Gyuri szulinapja urugyen buliztunk egyet regi kollegakkal, akik itt elnek Frankfurt kornyeken, es raadasul szinte egy idoben ellettuk sorban x-edik gyerekunket!
Szoval tegnap este ota sutes-fozes, takaritas, rendszabalyozas a program, kicsit mar ki is keszultem, es du. 4-re inkabb mar aludni kivankoztam volna, mint vendegset, de aztan nagyon jol ereztem magam. Meg akkor is, ha a 3-bol az egyik torta kanalasra sikerult!
Tele volt a lakas 3-4 eves skacokkal, Dani atvette a torzsfonok szerepet, rohangaltak fel-ala, a ket pici baba Miki es Simi is rendesek voltak! Nagyfiuk elbeszelgettek a szamitogepekrol, a csajok meg jol kidumaltak a pasikat, meg a vilag dolgait! Jol esett, na!
Urszila,
Ha meg nem keso: Echinaceat az elso fazisban adhatod akar orankent 1-3 bogyot (de ha otot, az sem baj), aztan fokozatosan lehet ritkitani, pl. masodik naptol mar csak napi otszor, aztan ahogy mulnak a tunetek eleg mar napi 3-szor. Ha eljutsz egy bogyotarig, akkor erdemes meg mast is adni melle, ami kifejezetten a megfazas tunetekre jo.
Kaska,
Nagyon klassz, hogy kicsit kimozdulsz, tuti jot fog tenni, meg akkor is, ha ugy erzed az ejszakak utan mar semmi erod a nappalokhoz! Ha feltoltodsz konnyebb lesz az ejszakakat is vegigcsinalni!
Norka,
A csomot ki kene masszirozni elso korben. Forro furdo, es utana vagy kozben fejes. Ha nem jon semmi arrol a reszrol akkor is folytatni legalabb fel oraig! Vegulis a kaposzta sem arthat, de fontos, hogy az elzarodas megszunjon! Sima fejes kaposzta kell hozza, a levelet husklopfoloval ossze kell torni, hogy levet eresszen, es ugy belebugyolalni a cicit. Gyakran cserelni.
Maci2,
Fantasztikus milyen ugyi vagy! Nagyon profi a kep!
Kangi,
Gyurinal nemreg kezdtem el egy homeopatias kurat- Gyermekfelepito terapia a neve, 3 honapos bogyoszedes, az etvagyat hivatott javitani sok egyeb dolog mellett. Majd beszamolok, hogy van e valami hatasa, hatha Julcsi is ilyenre vagyik. Ha masnem azzal a napi 5 extra nagy cukorgolyoval noveljuk a kaloriabevitelt!
Sofka,
Marcitaps
! Enyem gyerek csak integetni hajlando, azt viszont profin, mar csuklobol is, es gugyogi hozza, hogy ta-ta, vagy pa-pa, vagy epp hogy ba-ba! Es Miki most mar mindenhol felall. Ket nap alatt rengeteget fejlodott, mar neha negykezlab is maszik, altalaban a felallas elotti utolso ket utemet (gondolom, hogy maga alatt legyen a laba)!
Postas bacsi ma reggel (kb. 10-kor, de en meg pizsiben es kotenyben sutottem a konyhaban) meghozta egyik karacsonyi ajandekomat, egy profi hajvago gepet. Sokat gondolkoztam, hogy ez akkor most kinek ajandek, hisz en vagom most mar lassan 4 krapek hajat, olloval. Valoszinuleg nekem ajandek, mert nekik mindegy, ok csak leulnek. Nekem viszont lehet, hogy igy konnyebb lesz. Danit es apjat mar megnyirbaltam 2 hete, mar nem turt halasztast a fizimiskajuk, de Gyurit "tartogattam", hogy legyen kin probalkozni, es Mikinel is aktualis az elso hajvagas!
Egesz nap balheztam, tortem-zuztam es persze meloztam, de most olyan jo, nyugi van es rend. Nem tortent nagyobb baleset, senkiben es semmiben nem esett kar.
Idegessegem oka csupan az, hogy a ferjem kidobta a sutos-fozos ujsagjaimat (amig otthon voltunk), es nehany kotos magazint is. Nem tudom miert pont ezek voltak neki utban, amikor a szazeves hirdetesi lapok meg szanaszet hevernek mindenhol. Szoval ismet rendesen felhuzott.
Meg egy sztori: osszesen 3 csaladot hivtam meg. Megerkeznek az elso vendegek, eloszobaban cipohuzas, udvozles, stb. Gyuri ott teblabol, mereven lesi az erkezetteket. Mar nincs rajtuk kabat, tessekeljuk be oket a szobaba, Gyuri odafordul apjahoz: "Az ajandekot mikor adjak mar oda?"
Zsuzsi

igen, most még röhögök, de asszem ettől később falra fogok mászni