Mesi
Igen Dentinix gélt használtunk, de sajna nem segített. Most viszon ajánlották a Viburcol kúpot, szóval, ha a következőnél megint ilyen gáz lesz, ezzel fogok próbálkozni.
Tudom, h nem sokat reagáltam mostanában, de az összes képet megnéztem ám

és mindenki csoda édes, főleg ahogy jön a nyár és mindenki egyre aranyosabb szerkókban feszít
Juba
Szuper, h mégis lesz net
Regi
A hason utaztatáshoz: Szeli nem akar úgy kimászni a babakocsiból? Hogy tudod úgy tolni? Csak azért kérdem mert mostanában nálunk is bömbi van a bekötésért. És szeretne megfordulni.
De ha nem kötöm be meg kész életveszély.
Irina
Abban igaza volt a gyerekorvosnak, hogy tudják ki be tenni a cumijukat. Ez már megvan, de este/éjszaka valahogy sosem találja
Marica, Ágica részvétem!
Igyekszem majd a minitali képekkel is jönni, de szerintem csak este jutok el odáig.
Azt én is tanúsíthatom, h Máté sem semmi. Ha nem vagy ott mellette, akkor tuti akkor vágódik el szegény mint egy zsák
Kolbi
Máris folytattátok tovább a fogzást? Hogy van az a fogacska, kint?
én is nagyon sajnálom, h párod nem lehetett velünk. Úgy lett volna teljes a kép.
Amúgy mi 30 faktoros Peter Island naptejet használunk és szerintem tök jó. Még sosem fordult elő, h leégett volna, pedig mi sokat vagyunk kint és Lillának fehér a bőre.
Nagyon jó képeket tettél fel

majd én is igyekszem.
Nektarin
Mikor menjünk??

már csak a köv. hét jöhet szóba amúgy
Annyira szép a kertetek, meg a fürdő is nagyon klassz lett

fúúú meg a terasz

nagyon tetszik!! és a képek is nagyon jók rólad, szerintem most is szép vagy, de azt is tudom, h mindenki magának érzi, h mekkora súllyal érzi jól magát.
Móni
Ejjj na a pasik általában azt hiszik ők mindent jobban csinálnak

még a fotózást is
Pedig nem is
Viranka
Az szerintem is nagyon kevés...nem tudsz a munkaügyissel beszélni?
Juba
Jó ég 20 kg rettenetesen soknak hangzik..tényleg kell annyit?
Ancsi
Lehet, h jön a foga, Lilla is kifordult magából arra a fogzós hétre, de már visszaváltozott.
Dettyk
-12 kg hát te szuper ügyes vagy. Amúgy valóban az ember, ha már csak a péksütis és kenyeres dolgokat mellőzi már az nagyon sokat számít.
Éva
Azért jó, h a hívószóra bejelentkeztél.
Maggie
Nem tudom mit akarsz, nem vagy se csúnya, se vén örgasszony! Egy kicsit több önbizalommal!!!!
Hát legyen már némi pozitívum is ami a közlekedést illeti. Azért szoktunk BKVzni és ér sok kellemes meglepetés is. Nekem pl. a kalauzok rendszeresen segítenek feltenni és levenni a kocsit, vagy valami kedves úriember. Ugyanez igaz a 2 villamos vonalán is.
Persze nem figyelmes emberekbe is belebotlok és főleg a 4-6os vonalán nehéz, bár felszállni oda a legkönnyebb. De ugye azért is, mert ha az emberek háttal állnak nem látják, h én babakocsival jönnék.
Talán a felszállás kicsit gáz amikor csúcs van, mert mindenki nyomul az ajtókban, de erre meg megoldás, ha kicsit hátrébb megy az ember.
De amúgy sokszor kínálják fel a helyet is.
Ami Lilla súlyát illeti végül is csak az van, h van az a fejlődési görbe kor szerint és nem éri el az alsó határt sem. És a védőnőnek jelentenie kell az olyan babákat, akik nem érik el a normát...

Persze nem csinál belőle ügyet, de 2 hét múlva megint megyünk megnézni, h a husi bevezetésének mi lett az eredménye. Hosszra ok. De végül is 2 hónap alatt csak 100 grammot hízott.
Ha nem mentem volna el a védőnőhöz nem is zavart volna, de most pánikomban majdnem összezavartam a kajáinkat

most igyekszek összeszedni magam.
Valószínű csak annyi van, h sokat mozog és lemozogja valamint a tejem is lehet kevesebb már.
Azért kösz a bíztatást

végül is csak rá kell nézzek

vannak hurkák jókedvű meg sem áll egész nap
Kaqk
Lehet, ha nem sír nagyon és csak 10-15 perc akkor semmit nem kellene tenned. De ha olyan elhúzódó üvöltésnek leszel tanúja mint ami nálunk volt, akkor nekem a Viburcol kúpot ajánlották, végső esetben Nurofen és Panadol Baby (azt hiszem az utóbbi kettőt Viranka is írta)
Mesi
Már miért köveznénk meg. Lilla is szipókázott már narancsot és ízlett neki. Ennyitől semmi baja nem lesz!
Azért van egy olyan sejtésem, h élvezd ki, h most te vagy az Isten mert nemsokára vált majd apaistenre

a lányok általában nagyon apásak.
Ugye nekem szüleim elváltak mikor 2 éves voltam és anyut nem is nagyon láttam 4 éves korom után egyáltalán és soha nem is hiányoltam anyut (vagy csak ritkán, de nem sírtam utána soha)
Mondjuk én azért szeretném ha az én lányom itt ott bőgne utánam
Ágica
HURRÁ HURRÁ nagyon ügyes!!! No most már le sem állíthatod!
Tali
Nekem jó ott is mint a múltkor, meg sziget is
Miléna
Szorítok lakás ügyben.
Amúgy Lili már most is apa mániás

hazjön apa, akkor elémegy az ajtóban, sikongat vigyorog

bandázik, h vegye fel. Tegnap kicsit meglepődött nem ismerte fel rögtön, mert bringás szerkóban jött fel (még a sisak is rajta volt, meg szemüveg, amint az lekerült jött a vigyor)
Silka

a légkalapácsot, meg a balul sikerült hétvégét is
Emma, Máté, Lizi, Zita, Dorka Boldog hófordulót!