nagyon köszönöm a választ!
Mi jól vagyunk. Picikelemen már egészen gyorsan mászik, nagyon jókedvű baba, irtó édes. Bence beszélni tanul, a kis zseni, tök jól megy neki, hiszen még csak 2,5 éves!
Már olyan bonyolult fonémákat is képes mondani, mint kessz! Ez a keksz... A villamos lula, ne kérdezzétek, miért, a kisbaba meg cuccuvá, passz...
Elmúltak az éjszakai éberedései, már csak reggel cirkuszol a tejéért, de tényleg csak azért. Teó kissé zűrös mostanában, elég érzékeny gyerek, ha nem fordítom rá az összes gyerekre jutó időm minimum felét, akkor tör-zúz. Áááá, nem vészes!
Flóri nagyon szorgalmas, de csak és kizárólag az iskolai dolgok terén, a többi elég változó. Dani meg kamaszodik, pimasz, önállósodni akar, persze ez normális, de azért nem könnyű. Amúgy mi meg el akartunk menni ma táncházba, mert ma volt (ill még van) az évi rendes nagy bécsi magyar táncház, de akkora irtózatos tömeg volt, hogy felhívtak telefonon, inkább el se induljak, mert lépni sem lehet. Épp ott álltam az ajtóban, a bezsákolt Kelemennel, puccpasztában, még jó, hogy nem mostam hajat, és nem rúzsoztam ki magamat (utálom a rúzst!!!
). Na ennyi, mindenkinek a legeslegjobbakat!

Forti,
ha beszélsz Pocokkal, mondd meg neki, hogy kerestem! Üzenjen, hogy vannak! Köszi!
Kíváncsi