Húúú csajok, termeltetek megint bőven
Képzeljétek ma is rendesen rugdosott a picikém…kiültünk napozni a teraszra, ugy látszik a napsütés irritálta vagy pont tetszett neki, nem tudom igazán, de nagyon aktív volt!
Este meg az apja nem hagyta békén a hasamat, h neki is mozduljon meg, koporászott és hallgatózott, de neki meg se mozdult, lehet ilyenkor még direkt bujkál a külső ingerektől?!
Zsuzska!
Jobbulást kívánok Neked, elhiszem milyen rossz lehetett emiatt otthon maradni.
Milyen kis nyugis babád van, de lehet később sokkal izgágább lesz, addig még élvezheted a nyugalmat, de azért reméljük azért alszik ennyit mert szerinte is szüksége van rá.
Ezt abbol kifolyólag irom, mert pont ma olvastam, h az elvileg tévhit h 3 óránként szoptatni kell a babákat ilyen óramű szerűen, hanem akkor kell amikor ő kéri, hiszen tudja mikor van rá szüksége?! Szerinted?
Pintyus!
Nagyon örülök h te is el akarsz jönni a pénteki Klinikás előadásra, legalább többen leszünk!
Majd akkor cseréljünk mondjuk iwiw-en telefonszámot, h tudjunk beszélni előtte!
Ja és a többi esetleg nem érdekel?
Látom előtte babamozizni mentek, majd kíváncsi vagyok a felvételekre!
De szerencséd van, h nem vagy ilyen hányós fajta! Elviselhetetlen már az egész, nem is hiszem h eddig tartana…ma reggel is kezdődött
Aliza!
Na majd akkor iwiw-en megbeszéljük priviben a címet…mit jelent kb. hogy nem sokáig laktok már itt!? (szeptemberig, azért az még 3 hónap) Tényleg kár, h csak most ismerkedtünk meg, jó lett volna hamarabb, mert én is olyan egyedül vagyok itt. Ja tényleg, majd mi is cseréljünk tel számot, h ha esetleg a közelben vagyunk tudjunk beszélni!
Azért gondolom már vágytok nagyon a kertes házba, el is hiszem, hiszen mikor olyan gyönyörűen süt a nap, elviselhetetlen itt bent a panelban.
Andi!
Nagyon cukik a felsők! Képzeld Anyukám mindig mesélte, h én is ilyen válogatós voltam, csak ugy mentem oviba, ha uj ruhába mehettem, és szerencsére tudott rendesen varrni, igy mikor hisztiztem mindig ujba mentem
Még nincs konkrét tervem a vásárba, valszeg a párommal sétálunk ki, csak ugy szétnézni…ha meg meglátunk vmi jot, azt vesszük meg.
Ez a kis motor a gyerekeknek vmi fantasztikus találmány, komolyan mondom nincs olyan gyerek aki ezt ne szeretné, akár lány akár fiú
Anita!
Szerintem én a vitaminokat már mind a két formában vettem be, de a Gravida 100% hogy mindenhogy kijött, ha pl evés közben…akkor az addig elfogyasztott kaja
Az Elevitnek meg az az ize és szaga nagyon rossz, nekem legjobban az állatkertben az állatoknak osztogatott olyan fűpréses kajájuk jut az eszembe róla, szagra és ízre is
De azért nagyon köszi a tanácsot mindenkinek!!!, de valszeg maradok a természetes vitaminoknál.
Anita, akkor kinézted már, h melyik előadásra tudsz v akarsz eljönni a szülés hetén???
Pénteken 13-ra Pintyus is jönne, ha esetleg nem olvastad.
Megírom neked is majd iwiw-en a tel számom, hogyha pénteken megyünk, akkor tudjunk egyeztetni előtte.
Jó éjszakát Mindenkinek!
Pusssz

érte!!!!