A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Milyen szép 4d képek!!
Persze,hogy az enyémen nem látszik semmi..
Vendég

Bari: nehogy már elkenődj! Dávid tökéletes méretekkel jön világra! Csak ne parázz, mert szegényke megérzi! :wink:

Melike: nagyon szexi a bugyi, remélem karácsonyra már én is ilynben díszítem a fát! :lol: :lol: :lol:

Elan: én 61-ről indultam, most vagyok 72. És én is 163 cm. Ez egyáltalán nem ezektől függ, szerintem sem.

Hasam térfogata 105 cm, mellemé 107. 8)

almaani
Kép
almaani

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.27 22:15-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.27 22:16-kor.
pironya

Egyébként meg pont most volt bent az irodában egy csaj (esküvője lesz), és most 2 hónapos a babája. Megkérdezte, mikorra várjuk, stb, mondtam, hogy mekkora, stb, erre közölte, hogy neki is a szülés előtt 3600-ra saccolták a bébit. És megszülte 2950 grammal. Na erről ennyit. :wink:

almaani
Kép
almaani

Móni: nagyon várjuk a szüléstörténetet! Légyszi írd meg!

Csipisz: üdv köztünk! Még épp becsusszantál júniusig! :wink:

almaani
Kép
almaani

Már a mérete sem érdekel ..időre jöjjön egészségesen és addig napi 70-80-at mozogjon
ezekért már szinte imátkozok én aki nem vagyok hívő de még megkeresztelve sem
Vendég

Almaani:azt jó mellé saccolták.Nem mindegy.

Piri:szóval szerinted sem árt.Én is így gondolom,biztos ami biztos.

Kép
melike

Bari: mikor majd megszületik, azon fogsz imádkozni, hogy pár órán keresztül ne mozogjon, csak csendben aludjon! :wink: :lol:

almaani
Kép
almaani

Móni: én is kiváncsi vagyok!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok Kedves Kismamik :)

Megengeditek, hogy én is csatlakozzam kis táborotokhoz? :)

Üdv: Darinka :)
darinka

Szia Darinka!

Mikorra várod a babád? Fiú-lány?

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

képzeljétek csináltam mirelit spenótot, úúú alig várom, hogy kihüljön és ehessem!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Szia Andi :-)

Júni 18-ra vagyunk hivatalosan kiírva :) Kislányunk lesz, és a Zsófia nevet választottuk Neki :) és természetesen már nagyon várjuk :)
darinka

húúú a spenót nagyon fincsi :lol: jó étvágyat hozzá :D
darinka

Szia Darinka!
De jó,hogy ilyen sokan vagyunk!
Újak!Tessék bővebben írni magatokról! És olvassatok vissza kb. 280 oldalt. :wink: :shock: :lol:

Kép
melike

Én a sóskát imádom,a spenótot nem.

Kép
melike

Csiri még nem értél haza?Irjál rögtön!

Kép
melike

Sziasztok lányok!
nem tudom,hogy a hír jó vagy nem...Elkezdődött 1 hosszabb vajúdási szakasz...külső belső méhszáj nyitva,bébi lent....levették újra a vért a császáros műtéthez,ha nagyon hirtelen jönne....
Hazaküldött,hogy Ne a folyosón szenvedjek....,illetve hogy még ha valamit kell gyorsan megcsináljam....a bébi elérte a 2,5 kilót!!!
Azt mondta lehet,hogy még 1,de max 2 nap ésha már nagyon gáz,rögtön hívjam,felvesz és megyünk....(csak kicsit protekciós :wink:)
MOST VAN PARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Andi!!

Mi már meg is ettük a mi kis betevő spenótunkat :D ÉÉÉS, fiam is evett belőle életében először....mik vannak?

Csipisz és darinka, üdv itt...hogy befutnak még újak, nahát...:D

Csipisz nagyon szép a 4D fotó.

Én nem használtam sose bimbóvédőt, hál'Istennek elsőre sem kellett. Nekem nagyon ügyi babáim voltak, mind jó technikát hozott magával...
Na meg nekem nincs valami nagy cicibimbóm, szerintem ez is előny ahogy láttam/látom magam körül. PL sógornőnek jó nagy mellbimbói vannak, alig tudták bekapni a babái, majdnem feladta a szopit, míg aztán győzködtem hogy kitartás, ahogy nő a baba szája jobban belefér majd a cicje...így is lett...addig meg kisérletezni kellett a testhelyzetekkel hogyan is megy jobban a szopi a babának.

Dana

Kép
danaaia

úúú Csiri ez aztán a hír!!!

Hajrá! Baba már elég nagy.

Júj de izgi!

Párod hazaér holnapig? Tüdőérlelő injekciót kapsz? Minhta úgy emlékeznék, hogy azt irtad, hogy fogsz...

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Ó Csiri!Most hogy érzed magad?Egyedül vagy otthon?

Kép
melike

tényleg Csiri: hogy fogják hivni a babát?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Csiri-biri, igaz, hogy még nagyon zsenge vagyok ebben a társaságban, de én is nagyon drukkolok Nektek! +++++++++++ Minden rendben lesz meglátod :) +++++++

Melike :) a 280 oldal visszaolvasását nem vállalom be teljesen, mert akkor lemaradok minden itt történt eseményről, amit persze nem szeretnék, de azért igyekszem nagyjából átlapozni az elmúlt pár hónapot :-)

Rólunk annyit, hogy Párom 31 éves, én 26 vagyok. Babónk nagy meglepire elsőre összejött :) Nászutas "potyautas" :D

Kép
darinka

Csiri nem is tudom mit mondjak!!4
Tiszta szívemből drukkolok ,hogy a baaba nedben legyen..és ha lehet 2800gr legyen ennyit téved az ultrahanag
És nagyon könnyen gyógyulj a császár után és 4 nap múlva irány haza!!
Ebből a vajúdásból miért nem éreztél semmit??????????,
Vendég

NEM VOLT SZÓ TÜDŐÉRLELŐRŐL.....ESZEMBE SEM VOLT,ÍGYIS "LETOLTAK",HOGY SOKAT KÉRDEZEK... :shock: :oops:

1 DOLGOT KÉRTEK,HA LEHET MÁR NE EGYEK ESETLEG CSAK KEKSZET ÉS CSÍNJÁN AZ IVÁSSAL IS,MERT SZARUL LESZEK A MŰTÉT UTÁN..........
MEGDÖGLÖK ÉHEN,TUTI.... :twisted:
Vendég

Júj Csiri!
Ez aztán tényleg hír!!!
Nagyon örülök,hogy elérte a súlyát,remélem ez azért egy picit megnyugtat ebben a nehéz helyzetben!
Apa??????
Nagyon-nagyon szorítok neked!

Kép

Kép
ibm

most nézem, hogy Csiri-biri mi majdnem egy napra vagyunk kiírva :shock: drukk++++++++

Kép
darinka

Darinka:iwiwen nem vagy fönt?
Gondolom azért nem bántátok,hogy ilyen hamar összejött.

Csiri:nagyon izgi,de minden rendben lesz meglátod!

Mi meg csajok nyugtassuk már szegényt.

Kép
melike

Csiri írjál már egy kicsit bővebben!!!
Most pár napig nem leszel...fogsz üzenni???
Vendég

akkor mostantól a kaja téma kizárva, hogy ne fájdítsuk Csiri szívét!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Pont ezt akartam kérdezni,hogy írsz e valakinek?
Tényleg írj,hogy mi lesz jó?????

Kép

Kép
ibm

Úgy beszéltük meg,hogy az én számomat beírja és üzen ha valami van én meg írom nektek rögtön.

Kép
melike

Remélem mindenről értesít majd!
Ha rajtam múlna óránként felhívnám,de nem tehetem és nem zavarok. :cry:

Kép
melike

OK!

Köszönjük!

Kép

Kép
ibm

de jó, hogy így összetartatok :D :)

Melike, de igen fent vagyok :-)

Kép
darinka

Bari:igazad legyen!Reméljük tényleg csak 4-5 napig lesz távol.
Ahogy őt ismerem és remélem is,hogy otthonról írni fog mindig.

Kép
melike

Darinka:akkor írj egy nevet,megkereslek és jelöllek,jó?Ha akarod priviben is küldheted.

Kép
melike

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.27 22:16-kor.
pironya

mi is kint leszünk a telken. de azért lesz mit olvasni hétfő-kedden is...
nagyon remélem.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Vendég

CSIRI!

Kezem lábam keresztben értetek. Mndtam én hpgy vajúdik...amit leírt a tüneteiről...ez akár ma is így kialakulhatott ez a méhszájnyílás!!!!

Hajrá és minden oké lesz!!!

Puszik

Dana

Kép
danaaia

hűűűű, a 280 oldal visszaolvasását én sem vállalnám, mert mire a végére érnék, kezdhetném előről... :D
Magamról annyit, hogy 31éves vagyok, a párom 34.
És teljesen be vagyok tojva a szüléstől, ezért gondoltam hogy hátha tanulok tőletek is valamit.
Csiribiri szurkolok neked, hogy minden rendben menjen.
csipisz

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.27 22:17-kor.
pironya

Szilvi - ma reggel jutott eszembe, hogy miért is akarsz folsavat szedni? A vastablettában van folsav, benne van a nevében is.

Móni
- még egyszer gratula Mirkóhoz, nagyon szép családod van, büszke lehetsz és várjuk a szüléstörténetet, ha időd engedi, Mirkónak gyors gyógyulást!

Csiri - nagyon szorítok én is neked, sokat gondolunk rád és jelentkezz majd valamilyen módon ha időd engedi. Nem sokára túl leszel rajta! KITARTÁS!!!

Bari - fogd a hormonokra, ha a férjed már nem bírja! Megértjük hogy félsz, de minden rendben lesz, annyian drukkolunk nektek is, hogy nem lehet baj!

Doki - én fizetek mindig, hiszen magánhoz járok, a szülésről is beszéltünk, én kérdeztem rá, elmondta kb. mennyit szoktak adni, de én döntsem el, az elégedettségem alapján. Szerintem ez így korrekt, egyébként ő csak magánban szül.

Csipisz, Darinka - sziasztok!

Melike - én vettem bimbóvédőt, ha kell majd használom, ha nem akkor se gond és olvasom a "szakirodalmat" remélem segít.

Mia - miután már volt egy főpróbánk, a kórházi cucc rég össze van készítve, van egy nem túl hosszú, szerintem praktikus listám, ha még mindig szükséged van listára írj és beírom. Nekem belefért 1 normál táskába a kórházi cucc+babaholmi és egy kisebbe a szülőszobás cucc.

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

Csipisz nem kell félni a szüléstől :) Engem is a hétvégén nyugtatgatott egy altatós emberke. Én a tűtól parázok leginkább és a szuri fájdalomtól... dedós dolog tudom, de sajnos nem tudok szabadulni tőle. Ennek az emberkének tavaly júniusban született meg a kisfia így "tapasztalt" ember. A lényeg a pozitív hozzáállás, mivel ezzel segítesz a babónak is és persze magadon is. Én már programozom az agyam erre :) Bocsánat, ha okoskodónak tűntem volna :?

Kép
darinka

Sziasztok!

Kötelező, családon belüli temetésen voltunk :? :? :? :? :? :? :? :? :?

Móni! Örülök, hogy jól alakulnak a dolgok, szépek vagytok!!!!

sziasztok újak, üdv. a csapatban!!!!

Tegnap este elalvásnál és éjjel úgy görcsölt alul a hasam, hogy még reggel is paráztam. ..... Sztem nem tesz jót, ha ennyit ülök a gép elött..

Csiri: most mi van? De most még otthon vagy, ugye????
bszilvi25

Manka: hát ez az!! Te sem szeretsz vissza olvasni???
Gigi írta, hogy a folsav segíti a vas felszívódását, tehát ezért.
Én már beszedek mindent, csak legyen már egy kicsit jobb az érték.
bszilvi25

Darinka igyekszem én is így hozzáállni, sőt én a természetes szülést részesíteném előnyben. Dehát ez sok mindentől függ, és azért csak van egy kis para bennem.
Ráadásul rámtörtek a "jósló fájások", ami fogalmam sincs hogy ilyenkor normális-e. A doki azt mondja szedjek több magneB6ot. :shock:
csipisz

Csiri: Ez jó hír :) Már mint, hogy sikerült elérni a 2 és fél kilót... Drukkolok én is, hogy minden rendben menjen. Egyébként lehet, hogy hülyén hangzik, de ha 1-2 napig is eltarthat, akkor azért mégis csak kellene enned valamit, nem? Max. keveset és többször... Pláne ez a hasmenés és hányás... Nagyon legyengíthet. De nem akarok a dokid ellen beszélni, mert őt is megértem...
No, ügyes légy és kérjük majd az infót ;)

Újak! Üdv nektek itt... Jobb későn, mint soha ;)

Andi: Egész kúltúrált az osztály. Szépen fel van újítva minden. Én Szigethy doktornőhöz megyek jövő héten is terhesgondozásra, egyébként meg az ügyeletesnél fogok szülni. Egy fiatal, új doki tartotta a szülésfelkészítőt, ő is egész szimpi volt. Azt tudom, hogy még van egy bizonyos Magyar doki, de aztán passz... Talán IBM emlékszik még a többi dokira, aki visszatért ;)

Melike: Bugyó nagyon szexi 8) Rucik annyira szépek. Majd én is csinálok nektek fotót a legújabb szerzeményekről. Zabálni valóak azok is :D

Ani: Szép méretek :shock: Nekem még van 3 hetem, hogy megkukkantsuk megint... Bakker, kezdhetek utánanézni a császár rejtelmeinek, hogy ne érjen meglepetésként, ha az én Bencém inkább így akar maradni farfekvésben...

Kép

Kép
bettica

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: