Halihóuuuuu!
Jubám, vagyok, csak írni nem jutottam el eddig idáig, de természetesen olvaslak Titeket!
Csajok,
husi: köszi a
botmixeres tippeket, nemrég vettem egyet, csak még nemigen használtam, akkor nekiesem vele a húsnak.
Gremese:
busz: ne is mondd, felénk nem jár alacsonypadlós busz, a HÉV-megállóban a járdát a hév felső lépcsőjétől -- nem túlzok -- kb. 1,5 méter választja el, úgyhogy nem is próbálkozom. Nem is mentünk még sehová tömegközlekedve Ádival. Előbb lehessen közlekedni.

Azon pedig, hogy babakocsival fellöknek, nem is csodálkozom sajnos, pocakosan minden negatív várakozásomat is alulmúló élmények értek (tisztelet a kivételnek: ez úgy 4 ember volt, aki a 9 hónap alatt, aki emberi volt velem a járműveken: egy nő, egy férfi, egy fiatal lány, egy fiatal fiú - slussz). Szóval ha képesek nagy hassal fellökni minket, mit várhatunk babakocsisan?!
Timi26: szívből gratulálok, Vikdan mászik, ez oltáriiiiiiii!
l. mónim! Drukkolok a kis pintyőkédnek, hogy ne szenvedjen tovább a fogacskájával, legyen olyan mosolygós, mint azokon a fotókon nemrég!
Anikó: tuti a kispasid, bealudni evés közben!
Heni: ez a Peti tiszta édesanyja, az a szépséges mosolya!
Maggie: akkor ezek szerint kis "Kifliharcos" Albert

teljesen meggyógyult? Hurrá! A képeidtől odavagyok, valami gyönyörűséges a fiatalúr! És majd kicsattan!
Dotildi: Te egy igazi Bátor Anya vagy! Csak úgy, előke és minden nélkül etetni Dorkát?!

(Én dupla előkével élek, mégis úszik az egész etetőszék, tapicskolás, nyálfújás van, az arcmosást meg utáljuk...

) Varázslatosan szép a lányod!
Kaqk: szuper, hogy jobban van a kistündér! Fogacskához nagy gratula! A mérleget Ádi is utálja (képzelheted, a kórházban napi 16-szor tettem rá -- szopik előtt és után --, éjjel is... muszáj volt). Annyira bírom bennetek, hogy ilyen bevállalósak vagytok (nyaralás, házvétel, költözés)!
HSzÉva: kóbor lélek, jó, hogy jöttél! Valterod egyszerűen gyönyörűséges! Okvetlenül mutogass még nekünk képeket!
M
iléna: értem, igazatok van!
Fleur: ne szomorkodj, én nem is értem a mérést, Lillus ugyanis jó hosszú baba! Nekem a 7 kiló egyáltalán nem tűnik rossznak kb. 8 hónapos babánál (9 kg az átlag 1 éves gyerekeknél)... az itteni 9-10 kilós babák meg nem mérvadók, a zömük 3,5 kg felett született... na mindjárt megnézek egy-két táblázatot...