A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Andkata, két ikerpár egymás után?? :shock: és egypetéjűek vagytok?

Maverick, olyan jó, hogy a babák még a pocakban vannak! És ne aggódj előre (bár tudom, könnyű ezt mondani, én is gyakran gondolok a szülésre), úgy fog történni, ahogy nektek a legjobb!

MArcsi, boldog házassági évfordulót nektek!
Mi a 6. évfordulónkat és az 5. házassági évfordulónkat is négyesben fogjuk már ünnepelni :) valószínűleg elég fáradtan :)

Kép
Kép
bondi

Bondi!

Egy egypetéjű és utána egy kétpetéjű ( fiú-lány)..Nekünk jó, anyukámnak nem volt oly könnyű!
Egy szelet torta mellett, ami ráadásul az első vágott volt. A sógorom azt mondta, az Adélnak jár... :)
Én ugy halottam a Concord babaülés a legjobb ( tudom, hogy nem egészen ezt kérdezted...)

Kép
andkata

Sziasztok!!
Fél 10 óta itthon vagyok már, de most sikerült mindent visszaolvasnom, meg enni! A mai vizsga nem volt olyan nehéz! Volt egy ujságcikk a mobiltelefonok betiltásáról.... és erre kellett válaszreakciót visszairni az ujságnak! Hát majd asszem jövő héten lesz meg a tegnapinak és a mainak is az eredménye. És akinek sikerült mindkét napi, annak lesz csak szóbeli!

Muffin!
kitartás!! remélem délután esetleg megtudsz már valamit!!

Kirándulást én biztos nem válalnám be! Most a jövő héten lehet a sulival is menni.....busszal valami erdőig, ott meg gyalogtúra.... de hát ott se wc, semmi!!! Szóval én nem megyek!

d.dodó

Sziasztok lányok!

Muffin, én nem is tudom, mivel ütném agyon az időt a helyedben, azt hiszem, megőrülnék ettől a várakozástól. Nagyon drukkolok, hogy a legjobb derüljön ki!

Viki, nadon irid vadok, hogy mentek mozizni, drukkolok, hogy sikerüljön a kis pofiját megtekinteni.

AndKata, és akartok majd még kistesó(ka)t? Már az iker dolog miatt kérdezem, mert akkor nektek baromi nagy esélyetek van rá, ugye? Jó pihenést nektek!

Hene, 19 nap! Izgalmas!

Kriszti, édes a párod!
A fokhagyma nekem is bejött babakiugrasztónak, de csak ha nyersen, töményen nyomom, feldolgozva már nem érdekli.

Hú, mennyi minden apróságra kell figyelni, pl nekem jó 5letnek tűnik a Petit Danone-os dobozka a fagyasztáshoz, dehát hol fogok én emlékezni erre, mikor aktuális lenne?

Meleg miatt én is aggódom, mert mi ugyan családiba lakunk, de tavaly egy ideig kihurcolkodtunk a nappaliba, olyan dögmeleg volt a hálóban, ahol majd lesz velünk a pici.

Másik aggodalmam a szúnyogok, tavaly volt olyan, hogy 44 darabot számoltam össze a plafonon, és ami fura volt, hogy nem csíptek meg minket, pedig amúgy engem imádnak, viszont egyszer ott aludt velem egy 4éves kiscsaj, másnap délelőtt vittem haza, hát úgy égett a pofám, minden testrészén dugig volt csípésekkel, amik 100ftosnyira feldagadtak, pedig nem is vakarta.
Szúnyogháló projekt már beindult, vettünk bababoltba elektromos szúnyogriasztót, meg gondolkodom az ágyra tehető szúnyoghálón is. Aztán hátha idén nem lesznek.

Úgy elkapott a fészekrakó láz, csak hogy még kicsit beteg vagyok, nem akarok nekiugrani, de a férjem is beindult, tegnap mire kijöttem a zuhanyból, kiűrített babaruháknak pár polcot az övéi közül. Olyan aranyos, valahogy ő jobban tervzget előre, kérdezte, hogy akkor már július elején tegyük be a kiságyat a hálóba, hogy meglegyen, mikor akarom megrendelni a baldachint, hogy az is meg legyen, mikor menjünk megvenni, ami kell a babának. Úgy örülök, hogy ő lesz az apukája a babámnak.

Kép
teó

Muffin: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Maverick: akartam írni mikor Kata írta, hogy van egy ismerőse aki hüvelyi úton szülte meg az ikreit 35. hétre (és hogy az milyen ritka), hogy valószínüleg tényleg ritka de nekm is van egy ismerősöm most januárban 38. hétre szülte meg hüvelyi úton az ikreket mind kettő 3kg körül volt! (azt hiszem ezt már írtam egyszer korábban is)
Vendég

sziasztok

vérvétel kész van,

kike a kirándulás pest margit sziget parlament és hasonlok.
nem görcsölök nem keményedek,viszont elég vizes vagyok és fulladok idönként.
jaj istenem mit tegyek??????????
a védönö azt mondta ne vállaljam be
de minden gyerekkel megy az anyja-jo az enyémekre is vigyznak mondták az ovonök megy megy ismerös anyuka -apuka együtt nekik kettö babyre kell vigyázni és az enyém még bele fér.................

Képimg][/url]
Kép
ronix

én pelusbol vettem liberot 2-4kg-ig meg pampers newbornt is

tejet ha lesz én i sfagyasztok le ha lesz aventosba.

és én is hálozsákba altatom.

Képimg][/url]
Kép
ronix

jó reggelt
ronix: én se vállalnám be a helyedbe, főleg a dagadás miatt, de természetesen a te döntésed.....csak aztán nehogy hamarabb kelljen visszafeküdnöd, már bocsi hogy így kiírtam :oops:
én is mondtam Lilinek hogy ne haragudjon de 29. -én most én nem tudok vele elmenni :( , ennyi, rosszabb lenne neki ha utána baj lenne és nem látna sokáig

muffin: kitartás!!

Kép
Kép
h. szilvi

Nem is tudom mit gondoljak. Mindegy hogy születnek mindkét verzionak vannak jó és rossz oldalai is. Sima szülésnél félek, nehogy legyen vmi gubanc (2 köldökzsinór,2baba,2 burok,2lepény). De császárnál meg nem lehet bent Apa és a gondolat hogy eszméletemnél ahogy elvágják a pocimat,meg meghülyülnék nehogy belevágjanak valamelyik gyerekbe.

Kata!
Nálatok csak keresztben vágtak?
Amúgy 2 lánykánk lesz!
Vendég

én is félek akármelyik is legyen, bár Lili császárral lett meg, de akkor elaltattak.....most csak érzéstelenítés lenne.... :? , de inkább próbálok nem gondolni rá :wink: , mert a végén emiatt szülök meg időelőtt :)

Kép
Kép
h. szilvi

szilvi
én is félek mindkét szülés nem töl--
pedig én már 3-at szültem természetes uton-de az olyan rég volt.
most mikor korházban voltam láttam a császáros kismamikat
mit szenvedtek-nekem amugy is nagyon alacsony a fájdalom küszöböm.
a barátnöm az egyiket simán szülte a másikat természetesen-azt mondja a császár nagyon rossz
hát nem tudom

Képimg][/url]
Kép
ronix

Mav:
Ne félj annyira, nem lesz semmi gond. Ugyan neked ez az első és per pillanat életed legfontosabb eseménye, bízz a dokiban, ő már számtalanszor csinálta. :D :D :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.07 21:16-kor.
Vendég

Én könnyen beszélek mert még egyiket sem próbáltam.
De lányok ne parázzatok már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amikor vakbéllel, sérvvel operálnak valakit az is ennyire fáj és azt is sokan tulélték már. Nekünk meg ráadásul nem is lesz időnk a fájdalmon gondolkozni mert ott lesz az egésznek a gyümölcse!!!!!!!!!!!
Vendég

Halihó!

Bekukkantottam...
Apa a dolgait rendezgeti, én meg szusszanok egy kicsit.

Ronix!
hát, én nem vállalnám be a kirándulást...
De én én vagyok...
Te tudod, mennyire bírod a strapát.

Látom, a klíma kérdés is előkerült.
Mi családi házban lakunk, az egész ház klimatizálva van. Nekem biztosan jó szolgálatot fog tenni szülésig, meg a család többi tagjának szülés után, de ahol Emma lesz, ott nem fogjuk bekapcsolni.
Igaz, ő egyelőre velünk fog aludni, de szerencsére, ha nem engedem napközben, hogy besüssön a nap, akkor nem is lesz olyan nagyon meleg.
Így szerintem nem lesz gond.
Amikor mi voltunk kisbabák, szó sem volt klímáról, mégis felnőttünk.
Nem tartom jó ötletnek, ha a baba olyan helyiségben van, ahol működik a berendezés.

A kocsi viszont más tészta.
Amikor mi jönni fogunk haza, remélhetőleg júliusban, nagyon meleg szokott lenni.
Ablakot nem húzhatsz le, akkor még mindíg jobb, ha megpróbálod csökkenteni a hőmérsékletet valahogy máshogy, ha megteheted.
Mert az sem jó, ha egy 50 fokos autóban gubbasztasz vele.

Érdekes kérdés...
Nem tudom, mi az okos válasz.
Majd a következő találkozáskor megkérdem a védőnőmet...
(Az enyém viszonylag jó fej.)
Vendég

Maverick!
Nem izgulj, nem szoktak belevágni a gyerekekbe! Van egy hasi seb, aminek regenerálódnia kell, ez nem könnyű, de különben nem gáz a császár. És higgyétek, jobb ha nem altatás!
Anyukámat köldöktől lefelé vágták, de most már nagyon szép alsó harántmetszés csinálnak ikreknél is, ami alig látszik, ha bikiniben vagy,akkor nem is!!!

Csilla! Ikreknek ált. nincsenek ikreik, csak az unokájuk...Hát majd meglátjuk. Szeretnénk még legalább egy gyermeket. Szoktam is mondogatni a férjemnek, hogy az ikrek majd harmadikra jönnek!

Majd felrobbanok különben! képzeljétek bizonyos jövedelem fellett nem jár adókedvezmény a befizetett életbiztosítás után. A kedves adótörvény miatt ( mievl férjecske kicsit többet keres....) mi kb 40 Ft-tól esünk el...Üdvözlégy Gyurcsány azon kijelentése, hogy nem lesz adóreform....Ja és még a férjem adóját is rosszul számolták, így minusz 12000 Ft. Jól jön ez igy babavárás környékén!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
andkata

Andkata, valóban nem lehetett egyszerű a szüleidnek :) és elképzelem, milyen lehetett, amikor először megtudták, hogy ikreik lesznek... és ezután, amikor másodjára is megtudták :) :shock:

Ronix, én sem mennék kirándulni. Főleg veszélyeztetetten nem.
Én meg császárosan láttam természetesen szült mamikat szenvedni :)
igazából azon múlik, ki milyen alkatú, és mennyire viseli meg a szülés.

Megértem a félelmeiteket. Én attól félek, hogy mivel nincs más élményem, már eleve nem is tudok mást szülést magam elé képzelni, mint a császárt, és nem akarom, hogy épp emiatt zárjam el agyban a babámat a természetes szülés lehetőségétől.

Igazából emiatt jöttem, hogy elmeséljem nektek: tudom, hogy nagyon ufóul hangzik, de olyan boldog vagyok, hogy a cégeknek van ügyfélszolgálatuk!!! Sikerült úgy elkavarnom az összes adóbevalláshoz szükséges papírunkat, hogy a párom hetek óta, a lakás többszöri felforgatása után se találta meg őket... végső elkeserdésben telefon a zöld meg kék számoknak... és még ma postáznak mindent! Tudom, hogy egy rakás pénzt befizetünk amúgy nekik, de olyan boldog vagyok! Megyek is, és veszek extra mappákat minden fontos papírunknak! :D

Kép
Kép
bondi

Vkata!
Köszi! nálunk falun nincs ilyen.

Marcsi!

Boldog évfordulót (hanyadik?)!

Muffin!
Tényleg borzamas a bizonytalanság! De továbbra is Hajrá Hangyák!

AKata!
A mi családunkban is több ikerpár van, anyai ágon rendkívül erősek vagyunk ebben.
Inszemes baba lévén a párom az első uhun 2szer is rákérdezett, hogy a picurkánk egyedül van-e. Ő nagyon erősen hitt az ikrekben a stimu miatt.

Teó!

Kezd el most gyűjteni a Petit danonos dobozokat.

Annyira jó, hogy a párodnál is beindult a fészekrakás! Az én párom is ilyen. Ma kb. 10szer mondta, hogy megyünk megnézni Lacit óriási vigyorral a képén.

Jobbulást neked!
20150601134430

Andkata, a kórustársaméknál éppen harmadikra jöttek az ikrek :)
Ő is egypetéjű iker, és harmadiknak lett egy egypetéjű ikerpárja. Az ikertestvéréék ezért nem mertek már belevágni a harmadikba :shock:

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!

Voltam védőnéninél, minden oké volt. Meghallgattuk a szívhangját is. :)

Sajna most sincs időm sokat írni, szokás szerint rohanok dolgozni. DE holnap nem dolgozom!!! :D
Kiszámolták, hogy annyi szabim van, hogy a tanítás végéig heti három napot kivehetnék! Hát ha annyit nem is, de egy napot most már minden héten itthon maradok.

Rakok egy képet Zsuról, a hétvégén készült!

Muffin, sokat gondolok rátok!

Kép

Kép
Kép
patr

bondi-
nem tudom milyen a császár nincs tapasztalatom-

végülis egy szonak is száz a vége ahol bement ott ki is fog jönni szokták mondani :oops: :) :) :) :) :)

Képimg][/url]
Kép
ronix

Akata, sajnálom az adózási kavarást... nehogy már véletlenül egy kicsit jó legyen... utálom az aktuálpolitikát, a gazdasági őrületeket is.
Egyedül az áremelkedés aggaszt... meg hogy a mezőgazdaság életképes maradjon...

Kép
Kép
bondi

Patti!
Ki ez a jó csaj???????????? Micsoda szépséges szeme van! Asszem Marcsiékhoz hasonlóan Ti is készíthetitek a puskát az ablak mellé! :wink:
20150601134430

Patr: nagyon aranyos Zsuzsi!

Van egy ismerősöm ahol meg 4. gyereknek jött egy egypetéjű ikerpár hát most öten vannak! :D :D
Vendég

Hali!

Viki!
Le sem merem írni... :oops: A 15-ik! :roll: :lol: :lol: :lol:

Amiért visszajöttem, az egy közérdekű közlemény:

Most akadt a kezembe a legfrisebb Rossmann katalógus, és bizonyára emlékeztek rá, sokan lecsúsztunk a múltkori játszószőnyeg akcióról.

Hát, újra lesz!
május 15-20-ig!!!! :lol: :lol:

Aki még venni akar, annak hajrá!
Én is belehúzok! :wink:
Vendég

Patr!

Zsuzsi gyönyörű!!!!!!!!!

Ronix!
Megjegyzem, neked már mondhatom. Valóban odabenn nem marad, de befelé könnyebb volt... :oops:
Vendég

:D :D :D :D

igen marcsi befelé valoban jobb és könnyebb

Képimg][/url]
Kép
ronix

mennyi volt a játszo szönyeg marcsi??????????????

Képimg][/url]
Kép
ronix

3000.- ft
Vendég

Timi!
Szép az évek száma! Nyugodtan és büszkén írd le! ;)
20150601134430

Patr!
Megygyógyultál?
Zsuzsi gyönyörű!

Mi kissé elkenődtünk ettől a jó kis pénzeleséstől, ezért ma nem főzünk, megyünk a piacra lángost ebédelni! :D :D :D

Kép
andkata

AKata!
Egy rakott krumplira valót összedobunk nektek! ;)
20150601134430

:D :D :D :D Viki!

Azért arra még telik! :D Csak belustultunk, főleg párocska és elhúztuk az időt! 3-kor meg szüléselőkészítő...kiváncsi vagyok milyen lesz.
Ti mikor mentek Lackó lesésre?

Ki is lakik a 3. kerületben?

Kép
andkata

AZért az fura, hogy befelé nem megy egyedül, oszt a következő 9 hónap, meg a szülés mégis afféle egyszemélyes előadás... :lol: Én nagyon féltem, hogy így ötödikre még dupla is lesz az áldás. Hát nem, ebben azért mázlim van. :lol:

potyka

Csajok!

Nemtudom mivan ma Áronnal annyira fúrja magát majd besz@rok úgy fáj!
Kb 5 lépés után le kell ülnöm!
Nyilal elpre,hátra!
Nem merek elindulni az ausanba,ráadásul a lábam is bedagdt!!!
Tök gáz!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

elmentem a védőnőhöz, vittem vizeletet, tele van fehérjével :( a 32. heti labor helyett így holnap kell menni, imádkozzatok hogy ne legyen benne holnap fehérje, mert akkor tuti befektet a doki és ki sem enged onnan soha :(

Kép
Kép
h. szilvi

ibm!
nem lehet hogy most illeszkedik be a feje?

d.dodó

Szilvi!
Megy a drukk!!!

Muffin!
Nektek is ezerrel vándorolnak a hangyák!!!! Szólj ha vannak hírek.

Apácska olyan édes!!!!!! Épp erre járt és beugrott egy csókra meg hozott nekünk fagyit! Megzabálom. Délután meg megyünk hazahozós rucit venni.
Olyan jó volt itthon ez a 3hét. Megpusztulok hogy hétfőn vissza kell menni.
Vendég

Szilvi! Remélem minden rendben lesz holnap,már meg is lesz az erdmény,mert nekem mindig másnap kell értemenni!
Dagad is valamid?
Vérnyomi?
Most nekem is olyan dagadt a lábam,még nem volt ilyen,bár tegnap azt mondta a dr,hogy vele járhat!
Vérnyomim rendben!

Dodó! nemtudom mit csinál,de olyan feszes a hasam!
Viszont most szakadt le nálunk az ég,olyan vihar van,hogy majd ki visz a huzat!
Remélem az áram nem megy el!
Dörög,villámlik,tombol a szél!!!
Lehet,hogy ez a baja????

Kép

Kép
ibm

szilvi

egyet tehetsz a holnapi labor elött egyél fehérjét jo sokat ma és sokat igyál
az nekem be szokott válni persze nem mindig de néha bejön

Képimg][/url]
Kép
ronix

Maverick! Milyen cuki Apa!!! :wink:
Nagyon rendi!
Hétfőn ezek szerint újra be kell feküdnöd?
Bocsi ha már írtad,nemtudok mindent megjegyezni!
Megvan már a nagy nap dátuma????
Mostmár gondolom nemsokára a kezedben lesznek!
Ez már igazán nem sok idő!!!!
KITARTÁS!!!!

Kép

Kép
ibm

eldöntöttem elmegyek holnap a két kicsivel kirándulni
lesz ami lesz annyira nem lehet gáz
megbeszélem a babyvel hogy jo legyen mert a tesoknak is szükségük van rám

Képimg][/url]
Kép
ronix

viki!
4d után várjuk a hireket pofi ügyben ;)

ronix!
nyugi. rendben lesz minden. tegyél be inni, meg vigyél szendvicskéket, gyümölcsöt. aztán ha látsz egy padot kicsit ülj le még akkor is ha nem érzed hogy fáradt lennél. használj ki minden alkalmat. igy nehezebben fogsz elfáradni!

mav!
nagyon cuki apucija van a bébiknek. reméljük sokáig igy marad ;)

szilvi!
neked kitartást és mennek a +++++++

nah én meg bevásároltam. a husboltban ott hagytam 9e ft-ot. kérdezte az eladó hogy mit kérek. volt kb. 7-8 csirkemell filé, abból 6-ot elhoztam. meg egy kis szeletelt karajt meg csontosat is hoztam.
aztán csak nézett hogy mennyi mindent vettem. :D
de hát teljesen ki volt fogyva a fagyasztó. aztán még gondoltam teszek el egy keveset, hogy ha beüt a krakk ne nyusziapunak kelljen gondoskodnia "magáról". őrá valahogy nem igazán bizom a husok vásárlását. és ő se szivesen vállalja magára. valahogy ahhoz nincs érzéke.
de nyusziapu hozott haza kocsival, mert igen csak nehéz volt a szatyor. meg ugyebár gyümölcsöt is hoztam, meg krumplit.

Kép

Kép
timi1982

Jól van Ronix! Vigyázz magatokra és ne szégyelj szólni ha meg kell állni vagy pihenni!

Szilvi: sajnálom, holnap drukkolok, meg küldök egy kis pozitív energiát mert úgy látom rád fér!

Maverick: neked meg kitartás! Már nem lehet sok hátra! És addig örüljünk amíg baj az nincsen csak vigyázni akarnak rátok odabent! :D :D
Vendég

ibm!

Igen. Sajna csak 3hetre kaptam kimenőt. Meg lehet szokni,de itthon olyan jóóóóóóóóóóó!!!!!! Nincs konkrét időpont. Fő hogy minél tovább bent maradjanak. Aztán ha lesz vmi gáz gondolom kikapják őket.

Valakinek néztek már uh-n lepény érettséget?
Vendég

Nekem csak a29. héten mikor az ügyeleten voltam,akkor éretlen volt még!
sŐT ASZEM A 32. IS!
hÉTFŐN MEGYEK,GONDOLOM AKKOR MEGNÉZIK!

Kép

Kép
ibm

AKata!
Fél 6ra megyünk. Az uram már nekiállt borotválkozni, mert ugye szőrös jeti módra nem mehet a fiát kukkolni. :D :D :D :D

Maverick!
Apjukod nagyon cukki!
20150601134430

Jelentem protekciósan már meg is vettem a játszószőnyeget!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

A nagyobbuk gyerekem meg meghibbant... :shock:
Szerintem féltékeny!!! :twisted: :twisted: :twisted:
De ennyire nem lehet süsü...
(Lehet, hogy kettő ilyen szőnyeget kellett volna vennem?! :shock: )

Maverick!
Sajnálom, hogy vissza kell menned a kórházba, de remélem, még minél tovább odabenn maradnak a babák!

Szilvi!
Fel a fejjel! Hallgass Ronixra, neki ebben sajna van tapasztalata!
Drukkolok neked!
(Azért szülés után legkésőbb csak hazaenged, nem? :roll: )
Vendég

Sziasztok!

Na a végére értem az olvasásnak.

Muffin! Örülök hogy jelentkeztél és drukkolok, hogy a lehető legjobb híreket kapjátok!

Ronix! Te tudod, hogy hogy érzed magad. Én tuti nem mennék el. Nekem keményedik is a pocim, ha sokat megyek. A másik meg a WC. Az egy dolog, hogy van WC. De a higiénia!!!!! Én sehol sem merek WCzni! Persze ha nincs más megoldás elmegyek, de a lehető legkevesebbszer.

Rolival én fagyasztottam le tejet, ilyen speckós zacskóban. Azt hiszem Potyka írta. Szerintem egy Petit Danonenos doboz elég kicsi. Eleinte úgyis lesz tejcsi és nem a fagyasztóból fogjátok etetni a babát. 150 ml-t simán lehet fagyasztanni egyszerre. Később én 250 ml-enként fagyasztottam. Egész nap gyűjtöttem Aventos pohárban és este lefagyasztottam.
Volt vagy 15 l a fagyóban. Nagyon ritkán használtam. roli pl nem fogadta el a fagyasztottat. Mint kiderült nem is a fagyasztás miatt, hanem az íze miatt. Amit kezdetekben fagyasztottam le, annak más íze volt, mint mondjuk amit 3 hónapos korában tettem el. Változik az anyatej íze, meg minden. Így csak a nem túl régit tudtam neki odaadni. Később kavargattam bele a főzelékbe, de még így is rengeteget a kutya ivott meg. Most ha tehetem, inkább leadom. Persze lesz otthon egy kis tartalék is.

Tegnap Roli a játszótéren beleszórta a homokot az egyik kislány szemébe. Rászóltam, hogy nem szabad. Az anyja meg úgy megsértődött, hogy kijelentette, hogy nem jön ide többet ha más is van itt. Majdnem sírt a gyerekkel együtt. De könyörgöm ha ott állok mellette sem tudom megakadályozni, olyan hirtelen csinálta. Na meg ugye még kicsik is. Szóval most kíváncsi leszek, hogy ott lesznek-e a játszón, és ha igen hogy fog viselkedni az anyuka. Egyébként ismerjük egymást, szinte minden nap együtt játszanak a kicsik.
De én úgy gondolom, hogy ettől még én ugyanúgy felmegyek a játszóra. Szerintetek?

CSak olyan rossz érzés!

Kép
szly27

Ne aggódj Szly!
Nyugodtan menj le Rolival a játszótérre.

Ma ő, holnap más gyereke.
Ebből nem szabad vitát csinálni!
Vendég

Szly!
Nehogy már otthon maradjatok! A kislány meg szokja a kiképzést, ne legyen anyámasszony katonája.
A kedves anyuka meg nevelje kicsit életrevalóbbra a gyereket.
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: