kaja: Szonja nem csak egy éves kora óta eszik kevesebbet, hanem kb. 7 hós kora óta kínlódunk ezzel. Úgy kell beleimádkozni a kaját. Védőnő szerint lehet, hogy vashiányos, azért étvágytalan. Úgyhogy lehet, hogy lesz vérvétel...
De úgy képzeljétek el, hogy hiába kínálok neki finom sütit, az se kell neki sokszor...
Kora reggel megeszi a tápszert és délig semmit nem tudok etetni vele. Délben eszik ebédet, de csak úgy, ha totál lekötöm a figyelmét és közben rakom a szájába a kaját ezerrel. Mert ha kizökkenik a játékból vagy a tv nézésből, már nem is eszik. De így se eszik sokat, kb. 180 ml-es bébiételnek megfelelőt. Aztán uzsonnát ugyanígy eszik, de vacsit már szinte semmit, vagy csak néhány falatot. Az esti tápszert meg változó, hogy megeszi-e, mostanában nem.
Már nem vagyok annyira a padlón, mert megelégeltem a saját nyafogásomat, az önsajnálatot. Úgyhogy megráztam magam és úgy döntöttem, kihozom magam a depiből. Nem hagyhatom el magam, mert Szonján is észreveszem, hogy hatásal van rá a rossz kedvem. És nincs hozzá türelmem se ilyenkor.
A rosszkedvem oka az, hogy sokat vagyunk apa nélkül, és ez ellen lázadok, de nincs értelme, mert nem tudok ezen változtatni!

és egy kis ráadás...

Eső közben
Eső után

ebben a szoknyában volt az esküvőn (ez még csak a próba volt)