1-2 kanállal kezdtem, és nyers almával. 2. nap már 3-4 kanál volt, aztán 5-8, aztán még több, mindig kicsit emelkedett. Kb egy hétig adtam csak az almát. Úgy 1-2 hétig 2 cicit kapott a gyümi után, aztán a 3-4. héten már csak az egyik cicit. És mikor már megevett kb 150g gyümölcsöt (ez majdnem egy nagy üveges bébiétel), akkor már nem adtam cicit. Azt várhattam volna, hogy ő mikor nem kér. Ezt igazából én irányítottam, nem ő. Tehát úgy láttam, hogy annyi mellé már nem kell a tej. Most kb egy nagy üveges bébiételnek megfelelő adagot eszik, de ezt sem igazán tudom, mert ha én gyártom - és általában ez van - akkor nem tudom a grammokat annyira. Egy 4 dl-es bögre kb 3/4-ig van. Pl. egy kisebb répa párolva+egy alma sütve. Vagy egy kisebb banán+egy barack. Ja, és igen a délelőttit váltottam ki először, most meg az 5 órással próbálkozom. Így felváltva lesz szoptatás, majd szilárd. A 3. lesz majd az 13.00 órás.
Most már a víz adásával is próbálkozom ( a zöldségek mellé már javasolt), de egyenlőre ez még nem igazán fogy...nem szomjas, vagy nem ízlik neki, nem tudom.
Kérdezz csak, bár én nem sokkal járok előtted, de azért már van némi gyakorlatom.
A lányok nagyon csinosak és persze ügyesek!!!