A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Jó reggelt!

Kike!

Gyógypusszancs Vercsi kezecskéjére!!!
Remélem minden oké az eredményekkel.

Timi!
Egészségedre a délutáni csucust! Mostanában én is álomkóros vagyok, sokkal hamarabb, mint kellene és illene.

Teó!
Grat a jó cukker eredményhez!!

Wera!
Jó pakolászást, takarítást nektek! Aztán csak óvatosan!!!

Pattika!
Ne legyél mártír! Inkább pihej pár napot, addig elbír a kolléganő a lurkókkal!!!!

Andi!

Írj egy listát, aztán huzogasd ki róla, ami meg van. Így jobban átlátod majd.

Ami!
Sajnálom a hasmaenést. Ilyenkor lehet széntablettát szedni?

Ahhoz képest milyen kakán indult az éjjelem, egész jól aludtam. Ma nem megyek csavizni, mert elvileg hozzák a könyveket amit megrendeltem.
Annyira jól ébredtem, hogy még vasalni is van kedvem, + belefér még egy kis fürdi-wc suvickolás és konyhai pakolás is.
20150601134430

Jó Reggelt!

Wera! Örülök, hogy alakul a lakás! A takarítással legyél óvatos!
Hétvégére reméljük már minden készen lesz!

Henka! Nagyon örülök, hogy jól vagy és hogy Domi is jól van! Szorítok Én is , hogy mielőbb összejöjjön a babaóca! Puszi Dominak és Neked is! :D

Teó! Gratula a cukor eredményhez! :D

Patr! Pihenj többet nehogy már a kolléganőt sajnáld ha a babóca meglesz úgysem leszel a suliban!

Andi! Valahogy az Én agyam sem fog mostanában ezért mindent felírok különben fél óra múlva már semmire nem emlékszem! :oops: :oops: :oops: Nekem a fekvésnél és kelésnél fáj mindenem mondtam is a férjemnek, hogy a 83 éves nagyink fittebb mint Én! :lol:

Én vasárnap megyek az első CTG-re!
Vendég

Viki! Örülök, hogy jól telt az éjszakád! Küldenék vasalni valót de most nincs! :D
Vendég

Babu!
Küldhetsz pedig! Csak van otthon vmi elfekvőben! ;)
20150601134430

Ha összegyüröm a kivasalt ingeket akkor lesz! :D :wink:
Vendég

Akkor hajrá hajrá!!!!!
20150601134430

Sziasztok!

Nekem is viszonylag jól telt az éjszakám és még amíg nem volt itt senki elhúztam a zuhany alá és hajat is mostam,mindjárt megyek szárítani!

Viki! Hasmenésre széntabl.????????????????????,
Álmos vagy még?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem nincs hasmenésem!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Örülök,hogy jól aludtál,itt az ideje felébredni!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

Jó reggeét!

már 2 napja jól alszom!!! juhé, illetve nem mentem ki se pisilni és csökkent a csipőfájdalmam, a rémálmok meg elviselhetőbbek lettek. Én már ennek is tudok örülni.
Ma megyünk 4dre, nagyon várjuk ám! Apa beszélni fog Lizával, hogy ne forduljon állandóan el, mert szeretnénk látni a pofikáját! a 2D-n is a szonográfus nevetett rajta, hogy annyira nem akart felénk nézni.

Majd rakok fel képeket, csak apára várok, már egy ideje.... A szobát szeretném megmutatni.
magdolnam

Csajok ti a plüss babarucikat hogy szoktátok mosni??? Mert én beraktam a gépbe 30 fokon és 600 fordulaton,és kemény lett
magdolnam

Magdolnam! Jó kukolást Nektek! Várjuk a képeket! :D
Vendég

Magdi! de jó nektek!!!
Én is-én is-én is!!!!
Várjuk a fotókat a szobáról és persze a babátokról!!!

Ha új a ruha először mindig kézzel mosom csak át,ha használt 40fok,800 centri!
Eddig bírták!

Kép

Kép
ibm

Ami!
Nem álmos vagyok, hanem lüke. :D :D :D :D :D :D A hányingeredet simán félreolvastam. Bocsesz!!!!!!

Magdi!
Milyen öblítőt használsz?
20150601134430

Megvan bocsájtva!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Megyek hajatszárítani aztán jövök!

Kép

Kép
ibm

Gabi öblítőt, kifejezetten bébiknek
magdolnam

Jó reggelt! JÓÓÓÓl aludtam!!

Viki! Én küldök vasalnivalót, jó?! Csak előtte még ki is kéne mosni őket, nem baj, ugye? :D

Kép
Kép
patr

de van itthon lenor sensitiv is. Liza boxedzést tart :shock: de még egy ilyen pici lánynak aludni kéne!
magdolnam

én a 40 fokot nem nagyon merem használni, mert egyszer sikerült néhány számmal kisebbet mosnom.
magdolnam

Patti!
Jöhet! A víz és a villanyárát majd kiszámlázom ;)
20150601134430

Én is lenor sensitive-t használok+breft baba folyékony mosószert!
Próbáld meg kézzel átlötykölni+kímélő centri!
Nagyon kemény lett?

Kép

Kép
ibm

hát már nincs meg az a plüsis érzés :shock: pedig gyönyörű rucik! Na majd még van azt kézzel mosom
magdolnam

Viki! Ha munkadíjat nem számlázol,akkor nekem már megéri!
Én még egy darab babaruhát nem mostam!

Kép
Kép
patr

Patr.! Akkor hajrá! Az a 65 nap már nem olyan sok!!!

Én már úgy várom,hogy kész legyen a bútor és mindent befejezhessek!
Még egy új lepedő van amit ma fogok átöblíteni,de amúgy minden kimosva,kivasalva!
Remélem jövőhét végére minden a helyére kerül már!

Kép

Kép
ibm

Jó reggelt!

Sajnos majdnem mindent elfelejtettem amit visszaolvastam!
Magdi: megy a drukk! És kérünk majd képet!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.07 20:16-kor.
Vendég

Bútor, ma fogjuk aputól hazahozni a pelenkázót -amit apum meg a férjem csinál-, ha minden igaz.... legalább el tudok pakolni. Aztán meg csinálják a kisszekrényt. Olyan édes fogantyút vettünk rá! Rózsaszín csigát ami nagyon vigyorog :lol:
magdolnam

főként a szülőkön múlik, hogy a gyerek milyen lesz. Pontosabban a nevelésen. Aztán még a gyerek vérmérsékletén, meg hogy a környezet milyen hatással van rá (állandó veszekedés, feszültség, vagy nyugalom)
magdolnam

Remélem jó kis képek lesznek Lizáról. NEmsokára itt is meglesz az 1. anyuka!
magdolnam

Ibm! Jó Neked, hogy már hamarosan kész leszel mindennel! Én még azt sem tudom, hogy mikor tudunk költözni és közben már csak 37 napom van max. de mindenki azt mondja, hogy nincs már annyi hátra! :lol:

Magdolnam! Biztosan nagyon ari a csigás fogantyú! :D

Vidokata! Gondolom most párodon úrrá lett a pánik! Szegény most kezdi érezni, hogy mi fog történni! :D
Vendég

VKata!
A nevelés rajtunk múlik!!!!!

Pati!
Munkadíj nincs! Szívből csinálom!!!

Jelentem a fürdi-wc-konyha tengely kész van. Megérdelmeten majszolom a meledszenyámat. :D
20150601134430

Vikikém! Nagyon ügyi vagy! Jó étvágyat a szenyához!
Vendég

Aszta Viki! Te tényleg nagyot aludhattál éjszaka!
Ilyen gyorsan kész lenni!
Nagyon ügyi vagy!
Akkor mostmár csak annyia dolgod,hogy velünk beszélgess??? :lol:

Magdi! Cuki lehet a foggantyú,nekünk sem vette meg a sógor,de úgy gondoltam megvárom míg összerakja és akkor utánna eldöntöm milyen legyen!
Tök jó akkor nemsokára bepakolhatsz!
Hányra mentek uh-ra?

Kata! Persze,hogy rajtunk is múlik!
Bár én csak a nővérem példáját látom,mivel nekem első lesz!
De ő nagyon el lett rontva!
Én mondtam Apának,hogy meg fog szakadni a szívem időnként,de muszály lesz keménynek is lenni!
Pótfiam 8 éves és imádom de időnként borzasztó ahogy beszél a szüleivel és amit meg mer csinálni!
Persze-mindig mondom nővéremnek,hogy NEM ÍGY SZÜLETETT!!!!

Babuli! Te jó ég!!!
Én már tisztára pánikba lennék!
Semmit nem tudtok,hogy mi lesz?
Szabolcsnak és neked megvan már minden?
Hát minden elismerésem a tied!

Én ma nemsok mindent csinálok,legalábbis amíg nem jönnek a szerelők nem fogok bele semmibe,úgyhogy itt leszek!!!

Kép

Kép
ibm

Köszi! :oops:

Macskaügyben van előrehaladás?
20150601134430

19:00-re jelentkeztem be uh-ra, mert a kishölgy ekkorra aktivizálódik!

Teljesen nyaralási elvonási tüneteim vannak :shock: nem tudom, hogy mondtam e, de mi "nagy utazók" vagyunk, mindig megyünk valahová, és mivel most nem tudunk így elég nehezen viselem. És miben élem ki magam???????? Utazási könyveket rendelek! Csak olyan drágák
magdolnam

Hát Magdi! Bizony ez most kimarad,de majd utánna milyen szuper lesz hármasban menni mindenhová!!!
Én is megyek kimosom az utolsó lepedőjét aztán jövök!
Mikor itt ülök mindenki eltűnik,de ha valamibe belefogok mire visszaérek tele egy oldal!! :lol:
Most is ebben bízom!! :lol:
Majd jövök!

Kép

Kép
ibm

Ibm! Én is azt mondom, hogy te jó ég! :oops: Mostmár kezdek pánikolni de amíg a macseknak nincs helye addig nem tudunk haladni! Nekünk meg van mindenünk még apróbb dolgok hiányoznak de azt egy pár napon belül beszerzem! A fontos dolgok már megvannak!

Viki! Sajnos semmi pozítiv emiatt nem tudunk haladni! Sajnos senki sem akarja azt a macskát még átmenetileg sem! :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Jó reggelt!

Borzasztó éjszakám volt! Alig tudtam aludni ráadásul szörnyű álmaim is voltak. Most megjutalmazom magam egy kis reggelivel aztán visszaolvasok. Kép
Vendég

Maverick!
nyami nyami nyami!
Azt hiszem a tegnapról maradt tejbegrízemet is hasznosítom kell majd.

Babu!

Ennyire fafejű a tesód?
20150601134430

Viki! Ő most már odaadná de senkinek nem kell! Még hirdetést is adót fel hátha arra ráharapnak de semmi! :oops:
Vendég

Szüleiteknél sem lehet a Macskusz Házikusz?
20150601134430

Sajnos nem mert Ők szinte egész nyáron telken vannak ott meg elszökne és a Nevelő apám amúgy sem szereti annyira!
Vendég

Elvittem a csajt a suliba, voltam boltban, most én is reggelizek.
A jól megérdemelt puffasztott búzámat natúr vajkrémmel.
Már nem tudom, ki írta a vajkrémet, de bejött. :D

Viki, köszönöm, akkor kinyitottad már az ablakot?
Ami, tudom, hogy nincs már sok időm, most hétvégén azt hiszem egyébként, hogy nekilátok. Nálunk már be van rendezve a babaszoba, csak még nem mostam. Meg nem fényképeztem. :oops:

Magdi, jövő nyáron már mehettek hármasban nyaralni. Mondjuk egész más lesz!

Szerintem a nevelésen sok múlik, de azért magán a gyereken is!!!
Zsuzsi pl. annyira mozgékony, néha lebontja a házat! Az aktivitásán nem hiszem, hogy neveléssel lehetne változtatni. Azon igen, hogy mit bont le! :D

Kép
Kép
patr

Most megyek mert hamarosan jön Apa! Délután még jövök!

Jók legyetek!
Vendég

Sziasztok! Írjuk már tele ezt az oldalt, hogy az új oldal tetejére tudjam tenni a táblit!

Kép
szly27

Teljesen más hármasban menni nyaralni.Mi tavaly voltunk. Olaszországban egy egy évessel. Teljesen mások voltak az igényeink. Nem egész nap a tengerben akartunk lenni, hanem azt néztük, hová vihetjük el Rolit, ahol nagyon jólérzi magát.
Azért kicsit nyűgösebb volt mint kettesben, de nagyon jó volt.

Kép
szly27

Patti!
Egészségedre a hamit!

Ablak nyitva, mert csudajó idő van nálunk. :wink:
20150601134430

Jó reggelt mindenkinek!

Egész jól tudtam ma én is aludni.
Most fogyasztom a reggelimet, nem olyan guszta, mint Maveriké, de legalább elfogy a maradék káposztástészta.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ok, Szly! :D

Viki, itt is tök szép idő van.

Kép
Kép
patr

Tegnap nyílt meg nálunk az Aldi. Hát nem vagyok tőle elcsattanva. Elég drága és sok ismeretlen termék van benne. Nem sokmindent vettünk.
Ma jól aludtunk. Roli sem volt fent, csak reggel már 7:30-kor keltett.

Bocsi hogy nem reagálok semmire, de még nem volt időm visszaolvasni.

Kép
szly27

Szia Szly! Ok!!!

Patr.! Jaaaaaaaaaaaaa! Az tök jó!!!
És akkor kérjük pótolni a lemaradást!
(fotó)

Kép

Kép
ibm

Mostanában, vagyis tegnap meg úgy tűnik ma is, lustább Lara. Valahogy máshogy is fekszik. De nem is tudom biztosan. Most csuklik és mocorog.

Kép
szly27

Éljen! Új oldal!

Kép
szly27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: