A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sok boldogságot Boginak és Borsika-Mamának!!! GRATULA!

Én most nagyon rövid voltam... majd nézek.
vbea

Tyűha aztamindenit! Micsoda hírekre jövök..... :lol: igen hamar kibújt a kisasszony, ahhoz képest hogy délben még fájások sem voltak! Ügyesek voltatok lányok!!!!!!!!

Drága kicsi Bogi! Isten hozott eme nagyvilágba! Légy szüleid szeme fénye, nőjj nagyra és legyen nagyon boldog, hosszú, egészséges életed! Gratulálok az új családnak!!!!!!

Jaj, de jó..... annyira irigykedem. ( ahhoz képest, hogy tegnapig frászban voltam, hogy idő előtt jön Hármaska..... :oops: ) de amikor szültök vagy 5.emeleteztek, mindig elkap egy kis egészséges irigység!

Heni

Kép

Kép
cancan

nem akartam vaastagon , hanem a piros részt szerettem volna nagyobbra :twisted:

Vica: én is emlékszem erre az irományra.... olyan megható

Kicsiket és nagyokat Isten éltessen
[/color] - nem akarok beégni, így nem emelek ki neveket, csak átfutottam megint....

ZABÁNIVALÓAK A KÉPEK

mi telkeztöünk a hétvégén, élvezték a kölkök - majd hozok képeket én is.

Jövő héten nem szervezünk egy szigetes talit????? ( a héten még ne please, mert szervízben van a kocsim )

na, rohanok tovább tündért gyártani a kisasszonnyal.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Gratulálok Borihoz!!!!!!!!!!!!!
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
manóka28

Borsika!
hatalmas gratula! Sokszor pusziljuk Bogit! Sok boldogságot, nagyon jó egészséget, sok-sok tejecskét és átaludt éjszakát!!! Gratula Apucinak is!!!
:D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Halihó!!!!!

Nahát :D :D :D :D
Szívből gratulálunk Boriéknak!!!!!
Ez tényleg hipphopp szülés volt :wink:

Minden drága szülinaposnak nagyon soksoksok boldogságot kívánunk!!!!

Micsoda nap :D :D Ennyi szülinap :D :D :D

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Nahát, micsoda hírek!!! Borsika GRATULÁLOK!!!

Minden szülinaposnak nagyon boldog szülinapot!!

Judy

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Hinnye Borsika,
szeretettel gratulálok,végre Pucerka is köztünk!
Remélem részletekkel jössz majd mielőbb!Addig is minden jót Nektek!
Dejákné

Kép
Kép
paklincs

Bori

Gratulálok!!!! Akkor egy napon születtünk a kislányoddal!!! Szuper nap!!! :lol:

Köszönöm mindenkinek a köszöntéseket!!!!!

Kép
gyorgyi33

Bori!
Isten hozta Bogit köztünk!! Sok boldogságot a családnak, tejcsit a mamának-babának!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Bori, Bogi és Bogi Papa, nagyon sok boldogságot kívánunk a teljessé vált családotoknak, Boginak külön sok-sok tejcsit, a szülőknek meg békés éjszakákat! :lol:

Bori, ugye megmondtam, hogy mennyire szép nap a május 13.!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
v30

Kicsit mókás körülmények között, de megtartottuk a szülinapot tegnap.
15.44-kor, amikor is született Ádám, megnéztük videon a pillanatot. Nem bőgtem, ááááá, neeeem... :D
Szüleim jöttek, illetve Ádi keresztanyját vártuk, s mire megérkeztek, addigra az ünnepelt bealudt az ölemben.

Kép

Amikor végre felébredt gyorsan hoztuk a tortát (amit későn kezdtem el csinálni, ezért nem hűlt ki rendesen, illetve a széle bent marad a formában :oops: )...

Kép

Sietni kellett, mert anyák napi műsor volt a suliban.
Ádámnak tetszett a torta, de leginkább a rajta lévő kisautó...

Kép

Persze nem tudott ellenállni, a nagy sietségben én meg nem tettem rá előkét, pedig úgy elképzeltem, hogy majd az etetőszékében, és ilyen műtősmellény szerű mindent védő előkét adok rá...

Kép

A torta is fincsi volt azért...

Kép

Végül pezsgőztünk...

Kép

és ajándékot is kapott Ádi...

Kép

Így zajlott tehát a nagy napunk, nagyon szépen köszönjük a Ti köszöntéseiteket is!!!!

Most viszont eldugultam, mert azt hiszem most 2 hétre ki vagyok pipálva ezzel a túlzásba vitt képözönnel. :shock:

hali, vali

Kép
Kép
Kép
v30

Vali!
még hogy két hétre elegendő képet raktál fel!!! csak most kezded a lemaradásodat bepótolni. :lol: Ilyen pasit dugdosni előlünk!!!!! :lol: Meg kell enni olyan édes! Én kész vagyok ettől a szőke hajtól és kék szemtől. :P :P :P :P Isteniek a képek!!!! még!!! még!!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ja, és Réka, gratu a bilihez!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
v30

ÁDI!
ISTEN ÉLTESSEN NAGYON SOKÁIG!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

a kis kopasz

Kép

emano/Andi
KépKép
emano

képzeljétek!!!
Szofi napról napra egyre több mindent mond.
Pl.: csücsü le!
Tegyé le!
kéek vie! (=kérek vizet!)
Apuci
Anyu
Nagyi
gyeje! (=gyere!)
stb.
tök mókás :lol: :lol: :lol:
(hozzá kell tennem, hogy Kata ilyeneket kb 1 évesen mondott :D )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Szaisztok!
Csak Nagyon gyorsan, mert eléggé el vagyok havazva mostanában...sokat dolgozunk...
Először is!!!!!!
Borsika!Szívből gratulálok a kibővült családnak Bogi világrajöveteléhez!Sok tejcsit, jó egészséget és még több örömöt kívánok!!!!
Egyébként megyek ma 1-re az 5.re majd nagyon figyelek hátha látom Borsikát és a pici Bogit.......szorítsatok!!!!
Ádám nagyon cuki a képeken[size=12]!!!Nagyon boldog szülinapot Ádámnak is és Rékának is!!![/size]
Na rohanok...mennem kell ma a védőnőhöz is....
MAjd jövök még....

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok, nahat miket olvasok!
Gratulalok, Borsika, biztos nagyon edes a kislanyod, es megkonnyebbultel, h tul vagy rajta...:)
en ma reggel voltam ctg-n, ha tudom, h ott vagy, megleslek vhogy..
hehe, nem mukodott a lift, felszaladtam az 5.-re, aztan ott alig kaptam levegot, kerdezte is a doki, hova sietek ennyire...:)
Gratulalok a szulinaposoknak, nagyon edes ez a csokis kep Adamrol...:D
egyebkent rengeteg dolgom van, pakolok, nagytakaritok, a baratnom meg ramijesztett, h neki elobb a baba jott ket hettel, ugyhogy most kezdek beijedni, h nem leszek keszen...:-/

banana

Boglárka, Isten hozott!!!

mtunde

Borsika!Gratulálok Nektek!Minden szépet és jót kívánok Nektek! Sok-sok boldog pillanatot!
És persze: átaludt éjszakákat, és sok-sok tejcit ;) !
linocs

Veronikusz, Ádám még semmit nem mond, csak halandszázik. Szófi nagyon édes lehet, ahogy próbálkozik. :lol:
Köszi a bókokat, aranyos vagy! :oops:

Banana, Ádi is május 28-ra volt kiírva, és tegnap volt a szülinapja. :lol: De ne aggódj, majd Apa biztos rendbeszedi a dolgokat, ha esetleg hamarabb érkezik kicsi. :lol:

A babaneten most viszont tényleg megállt az idő! :shock: Vagy csak nálam van még ma is Ádi szülinapja? :lol:

Kép
Kép
Kép
v30

Vali!
nem lehet hogy ez azért van, mert egy "2"-es végű vonalzót kellene csinálnod??? :oops: :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Bori és Bogi! Nagyon sok boldogságot kívánok nektek ügyesek voltatok nagyon várjuk a történetet és a képeket puszi puszi!!!!

Memme :D köszönöm aranyos vagy :D

Steffi
A pocakod majd megnő aki ezzel piszkál küld át Keszire majd eligazítom!!! :D

Vali, Andi, Gabi Nagyon jók a képek!

Emese!
csak jó híreket várunk! ;)

Képzeljétek tegnap az egyik legjobb barátnőm babája is megszületett 37. hétre jött mégis 3350 g és 53 centi lett nagyon boldog vagyok alig várom hogy lássam :D Bocsi de muszi voltam leírni mert nagyon örülök nekik is :D

Tegnap én színházban voltam a szomszéd anyukával Laci vacsiztatott fürdetett altatott most először és nagyon ügyesek voltak minden rendben ment. Én a balfácánok vacsoráját láttam és nagyon jó volt ajánlom mindenkinek aki szeretne egy jót nevetni! Na sok voltam bocsi indulunk a volt kolleganőmhöz babanézőbe ott fél éves a kishölgy :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Tudtam én, hogy csak bekapcsolom a gépet és...

Bogi, Isten hozott! Nagyon ügyesek voltatok, az egész család, Bori, olyan jó.... :)

Banana, Szjudy, szép lassan rátok is fókuszálunk... :)

Steffi - nem parázik, nem parázik...

Gyuzsó, elfelejtettem tegnap a gratulációt a család bővüléséhez. Éljen Csipa cica. Meg az új kis jövevény. és ti, hogy ilyen gondosak vagytok.
Mica is olyan kis békés arcú.

Vali, köszi a képeket, nekem is nagyon bejön ez a Szőke Maszatosság. Ákos meg úgy áll ott, mintha imádkozna. :)

A Kis Kopasznak is puszi.

Megyek pihenni.

Kép

Kép

Kép
memme

Jól van, ügyes voltam én is.... Szia Heni! :)

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Nahát egy pár napig nem jön az ember és mennyi minden történik!!!! :D :D :D

Gratulálunk Borsika! Nagyon sok tejcsot és átaludt éjszakát kívánunk Nektek!

Utólag is Nagyon Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk Balunak, Rékának, Ádámnak és Györgyinek is!!!

Veronikusz
3 a kislány? :lol: Pedig én meg mernék esküdni, hogy kisfiút vársz. Annyira az az érzésem... :D

Steffi
Te magad is olyan törékeny alkat vagy, miért lenne óriási pocakod? :roll:
Nyugalom minden rendben lesz! Puszi Martinnak!

Zsu
Édesek ezek a fotók! :D Szerintem van még ott hely egy két kóbor állatkának! :wink:

Vica
Nagyon szép, amit a férjed írt! Hiába ez Nekik is egy életreszóló élmény! :D
Szép a pocid is! :wink: Jól is érzed magad?

Orsi
Emmus :D

Már 2 hete megfázással, allergiával küzd az egész család. Egyik nap jobb a másik nap alig tudok nyelni, folyik az orrom, áhhhh....a szemem is könnyezik...
Szegény Peti is küzd, Áronnak ma is kellett komolyan szívni az orrát, pedig tegnap semmi baja nem volt.
Természetesen fogzunk is, de már 3 hónapja...és még mindíg csak 2 db fél fogacska van.
Készültem hosszabb írásra, de most sem megy...peluscsere.

Kép
hanna09

BORSIKA!!! Gratulálok, hogy végre a karodban tarthatod a legféltetebb kincsedet!!! :D Mostmár te is ANyuci lettél!!!! :D :D
Kívánok nektek nagyon sok örömöt és boldogságot, egészséget az egész családnak!!! sok puszi!! :D

Kép

Ancsa! nem felejtettem el a recepteket, küldeni fogom :oops: csak lenne egy nyugodt félórám .....
most is csak Borsika miatt jöttem .. mindjárt érkeznek a barátaink,
szóval nyüzsi van..

ÁDÁMNAK IS BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!
nagyon szupik a képek!!! és tök jó volt a torta is...

na meg ANdinál, BAlázs trotája is!! a gyertyák tök jók!!!nem is láttam még ilyet..

na mentem

Kép
gablaty

Borsika!
Szívből gratulálunk!!! Sok tejcsit, jó egészséget és sok, sok örömet kívánunk az egész családnak!!!!

ancsaboszi

Lányok!
szeretnék tanácsokat kérni cipő, szandi ügybe
mikortól kell ráadni???milyet célszerű venni??? :oops:
köszönöm

emano/Andi
KépKép
emano

Lemaradt, hogy a képek gyönyörűek!
Sokszor nincs időm olvasni, vagy írni csak a képeket megnézni és olyan jó! :D ...és ha lehetne még többet :roll: ...mondjuk Balu szülinapjáról és Rékáéról....és Flórkáról is régen láttunk már :D

Kép

Kép

Kép Memme kedvéért egy bácsikás mellényes... :lol:

Kép
hanna09

Sziasztok!

Mostanában nem sokat ülünk itt, mert a kisasszony nem szereti, de gondoltam azért egy képet felteszek a mai napról.

Kép

ancsaboszi

sziasztok!

Bocsánat, hogy így ismeretlenül írok.

Lenne egy kérdésem: én is a Kútvölgyibe fogok szülni, de még nem kérdeztem rá sem a dokitól sem a szülésznőtől a 'tarifára'. Ha ő nem mondja magától, akkor nem is kell, vagy azért illik?

Ha nem mond összeget, akkor mennyit szoktak mostanában adni neki?

Köszi előre is
Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Lara csütörtökön kapta a 15 hós oltást, tegnap elaludt a kezemben :roll: délután, már rég volt ilyen, és most délután is kicsit nyügi lett, így most van egy kis időm. Mert már rendet raktam.

Andi,

Mikor költöztök?
Én is akartam írni, hogy nagyon szép volt Balu tortája,
És annyira jó az a kép, ahol a gyertyák megvilágítják az arcocskáját!
És végül mit kapott?

Remélem lefényképeztétek a lakást, hogy milyen volt
Mert olyan jó látni, hogy mi történt vele.
Mi ezt elfelejtettük.
Emlékszem itt is az eredeti piszkei tapéta volt, és a narancssárga padlószönyeg, és volt ahol már fekete volt. De hűtőjük az volt 5! :twisted:

Nagyon csini a Fiad!
Csak nem fodrász vagy? Vagy csak most az lettél?

Adri,
Annyira szépek a gyermekeid!
És olyan jó látni a testvéri szeretetet köztük!!

Veronikusz,
Hogy halad a ház keresés?
Mi is keresünk :oops:
Remélem hamarosan

Mi a Skanzen felé mentünk hétfőn, hú hát mi volt ott.  tőlünk Szentendre volt 1,5 óra. Kemény volt.

Gyuzsó
Nagyon jó a mocis kép! Nincs közelebbi??
Isten hozta a kis négylábút!

Györgyi
Milyen volt a szülinap?
Rég láttuk Jázmit is!

Vica,

Annyira szép a Férjed története!
Meg is könnyeztem.
Sajnálom, hogy az én férjem ezt nem élhette át. :cry:

Már alig várom a következő beszámolótokat!

Borsa,
Édes ez az új kép!
:?: :?: :?:

Tünde,
De kis rendes vagy! Heti két torna, azt nevezem!

Memme

Kérünk képeket a csajokról!!
És hát a szolis csajról, meg feltétlen!! 
Biztos szuper lesz Kaposváron, Ti kis utazók!

Gabi,
Nagyon jók a képek!

Vali,
Nagyon jók a képek!
Örülök, hogy ízlett a torta!
Mit kapott a nagyfiú??

Hanna,
Jajj megy a sok gyógypuszi!
Vetettek orrsprayt?
Használ?
Annyira szép ez a fiatalemberke!!
Nekem a középső kép a nyerő!!

Szia AndócaKi a dokid?

ancsaboszi

És egy kép Laráról, ahogy ismerkedik Tobi kutyával!

Kép

ancsaboszi

Ancsaboszi: dr. Vida Gábor; szülésznő: Zachár Erika

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Szia Andóca!

Akkor jó helyen tetted fel a kérdésedet! :wink:
mert itt egész funClubja van a Doktorúrnak!
Szóval szerintem tuti jönnek és segítenek!
:lol:

Ancsa

ancsaboszi

Andóca, szia, ez igen, lassana finisben... :) Küldök privit jó?

Áron hogy kikerekedett!

De kíváncs lennék, mi lehet a Tobi kutya fejében... :) Nagyon cica ebbe a sapkában ez a kis nő!

Kép

Kép

Kép
memme

Szia Memme!!!

Hát arra én is!
:lol:
Mert nagyon türte, hogy Lara megnézze kinek van több foga! :lol:
Köszönjük a dícséretet, ez a tavaly nyári keresztelő sapi, csak idén nyári még nincs :lol: Ezért ez volt rajta!

Képek??

ancsaboszi

És íme az igazolásom!Hogy miért vagyunk kevesebbet a gépnél! Mert menni kell! :lol:

Kép

ancsaboszi

Gyerkőcös képek annyira édesek!!! :lol: :lol: :lol: nem merem felsorolni, mert szita agyammal még valakit kihagynék. :oops: :lol:

Ancsa!
ahogy valaki aranyosan írta: "új lakás, új autó, új baba" :lol: :lol: :lol: szóval ebből csak a baba a tuti :lol: :lol: :lol: lakásvásárlás nekünk majd csak 2009 őszén lesz aktuális. Annyira még nem vetettem bele magam a dolgokba, csak max. nézelődök, hogy hol-mennyiért mi van :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Voltam ma az "ötödiken"....nem láttam Borsikát pedig figyletme nagyon és elég sokáig voltam ott....
Velünk minden rendben van...nem igazán akarta ma mutatni a lábaközét a , de nagy nehezen azért mégis sikerült..állítólag semmiképpen nem lehet fiú :lol: ....a baba még most csücsül...Azt mondta Vida doki, hogy majd megfordul de egyébként így is meg lehet szülni...na mondtam azt én nem szeretném....
Képzeljétek úgy tűnik változás van névfronton....most két nevet ízlelegetünk:Borka vagy Boróka... a Berke melle cuki mind a kettő.Szerintetek Cyber családom???????Olyan mint a Lolka és Bolka.....na jó ők fiúk voltak...csak azt nem szeretném , hogy hülyének nézzenek..Berke, Borka....várom a véleményeket.....Kiváncsi vagyok....
Hanna!
Áron nagyon édes baba :lol:
Ancsa!
Úgy látom nem unatkoztatok!Biztos élvezték a gyerekek :lol: Lara nagyon édes .......nekem a Tobi kutyás a kedvencem...Tóbi kuty milyen típusú????
Veronikusz!
Hogy vagy???Mizujs???

KépKépKépKép
vdorka3

NAGYON ÉDESEK A KÉPEK LÁNYOK!!!!! Még még még :lol: :lol: :lol:

Andóca: küldtem én is privit.......

Dorka: aranyosan hangzik, ízlések dolga én lehet éppen a hasonló csengése miatt nem adnám ( nehogy gúnyt űzzenek majd később belőle a gyerekek ) de ez én vagyok.... Különben meg grat. a "valószínű kishugihoz) :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Dorka!

Ma voltam a barátnőmnél babanézőben aki Borka és nagyon cuki :D

Képek szuperek!

Orsi

borsa

Hajni!
De jó hogy te is itt vagy :D

Orsi

borsa

Emano: érdemes cipőügyben megnézni a www.liliput.hu oldalt. hát magáért beszélnek a képek és az ismertető
nováky_rita

rosszul mondtam: www.liliputjatek.hu
így helyes
nováky_rita

na több hülyeséget már nem mondok, mellényúltam, de már mondom is az igazit:
babacipo.liliputi.hu
nováky_rita

Dorka!
Nem is rossz: Dorka-Borka... :lol:
Emberek! Lesz még valakinek fia rajtam kívül???

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Jó reggelt!
Tegnap megint csavarogtunk, 10kor indultunk, fél 7-re értünk haza :shock: Jól elfáradtunk, megint nem nagyon kelltt altatni, nem voltunk messze és nem is mentünk sokat, csak a barátnőmnél voltunk, igaz oda az örstől még egy 20percet kellett buszozni. Martin tök jól viselte az utazást, aztán evett egy kölcsö babakocsiban meg aludt 1.5 órát :shock: ügyike! :lol:

Ancsa, Zsu, Barbi!
Jók a bandázós képek! Ancsának külön grat a járáshoz! Mondtam én, ha beindul nem lehet lelőni :lol: :lol: A recept részemről sincs elfelejtve, ma, ha alszik a kicsi akkor begépelem!

Kriszta!
Köszi a pocakos bíztatást! Jövő héten megyek uh-ra,ha meglesz az afp, ne aggódj nekem is tuti fiam lesz!

Rita!
Kedden megint láttalak és megint nem mentem oda hozzád... Legközelebb már összekapom magam!

Szép napot mindenkinek!

Dorka!
tök jó a név amit kitaláltál! mondjuk nekem már a minea is tetszett! Nekem egyébként külön tetszik, ha egy családban a gyerekek neve ugyanazzal a betűvel kezdődik! Mi is arra gyúrunk! Ha lány akkor találtunk egy tök jó M betűs nevet, ha fiú akkor még nincs meg az igazi... Hacsak a szomszédnak mégse fia lesz, mert akkor Marcell lesz, de úgy néz ki fia lesz... Na mindegy szerintem tök jó! És a mi lány nevünk is rímel Martinra :lol: :lol:

Orsi!
Oké akkor küldök pár embert feléd :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: