A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

jó reggelt

na mizu? ki merre van??? látom senki nem a gép előtt ül...
Cukipofa,Veronikusz akkor skanzeneztek???

Kép
gablaty

Sziasztok!

Borsika
Hajrá-hajrá!!! :D :D :D
Mi innen szorítunk!

Steffi kedvéért egy kis ízelítő a tegnapi napunkból.
Kép
Mátyást megkoronázzák!
Kép
Ezt csak úgy.
Kép
Ez nagyon tetszik.
Kép
Elfáradtunk.
Kép
engem már megint bezártak
Kép
Hárman a hintán

Majd még jövök.
Szép napot mindenkinek, a kirándulóknak jó szórakozást!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Gabi!
nem, mi nem mentünk. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Adri!
de jóóóóóó!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
képzeld! szombaton elkísértük a férjemet egy ügyfélhez ÉRDRE!!! Én olyan jól éreztem magam, ahogy már rég. Most fel is lelkesedtem, hogy esetleg mi is Érdre költözzünk családi házba :lol: (De lehet hogy Dunafüred lesz belőle :D )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz
Vannak Érden szép részek, de Ófaluba ne tervezz, ha nem szereted a .....embereket. Mi sajna ebben a részben lakunk. Közel a Duna, meg terveznek ide a Dunapartra sokmindent, de az itt lakó "nem magyar" emberek sokmindent tönkretesznek. Bár ez Érd többi részére is jellemző. Parkváros nekem is jobban tetszene, az M7-en túli rész meg csöndes is és nyugodt.
(én nem idevaló vagyok, csak "betelepült", a férjem érdi.)
Sajnálom, hogy nem sikerült elmennetek a Skanzenbe.

Pussz

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Adri!
mi Fácános nevű részen voltunk. Az jó??? tök csöndes volt. :D Vagy a Parkváros a legjobb?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz
Azt nem tudom, melyik része a Fácános, Fácán nevű utcát tudom csak,hogy hol van. Az előbb kihagytam Érdligetet, talán az a legszebb része a városnak, meg Parkváros.

Most mennem kell.
Este próbálok jönni.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!

Bocsi, tudom, hogy kiábrándító, hogy bejelentkeztem, de még mindig itthon.. Tudjátok, én lennék a legboldogabb, ha már bentről adhatnék hírt, de sajna még semmi... (Férjem szorgalmasságában nem nagyon bízva, ha valaki megírja a telszámát, akár priviben, akkor valószínűbb, hogy hírt kaptok hamar, ha mégis..)
Aznap este figyeltem nagyon, de nem volt több ilyen csurgás, azóta se, így nem mentünk be... De a tegnap éjjel már nagyon nyűgös volt, sokat fájt is a hasam, aztán reggel óta megint semmi. :shock: Remélem nem ez lesz még 3 hétig... Muszáj napközben pótolnom az alvást.
Na ennyit rólam.. :oops:

Vali,
néztem is már, hogy hogy lehet, hogy 11 hónapos 4 hetes?? :shock: A nagyfiú... :D Most én nem tudom, hogy melyik a pontos, de azért BOLDOG BOLDOG NAGY NAPOT!!!

Andi,
nagyon gyönyörű a kép.
Történet volt már, csak én nem vettem észre? :oops:

Adri,
a képeket nálatok csináltad? Először azt hittem a skanzenba mentetek. Nagyon jók! Szép helyen laktok!

Veronikusz,
költözés, új kocsi, új baba.. húú, de jó! :lol:

Na megyek aludni...

Linocs,
Neked akartam még írni, hogy Apukád biztos megbékél majd. Előbb-utóbb úgyis rájönnek, hogy az a fontos, hogy te boldog légy és nem az, hogy ők milyen párt képzeltek el neked. Jó, hogy most Te vagy az "okosabb" és tűrsz, illetve nem veszel róla tudomást.. Bár biztos nehéz, de Fruzsi gondolom mindenért kárpótol.. :D
Vendég

sziasztok,

Én is gyors leszek, mert Réka épp alszik, úgyhogy mindjárt ugrok én is mellé :lol: :D

Csak kíváncsi fáncsi voltam, hogy Borsika babázik e már.... De láttom, hogy még egyben van!!!!!!!!!!!!! Drukk hegyek mennek Tőlünk is!!!!!!!!!!!!!

Olyan jó, hogy nem sokára lesz még egy májusi babánk lesz!!!!!!!!!!!!

Na most már én is futok tovább....

Vali,
Nosztalgia indul már??? Vagy nálatok is csak holnap kezdődik????

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Köszi a telszámokat!

Látom senki se jár mostanában erre, biztos kihasználtátok a gyönyörű napot a szabadban, most meg durmoltok :lol:

Csak én bagolykodok..nemszeretemazéjszakákat :(

Na jóéjt!
Vendég

Györgyi és Réka baba, nagyon sok boldogságot kívánunk nektek!!!

Kép
Kép
Kép
v30

Bori, hamarosan szeretni fogod! :lol:

Kép
Kép
Kép
v30

Drága szülinaposok!!!!!
Györgyi és Réka boldog szülinapot!!!!
Ádi boldogboldog 1 szülinapot!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Boldog születésnapot szeretnénk mi is kívánni Balázsnak, Ádámnak, Rékának és Györgyinek!!

Hófordulósokról is lemaradtunk, így utólag szeretnénk boldog boldogot kívánni Flórkának, Dorinának, Pankának, KisJankónak, Benedeknek, Zsombinak!!

KépKép
Kép
gyuzso

sziasztok!

jó reggelt

RÉKA!! ISten éltessen nagyon sokáig boldogságban!!!!!!!és jó egészségben!!

Mi sem voltunk Skanzenban, ebéd után akartam kimenni de Enci úgy beájult h 3 és félórát aludt :shock: ,ugyhogy itthon maradtunk :oops:

Viszont most megyünk horgászni, csak előbb reggelizünk...
Kriszta Pilisvörösvárra megyünk, a háziréti horgásztóra. :wink:

Borsa??????
majd jelentkezem

szép napot mindnekinek

Linocs?Memme? Lilluska? Gabbóka? Ancsa?

Kép
gablaty

Ádámnak és Rékának nagyon boldog szülinapot kívánunk!
Kép

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Hát csajok, megint van csurgás és most rózsaszín. De megint csak néha-néha... Péter alig ment el, mindjárt jön és mostmá' bemegyek!
Ha hazaküldenek, jelentkezem. Szegény Bogi babánk lehet, hogy azért szteppel már második éjjele, mert ki akar jönni? Olyan hihetetlenül aktív.. :oops: Csak én nem fogtam a jeleit. Fájások nincsenek...Remélem nem lesz rossz vége.
Na léptem.

Ja, ez le ne maradjon:
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK ÁDÁMNAK, RÉKÁNAK, PERSZE BALÁZSNAK IS ÚJRA, ÉS GYÖRGYINEK!!
Vendég

Borsika
majd jelentkezz vhogy
privibe küldöm a számom :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Hahó!

Györgyi! Ádám! Réka!
Mi is csatlakozunk a jókívánságokhoz és nagyonnagyonnagyon BOLDOG szülinapot kívánunk Nektek!!!

Kriszta

Ui: Borsika! Hajrá!

Kép
Kép
kriszta36

Végre nálunk is csend, tudok írni :lol:

Bori,
drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!! sztem már csomagol a Kisasszony!!! :lol:

Gabi,
jó kapást nektek!!! aranyhaltól 3-at kívánhatsz, ha visszadobod! :wink:

Adri,
szuperek a képek!! Mátyás kicsit fiatal még az uralkodáshoz, de sose lehet elég korán kezdeni!! :lol: :lol:

Veronikusz,
költözés? kertes ház? kis terroristáknak paradicsom!!!! :lol: :lol: hajrá!!!!

születés-történetek??? :lol: :lol:

Nálunk újabb 4lábú érkezett, bizonyos Füli, majd láccik a fotón, miért-e név! :wink: azonnal beilleszkedett, pont társaság is gyűlt a kertben :wink: csak csipánál ütötte ki a biztosítékot, de mivel a kutyi nem találkozott még ilyen fújó-háton-áll-a-szőr jószággal, így tudomást sem vett róla, sőt inkább félt, hogy miért zaklatja :lol: :lol:
szegény emberem 1 napig ácsolta a kerítést, amin a kutya azonnal kimászott.. :lol: de őrzi a szutit, esze ágában sincs elmenni :lol: de az első éjszakán is túl vagyunk, létszám nem csökkent, minden rendben

Mica fogzik, keze a szájában könyékig :lol: adjuk az osit (Ancsa féle) ezerrel!! este kimaradt, fél egykor beadtuk, aztán nyugis alvás jött 8)

néhány kép:
Kép Kép Kép

Szép napot Mindenkinek!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Borsika
Drukk megy! Várjuk a híreket!

Györgyi
Nagyon boldog szülinapot kívánunk Neked!

Gyuzsó
Lám-lám! Megint együtt a csapat! Mica nagyon hajt Emmusra! :lol:
A motornak a típusa? A férjem most próbálja rendbe tenni a Pannóniáját. :D

Szép napot mindenkinek!
Várjuk a szülinaposoktól a tortázós képeket!!!!! :lol: :lol: :lol:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a jó kívánságokat!!

Mi is szeretnénk Ádámnak és Györgyinek nagyon sok boldog szülinapot kívánni!!!!

Szüléstöri: Ha nem haragszotok, akkor bemásolom ide amit anno 2 évvel ezelőtt a férjem írt!!!! :D

[quote="vica10"]S írta:vica10ziasztok
Én Vica férje vagyok, és ezuton tájékoztatok minden kedves forumozót: feleségem 2006.05.13-án 17.55-kor világra hozta kislányunkat. Réka 53cm-el, és 3350gr-al született. A baba és anyukája jól vannak.(és már én is)
13-án szombat reggel 3/4 6-kor kezdödött a nyákdugó kilöködésével, a nap nagy része a szülészet elő terében töltött sétával ment el. Azt hiszem Schumi megirigíelte volna azokat a köridőket. 13 óra magaságában be vonultunk a sz.szobába, és a sűrűsödő egyre erősödő fájdalmak közepette vártuk Réka érkezését. A 16.15-től Vica már nagyon erősen vajudott, de Gabika a szülésznőnk nagyon aranyossan istápolta az én segítségemmel, bár meg vallom én majd össze csináltam magam. Aztán eljött 17.50 amikor a doki azt monta go! toljuk kifelé, és onnantól kezdve csak úgy repült ki a baba. Végig kameráztam, és már többször vissza néztem de mindig elsírom magam. Fantasztikus volt látni lányom születését, és kimondhatatlan az érzés amit most érzek.
Vica nevében is köszönöm mindenkinek a biztatást, és viszont kívánjuk azon kismamáknak akik még eme csodálatos esemény elött állnak.

Amúgy mi nagyon jól vagyunk, Réka meglepett minket: több mint 1 hete, nincs pelusunk (napközben). Igazából ez akkor gáz, amikor megyünk valahova mert akkor sem engedi, hogy felrakjuk a pelust. De az 1 hét alatt 1x csurgott be a pisi. Szóval úgy néz ki, hogy megérett a bilizésre!!! :lol: :D

Borsika,
Én 2 évvel ezelőtt már nyákdugó mentes voltam, és estére meglett Réka. SZorítok, hogy Te is ezen a szép napon szüljél!!!!!!!!

És ha nem haragszotok akkor én is feltennék két képet.

Kép szülőszobán

Kép 2 naposan

vica10

és a legfontosabb lemaradt:

Gyuzso,
Nagyooonnn jók a képek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :D

vica10

Borsika üzenete:

Sziasztok! "megindult szülés" van, de fájás még mindig semmi. 12 körül megyek be a szülőszobába. Keszegh Évi istápol. :-)

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Bori!
Hajrá, hajrá!

Gabi!
Itt vagyok, miki van nem gólya de nem gond, majd később :D köszi az aggódást!

Rékának és Ádámnak nagyon boldog születésnapot :D

Mica kutyája tündér bogár gyerek-barát, és nagyon élvezi a jó helyét :D Cipa babák meg kis gombóckák de Emmusnak lestopiztunk egy kormit már :D nagyon várjuk hogy elhozhassuk :D

Adri!
Nagyon jók a képek látszik hogy milyen jól éreztétek magatokat.

Emese!
A szocipoli dolog minket is érdekel tavaly bejelentettük Emmust de tutkó nem 60 napon belül inkább 6 hónap volt, de senki nem szól semmit csak mosolyogva megköszönték.... :oops:

Még próbálok jönni..... bocsi akiket kihagytam.....

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Borsika!!!
HAJRÁHAJRÁ
ügyes legyél:)

emano/Andi
KépKép
emano

Vica és Bali éphogymegszülettem fotói nagyonédik!!!! :D

Györgyi!
Boldog szülinapot!

Steffi!
Köszi a hiányolást jól vagyunk remélem ti is és a Margit szigeti túrára irígy irígy....

Jaj és hát a pocak fotók :D gyönyörűek vagytok méééég mééég!

Orsi

borsa

Andi!
De jó szia! Lakás hogy áll? kiváncsi vagyok szívesen látnék már fotót ;)

Orsi

borsa

Borsa
nem küldök képet majd csak ha kész van!!Ugyanis annyira gáz a lakás......még,demajd csodaszép lesz!!
Hétvégén szétbombáztuk a konyhát!!Hááááááttt a konyhaszekrény mögött ,a tapéták alatt tiszta molylepke tanya!!!
Szegény öcsém annyit mondott, hogy ez már kész igénytelenség
Ugyhogy borzalmas..........
DE
a két félszoba kifestve, félig parkettázva :lol: :lol:
Emmus hogy van????

Gyuzsó
naggggyon jók a képek :lol: :lol: :lol:

Balázs ma megkopasztottam :lol:
majd este rakok fel képet is róla :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Boldog születésnapot kívánunk Balázsnak, Ádámnak, Rékának és Györgyinek!!

Borsika!
RAJTAD A CYBER-CSALÁD SZEME!!! Drukk megy ezerrel!!!!
:D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Andi!
Az előző lakásunk nekünk is ilyen volt de nagyon szép lett! drukk :D

Orsi

borsa

MINDEN SZÜLINAPOSNAK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Borinak meg hajrá!
Vica Rékája is tudja, hogy milyen szép nap ez egy szülinaphoz!

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok!

Borsika
! De jó, most már a szülőszobán vagy! És Keszegh Évi szuper!

Emano
, kitartást a felújításhoz! Nincs sok hátra!!! Domestos nagyon tuti a falra! Penészt is leöli.

MI hétvégén sokat pihiztünk. Ma meg elmentem végre tornázni. Sajnos a gyerekmegőrzőt fizetőssé tették, így a heti 2 torna már luxus lesz, de mivel nagy szükségem van rá, asszem valahogy kispórolom. Szeotembertől úgyis csak 1 gyereket kell megőrízni, ha Bene megy oviba. Meglátjuk. Mindensetre nagyon jól esett. Ráálltam az ottani mérlegre... háááát. Én bizony szülés óta híztam. Talán nem kellett volna mindent arra fogni, hogy szoptatok :D

Rékának
boldog szülinapot! Emlékszem erre a beírásra :)

mtunde

Borsika,
Hajrá, hajrá!!!!!!!!!!!!!!!! Drukk megy ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!

vica10

Hajrá Bori!!! Szép nap ez a mai, remélem hamarosan jön a megérkeztem üzenet! :D

Kép
Kép
Kép
v30

Alszanak még a lányok, gyorsan....

Ádám, Réka, és Györgyi.... :) :) Isten éltessen benneteket!

Ó, arra s születéstörténetre én is emlékeszem. Egyike volt az elsőknek, amiket erről a topicról olvastam. És a kép is...

Borsika, drukkos pusikat küldünk. :)

Emano,, édeske...

Gabi, horgászniiii? Nemigen tudom ám Encilányról elképzelni, hogy üldögél és nézi a kapást... Vagy gyenge a fantáziám?

Emma - :D . Annyira kis vidám!

Veronikusz, Melinda csak iszik, de én se bánnám, ha nem ébresztene fel vele. Viszont arra gondoltam, hogy lehet igen, hogy Szifi nem adja le az éjjeli evést, de Kicsi lesz az, aki elébe megy majd a dolgoknak és nem kel fel éjjel. Hm? Úgy legyen.

Kép

Kép

Kép
memme

Rólunk csak annyi, hogy Melinda úgy néz ki, mint aki szolizott - a papáéknál egész nap kit csángált és az arca meg a kézfeje vagy öt árnyalattal barnább. Most az a kedvenc szava, hogy "punci". Odateszi a kezét, nevet és mondja, büszkén, hogy az ott van neki... :)
Eszter újabban felébred éjjel enni és egyébként is nőtt az étvágya, ki van kerekedve. És kezdi kinyomni magát mászáshoz - nem sokáig tart már ez a viszonylagos nyugalmam se.

Viszont júniusban az lesz, hogy mivela párom Kaposváron dolgoz' és legalább hetente háromszor el kéne kerekeznie, így inkább mi megyünk vele. Mert az hajnali 3-ko kelést és este nyolcra hazaérkezést jelentene innen Kecskemétről neki, gyakorlatilag nem látnánk egymást. Két hónapig leszünk ott. Örülök, kis környezetváltozás, közela Balaton, nem jelent gondot a hétvégi leruccanás, a barátnőm dombóvári. Aztán jön a szeptember és remélem a bölcsi.

És csak halkan írom: az unokahúgom babát vár... Annyira örülök neki.
Épp küldtem be ruhácskákat a Kútvölgyibe, mert nem tudtam kinek ajánljam fel, és nem akartam addig várni, amíg az unokahúgoméknál is baba lesz, így viszont legalább mindenki használja egy kicsit.
Rajtunk alig voltak: 56-os méretűek és mi 62-sel kezdtünk.

Lehet hogy már épp Bori babáján van valamelyik?

Kép

Kép

Kép
memme

Kezdek a kicsikkel:
Réka, Ádám nagyon boldog születésnapot!!!!
Réka csaj gyönyörű újszülött!!!

Kicsit nagyobbak:
Györgyi, neked is!

Borsika, te meg nyomjaaaaad!!

Orsi,
holnap megyünk bank, majd beszámolok. De má' nagyon körüljártam a témát, jogászbarátosnémmal is egyeztettem, azt mondta, ha büntetni akarnak, nehogy fizessünk(mondjuk nem is tudnánk :D ), visszamenőleg nem büntethetnek azért, ami nem volt hatályos akkor, amikor kötöttük a szerződést. Meglátjuk. Azt mondta, szerinte alkotmánybíróságon is megérné futni egy kört, de ma ő is jobban utánanéz..

De most nem rontom ezzel a levegőt, a mai nap az ünneplőké, meg remélem, hogy Borsikájé és Pucerkájé.

Mica, Emma,motor-zsiványság.

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

Én is itt. Ma reggel voltunk AFP-n, láttam szülésznőket, mindenki szokás szerint tündér volt! Drukkoljatok 1 hét múlva eredmény, körmöm már nincs…
Martin hazafele elaludt az autóban, na mondom klassz, kikészíti magát meg engem is estig, 6kor fektetés, ehhez képest 20 perce elaludt, ahogy szokott… Igaz 11től 1ig játszótéren voltunk.

Zsu!
Na pont az kell, hogy Te is utálj az alvásért, de értem a viccet! Édik a képek, mindenki aranyos!!!

Kriszta!
Azért te is óvatosan ezekkel a szigeti túrákkal… Én este alig álltam a lábamon, de még másnap is fájt a talpam!

Tünde!
Hát úgy döntöttünk, hogy inkább nem ugrálunk, szeretnék visszamenni dolgozni pár év múlva és jó lenne, ha nem csak 3hóig lennék… Sajna ez van, ki vagyunk szolgáltatva ezen a téren (is) Örülök,hogy jól érezted magad, ennyi jár mindenkinek!

Andi!
Jajj, de aranyos ez az újszülőttes kép! Drágaság nagyon!

Adri!
Köszi a képeket, annyira szép gyerekeid vannak! Érden nekem is laknak ismerőseim, majer gumi ismerös?! Ja és a pataki cuki messze van tőletek? 1x voltam ott több éve, azóta is visszavágyom

Vica!
Jajj, de kis édes ez a lányka! És nemsokára újra… Neked már leesett? Én még most kezdem igazán felfogni… Grat a bilizéshez, ez irtó jó, tök jó, hogy nem kettő pelenkázásával kell majd bajlódni, meg egyáltalán olyan ügyes nagylány!

Bori!
Nagy drukk!!!!

Orsi!
Minden oké! Csak az a bajom, hogy a hasam nem nő és persze mindenki ezzel foglalkozik…

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Kedves Balázs!

Kedves Réka!

Kedves Ádám!

Kedves Györgyi!

Nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!!

Kép

sok puszi

Lara, Ancsa

ancsaboszi

Ádám, Réka, Györgyi!
Boldogságos születésnapot!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

sziasztok

Memme! igazad van, Enci 1 percre sem állt le, az eredmény: váltás ruha, mert csupa víz lett, cipő zokni stb. aztán az is vízes lett, ugyhogy jöttünk is haza :? 3 váltás ruha kellett volna, meg gumicziszma,,,de majd legközelebb...

a képek

Kép Moby Dick

Kép Orsó cibálás

Kép relax

Kép
gablaty

BORSIKA HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D :D :D veled vagyunk
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
gablaty

heppibörzdéjtújú,heppibörzdéjtujú,heppibörzdéjtújú ÁDI, heppibörzdéjtujúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
BOLDOG 1. születésnapot

emano/Andi
KépKép
emano

Steffi!
Ne izgulj, nekem sem nagyon nőtt a pocak, aztán a 20. hét körül belehúztam. De Pankával is így volt.

Képzeljétek, nálunk is megy a várakozás, sógornőnél döngeti a kapukat a kicsilány. De még semmi.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Borsika!!

de jó, de jó!!!
Nagyon drukkolunk értettek!!!
sok puszi!!

ancsaboszi

Borsika üzenete:
Kovács Boglárka Anna itt nyammog mellettem, 15,50-kor született. Végre kinn van. szopi után alszunk egy jót együtt.

Borsika
Nagy-nagy-nagy gratula!!!!!!! Kép

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Bori és Pucerka (alias Bogi)!
Nagyon sok boldog nyammogást kívánunk és gratulálunk!
Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Bori és Bogi!!!!
Nagyon sok boldogságot!!!!!!!!!!!!!!!!
Sok-sok örömet!!!!!!!
gratulálunk
Balázs,Andi,Bálint

emano/Andi
KépKép
emano