Tegnap este próbáltam jönni, de teljesen rossz a netkapcsolatom, így megint apa gépét kellett kivárnom.
Mamacka! Én is pontosan így szeretnék szülni. Nagyon tetszett. Még az autós sztori is, noha tudom, hogy borzasztó bosszúság, de annyira beleillik a történetbe! Majd egyszer ti is jót fogtok kacagni rajta. Andorbabának mégegyszer sok tejecskét és Áronnak pedig sok türelmet a testvérhez... Jajj, de félek ettől, bár Lidke szavai megnyugtatnak.
Lid, ki volt ez a dokinéni? Nekem nagyon tetszett, amit írtál róla! A csomagolást persze nem kapkodom el, szerintem hasonlóan intézem majd mint te, csak az a baj, hogy bokros teendőim miatt estére teljesen széthajtom magam és nagyon fáj a pocakom meg a derekam. De mostanra már érzem, hogy hol a határ, így megálljt is sikerül parancsolni. Azért csendben megjegyzem, hogy a legrémesebb dolog nokedlit szaggatni nagy pocakkal. Brrr. Inkább egész nap kapálok.
Esztipeszti! Naaaa?
Gyöngyi! Jobbulást a fikásnak! A lovak jó móka valóban, de elég belegebedős... háát, ha ilyen az apósod, akkor inkább beszéld rá a malacra...
Angi! Egy kis újítás mindeg feldob, úgyhogy csak mórikáld magad a tükörben és máris jobb lesz!
Vok! Hannától kész vagyok! És hol sminkel? A szobában?
Rólunk: kész a csodálatos drótkerítés. Végre minden oldalról védve vagyunk. Most, hogy fel lett töltve a telek, folyamatosan kapirgálok és tisztogatok, nomeg próbálok őstermelést bonyolítani kb. 10 nm-en... vicces, de majd meglátjuk. A sövényünk az idén kukorica és napraforgó lesz. Mindkettőt szeretjük és megy is a nádtetőhöz, úgyhogy ha szép lesz és terem is, akkor tojunk a véleményekre. Hehe. A szülésig még egy homokozó, valami hintaféleség és csúszdamegoldás lenne izgalmas, de majd meglátjuk, hogy kivitelezhető-e. Ugyanis folyamatosan kínzom apát, hogy szerelje már össze a gyerekágyat és a pelenkázót, mert arra sincs ideje, viszont ezek nélkül lehetetlen ugye...
Kit is kell megnyugtatnom, hogy málnalevél tea, gátmasszázs és homeos szerek, valamint kádban vajúdás után bizony Zazi elég hosszasan hintázott odabent, mondjuk azért hozzám képest meglehetősen nagy volt, így örülök, hogy egyáltalán kifért... Most is ugyanezzel a rítussal fogunk belevágni, mert a végeredmény végül nem lett rossz. Gátvédelemmel, fájdalomcsillapítás nélkül, szinte vér nélkül született meg. Csak borzasztó hosszú kitolási szakasszal.
Anita! Mindeg elfelejtek neked reagálni, pedig olyan sokat jártok az eszemben! Boti tényleg nagyon pasis és drukkolok a cukor-ügy miatt is, de Botival nem volt semmi gond, ugye? Vagy csak nem emlékszem?
Anna! Kérünk jelentést!
Szép estét mindenkinek!

Lidi és a fagyi
Indul pancsolni
Bábjáték után a nyuszival

Szinkronban - szimmetrikusan
Csini rucis, bolerós lánykám