"az én elveim szerint minden féle fajta folyással ami nem a megszokott átlátszó terhesfolyás irány a doki." meg amikor nem mozog, vagy sokat mozog, vagy nem folyik, vagy sokat folyik...
az én burger-kajám egy sajtos whoopper menü lesz
gépi fagyi... csavarosnak hallottam már, sőt a minap valaki úgy említette, hogy TEKERCSES fagyi. na arra azért már néztem egy nagyot. tekercses...
Móni: örülök, hogy mostmár minden rendben van. nekem már 1 honapja mondta a dokim egyébként, hogy ha elfolyik a magzatviz, akkor AZONNANL kórház. lehet, hogy csak másnap lesz szülés, vagy még később, de a fertőzésveszély miatt be kell feküdni mindenképp. nem értem, hogy ez miért nincs igy mindenhol.
bettica: ugyanezt akartam irni én is, mint mankabi... hogy a tgyásnál az a legjobb, ha a szülés napján indul, nem előtte... mert az magasabb összeg mint a gyed, és igy később kezdődik majd a gyed, ami nekünk csak jó.
homeos bogyók:
én ezeket szedem: http://www.homeopathya.hu/szkesz.php lassan be kell szereznem azokat is, amik majd a szüléshez kellenek. de nem kell majd ennyi, ezek közül csak 5-öt mondott a dokim.