A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Kriszta:bocs,de én is jól vagyok,semmi bajom!

Igen,nekem fog írni Csiri.(remélhetőleg)

Kép
melike

Melike én is úgy szerettem volna hogy nekem is írjon :cry:
Ugye egyből mindent közzé fogsz tenni...
Vendég

Hát persze Bari!
Amúgyis be van kapcsolva a gép egész nap.
Csak írjon!

Kép
melike

Bari pü.

Kép
melike

Csiri!!!

Kezünk-lábunk csuriban értetek!!!! :lol:

Ügyi leszel, tudom! Minden klasszul megy majd (és nem a combtőnél veszik majd ki... :wink: )!!!

Kép
zmimi

húú lányok nem voltam itt egy pár órát és teleírtatok 2 oldalt.

Csiri: HAJRÁ!!!!!!!!!!!!!! Nagyon drukkolok neked!

Melike: várjuk az infót, bár én most nem leszek közelben min. 2 napig.... Úúú tiszta rosszul leszek.

Kriszta: nem lógsz ki a sorból. Maradj!

Én még pl. nem akarok szülni. Én megbeszéltem vele, hogy júniusig marad! (nem tudom mennyire hallgat rám!) :lol:
Nekem csak olyan bajaim vannak: hogy vizesedik a lábam és már sehogy sem jó. De a pocim az rendben van!

Voltam ma a védőnőnél szülésfelkészítőn. Nagyon jó volt!

Legközelebb szerdán megyek újra CTG-re!

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Kép

Csajok az nagyon GÁZ ha még ma nem mozdult meg a baby?
Még ilyen nem volt. :cry:
Kopogtatom,emelgetem a pocim.
Semmi.
Hajat mosstam,akkor se mozdult.Most pakolás van a hajamon. nem sokára lemosom,hátha lesz valami.

Kata&Milán

oszman777

Egyébként GIGI is hol van?

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!

Csiri! Nagyon szorítok neked!!!!

Kriszti! Én is csak lapítok itt, mert a múlt héthez viszonyítva tök jól érzem magam. :lol: Annyi az összes nyűgöm, hogy még mindig fent van nagyon a hasam, így alig kapok levegőt. Semmi nem utal arra, hogy mostanában szülnék, szerintem én kihúzom a 40 hetet. :roll:

Ma bolognai spagettit csináltam, de egész hétvégén nem fogom túlzásba vinni a főzést, pünkösd ida vagy oda. :oops:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Sziasztok!

Bocsi,hogy ismeretlenül beírok,csak Oszmannak írnám,ha még mindig nem mocorgott a bébi,még poci piszkálásra sem,akkor keresse fel a kórházát.Inkább készüljön egy megnyugtató NST szerintem!Esetleg egy áramlás vizsgálat!
Különben mikor érezted utoljára mozogni?
Kérlek ne vedd ijesztegetésnek az írottakat,de úgy gondolom téged is megnyugtatna,pláne így a hosszú hétvége előtt!

CSirinek így ismeretlenül és is drukkolok,minden jót neki és a babájának!

A többieknek is kellemes pocakosodást kívánok!

Üdv.

Timi
timiban

Bari hova lett?

Nálunk esik az eső ba...a meg.Én be nem hozom a teli szárítót.

Kép
melike

Oszmi: én bemennék egy megnyugtató NST-re, ha nem akar mozdulni. Ha háton fekszel teljesen kinyújtott lábbal akkor sem mozog? Nekem amikor már ideges vagyok mert keveset mozog akkor ez a póz mindig bejön mert nem lehet neki valami kényelmes. Hívd fel a szülésznő ismerősödet és menj be sztem!! Az a biztos ha megnézik.

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Köszi Timi!
Már rám is jött a sirás.
Szülész barátnőmet nem érem el. :(
Száritom a hajam.
Tegnap este mozgott ugy hogy azt hittem jobb oldalt a hasfalamon kijön. :shock:
Köszi hogy igy ismeretlenbe reagáltál.
Száritom a hajam,hátha lesz valami. :roll:

Kata&Milán

oszman777

Oszman: ne sírj nem lesz semmi baj, biztosan csak pihenget a babácskád, ma lehet, hogy ilyen napja van. Írj majd hogy mizujs!!

Kép

Kép

buci79

Oszman - szerintem is telefonálj! Azért csokival még próbálkozhatsz, illetve nekem még az oldalt fekvésnél reklamál sokat, egy próbát megér!!! Kávé? Az nagyon drasztikus? Van aki iszik a terheség alatt is.

Bari - a 8-9 perceihez képest negatív rekord, egyébként vicc volt. :wink: Jó vásárolgatást!

CSIRI:++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kriszta - ez nem a problémás kismamik klubja, ezért ne menj el!

Orsi -
ha már nem jól érzi magát odabent, egyet értek veled, akkor bújjon ki, főleg ilyen súllyal! Lényeg, hogy minden oké legyen veletek!!! :lol:

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

Sziasztok!

Én még teljesen új vagyok itt. Csak egy apró kérdésem lenne. Azt hol állítottátok be, hogy alul ki írja mennyi idő van még hátra?

Oszman ne idegeskedj, mert az biztos nem tesz jót. Nekem volt már ilyen. A dokim azt mondta pihenjek le és az oldalamra fordúlva feküdjek vagy fél órát. Meg is lett az eredménye. Volt helye és 10 perc múlva már rúgdosott is. Ha ez sem válik be, akkor viszont próbálj megnyugodni és menj be.
wvikka

Elértem barátnőm. azt mondta forduljak oldalamra ha akkor sem idul be. Bevisz egy NST-re.
Iszok egy kávét.
Hajam félig vizes.
Azt mondta még hogy ugy készüljek h.lehet nem engednek ki.
Ha elindultam be,akkor irok,addig keltegetem. Ok?,?
Apa dolgozik,kivülről szigetelnek házat.
Nem is mertem neki mondani,pedig beszéltem vele. csak nehogy leszédűljön az idegtől.

Kata&Milán

oszman777

Oszman!

Valószínűleg akkor egyszerűen csak most piheni ki a tegnap estét.

Egyél egy adag csokit, hátha attól beindul...

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.27 22:04-kor.
pironya

Oszman,
az oldal fekvést tényleg próbáld ki,az is szokott változást produkálni,na meg a csoki és a kávé/cola is,ahogy a többiek is írták!
De egy NST megnyugtató lenne.Érdekelne mit mondott a barátnőd,ha már elérted.(én is szülésznő vagyok) :wink:
De a nyugalom is nagyon fontos!Tudom mondani könnyű!

Mindenképpen jelentkezz,hogy mi újság!

Timi
timiban

Teszek fel mai pociképet magamról.

Kezdek "bálnásodni" :) Kép

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Sziasztok!

Csirivel mi újság?

Tök pocsékul aludtam az éjjel, ennek az lett a vége hogy délelőtt 11ig húztam a lóbőrt. Sosem aludtam még ilyen sokáig. Peti teljesen beszorította lábát (vagy a kezét?) a bordáim alá... :shock: :shock: :shock:
csipisz

Látom időközben írtál! :wink:
Drukkolok!
timiban

Pironya erre nekem azt mondták, hogy ez olyan mint a madaraknál a fészekrakás :lol:
csipisz

Igen, a fészekrakó ösztön! De ne aggódj, ennek én a harmadára vagyok csak képes egy nap, sajnos. :oops: Pedig a szándék meg van, tehát az érzés ismerős. :cry:

Ma én sem vagyok magamnál, éjjel nem aludtam, aztán délelőtt igen, most ebédeltem, de szerintem visszadőlök, mindketten belassultunk ma, a Picur is és én is. :shock: Tegnap délre már megfőztem, kenyeret sütöttem, boltot megjártam, rendet raktam, ma pedig semmi. :cry: Megjöttek a rendelt könyvek, de még ahhoz sincs kedvem... :cry: Megyek vissza alukálni!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Bogi - szép pocak!

Manka

Kép

Kép
mankabi

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.27 22:05-kor.
pironya

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.27 22:05-kor.
pironya

Pironya: nem semmi, hogy ennyi mindent bírsz csinálni. Én már szinte alíg tudok valamit, mindig mindent leejtek, kiöntök, tiszta béna vagyok. Lehajolni egyáltalán nem jó, utána mindig megfájdul a hasam. Minden elismerésem, hogy ennyi energiád van. :D

Bogi: csini pocakod van, látom nem sokat híztál, csak a hasad gömbölyű.

Orsi: tényleg nagyon nagy a babád, mitől lett ilyen nagy? Ha végighordod simán 4, 5 kg lesz. Talán tényleg jobb lenne ha hamarabb ki jönne, pláne ha nem érzi már olyan jól bennt magát.

Csipisz: Péter nagyon cuki a felvételen, hol csinálták a 4D képet?

Kép

Kép

buci79

Köszi, édik vagytok! :P

Én is voltam lenn vásárolni, de hazafelé többször megálltam letenni a kosarat, mert nehéz volt. Utólag ilyenkor mindig olyan mérges vagyok magamra. Nem kéne cipelnem!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.27 22:06-kor.
pironya

Kép

jééééééé kifényesedtem :lol: :lol: :lol:
csipisz

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.27 22:06-kor.
pironya

.....
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.27 22:07-kor.
pironya

Buci
Medve doki rendelőjében van 4D-s felvétel, a felesége készíti. De ez a kép az én művem, mert kimentettük a dvd felvételből. Amikor ott voltunk, Peti beintett, és nem akart igazán megmutatkozni, kb az utolsó negyedóra az, amiben jól látható az arca. :mrgreen:
csipisz

Lépcsőzni mentem.

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!

Felébredtem!
Bari elment turkálóba!
bluebox

Wvikka: amit kérdeztél, hogy mi az ami alul kiírja hogy mennyi időnk van még, az a vonalzónk. Ha még nem segített senki ez ügyben, szólj szívesen segítek.
bluebox

Pironya,
szerintem fontos,bár a legtöbb kolléganő profi a szakmájában,és a szülésznő választás nem csak azért fontos,hogy jó kezekbe kerüljön az ember lánya,hanem legalább az is olyan fontos,hogy az a szülésznő aki velem van vajúdáskor csak velem foglalkozzon.Mert kifoghatsz egy olyan napot bár hol is szülsz,hogy bolondokháza van,és hiába tesz meg minden tőle telhetőt az éppen dolgozó szülésznő előfordulhat,hogy mégsem jut rád annyi ideje,amennyit te ill.ő is szeretne!
És az igazsághoz hozzátartozik,hogy a munka nagy része a mienk.Nem vagyok orvos ellenes,de egy élettani vajúdás/szülés nem igazán igényel orvosi ellátást!Persze,ha gond van akkor kéznél legyen és a legjobb tudása szerint döntsön!Ahogy a szülésznő is!Vegye észre a legkisebb eltérést is!
Négy gyerekem született az első kivételével mindnél volt saját szülésznőm,és nem azért mert a többi kolléganőmben nem bíztam volna,de akit választottam,tudtam,hogy jó kezekben leszünk a babámmal együtt!És végig velem volt,nem szólította el a munkája mellőlem!Olyan dula is volt egyben,amilyen én is vagyok a kismamáimmal!

Ha nálatok engedett a dolog(mert sajnos nem mindegyik kórházban)akkor én ajánlanám!

Üdv.

Timi
timiban

szmann, most akkor mi van már?

Mozog???

Tiszta ideg lettem :(

Írjál már....minek lépcsőzöl?

Dana

Kép
danaaia

Szia Márti!

Addig már eljutottam, hogy csináljak vonalzót. El is küldték mailben egy csomó kóddal, csak azt nem tudom, hogy hogyan csináljam ide...

Megköszönöm, ha elárulod! :)

Vikka
wvikka

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.27 22:07-kor.
pironya

Oszman,
szerintem,bár nem akarok tolakodó lenni és ijesztegetni se,lépcsőzés helyett "sétálj" be a kórházba egy NST-re.Ott majd látszik,hogy jól érzi e magát a babucid még odabenn!!Valószínű csak lustább napot engedélyezett magának,de ki kéne zárni,hogy a lepény működése még megfelelő e.

Üdv.

Timi
timiban

Pironya,
ez helyi kérdés.Általában egy műszakban legalább két szülésznő dolgozik(legtöbb kórházban)Ha más is vajúdik akkor az a másik szülésznőé,ha többen akkor megbeszélik,hogy mivel neki van "sajátja"és vele lenne többet,de mellette besegít a kolléganőnek.Mindent meg lehet oldani,de ez tényleg attól függ,hogy ott a kollégák ezt hogy oldják meg!
Szerintem,ha van már jelőlted(aki szimpatikus eddig)beszélgess el vele ezekről a dolgokról.Az még nem kötelez semmire.Viszont vannak olyan kórházak ahol a 36-37 ig el kell dönteni,vagyis ha választani szeretne a kismama,erre az időre ki kell választania a szülésznőt.De ez is kórházfüggő!
Különben hol fogsz majd szülni?

A lépcsőzés,sima lépcsőn való fel-le mászkálás.Vki azt mondja,hogy ezzel is fel lehet ébreszteni a babát.

Üdv.
Timi
timiban

Kép
csipisz

Vikka: melyik oldalról csináltál vonalzót?
Írjál privit nekem, mit csináltál eddig én meg leírom akkor teljesen lépésről lépésre.
bluebox

megyek a szülész barátnőmért. bemegyünk NST-re,

majd jövök,remélem.

Kata&Milán

oszman777

Szia Timi!

Megkérdezhetem, hogy Te melyik korházban dolgozol? Vagy titok?
bluebox

Na egy kicsit lepihizek... Peti nem értékeli ha sokat ülök. :D
Kép
csipisz

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: