Sziasztok csajok!
Ma -a változatosság kedvéért- megint voltam vérvételen. Képzeljétek, direkt odamentem már 1/2 7-re, hogy én legyek az első. Csak 1/2 8-kor nyitották ki az ajtót, a kiscsaj kinlódott egy darabig a vénámmal , aztán azt mondta -miután kétszer hiába bökött belém, hogy menjek át a másik épületbe, ahol egy kilóméteres sor áll, és ott kérjem, hogy vegyék le, mert ő nem találja a vénámat. Aztán, ha levették, vigyem vissza a véremet, hogy az ő hűtőjükből tudják elszállítani. Átmentem, húsz percet álltam sorba, mire egy újabb "kedves" fanyalogását néztem végig....hogyan próbál megbökni.
Teljesen ki voltam bukva, még jó, hogy jöttem dolgozni, ez egy kicsit feledteti a dolgot. Ráadásul tele volt a váró kismammákkal, kispapákkal, ilyenkor összeszorul a szívem, öklöm: én is akarok kisbabát!!!
Hát ez van, egyelőre, majd talán kilábalok belőle. Jövő hétem megyünk Győrbe, hogy az uramat is megnézzék újra. A doki szerint elavultak a leletei- másfél éve voltunk...Még az a szerencse, hogy otthonról hozott anyagot is meg tudnak vizsgálni
Kicsit hosszú voltam, de így kaptok tőlem infót: ritkán, de hosszút.
Pusszancs, már bámulják a hátam a kollegák,
Mi az a Profasi, erre nem válaszolt nekem senki.
Ki kell váltanom ma, jó lenne tudni, mire szolgál ez az injekció.