A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Csiri!!!
Várjuk a hireket! :lol:
Délután leszek.

Kata&Milán

oszman777

itt vagyok lányok,olvasok,de mire írnék,rohanhatok a budira....kb hajnali 3 óta egyszerre fo..k és hányok...(ez komoly)
és annyira fáj a derekam,hogy megörülök....ráadásul nem tudom mitől,de kattog az álkapcsom...olyan mintha kiakadt volna....pedig kisdobos becs szó,hogy egyedül voltam az éjjel,nem rosszalkodtam... :wink: :roll:
De csak nem hívom fel a doki,kibírom 5-ig,amíkorra időpontom van...
Oszmi!Re!
Vendég

ennyi helyesírási hibát........ :roll: :oops:
Vendég

Csiri: Akkor 5 körül dől el minden? Nagyon drukkolok... Igyál sok folyadékot, kortyonként nehogy kiszáradj!!! Hát neked is pot most kellett benyalnod valami vírust :roll: Szegénykém ...

Kép

Kép
bettica

Pironya: hát nem komplett az a védőnő, komolyan mondom... :roll:

csiri: tuti az idegességtől, nem?

ma voltam a gyógyszertárban, és 3 gombóc fagyit ettem meg hazafelé. nyammiii, nagyon fincsi volt. adok nektek is belőle... ;)

Kép

a kórházi cuccos listát köszi, bár a 2. link nekem nem jön be valamiért. error-t ír ki.

mia_snow

Lányok!
felhívtam a dokit!
Megyek be a kórházba....remélem még hazaenged....Rég remegtem ennyire mint most!!!!!
pussz!
Vendég

Sziasztok!

Sajnos napok óta nem tudtam belépni :evil: De most sikerült, addig nyaggattam ez a hülye gépet :)

csiri: nagyon drukkolok délutánra, hogy minden rendben legyen és sajnálom, hogy nem vagy jól. :(

Most csak hirtelen ennyire futotta, megyek és pihenek egy kicsit. Nyomott vagyok és a lábam hihetetlenül be van dagadva. :( Pedig annyira vigyázok,hogy mit eszek, de hát ez van :?

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

csiri: Elhiszem, hogy rettegsz, de azért próbálj nyugodt maradni. üzenj, hogy mi van

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

mia: ez nem éééérrrrrrr :)

Szilvi

szilvaqueen

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.27 22:18-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.27 22:19-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.27 22:20-kor.
pironya

Én most nem főztem, rendeltem. Zöldbab leves és sült túrós derelye áfonya mártással lesz. Nyam-nyam :D

Szilvi

szilvaqueen

Csiri: A legjobbakat kívánom Neked, Nektek. Próbálj egy kicsit megnyugodni, jó kezekben leszel nem sokára. Írj, hogy mi volt a korházban. Igyál sokat-sokat. Kell az energia :wink:
bluebox

Moni, klassz, hogy már otthon vagy! Nagyon szépek vagytok! :) Mirkó hogy van?

Bárány, néha én is kiakasztom a pasimat, bár az utóbbi időben már sokkal kevesebb dolgon parázom... De mondtam neki (Szily László: Kitolás c. könyve után szabadon), hogy ha az ő hasában élne egy félméteres élőlény, ő is így viselkedne :D Nekem akkor jönnek elő a paráim, meg akkor vagyok hisztisebb, ha unatkozom. Márpedig én is itthon vagyok egész nap... Szóval az segít, ha lefoglalom magam. Sütni is szoktam, meg rengeteget olvasok, filmeket nézek, ezekre úgysem lesz időm később. Neked ezek nem váltak be?

Pironya, mi is tegnap dobtunk be 2 IKEA-s szatyor ruhát egy Vöröskeresztes konténerbe, de ezek nem babaruhák voltak, hanem saját. Évente többször csináljuk, mert a szekrényeinkben véges mennyiségű hely van, és szent meggyőződésem, hogy ha 1 éven át nem volt rajtam egy ruha, akkor már nem is lesz :) Mi a SHOP-STOP-nál levőbe visszük, nagyon gyakran betelik, de van egy telefonszám a konténeren, ott be lehet jelenteni, és akkor elviszik.

Csiri, nagyon szorítok majd Neked. Nem csoda, hogy rosszul vagy, nagyon izgulsz, én is ilyen vagyok...

Kórházi pakk: én részben a védőnőm, részben a www.golyahaz.hu-n található lista alapján pakoltam. Igaz, a kis kórházi táskát megszüntettem, miután kiderült, hogy császár lesz. Csak a Sejtbankos szett van benne, semmi más.

A kolléganőm 29. hétre született kisfia a körülményekhez képest jól van. 40 centivel és 1200 grammal született, a kórházba érkezést követő 10. percben. Szerencse, hogy nem a kocsiban... a lánynak nem voltak fájásai, csak akkor indultak el, amikor már elkezdett vérezni, és majdnem késő lett. De hát nagyon picur a baba. Az a lényeg, hogy minden rendben vele!

Mai parahiradó: tompa hüvelyi fájdalmat érzek szabálytalan időközönként. Nektek szokott ilyen lenni?

Kép
elan

sziasztok!

Elintéztem a háziorvosnál a táppénzes papíromat, utána elvittem a TB-be. Hála istennek ezen is túl vagyok.

Viszont: nagyon fáj a fogam. Tegnap voltam fogorvosnál, mert amúgy is aktuális lett volna, meg hétvége óta fájt egy kicsit. Hát igen, a tömés kirepedt és alatta szuvas volt. Hát úgy megbabrálta a fogamat, hogy tegnap délután óta fáj mint a fene. Remélem ma elmúlik, mert nem tudom mit csináljak vele!!!

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

én sem főzök, van maradék rakott krumpli (kolbászkarikákkal, és én nem tejföllel szoktam, hanem jó kis fűszeres besamellt készítek hozzá...) és karalábé leves...

elan: na ettől félek én is, hogy mi van, ha nem veszem észre hogy mikor van a fájás? merthogy nekem sohaéletemben még menstruációs görcsöm sem volt... újabban esténként keményedek. lehet hogy nálam az már annak számít? kolléganődéknek megy a drukk ezerrel!

hüvelyi fájdalom... egy barátnőmnek volt ilyen a 36. hét környékén, napokig fájt neki, elment dokihoz, de nem volt semmi gond, nem nyílt a méhszáj, meg semmi.

mia_snow

Elan: Nekem szokott lenni... Sajna egyre inkább nyilaló, mint tompa. Jövő héten rá is kérdezek a dokinál.

Csiri: Várunk majd a hírekkel! Optimista vagyok és azt mondom, hogy minden rendben lesz veletek és hazaengednek még a hétvégére. Pocaklakódnak minden bent töltött nap számít, legyen még pár napja ;)

Kép

Kép
bettica

Szio!

MÁRTI,

hogy te milyen figyelmes vagy tényleg...köszi...de nem célzás akart lenni hogy tüntesd el vagy ilyesmi azt a vonalzót...ha belegondolok, hogy nekem már a 8 éves lányom is beszólogat...próbálgatja az oroszlánkörmeit...mesélhetnél különben nagyfiadról, hogy tényleg ilyen kamasz mint a képen aki beint...vagy szolidabb...akarok készülni szomrú jövőmre :roll:

CSIRI,
a rosszulléted egész olyan mint egy szülésindulás...de különben tuti az idegességtől van...nekem is mindig a gyomromon jön ki ha nagyon ideges vagyok...egyetemi vizsgáim idején nem volt szorulásom sose az tuti 8) Na viccet félretéve, nagyon úgy néz ki te már inkább túl lennél ezen az egészen...szurkolok hogy minden jól alakuljon, várom a híreidet.

Pironya,
nálunk mirelit spenót tojással, bajor virslivel...fiam nem tudom mit eszik...ezt tuti kihagyja :P

elan,
drukk a kis picuri fiúnak, 1200 g azért egész jó...de hogy a csudába történik ez az egész észrevétlenül...ez olyan igazságtalan...legalább tuti esély lenne észrevenni ha gáz van. :(

hüvelyi fájdalom nekem is volt/van...baba épp hogy helyezkedik el és milyen ideget nyom...volt hogy egy egész napig tartott.

Andi,
sajnálom a fogfájást...reméljük hamar múlik ha a doki kezelte...valami fájdalomcsillapítás? (Panadol, ilyesmi?)
Nekem Julival volt fogproblémám vééégiiig...főleg a végén volt gáz. Aztán húzás lett a vége.
Most jobban jártam, mert a babavárás előtt lett kész a teljes renoválás a számban!!!

Dana

Kép
danaaia

Sziasztok!
Kinövés miatt néhány holmit szeretnék eladni. Van mindenféle a kengurutól a játszószönyegen és a mellszívón át az autós hordozóig.
Bővebben itt: http://www.egoikrek.hu

Mindenkinek sok szerencsét, egészséget és boldogságot.
Kata

Kép
egok

Kösz lányok de nem tudom úgy lefoglalni magam,hogy ezek a gyötrő gondolatok elkerüljenek...
Majd írok többet de most tényleg lelki válság van
Vendég

Dana: köszi a részvétet. Tegnap bevettem kétszer fél algopyrint (elivleg azt be lehet). Én is voltam fogorvosnál még novemberben, de akkor még nem volt semmi gáz. Most 1 hete jött elő! De eddig nem volt fogproblémám, remélem nem is lesz. Majdcsak elmúlik! Spenótra én is rá vagyok kattanva egy pár napja. Most már meg kéne csinálni!

Csiri: szerintem is az idegességtől vagy szarul. Remélem délután a doki megnyugtató híreket mond!!!

Betti: holnap megyek a védőnőhöz a szülésfelkészítőre. Kíváncsi vagyok! Végül is kihez mész a Margitba szülni? Kik jöttek egyáltalán vissza? Milyen lett a kórház?

Ja és még nekem is eléggé ramaty állapotban áll a kórházi cuccom...

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Megjöttem csajszik.
Nagyon szép idő van és felfelé busszal is mentem,de haza gyalog,mert ma nyitott nálunk a Lidl és meg akartam nézni mennyien vannak.Hááát.Vonszoltam magam hazafelé.

Jó sokat írtatok.

Csiri:remélem nem lesz baj és hazaengednek még hétvégére!

Mia:én is ettem fincsi fagyit!

Nekem is maradt tegnapról karfiol leves meg túrós zsömle.

Csajok!Ti vettetek mellbimbó védőt?Az egyik ismerősöm azt mondja,hogy vegyek,mert azzal tuti nem sebesedik ki.Tehát ő már 2. naptól azzal szoptat.

Kép
melike

Kaptunk mamitól pár rucit.Mutatom,csak lemerült a gép.

Kép
melike

Sziasztok!

Remélem én is csatlakozhatom hozzátok mint júniusi kismama... Nagyon jó ötletnek tartom az ilyen oldalakat, mint ez is.
Mindenkinek jó egészséget kívánok. :)
Kép
csipisz

Üdv. köztünk Csipisz!De miért nem jöttél hamarabb?
Első baba?

Kép
melike

Egok:jók a cuccok,de árakat tudhatnánk?

Kép
melike

szia Csipisz!

Üdv. Mikorra vagy kiírva?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Melike, én vettem bimbóvédőt, nekem is egy barátnőm ajánlotta. De csak akkor fogom használni, ha anélkül nagyon fájdalmas lesz, ha őstehetségnek bizonyulok és jó lesz a technikám, akkor nem :)

Úgy vágyom én is egy fagyira, de hát nekem diétáznom kell a cukor miatt :(

Mia, azért a mi esetünkben szerintem már észre fogjuk venni, ha beindul... a kolléganőmnek már több mint egy hónapja fel volt puhulva a méhszája, és múlt héten volt egy kis vérzése is, amit a doki elbagatelizált. Nekem sem volt soha mensis fájdalmam....

Hát, én a 37. hét előtt nagyon nem akarok szülni, a 36. héten a dokim szabin lesz :( És azért azt nem szeretném, ha más vagdosna fel. De a védőnőmnek igaza van abban, hogy ha egy baba úgy dönt, hogy meg akar születni, akkor az úgy a legjobb, mert ezek szerint bent már nem optimálisak a körülmények. Szóval ilyen szempontból kezdek átmenni fatalistába, lesz, ami lesz.

Kép
elan

Igen, első baba. nemrég fedeztem fel ezt az oldalt és még kicsit zöld fülűnek érzem magamat itt. :D
Június 20.-ra vagyok kiírva, de doki bácsi szerint Peti ezt már nem várja meg...

Kép
csipisz

Kórházi pakk még nálam sincs összekészítve... majd, mikor menni kell...

Barika
Kitartást... és én TUDOM, hogy egészséges, csodaszép babád lesz... aztán majd a babás-parák jönnek elő...

Melike
Bimbóvédő... nekem nem volt, nem is lesz...
(jó technikával kell a gyerek szájába tenni a cicit és akkor nem sebesedik ki...)

Szia Csipisz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép Kép

Kép
melike

[quote="csipisz"]I írta:csipiszgen, első baba. nemrég fedeztem fel ezt az oldalt és még kicsit zöld fülűnek érzem magamat itt. :D
Június 20.-ra vagyok kiírva, de doki bácsi szerint Peti ezt már nem várja meg...

A Petik már csak olyan kiváncsiak és türelmetlenek... :wink:
Vendég

Gigi mi is tudjuk,hogy jó technikával kell ciciztetni,úgy is szeretnénk,de mégsem mindenkinek sikerül.Főleg első gyereknél.

Kép
melike

És ha nem vagytok szégyenlősek megmutatom milyen szexi bugyit vettem a nagy seggemre.Nem tudtam ott hagyni. :oops: :lol:

Kép
melike

Kép

Kép
melike

Gigi úgy legyen!!

piri:kaja spárgakrémleves túrós tészta..gyerekenek csokis gófri
Vendég

Melike de jó honnan van?
Vendég

várjuk Melike a bugyifotót. Aranyos rucik!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Ja bocs mostmár látom honnan van...hát én ebben sem vagyok olyan optimista mint ti..szerintem az én seggemre többé nem fér majd rá egy ilyen
Vendég

Bari,ezt meg sem "hallottam"!

Kép
melike

[quote="melike"]G írta:melikeigi mi is tudjuk,hogy jó technikával kell ciciztetni,úgy is szeretnénk,de mégsem mindenkinek sikerül.Főleg első gyereknél.

Melike
Technikát tanulni kell... érdemes előre megnézegetni a szopis oldalakat, hogy ne úgy kezdjél neki, hogy fogalmad sincs a dologról...
Vendég

Gigaboszi Ha tudnád mennyit rágódtam a nevén :D

melike biztos jó lesz még az a bugyi később valamire... :lol:

Kép
csipisz

Sziasztok!
csiri: nagyon gondolok rád! minden rendben lesz!

Tegnap megvolt az első bivalyerős vas-injekcióm, mindjárt indulok a következőre. Képzeljétek, annyira feltöltődtem tőle energiával, hogy estig le sem lehetett lőni. Tényleg olyan volt, mintha nagyon felfrissültem volna. Szerencsére a doki is nagyon jól adta be, úgyhogy örülök, hogy így alakult. Még az aszisztensek is megjegyezték, milyen szar a vérképem. :shock: Még jó, hogy időben kiderült, mert a szülés után nem sok maradt volna bennem. :roll:

Voltam UH-n is és tessék kapaszkodni: a baba súlya 2950 gram :lol: :roll: :lol: :roll:
Egyéb adatok:
BPD: 94 mm
FRONTO: 106,4 mm
THORAX: 93,5 mm
FEMUR: 69 mm
FLOW: 2.0
magzatvíz: átlagos
placenta: hátsófali
szívműködés: szabályos :-)))

Jövő szerdán kezdem az nst-t. TELE VAGYOK ENERGIÁVAL! :lol:

almaani
Kép
almaani

Én biztosan meghalnék, ha ilyen bugyit kellene felvennem... :oops:

Na, léptem... dolgom van... pápá
Vendég

Na ennyit a hasméretről!!!!
Csiri figyeled!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az én hatalmas hasamban meg lefogadom van egy 2 kilós gyerek...
Na tényleg abbahagyom!!Ma negatív vagyok és kész
Vendég

Almaani!

Grtaula!
2950 gramm????????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Nem semmi!

Kép

Kép
ibm

almaani:szép kilátások.Végig ki akarod hordani?!Csak vicceltem.

Mi az,hogy jó lesz később valamire??????!Most is rám jön!!!(csak furán nézek ki benne) :shock: :lol:

Kép
melike

Almaani, az én babám is kb. ekkora, pedig nekem sincs nagy hasam... Igaz, 57 kilóról indultam és most 67 vagyok, 163 cm magassághoz. Biztos az is közrejátszik, hogy diétáznom kell, semmi édesség, krumpli vagy rizs :(

Kép
elan

További szép napot kívánunk mindenkinek!

Kép Peti

:)
csipisz

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: