Mennyi kérdés egy nap alatt...
Pankamama! Én azt gondolom, hogy a lényeg legyél a barátnőd mellett, ha kell erőszakosan. Ő magátol biztosan végiggondolja, hogy mi lenne a jó, szerintem ne erőltesd a döntésben, mert később, ha vmi gond adódik esetleg téged fog hibáztatni. hagyd, hogy ő válasszon, de mindenképpen keresd meg és még talán a műtétre is kisérd el, ha azt választja. Én nem biztos, hogy megszülném egy ilyen seggfejnek a bébimet és a szüleimnek sem, de nyilván mérlegelnék rengeteg dolgot. Hálistennek nem kerültem ilyen szituba soha és remélem a barátnőim sem fognak.
Hagytam én egy kicsit sírni ma éjjel is Lilit, de hiába nem hagyja abba. Éjjel összesen 5-ször voltunk fent és ebből kifolyólag már nagyon türelmetlen volta. Aztán 1/25-kor odaraktam magam mellé a negyedik szopi után, de nagyon rúgkapált állandóan forgolódott agy nem tudtam aludni. De ő smen aludt nagyon, mert 6-kor megint fent volt. És emelett szopizik is rendesen tehát nem csak cumizik. Nem értem. Nappal eszik összesen 5 percet, utána elkezd nézelődni vagy sírni. Ez kitart kb. 2 és fél órát. A tejemmel nincs gond az tuti mert van elég, meg hát miért is lenne. A cumit is próbáltam de élből kiköpi én meg nem erőltetem. Vizet felesleges adnom, mert ugyanúgy kelne tőle egy óra múlva. Nem tudom mikor lesz már vége, de remélem hamarosan visszaállunk a régi kerékvágásba. Van egy sanda gyanúm, hogy a szuri kavarhatta meg, de ez csak gyanú. De hogyan????
Évi! Ha Dunaújváros felé jöttök, akkor is van egy klassz út amin 1 óra alatt Bszéplakon vagytok. Ha gondolod leírom és erre jöhetnétek. Sárbogárd felé megy, mi mindig arra járunk és a forgalom is kicsi. Szóval még nincs minden veszve. Véleményem szerint ne is hallgasd meg azokat akik szerint krumplit kéne adnod. Érdekes, hogy körülöttem mindenki anyatej párti senki nem mondta még nekem ezeket a hülyeségeket. A lényeg, hogy akkor szoptass és annyit, amennyit Csongi kívánja. Én is ezt tettem és igaz, hogy fársztó, de megéri. Mostmár lassan beállunk...
Verus! Jó nyaralást nektek és neked pedig jobbulást. Írhatnál arról, hogy mizújs a srácokkal, mit csináltok együtt stb...
Kati! Üdv újra erre. Miért is nem voltál itt? Már elfelejtettem
) Eszterről tud vki amit? Már régen nem jött. Vagy csak én vagyok vak?
Lili ma nem volt nyűgös, de túl jó kedvű sem. Félek attól, hogy túlpörög, és azért nem alszik éjszaka. Nappal aludt eddig kétszer fél órát. Annak ellenére, hogy éjjel alig. Így szerintem megint kelünk éjszaka. Bár anyukám szerint lehet, hogy érzi bennem a feszültséget és azért kel. Komolyan mondom már nagyon utálom az éjjeleket... De Lilit továbbra is imádom és reggel, amikor meglátom elmúlik minden fáradtságom és rosszkedvem.
Puszi mindenknek:
Anikó