A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Orsi engem nem zavar!!! :lol: Csak nyugodtan ha jobban érzed tőle magad!!! :lol:

Azért vagyunk itt, hogy mindent megbeszéljünk, vagy nem? :wink:

Kép
wvikka

Bari merre vagy????????

Kép
wvikka

Bari egy könyvben olvastam, hogy ilyenkor a picik érzik anyukájuk hangulatát. Ha Neked rossz kedved van, akkor azt Ő is tudja, érzi és mitől legyen jókedvű????? Picit kapcsolj ki, gondolj másra, próbáld meg a jó oldaláról megközelíteni a dolgokat. Legyél vidámabb picit, tudni fogja és akkor neki is jobb kedve lesz amit szerintem érezni is fogsz! :wink:

Na?

Kép
wvikka

Jól elbeszélgetek magamban..... :)

Kép
wvikka

Szerintem is nyugodtan írjál Orsi,ha attól jobb.Akinek nem tetszik nem olvassa vagy max. leírja a véleményét. :lol:

Kép
melike

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 14:23-kor.
hékás

Kitakarítottam a fürdőt nagy nehezen,most egy kis pihi aztán lemegyek a táppénzes papíromért meg a boltba.

Kép
melike

Hékás:nagyon jó idő volt tegnap tényleg.És lehet,hogy valóban már csak pár napod van?
A vásárlással kapcsolatban pedig szerintem ha ésszel vásárol az ember nem olyan borzasztó.Mindent meg lehet venni a pénztárcádnak megfelelően,ha szétnézel,nem?

Kép
melike

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 14:23-kor.
hékás

Nem tud jönni a férjem...pesten van!!
Nagyon félek csak ülök és nézem a hasamon a nyagy semmit...
Közben elolvastam néhány iromány arról ha a ctg-ben vannak ilyen lelassulások,és nekem bizony volt az utolsóban egy 90-es
Lehet,hogy haldoklik a hasamban a baba..én meg csak várom a csodát
Vendég

xxxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 14:24-kor.
hékás

Na végre hogy előkerültél!!!

Nyugodj meg picit! Mozgassuk meg azt a babát! :)

Mesélj miket vettél neki eddig. Arra koncentrálj, ne másra!
Kicsit lazíts, neki is kell oldódnia, ha ilyen feszült vagy!

Kép
wvikka

Kaptam egy dvd-t,amin légzésgyakorlatok vannak.A barátnőm azt mondta jó ha tudjuk alkalmazni vajúdáskor.Még nem néztem végig,de érdekel.Bár nem tudom mennyire lehet olyankor ilyenekre figyelni. :shock:

Kép
melike

Bari:írj már valamit,hátha le tudunk foglalni.

Kép
melike

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 14:24-kor.
hékás

Nekem egy ismerősöm jógázott és azt mondta neki nagyon bejött. Én nem néztem semmi ilyet és nem is voltam, de remélem menni fog. Dokim azt mondta, hogy úgy is mondják majd mit csináljak.

Nem mondom, hogy nem félek tőle, mert nagyon is, de bent nem maradhat... És a cél, hogy végre a kezemben tarthassam úgy érzem erőt fog adni.

Addig is huncutkodunk. :) Hátamra fekszem, simizgetem és egy kis idő elteltével már helyezkedik is a tenyerem alá. Szereti ha a hátát simogatom, néha még oldalra is fordul, hogy a lábiját oda tegye. Na az már kevésbé kellemes érzés, de neki bizti jó, így nem bánom! :)

Kép
wvikka

Nekem egy ismerősöm jógázott és azt mondta neki nagyon bejött. Én nem néztem semmi ilyet és nem is voltam, de remélem menni fog. Dokim azt mondta, hogy úgy is mondják majd mit csináljak.

Nem mondom, hogy nem félek tőle, mert nagyon is, de bent nem maradhat... És a cél, hogy végre a kezemben tarthassam úgy érzem erőt fog adni.

Addig is huncutkodunk. :) Hátamra fekszem, simizgetem és egy kis idő elteltével már helyezkedik is a tenyerem alá. Szereti ha a hátát simogatom, néha még oldalra is fordul, hogy a lábiját oda tegye. Na az már kevésbé kellemes érzés, de neki bizti jó, így nem bánom! :)

Kép
wvikka

Na ezt sikerült kétszer elküldenem... Bocsi

Kép
wvikka

Bari: Kb. két napja nekem is lényegesen kevesebbet mozog a bébi. Szinte már engem is idegesít :shock: :shock: :shock: , de egyenlőre nem gondolok arra, hogy bármi baja lehet, mert időnként azért bejelentkezik.

Valószínüleg nálad sincs semmi gáz, de tudom csak akkor leszel nyugodt, ha szétrúgja az oldalad, vagy bemész a kórházba.

Baszélj a dokiddal!!!!

Tudod az a gáz, hogy a vége felé természetes a lassulásuk, szerintem örülnek, ha találnak egy kényelmas pózt és nyugiban lehetnek. Jó lenne, ha tudnál erre fejben készülni (lassulásra), mert különben nagyon nehéz lesz ép ésszel kibírnod :cry: :cry:
pironya

Valami ilyesmivel nyugtatom én is magam,hogy félek (egyre jobban),de annyira szeretném már a kezemben fogni,hogy bármi legyen is végig kell csinálni.

Kép
melike

Teljesen igaza van Pironyának!Ilyenkor már lassulnak és ezt neked is tudatosítanod kell Bari!

Kép
melike

xxx
hékás

Most jön a férjem haza de tiszta ideg mert ma kezdett ezen a helyen és pesten vannak..ezt sehol nem lehet megcsinálni,hogy egy héten 2x ugrál..
Ettől is kész vagyok,de mit csináljak?
Én nem vezetek a városban!
De befeküdni sem akarok!!
Az elsővel fertőzést kaptam,érzem,hogy kórházi,körülmények között meg a higiéniát nerm tudom tartani!!
Nem tudom mit csináljak a dokim meg műtőben van...és talán egész nap el sem tudom érni!!
Itt bőgök és arra gondolok,hohy itt leszünk pénz nélkül,mert ugye a férjem már miattam nem dolgozik +a gyerek sem jön össze..két nyomorult szerencsétlen roncs leszünk..
Én meg a fő roncs akinek 4 kihordott terhességből 2 gyerek jár
Vendég

Piri de tegnap nem ilyen napja volt..és azóta olvastam utánna a ctg-nek is!!
Igenis lement 90-re..és most nem mozog!!!
nagyon félek!!
Miért nem vagyok 37 hetes akkor kivehetnék,de így ha valami baja van mit csinálnak???
Ki nem vehetik,haggyák,akkor is ha baj van??
Valaki válaszoljon
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.27 15:12-kor.
pironya

Bari nyugodj meg kérlek! Ettől nem lesz jobb Neked sem és a picinek sem! Minden rendben lesz!!!!!!

Kép
wvikka

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.27 15:12-kor.
pironya

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 14:25-kor.
hékás

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.27 15:13-kor.
pironya

Bari már jó időben vagy. Nekem az egyik barátnőm a 34-ik héten született. Most 32 éves és sebész. :)

Nem lesz vele semmi baj! Csak erre gondolj, hogy minden rendben lesz! És ha ez segít, akkor menjetek be és CTG. Lényeg hogy tudd, rendben van a babóca és megnyugodj!!!!

Kép
wvikka

Holnap 35 vagyok de nem nagyon nyugtata a 37-el lennék nyugodt...
Amúgy kicsit sem a türelmetlenségem hajt félre ne érsétek..fél lábon is kibírnám azt a 3 hetet ami hátra van a programozott műtétig
De az idegeim valamiért felmondták a szolgálatot
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 14:25-kor.
hékás

Bari: szerintem annyira azért ne félj, mert ha a 90 nagyon gáz lenne, vagy egy picit is bajra utalna, nem hiszem, hgoy a doki kiengedett volna. És Te írtad, hogy a doki milyen szimpi volt meg minden, ha jól emlékszem.
Azt írod, hogy nem mozog. Nehogy azt hidd, hogy itt bárkinek is megállás nélkül mozog a gyereke a hasában.
Már alig férnek el, úgy van ahogy mások is írták.... NYUGI!!!!!!!!!!!
Tényleg le kellene kötnöd magad valamivel, mert ez már nem hiszem, hogy jót tenne.... Sem neked, sem a fiadnak a pociban!
Most nekem sem mozog, mégsem aggódom halálra magam.
(biztos alszik)
bszilvi25

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.27 15:13-kor.
pironya

Bari elhiszem. Az elmúlt jó pár hét már engem is megvisel. Igaz teljesen más, mert nekem rengeteget mozog, de a fájdalmat nagyon kihagynám. Az alvatlanság és a tehetetlenség még + rátesz.

Ha most bementek kérj áramlás vizsgálatot!!! Ha ott minden rendben, akkor a következő 3 hétben már nem lehet semmi baj!!!

Kép
wvikka

Bari elhiszem. Az elmúlt jó pár hét már engem is megvisel. Igaz teljesen más, mert nekem rengeteget mozog, de a fájdalmat nagyon kihagynám. Az alvatlanság és a tehetetlenség még + rátesz.

Ha most bementek kérj áramlás vizsgálatot!!! Ha ott minden rendben, akkor a következő 3 hétben már nem lehet semmi baj!!!

Kép
wvikka

itt nem lehet áramlás vizsgálatot kérni...
Vendég

Ismét bocsi!!!!! Nem tudom miért csinálja.... :(

Kép
wvikka

Hová mész most? Nem a kórházba?

Kép
wvikka

Vikka: csak egyszer nyomod meg az elküld gombot? kicsit lassú a rendszer..... :? :? :? :? :?
bszilvi25

Kinél volt már a védőnő kint????
Meg KELL kinálni?? Ezt csak azért kérdezem, mert emberség nincs benne, tudjátok csak a 4 pecsét.....
Lezsibbaszt majd gondolom jó sok dologgal.
Már nagyon várom, hogy el is menjen, de még ide sem ért :( :( :(
bszilvi25

Egyszer nyomom... Tényleg nem tudom miért csinálja...

Kép
wvikka

xxx
hékás

Az enyém aránylag normális.... Fiatal csaj nagyon. Hallottam már róla jót is meg rosszat is, de nekem nincs bajom vele. Szerintem adj neki inni, aztán ennyi. Jah, ne nagy pohárba ha nem akarod, hogy sokáig maradjon! :wink:

Kép
wvikka

xxx
hékás

Sziasztok,

Bari, drága, menj el, sétálj egy negyedórát-húsz percet, aztán feküdj le, és meglátod, beindul!

Szilvi, biztosan nem KELL. Nálam eddig egyszer járt, pont volt otthon süti, én megkínáltam. De nem azért, mert kell, hanem, mert nagyon szeretem a védőnőmet, irtó jó fej :)

Én most értem haza a kórházból, volt vérvétel, CTG, streptococcus-mintavétel, méhszájkukk, szóval minden, ami lehetett, kivéve az ultrahangot :) Persze a fiam meg se rezzent egész reggel, a CTG alatt is bökdösnöm kellett, hogy felébredjen picit, de amint abbahagytam, visszaaludt :) Viszont én közben egy elég vicces könyvet olvastam, az egyik helyen felröhögtem, és a szép kis CTG-s papiron lett egy hatalmas elkent tintafolt :D

A dokim holnap szabira megy, jövő szerdán jön haza, addig én semmiképp nem szülök, kész, passz.

Kép
elan

Kép

Sziasztok!!! Bocsi, nem olvastam még vissza, csak Bari írására lettem figyelmes. Ezt nézzétek meg, aztán írok én is.
bluebox

Márti melyik görbe mit takar? Valaki segítsen, én még soha nem voltam CTG-én.

Kép
wvikka

Akik írtak, nekik köszönöm!!
Tudom, hogy nem KELL, csak én annyira ezt érzem felőle.
Szívem szerint be sem engedném.... (na jó ez csak kedd reggeli tréfa)
bszilvi25

Nos:

Amint látjátok a fájásaim szinte rendszeresek lettek, és 100-on mozognak. Nem akartak hazaengedni a korházból, de mondtam, hogy délután megyek úgyis a dokimhoz. No, be vagyok szarva mostmár én is. Remélem, a méhszájam legalább szétnyílt, mert a fájásaim mióta eljöttünk a korházból csak erősödnek. A CTG-s nő azt mondta, ilyen fájásokkal szűlni szoktak menni. Egyébként egy helyen nekem is lement 100 körülire a gyerek szívhangja, mert a tappancs elmozdult. BARI NYUGODJ MEG, BIZTOS NÁLATOK IS EZ VOLT A PROBLÉMA!!!! SEMMI BAJ NINCS A BABÁTOKKAL!!!!!!!!
bluebox

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: