Sziasztok!
Engem sem hiányolt senki névszerint, de nem veszem zokon
Csiri, remélem jól vagytok!
Timi: Köszi az infókat! ,)
Móni: Titeket ma engednek haza, ha emlékeim nem csalnak... Drukkolok, hogy így legyen!!! Jelentkezz majd Te is, ha lesz egy picike időd ránk
Bari: Kíváncsi vagyok, mit fog mondani a dokid. Szerintem is beszélj vele a félelmeidről! Meg fog érteni, és hát azt mondod, hogy neki hiszel igazán.

Addig is jó fagyizást
Manka: Nekem sem volt egyszerű málnalevélteát szereznem. A homeós bogyókból pl a caulophyllum nincs is itt a gyógyszertárba. A Coránál lévőből sikerült beszereznem egyet...
Blue: Akkor neked ezek most "csak" jóslófájások? Mert ha vajudsz, akkor az a magnézium csak megakadályozza a tágulást, nem? Bár, milyen fájásaid lennének Mg nélkül...
Nekem is pocsék éjszakám volt. És sajnos ez nem az első.

3. napja nem alszom, max csak 4 órát, azt is szakaszokban. Pisi minimum 5x, orrdugulás 2-3x ébreszt, de volt, hogy nem kaptam levegőt és levert a víz, erre keltem. Visszaaludni nem tudok

Ma pl el is késtem a házidokitól, mert sikerült végre 6-kor bealudnom és a párom elfelejtett 7-kor kelteni... Pfff...
Holnap nekem is CTG... Andóca, te is holnap mész, ha jól emlékszem, ugye? Csak Te nem a Margitba jársz...
Kérdés: A szülési szabadságra a doki külön papírt kell, hogy adjon? Holnaptól elvileg már az lenne táppénz helyett, de a dokitól csak egy táppénzes papírkát kaptam (azt a hosszúkást), aminek a tetejére ráírták, hogy 05.15-től szülési szabadság (2 nap táppénz van rajta + a tetejére ráfirkálva ez a szöveg és pecsételve). Azt sem mondták meg, hogy mikor kell visszamennem... Én ezt most odaadhatom a páromnak, hogy vigye be a céghez és adja oda a könyvelőnek (egy helyen dolgozunk)?
Akartam még valamit.... Ja:
Pénz: Hát mi is kaptunk ezt-azt a rokonoktól, de sajna nagy része használhatatlan volt

Általában használt dolgokat vettünk, de vannak új bébicuccok is. A szoba felújítása kb. 50 volt, az egyéb baba dolgok pedig eddig kb ugyanennyi. Van még pár beszerzendő cucc, azok sztem olyan 20-asból fognak kijönni... Szóval saccra 120-ból lettünk meg. Még szeretnék majd babakocsit, mert amit kaptunk, az baromi nehéz. Arra jó lesz, hogy eleinte azzal tologassuk a gyereket, de amikor már apa nem lesz itthon, hogy segítsen, akkor nehezen fogok vele is meg a gyerekkel is mozogni a lépcsőházban...
kellene főznöm valami ebédet, vasalnom és visszamennem a Corába, mert a tegnap vásárolt hálóing kicsi lett... Hulla vagyok és lassan már tényleg kellene ebédelni is... meg aludni is akarok...
Na jó nem nyavajgok, neki kell látni, mert Apósom nem csinálja meg helyettem