Húú, jó sokat kell válaszolnom nektek
betti: itt nálunk az SZTK-ban az a módi, hogy először vezsnek vért éhgyomorra és megnézik mennyi a vércukor érték. Ha megfelelő, akkor másnap kell megint jönni reggel éhgyomorra és megcsinálják a terhelést is utána. Erre állítólag azért volt szükség, mert volt olyan kismama, aki odament reggel éhgyomorra, vért vettek tőle, aztán megitta a cukros lötyit és bekómált. Szóval azóta vezették be ez a módzsret, hogy másnap kell visszamenni, ha jó az éhgyomori vércukor érték.
makadu: nagyon jó volt a MOM börze. Nagyon sok gyerek-bébi ruha volt, de pont megtudtam venni azokat a dolgokat is, amikért mentem (játszószőnyeg 500.-Ft, ágy mellé zsebes falvédő 2000.-Ft, kiságyba rácsvédő 1500.-Ft. ) szóval nagyon meg voltam elégedve az egészzel. Meg mellete van pont a Csörsz utcai Biopiac is, ott is nagyon sok minden van. Jól jártam, úgy érzem, hogy kimentem.
yuyu: milyen ruhák nem tetszenek a párodnak, amiket vettél magadnak?
rizsi: köszi a szülésznő nevét, majd én is érdeklődöm bent a kórházban, meg szerintem elmegyek egy ilyen kismama klubba, ahol ott vannak a szülésznők is.
jázmin: sajnálom az égési sérülésedet!! De szerintem nem lesz baja a babának ettől . Az én bátyám két éves korában borította magára a konyhában a tűzhelyen felejtett teás lábast, mert meg akarta nézni mi van benne. Szegényke harmadfokú égési sérüléseket szenvedett a mellkasán és a sokktól megállt a növekedési hormon termelése. Évekig én voltam a nagyobb nála, mindenki azt hittem, hogy az öcsém. Aztán sokáig növekedési hormont kellett kapnia minden este szurival. Szerencsére aztán 16 éves kora körül beállt nála megint a régi állapot és ma már nagy óriás termetű.
szuszu: hol vetted a gumipárnát és mennyiért?
ritus: nekem szerintem lesz búcsúsztatóm a cégnél, de mondjuk nálunk nagyon jó a csapat és a hangulat is. Ez sokat számít ilyenkor.
niki, yuyu: nikire irigykedek a nyaralásra, yuyunak meg jó pihenést és rá is irigy vagyok
Viszont a jó hír, hogy lehet, hogy kapok itt bent egy notebook-ot, amit majd hazavihetek, ha már nem dolgozom bent, és akkor lesz netem otthon is és tudok jönni hozzátok tanácsokért, ha már meglesz a babóka.

[/url]

egyik ruha
másik