na itt van a kis bébike, de a férjem tegnap közölte, hogy neki bizony ma este el kell mennie és majd lehet csak reggel jön... Mondtam, hogy szupi... Amikor ideértek már nagyon nyűgi volt és Lelle is megijedt tőle, sírt. Giga, gondolom ilyen lehetett Lili, ha Bulcsú rázendített. Lelle is sírt és lökte el a kisbaba anyukájának a kezét, hogy ne nyújjon hozzá.
A játszóterek nagyon jók, a férjemről nem mondhatnám el, hogy ilyen téren nagyon kreatív lenne, viszont ha egy programot kellene írni hozzá, akkor nem lenne gond
Szantre én Lellének Milupinot teszek a tápszerébe. A Milupának van ez a terméke, a Müllerben szoktam venni, leginkább gabonából van és nagyon minimális kakaó van benne, alig színezi a tápot. Teszek majd föl képet, csináltunk mi is Anyák napi meglepit, csak a férjem gépén van.
Andibab, micsoda??? Közös költség 41 ezer ft/hó??? Atyagatya, ez egy új építésű vagy valami hiperszuper társasház, hogy ennyibe kerül? A miénk 6600 Ft, de már ettől is felmegy a pumpám, mert egy éve a fele volt és most a társasházat felújítják majd. Nekünk általában 70-80 ezer a rezsi havonta+lakbér, sajna ha építkezünk még gázabb lesz, mert akkor ehhez jön még a banki törlesztés is amíg ott nem lakunk.
Bogi nagyon ügyesen ül a lóháton, látszik rajta, hogy élvezte!
Giga, mi nem ezt a nevűt kaptuk, hanem valami menjugate-t. Abból egy éves kor előtt kettő kellett.
Nekem meg az lenne a kérdésem, hogy a kullancs agyhártya- és agyvelőgyulladást okoz, a lyme ellen pedig nincs védőoltás, akkor most amit megkapott agyhártyagyulladás elleni injekciót az nem védi?
Verna, nagyon aranyos Lolo a képeken! Mikor szokott lefeküdni? Csak, hogy sötétben még vígan játszik. Nagyon rossz, hogy megcsípte a kullancs, remélem nem lesz semmi baj.
Még holnap megyek valami felsőt venni, ma egy gatyát vettem a holnapi esküvőre, de semmi kedvem még holnap is ezzel foglalkozni, meg a hajam sincs befestve. És valamit főznöm is kellene, de legalább anyós átjön holnap reggel és nem kell Lellét magammal cipelnem, mint ma is.
Pilla, vasárnap megnézem a középsulis könyvemben a barnamártást, abban van barátságosabb recept. Egyszer ebből feltem

ébredés után egy kis tv-zés

Nagyapával
Egyfolytában mosolyog vagy vizsgálódik.