Ma meglestem Tomit
Épp egy kislányt fodrászolt, aki tök nyugodtan ült a székben, nézegette magát a tükörben, amint Tomi fésülgette, aztán rátett egy hajpántot, majd hajszárítóval megszárította a haját
Annyira édes volt
Van rossz hír is
Apa munkahelyén átszervezések, félig titokban, meglehetősen sértő módon elmondás, bizonytalanság, az egész visszavonása, visszalépések, szóval az egész úgy ahogy van rémes.
Most épp a barátunknál van, hogy egy kicsit kibeszélje magát, miután nekem már elmondott mindent. A barátunk jogász és igen okos
Hátha tud valami jó tanácsot adni. Mindenesetre nem megyünk Prágába 3 napra hétfőtől
De azért valahova elmegyünk kettesben, bár még ez sem biztos. Az én munkahelyemen is dili volt ma
Meghosszabbították a napi munkaidőnket másfél hétig, amíg el nem kezdődik egy fontos értekezlet, hogy arra minden anyag készen legyen, viszont az illetékesektől ma kaptunk meg több száz oldalas anyagokat, hogy lefordítsuk ill. gatyába rázzuk 3 nyelven. Leállították a szabadságokat is, engem csak azért engednek el hétfőtől 3 napra, mert én csak csütörtöktől kerülök sorra a melóban. Na, bocs, hosszú voltam és amúgy sem világos nektek, de jó volt kiírni magamból
Szóval most én vagyok depi
Henke: foci
Borcsa Boszorka: almás-fahéjas és még gofri is
Hú, de finom lehetett !!! Telefoncsörgés
linato: de jó, hogy kinövős
Menta: Jesszusom, Menta! Jól rámijesztettél ezzel a nyitott hátgerinccel
De akkor egyszerűen még nem is tudtam, hogy van pocaklakóm. Disznóság, hogy vannak ilyen gyógyszerek
Milyen jó, hogy Tomi fogait meg kellett nézetnem a bölcsi előtt
Sose jutott volna eszembe, de így legalább tudom, hogy rendben vannak. Helena gyönyörű, de hát ezt úgyis tudod
Szila: el tudnád küldeni a táblicskut emilben?
Zsuzsa: ez már szerelem
Miki-Mikulás
Zafi: gyógyok Rékának
cory: ezt a képet be kellene küldened egy fotóversenyre
Tündériek a fiaid !!!!!!!! Ja, és Tomival is volt bandzsítás gond, kinőtte
Andysj: Tomi is lefekszik a földre és ott ordibál, ha behisztizik
fotó
Istenem, de kedves az a mosoly
Márti: Ármin szövegek
epedokihoz drukkok
Pocakfájás
Nyuszimanó: lábbal hajtható kismotor. Tomi imádja ! Vigyázz, lehet, hogy elsírja magát a párod az ajándékoktól
Nem szereti a csokit ??? Hát ilyen nincs
A felesleges csokikat kéretik Telkibe küldeni
Norci: Vili dumái
mosogató
Andi: gyógyok mennek
sok-sok tea !!! Még fogalmam sincs, hogy tudnánk-e menni Mikulásozni, bár naggggggyon jó lenne! Tomi se ehet sok mindent, nála a banán biztos nyerő
Jó éjt! bogancsi