A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

ez engem is érdekelne! Nekem is az elmúlt napokban olyan enyhe hascsikarás szerű érzésem volt az akkor olyan fájás szerűségnek tudható be? Persze semmi köze nem volt a hasmarsnak hozzá! Meg a hátam is fájt
magdolnam

Kriszti - pont ott laknak a nagyszüleid? :shock: Akkor téged bízlak meg hogy menj és agyald meg azt a hülye picsát, de úgy, hogy ne bírjon többet fölkelni! :twisted:
Gratula a jó cukrodhoz! Most már biztos nem lesz vele gond ezután sem, de azért csak óvatosan az édességekkel! :wink:
Mit vásároltál????

Kike - ne aggódj a kirándulás miatt, Apjuk biztos nagyon fog vigyázni a gyerkőcökre, Te meg PIHENJ addig, végre lesz egy szabadnapod, fogd fel így! Házimunka csak ami égetően fontos :wink:
Vendég

Amikor már rendszeresen 5 percenként jönnek a fájások,tehát a két fájás között eltelt idő mondjuk 5 perc,akkor már a kórházban a helyünk.Maga a fájás pár percig van.Amíg rendszertelen időközönként jönnek,addig nincs más dolgunk,mint figyelni az órát,mikor válnak rendszeressé.Persze más a helyzet ha hrtelen elfolyik a magzatvíz,vagy szivárog-akkor egyből irány a kórház-remélem segítettem valamit :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Hálás köszönet Kike! :D Reméltem hogy megosztod velünk tapasztalataidat! :wink:

Magdi - igen, valószínű hasonlókat éreztünk akkor :?

Ami - várunk vissza a dokis hírekkel!

Tényleg! Nekem meg most kell hívnom ip-ért! MEgyek is telcsizni!!! (Máris levert a víz... :roll: )
Vendég

Én a Vercsivel 10 percesekkel már bementem,de nem igazán figyeltek rám-ami elég bosszantó volt.Három percesek voltak mikor már előkészítettek-ez meg már kellemetlen volt,mert közben jöttek a fájások :?

Ami leginkább bosszant hogy most akkor vajon meddig is kell bennmaradni a kórházban:mert ha csak három napig,az egy nagy hülyeség,hiszen kb.arra indul be rendesen a tej,és a körül sárgulnak be a picurok,már ha besárgulnak,meg ugye ott van a varratszedés is,amit az ötödik napon szoktak csinálni.

Kép
Kép
Kép
kike

Örülök hogy tudtam segíteni valamit :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Megjöttem,bejelentkeztem és képzeljétek "csak" 9-en vannak előttem,úgyhogy gyors reggeli és tünés vissza!
A körzetit meg a védőnőt már lerendeztem,ők is aztmondják tuti előbb jön!!!
Hát kíváncsi leszek!
Tök furi volt mikor mondta a védőnő,hogy akkor várja a születésértesítőt! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Jesszus!!!!!!
Kíváncsi vagyok mit mond a dr.! :roll:
Nemtudom mit vegyek fel,annyira meleg van kinnt már most,azthittem megpusztulok míg hazaértem!

na húzok,mert mindjárt indulok,remélem hamar végzek!!!!

Szép napot addig!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

szia mindenki :D
még nem olvastam vissza, remélem nem írtatok azért olyan sokat 3 nap alatt :shock:
addig is míg megpróbálkozom vele, lenne olyan szíves jelentkezni az akinek ugyanúgy féjt, görcsölt az ujja mint nekem? elfelejtettem hogy ki volt az :( , bocsi érte.

Kép
Kép
h. szilvi

Wera, fájás kezdősésétől a kövke fájás kezdetéig az az öt / x perc. Egy fájás kb. egy perc alatt lemegy, olyan hegyszerűnek gondold, lassan indul, csúcs, majd vissza.

Jóslóim nekem is vannak, sosem törődtem velük, nem vagyok az a hirtelen szülő... ahogy már mondtam. Igazából szükség van rájuk, hogy a méh vérellátása fokzódjon.

Gyermekgyilkos anya meg pszichés dolog ám, nem is akarják észrevenni, meg elköti a hasát. Van aki szinte maga sem hsizi, és megelpődik, hogy szül. Ugye 16 évesen elég hihetetlen, hogy abból az egy alkalomból ekkora gáz lehet. Azt meg, hogy a léélek erős, és sok mindenre képes, úgyis tudjátok, hát ő a magzatmozgást, mifenét is eltagadja. Van ilyen. Nehéz, és szánandó, és a környezet vele egyenlóő arányban felelős. SZtem.

potyka

hali lányok!

kicsit elvesztem, de már itt vagyok.
vissza is olvastam, de nem jegyzeteltem. 3 napot nehéz lett volna jegyzetelni.

a pocak fotók csinosak, a rucisak is.
látom mindenki nagyon fészekrakó hangulatban van. :D
készülgetnek lassan a szobácskák, és rend is lesz bennük.
mi is lassan nekikezdünk készülni.
kata! kérünk majd esküvői képeket, ha szabad.
köhögésre még mindig tantumverde és hársfatea! gyógyszerrel óvatosan! ha valakinek hőemelkedése van, menjen orvoshoz! terhesen nem szabad ezzel játszani.
mikor beteg voltam, azt mondták hogy ha a torkom fáj vagy az orrom folyik akkor kurálhatom magam itthon gyógynövényekkel és teákkal. de ha hőemelkedésem van akár egyszer is, azonnal orvos! és akkor is ha a betegség elhuzódik 3-4 napnál tovább!!! nem játék ilyenkor az efféle dolog!!!
fogorovoshoz kitartást akik mennek!!!! remélem nem lesz komoly baj.
kike! párodnak kitartást a kiránduláshoz. remélem addig növeszt karokat és hátulra, oldalr, fentre, lentre pedig szemeket, hogy megtalálja a gyerkőcöket! jah és valami extra kényelmes cipőt huzzon! és csomagolja be az egész utca emberének türelmét :D

anyukám az "ünnepet" Bp-en töltötte. megvette a hazahozós rucinkat :D
azt a nyuszisat amit óhajtottunk már oly régóta.

nekünk nagyon jól telt ez a hosszu hétvége. szombaton hatvanban voltunk autós rendezvényen. jah meg pesten is. ott fotózáson voltunk. 2-3 hónap mulva lesz benne az ujságban a kocsi. a párocskám oda-meg vissza van tőle. olyan 6 körül értünk haza. gyors tusi, átöltözés és mentünk "megünnepelni". olyan 11-re értünk haza.
vasárnap itthon pihiztünk. meg kicsit sétáltunk, estére meg jöttek vendégek.
hétfőn megint kirándultunk. Hollókőn voltunk. az is nagyon szuper volt! tök jól éreztük magunkat. ismerősökkel voltunk, 3 pár.
felsétáltunk a várba. nagyon jó volt. a pocival semmi baj nem volt. délután éreztem már egy kicsit, hogy ott van. de lassan mentünk, tekintettel voltak rám. nagyon édesek voltak. meg persze le is ültünk soxor. mondhatni a végére már rájöttem, hogy nem is miattam ülnek le :D lehet ők jobban kivoltak mint én. én nagy kirándulós voltam régen is, ők kevésbé. szóval még jó hogy volt kire fogni hogy lassan megyünk és sokat pihenünk :D
nah persze nekem is jót tett az üldögélés. lehet azért is nem vettem észre hogy lejártuk a lábunkat.
olyan 8 óra körül értünk haza. letusiztam és bujtam is az ágyba. éjszaka 1-szer keltem fel pisilini. végigdurmoltam az éjszakát. szóval mégis elfáradtam én is :lol: 8)

a héten nem hiszem hogy megyek valahova. pihenek :D megint "fárasztó" hétvége elé nézek. szombaton családi nap lesz a Vekeri tónál. Debrecentől nem messze. szóval jó túra lesz megint.

főzni szerencsére nem kell ma. meg szerintm holnap se :D
van töltött paprika, gyümölcsleves, csirkepaprikás makarónival, van még a tegnapi estebédünkről csomagolva. akkorha adagokat kaptunk hogy több mint a felét csomagoltatni kellett.
ma elsétálok nyusziapunak ebéddel, közben beszerzek majd gyümölcsöket, mert már nagyon hiányzik. 3 nap alatt nem sokat ettem, leszámítva a gyümölcsleveset :D
csütörtökön fodrászhoz megyek, de az meg a szomszédban van.
ugyhogy szerintem ez a hét a pihiről fog szólni, meg persze egy kis porszívózás meg ilyen mindennapi apró házimunkáról. de azt ki lehet birni.

mindenkinek csodaszép, madárcsicsergős, virágillatú, napsütéses napot kívánok!!!!! aki teheti menjen levegőre!!!!!! isteni idő van!!!!

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Szép napot mindenkinek!!!

Wera!
Hihetetlen a vonalzód!
Szembesültél már vele, hogy holnap betöltöd a 36. hetet??? :shock:

Jóslófájásaim nekem még nincsenek...
Ami a kórházban volt, azt meg jobb egyelőre elfelejteni...
az egy kicsit brutálisra sikerült...

Magjöttem a fogdokitól.
Szerencsére csak én látom, hogy megrepedt. Azt mondja, ennyire repedhet akkor is, ha hirtelen egymás után iszok hideget és meleget.
Tehát nincs vele teendő.
Szerencsére. Őszintén nagyon be voltam tojva.... Azért a tömést kicseréli benne... Júni 18-án...
Remélem, még egyben leszek... :roll:

Tegnap este sikeresen elüldöztem a szomszédot, utána meg jól beolvastam apának. Csakhogy nem hiszem, hogy minden elért a tudatáig...
Nehezen viseli az én más állapotomat...
(Én meg az övét..) :twisted:
Most mosolyszünet van, részemről. Ő próbál jópofizni, de nekem egy kicsit sok volt az elmúlt időszak.
Pedig nem tudok haragudni, de most a megbocsájtás is nehezen megy...

Kike!
Együttérzek veled kirándulás ügyben, az én kicsi lányom pénteken megy.
Sajnos én már nem tartok vele, pedig szerette volna, de azt már nem tudom megtenni.
Én a kocsikázásról is el vagyok tiltva, a buszozástól meg pláne.
Marad a körömrágás, míg haza nem ér.
Sajnos meg kell tanulni elengedni őket.
Nagyon nehéz feladat!

Most a fogdokinál volt egy egy éves fiúcska.
Hihetetlen volt, hogy jövőre már nekünk is egy ilyen törpeterminátor randalírozik itt... :roll: :lol:
Vendég

Hát beszéltem a fogdokival, azt mondta, hogy ma nagyon sokan lesznek nála, nem tud ilyen hirtelen fogadni, de azért menjek be hozzá délután és rápillant, a többit meg megbeszéljük akkor!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Én is előkerülök!

A pocakok óriásiak, a ruhácskák aranyosak.

Nem tudok egyenként reagálni. Volt termés.

Vasárnap mi kimentünk a Berekbe rendbetenni a nyaralót. Apósom meg párom két fűnyíróval, meg kaszákkal nekiestek a nyakig érő fűnek. Anyósom meg sógornőm festettek bent. Én meg a gyerekekre vigyáztam, meg egy kicsit gereblyéztem. Roli szegény nem aludt délben.

Másnap megint kimentünk. Mostmár élvezni a nyaralót és a jóidőt. Bográcsban főztünk ebédre marhapörköltet, délután meg kimentünk a strandra. Én ugye nem fürödtem, de nagyon jó lett volna. Roli meg sajna félt a víztől. Pedig tavaly sokat jártunk és nem félt. Na mindegy, remélem majd megszokja és fogja élvezni.

Persze így h étfőn sem aludt délben Rolkó. Így útban hazafele elaludt a kocsiban hat óra körül és ma reggel fél nyolcig húzta a lóbőrt. Tátott szájjal aludt, majd dobok róla képet.

Kép
szly27

Roli segít :

Kép

Kép
szly27

Fárasztó napok után:

Kép

Kép
szly27

Mária:a Lánykád hova megy kirándulni?

Timi:remélem hogy tényleg növeszt sok-sok szemet csütörtökre,meg kezeket,mert leginkább attól félek hogy elcsavarognak a gyerkőcök,bár ahogy Apát ismerem vasfegyelem lessz,aki nem fogad szót az kikap.
Tavaj is nehéz volt átvészelnem ezt a kirándulásos időt-akkor még a Kristivel itthon voltam,így Apának könyebb dolga volt,egy gyerekkel.Akkor a szombathelyi kalandvárosba mentek el.De épségben hazajöttek,bár Apa kissé leégett :lol:

Elképesztő az ember hogy tudja félteni a gyerekeit,még meghalni is képes lenne értük.Annál szörnyűbb dolog nincs is,mikor a gyerekkel történik valami.Hess-hess ronda gondolat.

Mária:örülök hogy nincs nagyobb baj a fogaddal.

Kép
Kép
Kép
kike

húúúúúúú, de mérges vagyok!!! :twisted:

Most hívtam fel az oep-et, mert még nem kaptam táppénzt...
Nem akartam egyelőre megkérdőjelezni a könyvelőmet, de muszály lesz...

ápr. 24-ig voltam táppénzen, mert kórházba mentem.
Még aznap elküldtem neki a papíromat. amikor megjöttem a kórházból, szintén akkor másnap bementem a dokihoz, lezárattam a hónapot, és azt is elküldtem neki.
Nem postán, hanem a férjének adtam oda...
Most meg azt mondják az oep-nél, hogy nem kapták meg!!!

Rögtön felrobbanok!!!
Asszem átrángatom a zsinóron a könyvelőt!!!

Vagy megkérem, hogy adja fel a villanyszámlaelszámolás díját.
(potom 57e ft-ot!!!)
Vendég

Szly:de édes Roli! :lol:
Olyan édesen tudnak aludni :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!

A cél, Esztergom-Visegrád, ahol bob-ozni is fognak... :?
Vendég

Ja, meg felmásznak a bazilika kupolájába, és ez az, amire gondolni sem merek!!!!
Vendég

Mária:kitartást neked is péntekre.Szóval aggódunk majd agyba-főbe-én csütörtökön,te meg pénteken-nem irigylem magunkat :?

Kép
Kép
Kép
kike

Ez tényleg elég rémisztően hangzik :?

Kép
Kép
Kép
kike

En is elokerultem- csak a kiemelkedoen sz.r ejszakam utan csak 9 utan kaszalodtam ki az agybol- !

Mindenkinek szep napot!

joslofajasok: epp teganp vettem elo a terhessegrol szolo konyvet, mert ugy ereztem fogalmam sincs mi var ram az elkovetkezo hetekben, meg mikor mire figyeljek mi mit jelent( nem mondom most mar okosabb vagyok, hisz ram alig igaz valami is abbol, amit ir).
a joslorol azt irta a 7. honapban fajdalommentes- he????????? Hat nekem rendesen faj, mensi szeru gorcs, feszules....
Oszinten tobb kerdsem lett mint azelott volt.
Holnap megyek vedonohoz,es majd kerdezek tole- jo gonosz modon benne van az is, hogy kerdezek tole, hogy eddig elegge ugy tunt a szakmai kompetenciaja egyenlo a nullaval:)-

En ezt az egeszet nem ertem mikor mennyit hogyan kene mozogni a babanak- amit ir, orankent 10, napszakonknet min 25 nekem nincs- de akkor honnan tudom esetleg baj van e. Honnan fogom megtudni amig nincs ctg, hogy meg jol erzi e magat odabenn, hogy a lepeny jo a meg, meg mindent?
Komolyan eddig a 30 het alatt mindig tudataban voltamannak kb mi van a testemmel, es a babankkal, de most, ugy be vagyok kakilva! Es nem is a szulestol hanem az elkovetkezo hetektol!

En alapbol azt hittem semmiben sem kulonbozik az eddigi hetektol, de amiket irnak mas topikokban azoktol ugy beparaztam! Jajj, fogalmam sincs!

Utazni a 34ik heten merjekmeg egyedul? 2 oras buszozas. A doki mikortol tudja megmondani elobbre varhato e a baba? Miert van az hogy valaki mar a 36ik het elott jar ctg-re?

Jajj, lanyok irjatok valami megnyugtatot, Ti akik mar anyukak vagytok, vagy elottem jartok, mert en ugy erzem tiszta kuka vagyok, hogy mikor mit tegyek, mire figyeljek....
En lattam mar tiszta fitt 36 hetes kismamat is, de jelen helyzetemben ugy erzem jobb ha vigyazallasba vagommagam, es nem vigezkedem, mert annyi csunya dolog tortenhet...
Vendég

Anyjuk, relax, ha ez ennyire gáz volna, már rég kihalt volna az emberiség. Na meg akinek már van családja, akár kisebb, akár nagyobb, azt el kell látni. MÉgis szülőképes marad. Ergo menni fog. CTG meg arra a fél órára ad képet a baba állapotáról. Éppúgy, mint az UH. Nem gyógyszer, cska egy eszköz. Nyilávn jobb, mint a semmi. Relax, mondom. Hangolódj rá magadra, meg a babára, és higgy Kettőtökben.

potyka

potyka: edi vagy!:)
Vendég

Sziasztok!

Nem olvastam vissza, mert sietek. De ha valaki tud segíteni, az jó lenne. Ma NST-n voltam, Uh-ot nem is csinált, majd a jövő héten. Nst-re meg pénteken kell mennem megint. De semmit nem mondott rá, csak megnézte és közölte, hogy legközelebb pénteken kell menni. De ez most máshogy néz ki, mint az első. Tudja valaki, hogy mit jelent? Azt tudom, hogy a felső a baba szíve és mozgásra hogy reagál, az alsó meg a méhtevékenység. De most olyan össze-vissza az egész. Felteszem a képet:

Ez az első nst:

Kép

Ez meg a mai:

Kép

Előre is köszi, most meg igyekszem visszaolvasni.

sz.andi

sose voltam nst-n még, bár m,egkérdezte egy hete a doki, hogy voltam e, mondom én??? :shock: aztán leléptem, lehet nem kellett volna??!! :shock:
bocs andi ez elég cikkcakkosnak látszik (bár nem értek hozzá) bár eltudom képzelni hogy köze van a szüléshez :D , lehet nemsokára mész is??!! :D

Kép
Kép
h. szilvi

Anyjuk!
Szerintem ne olvasgass más topicokba. Egyrészt jó ez az internet, mert tudunk egymással kommunikálni, másrészt viszont nagyon rossz, mert paráztatjuk egymást. Én olyan típus vagyok, hogy szeretem elolvasni a problémás eseteket, de nem veszem magamra. Ez legtöbbször sikerül, vagy esetleg egy nagyon kicsit foglalkoztatnak a dolgok és elhessegetem a rossz gondolatokat.

Igaza van Potykának! A világon nagyon nagyon sok egészséges kisbaba születik, csak azt nem szokás bejelenteni. A rossz hírt meg rögötn tudja mindenki. Csak nyugi! Te egészséges vagy, a baba is az, nem lesz ott semmi baj.

A gondokkal meg ráérünk akkor foglalkozni, ha már megvannak. Addig fölösleges rágni rajta magunkat!

Kép
szly27

szly: hat jo! Igyekszem!Altalaban tudok en is ig ygondolkodni, de valahogy tegnap ugy ramtot a tudatlansag, es az abbol eredo felelem. Igy sokkal konnyeben elhisz az ember barmit! Meg akkor is ha elotte nem is felt tole...

De ezt szeretem ebben a topikban hogy itt nincs folos panikkeltes, meg mindenki segiti a masikat! Amit olvastammintha arrol szolt volna ki hogy tudja "tullicitalni" a masik fajdalmat, felelmet...
Vendég

Andi! Én sem tudok érdemben hozzászólni. Annyit látok, hogy a mozgásra jól reagál a baba szíve. Nincs beszűkülve. Meg van méhtevékenység. De tőlem ennyire telik, gondolom ezt te is le tudtad olvasni.

Kép
szly27

andi: sajna en nem tudom mi fan terem, de hat ha szo nelkul hagytak, akkor biztos jo minden
Vendég

Anyjuk! Gondolom melyik topicról beszélsz. Én is át szoktam olvasni. Majdcsak javul ott is a hangulat. Ők már 36 hetesen azt godnolják mennek szülni. Pedig valószínűleg az még pár hetet várat magára.

Kép
szly27

Anyjuk!

Igaza van Potykának és Szly-nak.

Ne foglakozz azzal, mit olvastál másik topicokban.
Tökéletesen jó megoldás volt eddíg is részedről, amit csináltál.
Csak befelé figyelj.
Semmi egyébbel nem kell törődnöd.
Fogod tudni, hogy mi a jó a babádnak, és mi nem.
Nem kell a mozgás miatt sem feleslegesen parázni. Minden babának megvan a maga ritmusa, és nem lehet rájuk szabályokat húzni.
Az egyik nap pörög ezerrel, a következőn viszont nyugodtabb.

(nekem ma a bordám alatt edz... Lehet, hogy megfordult? De odalenn is nagy buli van... :roll: )

Andi!
Én sajnos nem tudok segíteni...
Az alsón nem mintha fájásokat mutatna?
Vendég

hurka: a hurkat lehet sutoben is sutni? ha igen foliaval lefedem vizet teszek ala es kesz?
vagy hogyan?
Vendég

ronix: te mióta szeded a doxiumot?

Kép
Kép
h. szilvi

MAr neki semmerek allni.
Tegnap hazi fagyasztott spenotot akartam csinalni, az egy dolgo hogy ehetetlen lett, d emeg a vadi uj mixerunk is tonkre ment tole.
Aztan este ilyen olajban kisutheto chipset akartam csinalni- azt is sikerult elrontanom....
Szoval ugy erzem valami ordog szallt belem ,es elszivta a fozesi kepessegem:)
Vendég

A hurkát én sosem szoktam lefedni a sütőben.
Csak vizet teszek alá.
Vendég

Andi:Sajnos az NST-hez én se nagyon értek,megnéztem még három megvan az előző terhességekből,ha gondolod felrakhatom összehasonlításképpen.Bár elég halványak a vonalak,nem tudom látszana-e.

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Tappancs: örülünk a jó eredményeknek, meg, hogy javult a dolog, bár sose volt igazán kóros! :D

Szly: nagyon édes Roli! (továbbra is)

Marcsi: nagyon sajnálom a kellemetlenséget a táppénzzel!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.07 20:25-kor.
Vendég

rájöttem hogy arra se jönnék rá ha megfordul :? néha fentebb érzek valami rugdosást de az épp a keze is lehetz, mire örülök hogy esetleg a lába az addigra lerúg lentre valamijével :shock:
bár köldök felett sosem érzem :cry:

Kép
Kép
h. szilvi

ja: ma meg kinyitom a hutot, ami nem meglepo, hogy ures, hisz a bolt zarva volt, mikor mi vasarolni akartunk. Mondom nem baj, tegnap sutottem kenyeret es van meg paprikalekver. Ahha, kinyitom az uveget es URES! HAt nem draga eg yilyen pasi!.................Meg jo hogy talatam egy majas konzervet:)

Lassan indulok is vasarolni!
Csak elkepzelesem sincs hogy fogok mindent hazahozni amit vennem kell...
Lehet az lesz, ma csak nagyon surgoseket veszek, es holnap ujra megyek. Merthogy ferjem nem fog tudni ma menni, mert sokaig lesz. Olyan rossz hogy ez is kulon gond. Nincs autonk , igy nem tudjuk azt csinalni, hogy van egy havi nagybevasrlas es akkor eleg a napi kicsi, mert ugyan heti egyszer ferjem elmegy tescoba, de o sem malhas szamar hogy tobb kilokat hazacipeljen. Mondtam is mar neki, juniusban fizu utan szepen elkajuk apost es elvitetjuk magunk egy nagybevasarlasra! Ezt babaval meginkabb nem fogom tudni csinalni, hogy naponta bolt es fel a masodikra. Ket kezem van csak es fogalmam sincs hogy fogom felvinni a kocsit is meg a cuccokat is.
Na de most meg azert fel tudok jonni az emeletre, csak a cipekedes...
De amit muszaly azt muszaly!
Szoval nekiallok keszulodni!
de jovok majd meg!
Vendég

NNna, én ugyanígy érzem...! :shock:
Vendég

szilvi: ezen mar en is agyaltam hogy nem jonnek ra, hogy megfordult, mert neha kimondottan lennt erzem ha csuklik, orulokde jo megfordult, ugyanakkor a feje a koldokomben van...
De azert meg van ideje! Hivatalosan is , meg a veletlenbol eredoen meginkabb!
Vendég

Képzeljétek ma voltam a védőnőnél (végre ott volt a helyén!!!!)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.07 20:25-kor.
Vendég

nem tudom ilyennel valaki talalkozott e mar, de rajtam nonek ilyenkis borkinovesek, amik szurnak viszkednek, majd 1-2 nap mulva leesnek, mint egy kis seb.
Ez mi a franc lehet?
A hasamon kezdodott, majd a mellemen, de most epp a dekoltazsomon van:( Es barmi hozzaer, szur:(
Vendég

Sziasztok :D

[color=darkred]Anyjuk[/color]
nekem az első kettő se menetrend szerint mocizott ahogy akönyvekben ők a 24-ből 48-at tomboltak :lol: .Dávid meg a minimumot se mozogja az írás szerint napközben semmi szinte csak onnét lehet tudni, hogy nem dagadt vagyok, ganem terhes, hogy csuklik valaki odabent :lol: Ő éjszaka szeret dorbézolni meg vezetés alatt sztrájkol de rájön,hogy nincs értelmwe és abba hagyja. Abszolút nem rendszeres a mozgás Ő egy igazi lustaság.-Ez van .Minden baba más és kész nekem csak vigyorognak rajta de napi 5 mozgás azért van azt mondták bőven jó, hisz szépen fejlődik mért idegelném magam.
Tehát nyugi ne paráztasd magad
tappancs28

kata: jol van latom nem csak nekem van segg vedonom:) De a tied vezet!
Ekkora f..szsagot! Ne szedjmagneziumot! Engem kb az tart ossze 4 hete! Ha nem emelte volna meg a doki uplajara, azt hiszem nem itthon toltenem a napjaim!
Es hogy ne igyal? Most mikor 40 fok van izzadunk, etvagyunk mar kisebb.....? NAgyon korrekt! Szakmailag a topon van a no!
Pedig ha egy magazint a kezebe venne mar korrektebb dolgokat tudna mondani.....
Vendég

nekem is kinöttek valamik :? ha végigsimitok a nyakamon, dekoltázsnál érzem a kezemmel, ilyen nagyon apró anyajegy szemölcs féle :shock: és egyáltalán nem akar leesni :?
remélem elmúlik, mert idegesít :cry:

Kép
Kép
h. szilvi

tappancs; ez nekem is igy lenne logikus, hogy ha egyszer a 30ik hetig mindegyi maskent maskor mozgott, akkor ez utana is igaz, csak elolvastam a sok okossagot, ami mint eg torvenyszeruseget irta le...
De jo, akkor nem idegelem magam, es orulok a nehai bejelentkezesenek!
Vendég

Anyjuk: sajnos nem tudom mi lehet!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.07 20:26-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: