Ezt nézzétek meg, nekem főleg az animációk tetszettek, de jók a dalok és versek is.
Persze gyerkőccel együtt!
www.egyszervolt.hu
Menta++
2003.11.08 18:08
2003.11.08 19:15
2003.11.08 20:48
17 éves korom óta vezetek, már megtanulhattam volna. De egyikünknek se volt biztosítós papírja, amit ki kell ilyenkor tölteni. A rendőrök nagyon jó fejek voltak, mert elkezdték leállítgatni az arra jövő autókat és a 11.-től !!! elkérték az övét. Megmutatták, mit hogy kell kitölteni és elhúztak. Meg se szidtak minket, meg se nézték az iratainkat
Mi meg szép békésen kitöltöttünk mindent és kész.
Szóval még mindig maradunk a tápszernél
Pedig annyira ízlett neki állítólag a püré. Na, mindegy. A nagyon adtak neki reszelt almát, banánt és széntablettát. Ja, és folyik az orra. Megőrülök
megosztom veletek az örömeimet és a bánataimat is
2003.11.08 22:06

Szólj ha valamit nem jól értek, vagy nem értek valamit, de hogyhoyg Tomi nem eszik még felnőttes kajcsit??

2003.11.08 22:17
Különben is áldott állapotban nagyon érzékenyek vagyunk mi nők, könyveld ezt a dolgot is ennek. Ne foglalkozz, hogy nem jönnek, majd ha hiányolnak benneteket őszintén, akkor biztosan jelentkeznek és végülis ez a lényeg! Nem jó kötelezőszerűen találkozni! Szerintem inkább az eshetett neked rosszul, hogy ti biztosan komolyabban veszitek anyósodékat, mint ők titeket. Szerintem vedd lazábban ezt a kapcsolatot, Nektek már van egy családotok és az a legfontosabb, a többiek pedig csak a 2. sorban várhatnak!

Legalább nem lett akkora kár! Tomi hasmenése
A nagyok etették meg Tomit, nem figyeltek, hogy mit ehet vagy próbát tettek, hátha mégsem okoz hasmarsot? Prága!!!!!
Igyatok sok-sok söröcskét, becherovkát, sétálgassatok a Károly-hídnál és gondolom lesz még romantika!!!!
Szóval érezzétek jól magatokat!
Az Adventi naptár csokis vagy milyen?
Azért szép lassan mi is mindenevők leszünk!
2003.11.08 22:22

2003.11.08 23:48
.
. Hasonló élményeim nekem is vannak
.
. Még jó, hogy senkinek nem lett baja.
Az adventi naptár a változatosság kedvéért keresztszemes
. Küldtem neked egy mélt is ám, benne egy torta-képpel.
. 2003.11.09 00:10
Szurkolok, hogy nálatok picit később legyen! Mikor jön haza a doki???
2003.11.09 00:14
(néha még azt sem
)
2003.11.09 01:05
2003.11.09 06:46

De jo, annyi mindenen mentek keresztul, izgalmak, betegseg, stb. ratok fer egy kis pihenes. Jo utat elore is!
Orr folyas
jobbulast neki. 
-kat Hannanak. Nagyon ari volt a monologja. Olyan edes.
Orulok, hogy jol vagytok. Jo volt hallani rolatok.
2003.11.09 10:57

)
... Annyira tetszett neki, hogy csoda... sikongatva rohangált benne, rugdosta, és "anya segíts" felkiálltásokkal bombázott
Az ajándékokat egyenként kapta meg, úgy, hogy mindig belecsempésztük a lufik közé, és futkosás közben megtalálta ... aztán újabb "anya segíts"-ek mellett kibontottuk... Így mindenki látta, hogy mennyire örül annak, amit tőle kapott... szerintem így nagyon jó volt, mert a bicikli a végén mindent feledtetett
(na jó, csak majdnem
) ... a legvégén még járkált a lufik között, és nézte a leszedett csomagolópapírokat, és megjegyezte, hogy "ebben sincs, üres"
... 2 torta is volt... egy "csoki"=dobostorta, meg egy túrótorta... Evészetnél persze mindenkiéből evett, közben be nem állt a szája, néha futott pár kört a lufikban... és mindenkit levett a lábáról 
Este hazafelé bealudt a kocsiban, és ahogy próbáltuk levetkőztetni persze felébredt... utána éjfélkor még kukorékolt
Sorolta, hogy ki volt ott, hogy miket kapott... Szóval cuki cica volt 

2003.11.09 12:57
De azért biztos nagggggyon jó lesz!!!
És ezerrel folyik az orra
2003.11.09 13:30
Nincs róla képed?
Azt meg hagyjuk, hogy ha nem gondolok valamire akkor hogy sikerül...

2003.11.09 13:45
Telefonon keresnek, heti egyszer áradoznak a Viliről készült fényképekről, videókról, de ettől még Vilit pl. nem lehet rájuk bízni, mert üvölt utánam, nem ismeri elégé őket. Anyuval tök jól el van.
Újabban éjjel vagyok rosszul, nappal meg semmi bajom, így elég mosogatórongy az ábrázatom
Vili a héten lett igazán mindenevő, evett gulyáslevest, töltött káposztát (ő már korábban is megette volna, csak én voltam óvatos a pocakfájás miatt), de semmi baja. Remélem a tesó még előbb eszik majd mindent így annyival egyszerűbb a háztartás
Neked visoznt így elég nehéz lehet
2003.11.09 14:16

Kb 30 gyerek volt, rengeteg apuka, anyuka, inkább amolyan klub volt, mint ovi. Fél5-5-ig volt foglalkozás a kicsiknek, éneklés, mondókázás, körjáték... utána uzsonna volt végül közös játék, dumaparti
Nekem is nagyon jó volt végre magyarul dumcsizni
Petra szuperül viselkedett, aludt 1.5 órát a hordozóban, utána szopizott meg ismerkedett. Szóval tök jó volt
a nyakkendő is tetzsett neki, amit Donci csinált
Csak az a baj, hogy kicsit el van szállva magától és azt akarja, hogy egész nap kiszolgáljam, a kedvében járjak... Na majd figyelmeztetni fogom Anyák Napján...
a hányás miatt
Szedsz most valami gyógyszert? Mekkora most Vili? (kiló, centi?)) Már a párodnak is mondtam, hogy akkora mázli, ha a gyerkőc jó evő
Nekem folyton küzdés volt a kajálás Doncival, mintha most kezdene rendeződni a dolog... Már csak tejet nem hajlandó inni, no és kenyeret is csak rábeszéléssel
Persze mazsolát, paradicsomot, uborkát és sajtot enne egész nap... Ja a ma a fasirt is bekerült az imádott dolgok listájára
5-öt (nem óriás méretű, inkább golyók) evett ebédre krumplipürével, csak lestem
2003.11.09 17:08
2003.11.09 22:49

2003.11.09 23:41
Dorka különben 83 cm és 10,5 kg, tehát nem eszik azért túl sokat ezekből.
Írj gyakrabban magatokról!
Kár, hogy én ilyen nagyszülői szeretetet sosem érezhettem, de jó érzés, hogy Dorka ilyet megélhet
2003.11.09 23:57
2003.11.10 00:26
2003.11.10 09:25
Persze igyekszik segíteni, de nem tud megírni helyettem 100 oldalnyi dolgozatot, elolvasni 1000 oldalt... Úgy, hogy Barnival se foglalkozzak kevesebbet, mint szoktam... 2003.11.10 10:32

Csak remélni szeretném, hogy ennyire még nincs nagy gáz velem!
Mától kértük a telefon áthelyezését, de a matáv ahogy szokta, nem kapkodja el.
2003.11.10 14:46
Amikor rossz a kedvetek csináljatok valami olyat amit igazán szerettek.Pl:éneklés,tánc,süti sütés,csoki evés vagy csak egy jó dumcsi a barátnővel.stb.
Örülök,hogy Napocska jól van.

2003.11.10 17:15
2003.11.10 21:47
Ma sokkal jobb
?
, Apukád
Sajnos a más "nyomora" sosem tudott megvígasztalni, annál empatikusabb lélek vagyok.
jó nagy pocakkal és még mindig nem múlt el a babaháj
2003.11.10 22:48
2003.11.11 00:54
De az a jo, hogy ott van az anyukad. Legalabb o tud neked segiteni.
Ha ehes, o mindig ker enni. Tejet az nem hajlando meginni, de szereti a tejfolt, turot, joghurtot, sajtot. 

! Es milyen nagy mar...

2003.11.11 08:23
.
.
Kívánom, hogy Prágában töltődjetek fel, hogy megújult energiával tudjatok nekivágni az élet megrpóbáltatásainak.
De amúgy jól vagyunk.
... Tündéri volt.
2003.11.11 09:31
2003.11.11 09:32

De mindennap kell krumplit enni és az kell hogy kitegye a napi ételem nagy részét, persze, mindez só, állati zsiradék, hús nélkül
No, dehát ettől diéta! Tegnap nagyon vacakul voltam

- aztán kitöröltem, de még így is jólesett kiírni magamból
Amúgy is akartam már kérdezni, hogy ki hogy kezeli ezeket a beleszólásokat. Én mostanra eljutottam odáig, hogy inkább ne jöjjön segíteni se, mert utána napokig kell regenerálódnom és nem ér annyit az egész 

Rosszullétek
Viszont Vili 

és már majdnem 13. hét???
Az én dokimat minden fenntartás nélkül ajánlom nektek - persze, csak ha alapból szimpatikus volt. Nekem tényleg csak jó tapasztalataim voltak vele

Sokszor gondolok ám rátok, ha látom vhol a neved, olvasni is szoktalak - de magánlevelezésekre annyira kevés azidő, hogy bele sem fogok
REmélem, hamar eltelik a polgszolg-os időszak és a munkád is jobb lesz
Azért, amennyire lehet, te próbálj jókedvű lenni! Gondolom, hogy nem könnyű!
Olyan jó lenne! Maradhattok későig is
Én is mennék néha játszóházba, de itt a környéken nincs
Petra szerintem is nagyon hasonlít Doncira!

Jaaaa, sajnos a legnormálisabb pesik sem mindig értik meg, hogy milyen lehet nagypocakkal, várakozással, nyűgösen, fáradtan egész nap uazt csinálni, mintha nem lenne pocakod
Még 4 nap és itthon lesz a dokid
Szerintem mostanában mindenki dinka egy kicsit, emiatt ne szomorkodj! 

) és akkor nincs megálás, nekem pedig teákat kéne vedelnem, meg pihennem májpakolással... 2003.11.11 13:06
, gyorsan írok pár sort.
Pirított zsemlekockával meg reszelt sajttal ettük, ti hogy szoktátok?
és nemcsak leenni róla a feltétet
Ma reggel egyedül megevett másfél szelet májkrémes kenyeret, miközben Petrát szoptattam. Turmixok is jó ötletek, kipróbálom
Na az akkor pár hónapos Doncira tényleg hasonlít. Mondjuk nagyon reménykedek benne, hogy a szőke haja és a kék szeme megmarad
Donci ilyenkor már rég barna szemű volt.
Drukkolok, hogy Bácu minél hamarabb meggyógyuljon. Biztos hiányoznak neki a kis haverjai
Neked meg fogantató

-k mennek!!!!!!! 

-ket küldök!!!! Én valamivel sűrűbben kiakadok, mint te, pedig nekem nincsen annyi okom rá. Gondolj arra, hogy mindjárt kibújik a kismanó, és legalább a fizikai tehernek vége
Én nagyon élvezem, hogy nem kell extra 10 kilót cipelnem.
Már nem kell végre átgondolnom minden mozgási fázist, újra tudok normálisan mozogni
Nekem ma eddig nagyon ideális napom van, bezzeg tegnap ilyenkor már az idegbaj kerülgetett.. 2003.11.11 13:09
, de még egymás után sem, és még Barnikámnak is szórakoztató anyukája lenni... És ahogy érzi, hog fogytán a türelmem, olyan rosszalkodásba fog, hogy ihajj... A legújabb, hogy ha megfogom a kezét, leveti magát a földre, mindegy, hol! Most az a módszerem, hogy rögtön elengedem, csak ez a kutyaszaros, hideg járdán nem épp ideális!

Mentségére legyen mondva, ő lakik a legmesszebb, és dolgozik a legtöbbet (65 évesen!). 

Amúgy a Banczik dr tel-ját adta meg vészhelyzetre, őt személyesen nem ismerem. Tegnap voltunk ctg-n, minden ok volt, csak a végén kaptam nevetőgörcsöt, mert az asszisztens közben házat rajzolgatott Barninak, és arra a kérdésre, hogy hol jön ki a füst, Barnikám azt felelte, a kipufogócsövön! Azóta tudja a kéményt is
(kemény buksival!) 2003.11.11 13:43
Még 6 napig baba bentartó drukkok.
2003.11.11 14:32
Ugyan előbb ment el reggel, mint szokott, de állítólag hamarabb is jön haza
Remélem ez a csoda kivételesen nem csak három napig tart
2003.11.11 14:34

Kötőhártya gyuszi+tüszős mandula."Szép"párosítás.

Az én két lányomra is azt mondták hasonlítanak,pedig Milénának barna a haja,barna a szeme,Korinának pedig szőke a haja és kék a szeme.Azért alvás közben egy picit tényleg.
Megyek is vissza alaposan megnézni.
Utána mentünk Korival a vizelet vizsgálatra.Mivel nem volt hajlandó bilibe pisilni,ráragysztottak egy zacsit a nunijára.Nem nagyon örült neki,folyton le akarta venni.Azért egy fél óra után pisilt,de csak pár cseppet.Pedig megivott két pohár teát mielőtt oda mentünk.Szerencsére elég a vizsgálathoz a "hatalmas"mennyiség.

2003.11.11 14:59
Ja, jó fogyókúrás diéta, jobb napjaimon én is ezzel vigasztalom magam. De a rosszabb napokon csak elkeseredni tudok tőle - pedig szeretem én is a krumplit, sőt, csak főzve szeretem. Ma rozmaringosan ettem egy kis répával, utána túrót meggyel.
Nekem még nagyon sok fogynmivalóm van a "versenysúlyomig", vagyis az már biztosan sosem lesz, de már 62-65 kg-mal is nagyon boldog lennék! Nekem is mindig fura, hogy Ármin és Vilka hasonlónak tűnik másoknak, mert én nagyon különbözőnek látom őket - de hát biztosanm más idegenként nézni őket. Az a lényeg, hogy szépek és egészségesek 

folyton együtt kavarnak hárman: egyik elmegy, másik jön, kirándulnak, utaznak Kanizsára, stb, stb... De azért nem bánnám, ha Ármin aludna egy kicsit, mert engem teljesen ledarál ez a folytonos készenléti állapot 

2003.11.11 15:54

Kori leletéhez drukkolok!
)
(már nagyon kíváncsi vagyok rá!!!)Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint