo erzes!Kép

Szep jo reggelt mindenkinek!Kép
+szoszi+
U.i:Soraya!KépSzinten zenesz...meloilag...Kép
szoszi

Sziasztok Lányok

FelkeltemKép

+Szöszi+

Nagyon jó volt a tali,igazán jó volt megismerni személyesen is a többieket nagyon aranyos mindenki.Sajnos én sem tudtam sokáig ottmaradni mert rohantam haza az apóssom szülinapjára, de majd legközelebbKép
Veled mi van mesélj már bővebben,mikor mész dokihoz meg mindenKépMost én is irígykedem ám rádKép

Vigyázz magadra

Pusz Alice
malice

EgcsiKép

Küldtem mailt, légyszi nézd meg és nagyon köszi!!!!
Edit

Lányok Kép én is voltam talin, csak a korán hazamenőkkel nem találkoztam, bezzeg a sokáig ott maradókkal.
Örülök, hogy most már néhány nevet archoz is tudok kötni.

Megyek igát húzni!!!

Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Remélem a következő talira már én is el tudok menni!

Szöszi
Írtad, hogy fájdogál a hasad. Az mit jelent? Hogy fáj? Én is egy kicsit kezdek reménykedni és nekem is fájdogál a hasam, csak nem tudom beazonosítani.

Barbara
babar

Barbara

Csinálj már egy tesztet NNNNNNNNAAAAAAAAAA LÉCCCIIIIIIIIKép

Alice
malice

Egyetértek, tesztelj Barbara!!!!!! Kép
Gitta, te is ciklusvégén vagy, hogyan alakulnak a dolgok?

Szöszi Kép Szurkál a petefészkem! Most mondjam hogy épp kilökodik a drága, hátha szerencsét hoz?? Kép Amúgy tanulságos ám visszaolvasni téged, a pattanásosság, hátfájás nem csak a mensi tunete KépKép Nagyon örulök ám neked, mikor mész dokihoz? Kép
soraya

Soraya!

Én ma a 21. cn-en vagyok, de azért nem járunk olyan távol egymástól! Kép

Lányok!!
egitsetek lécci mert már semmit sem értek!
A hőmet több-kevesebb sikerrel mérem, de szerintem ez a hónap még nem értékelhető.
Viszont!
Tegnap a 20. cn-en NAGYON SOK üvegszerű, tojásfehérjés nyákomon volt, pedig a ciklusom rendszeres, 30 napos.
Lehet, hogy a 20. nap volt a peteérésem. Vagy ez a tüszőrepedés jele......?
Annak a 14 napnak nem feltétlen kell eltelnie a peteéréstől a köv. menstruációig? Vagy ha kevesebb, az nem jó......?
Köszi a segitséget!
Azt hiszem agódó tipus vagyok..Kép
Évici

Éva
Évici

Évici

Biztos a napkitöréstől van!Kép
Ne aggódj nekem eddig se volt normális ciklusom de most tiszta összevissza. A 13. napon lement a hőm és utána meg fel. Ezen felbuzdúlva a 20. napon elmentem hormon tesztre. A 21. napon leesett a hőm a béka feneke alá és 2 nap múlva meg felment 37.5-re. Nem vagyok egy prof. de szerintem ekkor volt igazán peteérésem. Azóta 5 napig 37,3 körül mozgott, azóta pedig 37,5 felé mocorog. Ja és azt el is felejetettem, hogy a 27, 28, 29. napon véres folyásom volt.
Na ez mit jelent?
Tuti, hogy befolyásolnak minket az égitestek!
A nőgyógyászom kijelentette, hogy a hormonteszt szinte alig mutat progeszteront, azaz értékelhetetlen.
babar

Évici

Biztos a napkitöréstől van!Kép
Ne aggódj nekem eddig se volt normális ciklusom de most tiszta összevissza. A 13. napon lement a hőm és utána meg fel. Ezen felbuzdúlva a 20. napon elmentem hormon tesztre. A 21. napon leesett a hőm a béka feneke alá és 2 nap múlva meg felment 37.5-re. Nem vagyok egy prof. de szerintem ekkor volt igazán peteérésem. Azóta 5 napig 37,3 körül mozgott, azóta pedig 37,5 felé mocorog. Ja és azt el is felejetettem, hogy a 27, 28, 29. napon véres folyásom volt.
Na ez mit jelent?
Tuti, hogy befolyásolnak minket az égitestek!
A nőgyógyászom kijelentette, hogy a hormonteszt szinte alig mutat progeszteront, azaz értékelhetetlen.
babar

Évici Kép
akkor nem jól vagy a táblában!!!
Szerintem a tojásfehérjés nyák pé-t mutat, lement a hod? Nekem múlt hónapban a rendszeres 28 napos ciklusomból 25 lett, bármi elofordulhat! És nem akartam elhinni a hom alapján, pedig mutatta már elore.
A 14 nap pé-tol mensiig nem kötelezo Kép Ezt nagytudású topiktársainktól tanultam Kép Nyugi Kép
Akció!!!! Kép

látszikhogynincskedvemdolgozni Kép
soraya

Barbara!Kép
Egyetertek,tesztelj! A fajdogal a hasam azt jelenti,hogy hol belenyilallik a petefeszkembe(alt a jobb oldaliba) vagy olyan teltseg-kenyelmetlen erzesem van.DE!!!(kopp-kopp) ma nem ereztem...Igaz,a Magne B6 adagjat 2*1re emeltem,mert a doki szerint az segit,es eddig bevalt.
Soraya!Kép
Mondd azt...erdekes,valaki egyszer azt mondta,hogy ne alltassuk magunkat,ha faj a derek meg ilyesmi az mensi,terhessegnel ezek kesobb jonnek elo.Hat,jelentem nekem vegig fajt a derekam(most is faj),tele vagyok pattanasokkal es megis...Az egyetlen,ami teljesen mas volt ebben a honapban az a cicifeszules.Mostmar tudom miert hivjak igy.Egyszeruen olyan mintha szetfeszitene a borom.Akkora lubidinnyeim lettek,hogy csak na.Kokemenyek es forrok!
De a ferjemnek mondtam,hogy szalljon le roluk,mert ezt mar valaki masnak keszitem...vege a hegemoniajanak.Kép
Lanyok!Kép
Csak ma reggel kaptam meg az erdeklodo sms-t a talirol,mert le voltam merulve.Tegnap beugrottam egy uh-ra,de meg nem latszott egyertelmuen a dolog.Volt ott egy kis pont,de meg "orvosilag" nem mondhato ra,hogy embrio.Egyebkent minden jel erre mutat:megnagyobbodott meh,14 mm-es nyalkahartya.
Jovo heten vissza kell mennem!

Ennyit rolam.De,tenyelg nem szeretnek rossz erzeseket kelteni senkiben,talan jobb lenne,ha nem irnam ezeket ide...
+szoszi+
szoszi

Ja!Kép
Es meg azt is mondjatok,mikor fennt jartok a tablazatban(most pl bnemethKép es gittaKép),hogy "csak egy kopesre vagyok a zebrasoktol"
Ugy szoritok nektek,el sem hiszitek!!!Jo lenne nagy tarsasagban atvonulni a frissbe...
+szoszi+
szoszi

+Szöszi+ Kép
Tudom hogy fájt a derekad, meg a pattanások, azért írtam Kép Meg valljuk be, elég ingadozó volt a hangulatod, én még akartam is írni neked, hogy szerintem babás vagy és dolgoznak a hormonokKép Csak nem mertem! Más voltál ebben a hónapban, na! Kép
Engem érdekel mi van veled...és drukk hogy jövo héten már dobogó szivecskét láss!!!!
soraya

Soraya!Kép
Egyem a szived,csak nem arra probalsz celozni,hogy hisztis lettem volna????Kép Nem kicsit,mi?Fogjuk a hormonokra,bar alapjaraton is hisztis vagyok...de most van indok!Kép

Hat,valoban 3X elsirattam ezt a honapot,mert nem jokor szeretkeztunk, aztan 2X leszurtam a ferjemet,hogy miert nem simogatja a pocimat,hatha benne a gyerek,majd komolyan megbeszeltuk,hogy egyetlen eselyt adunk meg,a jovo honapot es aztan beszuntetjuk a clostit.Szoval,most volt minden...

De,tudjatok,hogy van ilyenkor az ember lanya:"csak a aszpre emlekezem..."
+szoszi+
kenemardogozniis,nem?
szoszi

SzösziKép

nehogy már ne irogass ilyeneket,ettől kapunk erőre elhiszedKép
Tudod hogy mekkorára fog nőni az a kis pontKép ILLLYYYYENNNNAGGGYYYRRRAA NI...láttad mekkorát mutatok a hasamon Kép
Nagyon örülök neked hogy sikerült és ha megyek haza akkor megnézem a pocidat okse?

Néha nekem is nyilall a hasam de nállam még odébb van a mensi,fogggalmamsincsmikor fog megjöni.
Alice
malice

Szöszikém, nem arra, csak arra amikor leteremtettél, hogy te igenis LÁTOD ahogy kilökodik a petéd Kép Hát jól kilökodött Kép
Komolyan gyere és mesélj, én itt vigyorgok ezerrel amikor olvasom a babás híreket, ez ad reményt!!!
Meg egyébként is: megmondtam neked, hogy azzal a szuper hogörbével gyerek lesz Kép Hihi, mintha azon múlna, de hát szerencsét hozott KépKép

Van egy kicsit disznó viccem, biztos sokan ismeritek, de hátha van aki nem:

2 sperma beszélget:
-Te látsz itt petesejtet?
-Nem
-Akkor ez szopás....
KépKépKépKép
soraya

Soraya KépKépKépKépKép
malice

SZÖSZI:az eredmények bíztatók, nem lesz ott gond, de azért egy kis drukk sosem árt, úgyhogy megy!
alice:Kár, hogy nem tudtunk többet beszélgetni, remélem majd legközelebb sikerül! Páran negyed tízig ott ültünk és nagyokat beszélgettünk! Klassz volt!
EDITKE:csak neked tudom mondani, úgy ki vagyok akadva. Timikét elvittük a pályaudvarra, már 7-kor ott szobroztam a BMC-ben. Papírok leadva, dokim sehol. 3/4 9-kor nem bírtam tovább (étlen-szomjan!), felhívtam mobilon - kikapcsolva. Otthagytam csapot-papot, üzentem dokinak, hogy délben visszajövök. Éppenhogy sikerült beérnem a mh.-re. Később felhívtam - persze, az üzenetem nem adták át neki - és azt mondta, hogy ő ott volt csak elkerültük egymást(???) meg hogy 9-ig megbeszélésen volt. Szerintem szimplán elfelejtett. Délben vissza kell mennem, de a vérvételt mára már buktuk... Olyan pipa vagyok!!!!
Virág
virag

EDIT:csak most olvastam vissza a tegnapi hsz-edet, remélem, azóta másképpen gondolod!!!Mi az hogy feladni? Ez a szó hiányzik a babanetes lányok szótárából!!!
Virág
virag

Szöszi!
Akkor nem gr..., hanem Zebra! Kép

Soraya!
Passz, nem tudom! 2 napja dilis vagyok, hőm 36,9 Kép Majd leesik, ha megjötn! Kép

Évici!
Javítottalak a tablicskuban!

Szöszi!
Én szívesen átmennék veled, de hát... úgysem lesz senki odabenn nekem! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Húúúúú, úgy néz ki, mintha rossz kedvem lenne, pedig nem! Kép Pedig lenne rá okom! Kép
Kép Kép Kép Kép Kép
Na, most már szebb! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Orsi!Kép

Szóval a prolaktin eredmény 348 mIU/L. Err mondta a doki, hogy kicsit magas.

Mi a véleményetek???

bnemethm
bnemethm

B. Gitta!
Köszi!
Soraya!
Tegnap a párom nem aludt otthon, vidéken volt, igy nem lehetett akció. Szerinted ma még van esély este???

Borsodi Éviről nem tudtok valamit?
Évici

Éva
Évici

Jelentem megebédeltem Kép

Évici Kép Esély sosem tudni mikor van szerintem (kivéve ha UH-n látja a doki a megrepedni készulo tuszot) inkább legyetek este ma este, minthogy verd a fejed a falba hónap végén, hogy mi lett volna, ha! Kép Amúgy meg sokan lesznek babásak egy 8. vagy 20. napi keksztol is Kép
soraya

jaaaj szóval legyetek EGYUTT ma este Kép
soraya

Soraya,
OK, rajtunk nem múlik! : )

Éva
Évici

Alena
Megérkezett a csomag, a férjecskéd átadta KépKépKép
Virág
Köszönöm, hogy elküldted Alenaval Kép
Lujza
lujza

VirágKép
Én ezt nem fogom idegekkel bírni ! Ez felháborító ez a cirkusz ami megy a bmc-ben. Miért nem tudnak időpontokat adni, és akkor fogadni az embert. Mit gondolnak miből finansztírozzuk ezt a kád gyógyszert stb. Melyik munkahely tűri ezt el ?
Remélem az UH-n jó híreket kapsz!

ÉviciKép
Ma legyen akció. Kisfiú is jó lesz!Kép

SzösziKép
Mostmár gratulálhatunk ? Az a pont ott van!!!
KépKépKép

GittaKép
Fel a fejjel, egyszer ránk is sor kerül.KépKép

A tali szuper volt, remélem a babás átok még mindig fog, és a jövő hónapban lesz néhány pozitív hír. Én még direkt LeoneKép mellett is ültemKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép

Remélem jól elkaptuk Leone-tőlKép Milyen szép is lenne.....jó kis névnapi ajim lenneKép

Alice
malice

én meg ha már talira nem jutok, kitaláltam hogy uvegmatricázok egy ilyet a hálószobaablakunkra KépKépItt gólya úgy sincs..

Kép
soraya

EditKép
Üzenetet vettem!Kép

SorayaKép
Nagyon ariKép

Lányok!
Először is nagyon jó volt a tali, annyira feldobódtam, hogy alig bírtam elaludni és egy csomó babával almodtam.Kép Egyébként a sógorom megkérdezte hogy sikerült a 'Babazsúr', pedig ő nem is tudja milyen alapon járunk mi össze.Kép Szerintem nagyon találó elnevezés. A fényképeket ma felteszem, találtam egy jó helyet, ha sikerül felpakolnom e-mailben elküldöm az elérhetőséget, jelszót egyebek.
Hogy ne csak jó hírem legyen, nem találom a személyimet, eltűnt az olvasójegyemmel együtt, úgyhogy ma fel kell forgatnom a lakást. Hétfőn még megvolt a könyvtárban, azóta nyoma veszett. Nem bánnám, ha meglenne, semmi kedvem újat csináltatni.
Csajszik annnnnyira jó volt a tali, nem is emlékszem mikor dumáltam ennyit és ilyen jó társaságban. El se hiszitek talán, de nem mindig van ilyen szájmenésem.Kép

Egcsi
egcsi

SORAYA:Jó ötlet!!Gólyavonzó képecske!
CAT:szegény doki kérte a bocsánatokat és 3 perc latt kész is voltunk.14!!!! és ebből már most 8-an 10mm és afölött vannak! Pénteken lesz még egy UH, akkorra már kiderül mikor lesz a punkcijó, most még nem mondta biztosra de valszeg nem hétfő.
Most fel vagyok dobódvaKép!
Jaj, a Te ajcsid is vár ám rád, majd kitalálok valamit, hogy tudnám Neked eljuttatni.
LUJZA:legalább így utólag megkaptad jobb később mint soha alaponKép
ALENA:köszi a közreműködést!Kép
Szórakozott Virág
virag

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: