A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Szió,

Hűű Orsi, akkor nemsokára lehet érted izgulni :) Én kicsit félek ettől a nyákdugós pillanattól, onnan már nincs visszaút. Nem mintha innen lenne :D

De Lányok, Anyák Napja már volt, nem gyereknapra gondoltok? Mert az még messze van ám.

Kép
elan

Hú, jó sokat írtatok míg nem voltam...

Ha mi így folytatjuk babócával, akkor nem lesz rák az biztos. Egész nap úgy fáj a szemérem csontom, hogy szinte nem tudok járni. Meg görcsöl alul a hasam nagyon.

Felhívtam dokimat. Most szigorú fekvés és szerda reggel vár a kórházban vizsgálatra. Hozzá tette, hogy vigyek kórházi dolgokat... Édi. Nagyon nem szeretnék ott maradni!!!

Kép
wvikka

blue: ezzel sajnos nem vagy egyedül. Sokszor gondolok bele én is, hogy szülés után nagyon fog hiányozni a nagy mocorgás. Akkor én is EGO vagyok. :D

oszman: szülészet és nőgyógyászat első emeletére fogok menni pihenni :wink:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Vikka: Nyugi. Remélhetőleg nem kell bentmaradnod. Ha meg mégis, akkor halgass dokibácsia, csakis Nektek akar jót.
bluebox

Szilva: Szerintem ez természetes EGÓ gondolat nem????? :wink:
bluebox

Szilva: tudom, hogy már leírtad, és talán nem is 1x, de elárulnád még1x hogy most innentől fogva hogy is alakul az életetek?????? Bemész holanp, aztán vártok, vagy már időpontotok van???? Bocsi, ha nyaggatlak a kérdésemmel :cry:
bluebox

Márti tudom, hogy csak jót akar. De annyira feszengek a kórházaktól... Jó lenne még 4 hetet kibírni, nem bánnám ha addig bent maradna. Azért a 45 naphoz valahogy nem ragaszkodom... :) Csak ne fájna ennyire....

Kép
wvikka

Elan: Az ovódákban, meg az iskolákban mostanság tartják az anyáknapi műsorokat, mert mostanra tudtak a gyerkőcök felkészűlni. Gondolom szegényeknek már annyi kötelező foglalkozás, felmérő, dolgozat van-volt, hogy nagyon keveset tudnak csak készűlni a nagy műsorra. Én mindegyik anyáknapi műsoron sírtam. Az egyik műsor után meg is kérdezte a Tomi, hogy annyira bénán szerepelt, hogy most annyira elkeseredtem, hogy sírok, gondolhatjátok....... addig csak küzdöttem valahogy a könnyeimme, de ezek után már patakokban folyt. Annyira édes volt. De ma már megnőtt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll:
bluebox

Elhiszem, hogy nem szívesen maradnál a korházban Vikka. Te fogsz a Margitban szűlni?????
bluebox

Bluebox, így már értem :) Mondjuk néhány nyugati országban most ezen a hétvégén volt, május második vasárnapjára esik... szóval eléggé össze-vissza van...

Kép
elan

Márti: én is mondtam már Apának, hogy hiányozni fog a kis pocaklakóm ha nem lesz "velem"!!!!
Hiába látom majd utána, azért mégis csak!! Egy ideig biztos furi lesz.

Vikka: azért én szorítok, hogy ne keljen még bent maradnod!
bszilvi25

Én már megint nagyon álmos vagyok. Azt hiszem ramaty egy éjszakánk lesz ma :cry:
bluebox

Szilvi, ami kép Neked ki van rakva, Ő már Mercédesz?
bluebox

Halihó!

Voltunk Sás-tónál sétálni és fagyizni.Rengetegen voltak és nagyon jó idő volt!

Annyira a szülésről írtok folyamatosan (ami persze természetes),hogy kezdek beparázni. :cry:

Orsi lesz a következő? :wink:

Kép
melike

Márti: igen, Ő a tündér szerelem babánk!!!
Ez a kép a márciusi 4D-n készült :D :D :D :D :D :D

Megyek Tv-zni, lesz a SzörnyRt. Az nagyon aranyos mese, meg kell néznünk!!!!

Apa most csinált császármorzsát, nagyon fincsi volt! :P :P :P

Jó éjt Mindenkinek, reggel jövök!!
bszilvi25

Kép Apával Sás-tónál

Kép
melike

Mindenki tv-zik?
Jön a vihar itt. :cry:

Kép
melike

Melike, nagyon édik vagytok!!

Szilvi, Te pedig úgy tűnhetsz el, hogy megígéred, ha Csiri ír, akkor egyből írsz nekünk :wink: A hétvégén én is csináltam egy csomó képet a 4D-ről. Az enyém is márciusi :wink:
bluebox

Melike nagyon jó a kép Rólatok! Mi is így szoktunk apával magunkról :D
Tőlünk most ment el a vihar, bár nem nevezném annak, csak beborult mint állat és alig volt pár csepp eső.

Most faltam be a piskótát, végülis nem túrósat hanem meggyeset sütöttünk, mint pár napja :D apa segített felverni a tojásokat! Nagyon fini lett, aki kér küldök neki!

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Én kérnék!Köszi.

Ti számoltátok már,hogy mennyibe volt a sok babának való cucc?Persze legfőképpen attól kérdezem,aki (majdnem) mindent vett.
Összességében én meg vagyok elégedve. :lol: Volt,aki azt mondta,hogy 300-ba is benne lesz.Hát mi jóval olcsóbban kijöttünk.

Kép
melike

[quote="bluebox"]T írta:blueboxi mekkora pelenkát vettetek? Hány kilós? Mekkora kiszerelés, mi a márka?????
Írjatok valamit...................... :cry: :cry:

4-9 kilósnak való Babylove pelust vettem, 2 nagy csomaggal (DM-s)
Vendég

Melike dobom a sütit!

Kérdésedre: nekünk sem került annyiba, mondjuk mi sok mindent kaptunk. A ruhákat és főleg turiból szereztem be, úgyhogy eddig kb. 120 ezer amit költöttünk, de pontosan nem számoltam össze.

Kép

Kép

Kép

buci79

és=is

Kép

Kép

buci79

Mi a kiskádon kívül mindent vettünk.A ruhákat én is turiztam (1-2 kivétellel)meg kaptunk is párat.De amit vettünk én mindennel teljesen meg vagyok elégedve és nem drágák.Igy kb. 140e. forintot költöttünk. :P

Kép
melike

Fincsi (lenne)! :cry:

Kép
melike

Eddig bírtam.Elkezdtem szenvedni a gép előtt,úgyhogy megyek csajok.
Holnap jövök.
Jó éjt!

Kép
melike

Melike:3 tojásból készült egy kis tepsivel és kb fél óra alatt kész lett. Ebből 25 perc volt amíg sült :wink: gyors és fini!

A turis ruhák amiket vettem nekem is tökéletesen megfelelnek, van amelyik pl. teljesen új, én ki nem adnék egy bodyért vagy tipegőért 2-3 ezer forintokat, amikor alig van rajtuk, rögtön kinövik. De nagyon sok kis nadrágot, pólót, mindenféle ruhát találtam. :)

Kép

Kép

buci79

nagyon el vagytok tűnve, mindenki tévézik? Kicsit ledőlök akkor én is!

Kép

Kép

buci79

Visszaolvastam...

Orsi
Drukk!!!

Timi
Okleveles ápoló vagyok...
Andi az ismerősöm... sok negatív tapasztalattal már évekkel ezelőtt otthagyta a Telkit... :cry:
(pestre jártam DÁ-ra, majd egyetemi kieg-re...)

Azt nagyon etikátlannak tartom, hogy idegenként ilyen felvilágosítást kérjen eü. dolgozó egy ismeretlenről... még ha jó szándékból is... és azt meg főleg, hogy kapjon is felvilágosítást...
(Egerben pl. áp. ig-et ismerem... de eszembe sem jutott, hogy felhívjam... :oops: )...

Ez az én véleményem... én egyébként, ha bekerülök a klinikára nyilatkozni fogok arról, hogy egyáltalán azt, hogy ott vagyok, kinek lehet elmondani... kinek, milyen felvilágosítást lehet adni... ADATVÉDELEM is létezik...
Vendég

Én még magamnak se vásárolok turiban... a gyerekeimnek meg pláne nem...inkább Tesco, Cora, Interspar, kínai... de legyen új...
Max. 1-2 barátnőtől kaptam rucikat...
Vendég

Jól elbeszélgetek itt magamban...
Vendég

Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... sehol senki?

Akkor pá-pá :wink:
Vendég

sziasztok
KÉSZ A LAKÁS! festéssel meg mindennel, nagytakarítás, átrendezés, lomtalanítás meg minden. péntek óta 12 órában nyomtuk, közben volt hogy anyunál aludtunk mert itt épp nem volt hol... de kész vagyunk, és ez a lényeg. kicsit hulla vagyok, reggel kezdem a visszaolvasást, csak gondoltam bejelentkezem.

mia_snow

Gigi!
Itt vagyok,amúgy ezt én sem lrtettem egészen,hogy Timinek kiadnak infót,mert a klinikán ahova járok,a saját dolgaimat sem mondják meg telefonon :shock: :shock: :shock: :shock:

De azért örülök,hogy tudunk csiriről,de átfutott az agyamon,hogy vajon örülne-e neki ha tudná,hogy "idegenek"tájékoztatnak az állapotáról!!!
Vendég

Nálunk egy jó turi volt de bezárt!!
Kínaiban viszont nagyon olcsó dolgok vannak,nembeszélve az auchanban a famili butikról és a takkoról..én onnan öltöztetem a kölköket...
Nagyon ügyesen kifogom a dolgokat...poókat 400ft-ért veszek Szilvának...Szindinek meg toppokat kb600-800-ért :lol:
Vendég

[quote="bárány"]G írta:bárányigi!
Itt vagyok,amúgy ezt én sem lrtettem egészen,hogy Timinek kiadnak infót,mert a klinikán ahova járok,a saját dolgaimat sem mondják meg telefonon :shock: :shock: :shock: :shock:

De azért örülök,hogy tudunk csiriről,de átfutott az agyamon,hogy vajon örülne-e neki ha tudná,hogy "idegenek"tájékoztatnak az állapotáról!!!

Ez az...
Ha Csiri akarna minket tájékoztatni, akkor tudna... hiszen tud telefonszámokat... apát is meg lehet kérni, hogy írjon...

Nekem még a laboreredményeimet se mondják el telefonba... pedig ott van protekcióm... :wink:
Annyit mondanak, hogy kész van... és menjek be érte...
Vendég

Barika
A tlefonomban el van mentve a számod... :wink:

És enyém apa fog nektek írni... és még képet is tesz fel.... :lol: :wink:
Vendég

Szia Bari! Előkerűltél?????
bluebox

Szia Gigi! Bocsi, csak pár órája érdeklődtem Bari felől, hogy már pecsenyére sűlt, aztán senki. Egész nap jól elírogattam magamban. Nem unatkoztam :wink:
bluebox

[quote="gigaboszi"]B írta:gigabosziarika
A tlefonomban el van mentve a számod... :wink:

És enyém apa fog nektek írni... és még képet is tesz fel.... :lol: :wink:

Jaj de várom már!!
Olyan baró lesz ha beindulunk :lol: :lol: :lol:
Vendég

Blue végül nem napoztam :(
Túl meleg volt és inkább a fagyizót választottam,meg anyóséknál voltunk!!!
Nem merek napozni mert félek,hogy meleg lesz a magzatvíz
Vendég

Remélem, azért a folytatás simábban fog alakulni, mint ahogy elkezdődött :cry:
bluebox

Szóval megint csavarós fagyit nyomtál :wink:
Anyósék???????????????? :?: Nahát Bari, még a végén "haverok" lesztek :wink:
bluebox

Gigi is 37 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Jaj nem bírom már!!!Átmegyek a juliusiakhoz...ÉS ÉN LESZEK A NAGY
Vendég

Az jutott eszembe, hogy lehet én nem is fogok ide beírni, hogy elmentem szűlni, inkább csak sms-t nyomok az adatokról :wink: Mindenki jobban jár :wink:
bluebox

Csak egy pillanatra ugrottam még be. Mindenkinek "kellemes" babavárást kívánok, bírjátok ki csajok, már nem sok van hátra :wink: :D Ha van valami fejlemény, azonnal üzenek :D

Én még össze sem mertem számolni, hogy mennyibe volt eddig a két babóca, pedig nagyon sok mindent mi is kaptunk. :?

Dobok egy utolsó képet (34+2):

Kép

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

kÉPZELD BLUE,Másfél évig még a fejünket is elfordítottuk ha megláttuk egymást az utcán most meg bájcsevegünk :lol:
Milyen egy szélhámos állat az ember!!!
Nem hiába szeretem a kutyákat :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szilva jééééézus mááária hogy birod???
Vendég

Te csak maradj itt a júniusiaknál :wink: Nem a hetek száma a döntő, hanem hogy mennyire vagy köztünk...... :wink: És Te nagyon köztünk vagy, Téged mindenki hiányol, ha nem jössz egy picit :wink: :roll: :shock:
bluebox

[quote="bluebox"][ írta:blueboxb]Szilva: tudom, hogy már leírtad, és talán nem is 1x, de elárulnád még1x hogy most innentől fogva hogy is alakul az életetek?????? Bemész holanp, aztán vártok, vagy már időpontotok van???? Bocsi, ha nyaggatlak a kérdésemmel :cry:

Holnap megyek sima és áramlásos uh-ra, utána pedig a doki megvizsgál. Elvileg az eredményektől függetlenül bent kell maradnom. Ezt azért is gondolom, mert a kezelőlapomra is rá lett írva két hete, hogy 13-án felvéve a terhespatológiára (ez egy sima osztály, de sajnos ez a neve, hogy miért azt nem tudom :( )
Szóval onnan már csak szülés után jövünk ki. :)

Szilvi

szilvaqueen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: