A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Igen, keddig itthon várok, de pénteken megyek be a korházba még CTG-re :wink: Úgyis érzem, ha beindulna itt valami :wink: Bár bevallom, teljesen más a 9. hónapban cipelni egy faros babát, mint egy fejvégűt :wink: A hasam, nekem nem fog úgy megereszkedni mint nektek, mert nem tud :wink:
bluebox

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 14:12-kor.
hékás

Az biztos, hogy a CTG sok mindent elárul. Pláne ugye a pici szívverése :wink: Meg hát Te érzed hogy mocorog, miket csinál. Már kialakult egyfajta rendszeresség az Ő kis életében, amit csak Te ismersz, még a dokid sem. Te leszel az első, aki tudni fogja, hogy valami baj lenne "odabent" :wink: Nyugi :wink:
bluebox

4300 gr :wink: Az már nagyon szép :wink: De én ezekben a mérésekben nem hiszek :wink: Szerintem nem mindenképp törvényszerű, hogy az utolsó hónapban heti 25 dkg-ot híznának :cry: Azt hiszem Hékás Te írtad, hogy mostanában el kezdtél fogyni????? Vagy nem Te voltál???? Nos, most én kezdtem el fogyni, ami nem baj, csak remélem attól mert én fogyok, az "albérlőm" nem teszi ugyanezt. Biztos az összes tartalékomat most éli fel :wink: A kis haspók :wink:
bluebox

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 14:13-kor.
hékás

Köszönöm, én tegnap kaptam belőle. Ma jól esik egy pici nyugalom. Időnként bejelez, hogy "itt vagyok", aztán szerintem horpaszt. Bizti várja már a nagy napot :wink:
bluebox

na csak,hogy nehogy jól érezzem magam...valami barna izé volt a betétemen!!
Tényleg rámfér már egy doki!!
Olyan nyálkás valami,és a hasam is elkezdett fájni...de jóóóó
ELEGEM VAN

Blue:nekem haránt fekvésü a baba tök keresztben,fönt van a feje a bordám alatt...a lányom is faros volt,a fiam volt fejvégű....de én nem érzem a külömbségeket
Vendég

Enyém is hiperaktív,remélem semmi baja :twisted:
Vendég

Bari: lehet, hogy az a nyákdugód!!
bszilvi25

Na ne ijesztgess....nem volt akkora mint egy dugó...annál kisebb és valóban nyákos de nem rózsaszin hanem barna...
bár még életemben nem láttam nyákdugót
isten ments,hogy koraszülött legyen...szépen várunk 3 hetet
Vendég

Én csak azért érzem a különbséget, mert ugye Kristóf teljesen keresztben fekszik, Tomi meg szépen beilleszkedett fejjel. Jóval keskenyebb volt a pocakom, na meg ugye 15 évvel voltam fiatalabb. A méhszallgagok még nem voltak megnyúlva. Bár, azt mondják, most olyan, mintha előszőr szűlnék ismét :wink: No ezt érzem is.
Bari, nem lehet, hogy a nyákdugód próbál kiszabadulni? Csak egy ötlet, nem paráztatni akarlak

Csak saját magamból tudok kiindulni, nekem előszőr így távozott....
NO PARA
bluebox

Na most látom, Szilvi beelőzött :cry: Bari, el ne tűnj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock:
bluebox

Na neeee,nem lehet!!!!
Korán van még ilyen dugókhoz!!!!!!
Nem lesz koraszülött azért sem!!!
Amúgy az orvos érzi...látja,hogy ha mégis ilyen nyákdugó gondom lenne????
Vendég

Pironya: hol vagy?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

A doki csak azt látja, hogy már nincs. Szerintem.
bluebox

Bari: és nyugodj meg, ne aggódj mindig!!!! Akkor biztos nem akar hamarabb kijönni!!! most nem akarlak rémísztgetni, de nem tesz jót hidd el ez a sok aggodalom!!!
bszilvi25

Van a babanet kezdő oldalán egy "terhesséh hétről hétre"...tudjárok azok a karikák!!!
Na ott a 35 vagy 36. hétre írjía,hogy ideje eldöntened,mivel akarod majd táplálni a babádat anyatejjel vagy tápszerrel...

A korházban a nővérkék mégsem adják meg a döntés lehetőségét...anyatej ha tetszik ha nem...
Miért van ez????
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 14:13-kor.
hékás

Hékás:lehet,hogy ilyen egyszerű a magyarázat :lol: :lol: :lol:
Vendég

xxx
hékás

Hékás:na én pont az az ember vagyok aki életemben nem tudtam elviselni,hogy mások döntsenek helyettem...munkahelyeimen is ez volt a problémám...nekem senki nem parancsolhatja meg,hogy szoptassak,ha úgy látom nem fogok!!!
Vendég

A tápszer mesterségesen előállított TÁPSZER. Az anyatej 100%-ig természetes anyagokat, vitaminokat tartalmaz. Megfizethetetlen kincs :wink: Nem véletlen, hogy sok olyan anyuka van, aki nem tud szoptatni, inkább méreg drágán, de mégis megpróbál anyatejet szerezni. Ez nem azt jelenti számomra, hogy lenézném a tápszeres babákat. És soha nem is hiszem azt, hogy egy baba csak azért kap tápszert, mert anyuci nem akar szoptatni. Tudom Bari, hogy Te nem tudsz szoptatni, és Nektek nagy szükség van a tápszerre. Tudod, szükség nagy Úr :cry:
bluebox

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 14:14-kor.
hékás

Blue:nekem más teje nem kéne...nem tudom mit eszik mit iszik nem beteg-e nem vett be gyógyszert...nem cigizik...
Ahoz,hogy elfogadjam ismernek kéne az illetőt!!
Vendég

Szép napot mindenkinek.

Andóca képeslap ügyben próbáld meg a www.tutikepeslapok.hu oldalát. Elég sok kép van, amiből válogathatsz.

Azon gondolkoztam, amit tegnap a szülésznő mondott... hogy meg kell várni a rendszeres fájásokat, nehogy potyára menjünk be a kórházba... de én azt honnan fogom tudni, hogy mikor rendszeres? Ráadásul azt mondta hogy az erős fájások is megszűnhetnek és lehet hogy nem is indul be a szülés. :oops:
csipisz

Fiammal 5 ezret kelett zsebbe adnom a nővérnek,hogy adjon enni a gyereknek tápszert...
szegény már olyan éhes volt...szívta nagy bőszen a semmit anyatej helyett,neki már megváltás volt amikor kapott tápot!!

A lányommal viszont még 9 napot voltunk bent..akkoriban ennyit kelett császárral...és nem tudtam őket meggyőzni,hogy adjanak neki enni...már minden nap sírtam..anyu haza akarta vinni a gyereket de nem adták ki neki...végül több mint fél kilót fogyott csóri
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 14:14-kor.
hékás

Kép
csipisz

Bari, egyébként nekem is ez a parám, hogy nem mind1 kinek a tejét kapnám :shock: Remélem, most is rengeteg tejem lesz és Kristóf is szépen fog enni :wink: Minden gyerek lefogy a korházban :cry:
bluebox

Szia Csipisz!

Fogod tudni :P Azokat a fájásokat nem lehet semmivel sem összehasonlítani, hidd el :wink:
bluebox

Mindenki tudta,hogy nem tudok szoptatni,de valami furcsa fanatizmussal az arcukon mondogatták szpotasson anyuka szoptasson...
Végül amikor már sírtam,hogy a gyerek csak fogy és fogy,az utolsó 9. nap adtak neki enni...olyan mohón szívta ilyen nagy hosszú cumiból,hogy tele ment a gyomra levegővel,na onnantól fogva félt enni,orvostól orvosig jártunk vele,speciális süritet kajákat evett(tömtem bele),mert soha többé nem fogadott el folyadékot(kb1 éves koráig),a kutacsa folyton be volt esve..a pelenkája folyton száraz volt...hú sose jöjjön vissza..

Na a fiammal ezt megelőzvén adtam egy 5 ezrest és kértem a tápot!!
Vendég

No, felöltözöm, aztán kimegyek vásárolni. Még az a szerencse, hogy minden itt van a számba. Persze duppla annyiért, mintha kimennék a piacra. Jaj, úgy hiányzik már egy jó kis piaclátogatás :P No majd ha meglesz Kristóf, akkor kimegyünk kettecskén :wink:
bluebox

Ja és amikor már sírtam,hogy éhezik a gyerekem akkor a pszihiátriai intézetből kihivtak,hozzám valami faszit aki csak miattam este 9-kor kijött,és azt hitte,hogy kényszerzubbonyban kell elvinni mert kb ilyen esetekhez szokták hívni...ki voll,t akadva,hogy mindössze az a bajom,hogy éhezik a ygerekem
aki 3750gr volt és 3200gr lett
Vendég

BAri, basszus nem vagy egy egyszerű eset :cry: :cry: :shock: :shock: :roll: :roll:
Te aztán megszenvedsz mindenért. De igen, pénz beszél, kutya ugat :cry:
bluebox

Valahol azt olvastam hogy a tápszert tehéntejből állítják elő...
csipisz

A nővérke is azt mondta tipikus szerencsétlen vagyok a még a korházi vérnyomásmérő is nálam romlik el mindíg
Vendég

xxx
hékás

Sziasztok!

Ma még vár rám egyutolsó vásárlókörút. Függöny, tükör, stb. az új kéróba. Majd jövök. Szép napot mindenkinek!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Na,csajok elmentem kozmetikába.Utána pedig megyek a melóhelyre,aztán találkozok Apával fél 4 körül és intézzük a dolgainkat.
Biztos jól elfáradok,de jobb,mint itthon ülni. :lol:

Pussz.Ne szüljön addig senki!
Csirit ismét hiányolom!Jelentkezhetne.

Kép
melike

Csirit én is hiányolom :cry:
Na Bari, jól itt hagytak minket a csajok :wink:
Egyébként én vagyok még ilyen érdekes eset. Ahova beteszem a lábam, ott vagy tönkremegy valami, általában a számítüógép, vagy olyan történik, ami nem megszokott :cry:
bluebox

Milyen fitt kismamik vagytok. Én örülök, ha a sarokig eltudok menni egyedűl :cry:
bluebox

Na jellemző, felöltöztem, hogy kimegyek vásárolni, mondanom sem kell, hogy a gyerek szépen befeszített. Tiszta lustaság :P
Bari, voltál azózta slozin?????? Változás??????
bluebox

Blue azóta semmi...szerencsére!

Én is csodálom,hogy a többiek még ilyen körutakra indulnak!!
Én alig vonszolom magam...119 cm a hasam körbe...iszonyatos méreteket öltöttem és sajnos 21 kilónál járok
Vendég

sziasztok,

bari: "3 orvos látta a ctg-met és mind a 3 tökéletesnek találta...
" - szóval nincs miért aggódnod. ha esetleg a nyákdugód távozott (ez előfordulhat úgy is, hogy észre sem veszed, mert mondjuk egy pisilés alkalmával pottyan ki), akkor se aggódj. a baba jól van, tegnap megmondták a dokik is. mocorog is. ha ESETLEG előbb jönne, az lehet hogy a sors keze: rossz neki hogy igy parázol, míg ő odabent van, gondolja hogy hátha jobb világ vár rá idekint. ;)

tejivás: valaki írta (szita-agy, bocsi... ), hogy a terhesség velejárója a tejivás... én is minden nap döntöm magamba valamilyen formában. mondjuk én elsősorban a hideg tejet, vagy müzlivel, vagy joghurtittalt iszom, vagy ilyesmi. mindjárt töltök mégegy bögrével :D

na halljátok... ma kimostam az első adag babaruhát, és pontosan akkor, amikor a kertben elkezdtem teregetni, a szomszéd tüzet rakott a lomjaiból. :twisted:

mia_snow

én is bevállalom még a körutakat, csak baromi lusta vagyok hozzá :D
ma a városházára kéne elmennem, de majd délután inkább. most ninc skedvem. meg délután megyünk dokihoz, meg shoppingolni, és apa meghív vacsizni a burger kingbe. ezeréve nem ettem gyorsétteremben, esküszöm hiányzik. :lol:

mia_snow

Szia Mia!

Az tök jó, hogy Te is ilyen strapabíró vagy :wink:
Úgy látszik, Barival kilógunk a sorból :wink: A haskörfogaatunk között van 2 cm különbség :wink:

Bari, örülök, hogy azóta semmi :wink:
bluebox

Ja, és még mindig nem tudom milyen a csavarós fagyi :cry:
bluebox

Sziasztok,

Én is terveztem mára egy kissebb vásárlást, de még nem tudom, el merjek-e indulni...Mondjuk csak ide mennék a szomszéd utcába a zöldségeshez, de sosem lehet tudni, mi ezeknek a kirándulásoknak a vége, és nincs pad sehol, ahova leülhetnék...

Az én porontyom is durmolt éjjel, mondjuk én ettől függetlenül felébredek min. 2-3 alkalommal. Most éppen csuklik. Tényleg, ez mozgásnak számít?

Talán emlékeztek, hogy van egy kolléganőm, aki másfél hete 29. hétre szülte meg a babáját. Most kaptam hírt felőlük, hogy teljesen jól vannak, a pici ugyan visszafogyott 1200 grammról 1 kilóra, de már levették a lélegeztetőgépről, anyatejet kap, és nagyon jó állapotban van. A csaj bent marad vele, amig el nem éri a születési súlyát, onnan pedig kintről fog bejárni, amig el nem éri a 2 kilót. De a kölöknek nagyon jó az étvágya, szóval remélhetően nem fog neki sokáig tartani :)

Kép
elan

Szia Elan!

Én a csuklást nem mozgásnak, de mindenképp életjelnek számítom :wink:
Nagyon jó hír, hogy a baba jol van :wink:
bluebox

Nem lehet még patiszont kapni?????????? :shock: :shock: :shock: :shock:

Úgy gondoltam, hogy vettem 2 kg csirkemellet, csinálom vadasmártásos husit, sajtmártásos husit, gombaszószos husit+rizs. Majd mindenki kiválogatja, mit akar enni :wink:
bluebox

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: